Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benim oğlum da öyle sürekli huzursuz.ağlıyor,mama yemiyor,oyun oynatınca mutlu olurdu şimdi o da yok.gece de sürekli ağlıyor uykusunda.uykuya hasret kaldım valla. dişetlerimiz şişmiş fecii. ondan galiba.

cıkarsalar su dişleride kurtulsalar yavrularım artık kıyamıyorum öyle bagırarak aglayınca

bizimde 6. ayımız pazar gününe denk geliyor bende küçük bir pasta alayım diyorum üzerine 1/2 yazdırayım

yok yok vermiyorum vazgectim uyuttum şimdi beşiğine koydum beni görmesin uyanmasın diede evde emekleyerek geziyorum :) bu cocuk şebek etti beni ya

diştendir onun huysuzlukları. Benimkide gündüz birşey yemez oldu gecede saat başı uyanmaya başladı.Normalde gece uykumuz çok güzeldi.Doktorumuzda 6.ayına dişi çıkar kabarmış demişti,şuan 5 ay 21 günlüğüz:) her dişte böyle sıkıntılar olacak,alttaki 2 diş en hafifi.üst 2 diş ve azılar çok zor öbür bebemden biliyorum:)

Sagol cnm bes gun kullanicaz bizde evet deniz suyu kullaniyorum ihlamur icirmedim henuz sizede gecmis olsun

ben deniz suyunu sabah akşam kullanıyordum bizimki 3 haftadır sürüyor. doktor 2-3 saatte bir kullan dedi ,gerçekten dün sıklaştırınca faydasını gördüm..kuzum ilk defa dün gece öksürerek uyanmadı ,inşallah geçiyordur da antibiyotik falan vermeden atlatır

tecrübe
attım bunları masaüstüne,, ilk fırsatta giriyorum bu yoğurt işinee

Cena inek sütü verme bence bebişe 1 yaşına kadar vermeyin diyorlar ya.
bu tartışma sürekli var,, bir yaşından önce inek sütü önermiyorlar.. ama yoğurt olunca mevzu, mayalamayla kimyası değişiyor sütün.
o yüzden sütle mayalayacağım
kızların da dediği gibi biz de sütle büyüdük

Bizde dün akşam eşimle iddaaya girdik 5 kilo verene ne isterse diğeri onu alacak. Bakalım ne olacak. Şu boğazımı tutabilsem güzel şeyler olacaktaaaa. Tutamıyorum ki(
hadi bakalımm.. inş sen muvaffak olursun..
hareketsiz biraz zor olur, bu da bünyeye bağlı..
eşim iki hafta tatlıyı kessin (ki tatlı ana besin kaynağıdır)
hemen kilo veriyo.. sinir oluyorumm

yeğenimin var.. sultan 2. mahmutun
14 aylık, düz duvara tırmanan bi bebe..
haliyle içinde pek durmuyo..hatta hiç
oysa sultan 1. mahmut (dedesi) ne hevesle almıştı ona..
inş 3. mahmutumun hoşuna gider.. zaten daha küçük olduğu için seveceğini düşünyorum

oh maşallah,,, ben de çok istedim ama sezaryen oldum..
dün gidemedim, bugün gidişim 3. olacak.. ama ilkte çektiğim sızı yanma ikincide olmadı..
demek yavaş yavaş alışıyor vücut.. zaten önümüzdeki haftadan itibaren haftada 3ten 4e 5e çıkarmayı düşünüyorum.. bu kilolar gidecek arkadaşım,, beraber vericiz inşşş

lohusalık bitince gel smear için demişti dr..
hamilelik boyunca sık sık gittiğim için fenalık geldi..
7. gün kontorülünden sonra bi daha gitmedim.
ama gitmek lazım aslında..

canım benim ne demek
bu arada analı kızlı görülmeye değersiniz o yüzden merak etmeyin birşey yok diyemeceğim

buyudum buyudum anneannmle buyudum. aydınevler bana dardı, kadıkoy de buyudum.
buyudum buyudum annemle buyudum, TAMMMM 6 AYLIK OLDUM
buçuk yaşınız kutlu olsun..
nice mutlu, sağlıklı yıllara

aynen aynen gece bi yatırırdım sabah uyanırdı şimdi nerrrrdeeee saat bası ayaktayız gözler kapalı uykusu var ama aglıyo ben onları düşünmek istemiyorum şuan :)

Kızlar sayenizde oğlumun gaz sancılarının suçlusunu buldum: yoğurt brokoli karnibahar bezelye ve bulgur:))) yavrumu istemeden gazmana çevirmişim bundan sonra hepsini aynı anda vermem:))) cevaplarınız icin teşekkür ederim. İyi ki varsınız!!!

bizimde 6. ayımız pazar gününe denk geliyor bende küçük bir pasta alayım diyorum üzerine 1/2 yazdırayım
evet ya, bu pazar 6. ayımız doluyo
eşime hatırlatayım da,, pasta alsın, bizi gezmeye götürsün..
gezme için her fırsat, itinayla kullanılır

bu arada avatardaki resim sensin di mi?
yoksa melisa mı?

Son düzenleme:

hadi gazsız güzel günleeeer tüm bebelere

en son dün akşam 9 da yaptı cnm alt damagında beyaz 2 noktada göründü dün dişlerde cıkacak sanırım zeytinyağı verdim biraz daha beklicm olmasssa fitil vericem

sen bilirsin ama fitil için çok erken bence.şöyle ki ; benim kızım da epeydir çok seyrek kaka yapıyor,yine de bi süre bekletiyorum ben.mesela en son 6 gün bekleim,baktım kızım huzursuz olmaya başlıyo,o zaman fitil verdim. biaz daha mı beklesen acaba?

yoksa melisa mı?

fırsatı bulmuşken gezdirsin sizi tabi canım
bende pazar günü çalışacağım toplantı var pasta siparişini şimdi verdim pazar günü toplantı çıkışı gidip alacağım
kızçeme yarı yaş pastasında bir parmak çalmasına izin vereceğim

çok iyi fikir bakalım işe yarayacak mı
bizim de 20'sinde 6.ay doluyo

Son düzenleme:

yoksa melisa mı?

benim benim ama bu resmi gördüğüne göre melisayı da görmüş kadar oldun

eşim benzerim yok derdim
eşimi buldum
benzerimi doğurdum

ooy!! afiyet olsun kuzuma
az önce 13. temmuz. 2013 hangi güne geliyo diye baktım.. cumartesi

eşim benzerim yok derdim
eşimi buldum
benzerimi doğurdum

en son dün akşam 9 da yaptı cnm alt damagında beyaz 2 noktada göründü dün dişlerde cıkacak sanırım zeytinyağı verdim biraz daha beklicm olmasssa fitil vericem

bana kalırsa da fitil için acele etme derim..
4-5 günden sonra düşünürsün fitili..
geçen kızım 5 gün geçti yapmadı, düşünüyordum versem mi diye..
o akşam yaptı.. yine de sen bilirsin..

lakin; huzursuzluğu diştir diye düşünüyorum..
birazcık sabret, inş geçecek..
havuç gibi sert ve soğuