Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

plates yaptım ölüom karnım yandı resmen devamlı yapabilsem gidick şu göbekte olmuo

ne güzel maşallah
ben de spordan çıkıyorum.. eşim nasılsın diyo..
her yanım yanıyo diyorum.. beni anlamıyo..
sen anlarsın..

Kızlar sonunda mama sandalyemizi aldım
güle güle kullanın canım.

Kızlar altı aydır gaz sancısı nedir bilmeyen oğlum bir haftadır gazdan kivraniyor yoğurttan şüpheleniyorum ek gıdaya geçip de gaz yaptığını tespit ettiginiz bir şey var mı :44:

canım geçen gün senmi yaptığın sebze çorbasının resmini koymuştun.Yanlış hatırlamıyorsam o çorbada tüm sebzeler vardı.Karnıbahar,brokoli,bezelye ve yoğurt gaz yapar dikkatli ol.Mesela brokoli varsa bezelye ve karnıbahar koyma bence,gaz yapan sebzelerden bir tane olsun içinde şimdilik, çünkü daha bünyeleri kaldıramıyor yeni yeni alışıyorlar gıdalara.

bizimkiside o koli bantlarını bana koparttırıp duvarlara koltuklara falan yapıştırıyor,sözüm ona evimizi güzel yapıyormuş :)

Zeynepçim benim kızımın adıda Zeynep :) bebek yoğurtlarından alabilirsin.Yada al sana yoğurt tarifi:
ben 1 su bardağına mayalıyorum.Sütü serçe parmağını 10 saniye tutabileceğin sıcaklığa kadar ısıt.Ayrı bir yerde 1 çay kaşığı yoğurdu ısıttığın sütten alarak kıvamını aç daha sonrada bunu sütün içine yavaşça bir kenarından akıt ve çok az karıştır.Kıpırdatmadan bir mutfak havlusuna sar ve peteğin üzerine koy.4 saat sonra yoğurdunu peteğin üzerinden alabilirsin canım.Sonrada afiyet olsun:) benim yoğurdun kıvamı hep tutuyor.Birde hep bir önce yaptığın yoğurdun mayasını kullanmanı tavsiye ederim.

hımm nerden gördü sizi şeker portakalıı

hastanedee
aynı hastanede doğum yaptık biz..
ben da şeyimi sermiş ayşecikle yatarkene.. sezaryenli kız, o haliyle beni ziyarete gelmişti..
canım yaa..
şeker portakalıııı.. yüzü gibi gönlü güzel arkadaşımm..

plates yaptım ölüom karnım yandı resmen devamlı yapabilsem gidick şu göbekte olmuo

Ay evet pilates çok zor bir spormuş,yapmaya başlayınca anladım bende.Halbuki Ebru Şallı yaparken ne kadar kolay diyordum:) ben spor eğitmeniyle birebir aletli plates yapıyorum 40 dakika sürüyor,ölüyorum resmen bide bana daha bu birşey değil diyor,daha zor hareketleri varmış aman allahım.Haftada 3 gece gidiyorum bebeleri babaya bırakıyorum ama resmen gitmek istemiyorum ya bazen nerden bulaştım bu işe diyorum

feyza söyleyince düşündüm..
ayşecik banyo yapalı bir hafta oldu neredeyse..:86:
şimdi de aşı zamanı geldi.. aşıdan sonra sanırım banyo yaptırılmıyo..
hava da soğuk hem tırsıyorum.. hem düşünüyorum..
kaç gün banyo yaptırılmıyordu aşıdan sonra?:44:

Pilates süper bişey valla:)) aynen hocayla aletli yapıyorum bende haftada 2 gün, en kısa zamanda vücudumun şekle gireceğine inanıyorum

beyaz hocaya sormak istiyorum..

oruçluykene ayşeciki salyalı tükürüklü ağzından şapur şupur öpmek orucu bozar mıı?:111:

canım sadece verem aşısı olduğu zaman 3 gün banyo yaptırılmıyor o kadar. Diğer aşılarda banyo yaptırabilirsin,ama ateş olma ihtimalini düşünerek aşıya gitmeden önce yaptır bence

bana hiç öyle bişey demediler
sadece şu koldan yapılan aşı var ya karma mıydı onda
yaptırma 2 gün demişlerdi ama bunda bişey söylemediler

güzel tevafukmuşş :))

kızlar şubat tatilinde ailemin yanına gidicem inşallahh
yiğenlerime hediye almak istiyorum ama böyle eğitici oyuncaklar
olsun istiyorum var mı tavsiyesi olann
yiğenlerim 2 yaşından 12 yaşına kadar tam 6 tanee

canım zaten doktorlar kan tahlili yapmadan direk veriyor demir -kan damlasını. ikisi aynı şey..
ben internette araştırmıştım, tahlil yaptırmadan vermek gereksiz diye.
ama bir doktor tahlile gerek yok demişti biri tahlil yapalım dedi. sağlık ocağı da tahlil yapmadan direk veriyor.
bence çok gereksiz,o yüzden tahlil yapmak istedim. hemen elinin üstünden kan alıveriyorlar, anlamadı bile oğlum. bugun tahlil sonuçlarını öğreneceğim inşallah gerek yoktur damlayı kullanmak zormuş.

pirinçli muhallebi neden veriyorsun onun yerine sebze,yoğurt,tarhana gibi daha besleyici şeyler versene
ben dün buzluktaki bezelyemden pişirmiştim ezerek verdim ama tadını beğenmedi sonra tekrar deneyeceğim.
şimdi karnıbahar,havuç,patates,soğan haşlıyorum bakalım buna ne tepki verecek..izlemek çok keyifli
bu arada oğlum dün baktım sırt üstüyken yüz üstü dönüvermiş.. artık Allah yardımcımız olsun

karlı bir günden herkese merhaba

kzım ve oğlum

kesenin ağzını bayaaa bi açman lazım
yalnız benim şöyle bir tecrübem var:
eşimin 2 tane yeğeni var. biri 9 yaşında kız,biri 3 yaşında erkek..çok severler beni. hatta oğlumu çok kıskanıyorlar onlar etraftayken çok dikkat ediyorum.
ikisine farklı hediye alırsak sürekli kavga ediyorlar, ağlamak zırlamak, bu benim bu senin..şaşıyorum 9 yaşında kız 3 yaşındaki çocuğun oyuncağına neden göz diker küçüğü desen o da öyle,kendi yaşına uymayan oyuncağı istiyor.kavga gürültü..ben de hediye aldığıma pişman oluyorum.
aynı evdeki kardeşlere aynı tip hediye alman daha iyi olur artık öyle yapıyorum ben.

eğitici puzzle lr var sayı ögreten benzerlik ilişkileri öğreten hatta vücudumuzu tanıyalım die organları ögreten bi puzzle görmüştüm canım .legolar var sonra oyun hamurları benim favorimdir cok işe yaradığını düşünüyorum .bide su laptop gibi yapılan küçük oyuncak pc ler var onlarda güzel harfleri rakamları ögreniyor cocuklar hayvanları tanıyorlar onunla aklıma bunlar geldi

sağol canım evet öyle sıkıntılar bizde de oluyo
çocukların doğasında var heralde

Aynen valla benim kızda 12 Temmuz doğumlu sadece meyve puresi verdim oda 1 Ocak'ta başladık 3 günde yoğurt verdim bazen yanlışlıkla Mayıs annelerini falanmi tıkladım diyom:))

Bu kadar az şey yedirmeme rağmen günde 2 kere kaka yapan kızım 3 gün kaka yapamadı Dr U aradım fitil verdi ek gıdayı şimdilik kes dedi ve düzene girince armutla başla dedi. Fitille öyle koyü kıvamı bı kaka yaptı ki resmen kabız olmuş canım benim

Bu arada arkadaslar ben de eski denemelerinden attığım yoğurtlara pardon sütlere dayanarak hayatta yoğurt mayalayamam diyodum.ama Gecen cezvede süt kaynattim günlük süt. Sıcağa yakındı. Serçe parmağım icinde 7-8 kadar saymaya anca dayandı. Dışarda beklemiş kesinlikle soğuk olmayan maya yoğurdu cirptim iyice putursuz oldu. Sicak sütten ona azcik döküp karıştırdım. Sonrada o mayadan tatli kasığı boyutundaki tahta kasığım,a koyup sutume karıştırdım. Kapağını kapatıp beze sarıp sarsmadan peteğin üstüne koydum. Esimede eger bu da tutmazsa ya tefal yoğurtçum al getir ya da yoğurt yapabilen bı kadın dedim:) esim oltaya gelmedi ama tamam anneni ya da annemi getiririm dedi:)) aferinnn dedim ben de

Sonuc taş gibi bı yoğurt on yargılarınızı atın ve mutlaka deneyin bebeklere günlük yoğurt yedirin derim sevgiler

Eki Görüntüle 600728

karlı bir günden herkese merhaba

kzım ve oğlum

Masllahhhhhhhh ne güzel bı kiz bı erkek standartı tutturmussun:))) bu arada benim kiz senin oğlana benziyo zaten benim kızım genelde oğlanlara benziyo hala sac yok çünkü:) ne zaman çıkar bu sac toka takmak istiyommmmmmmmm kızıma maşallah ASLAN parçası diyolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…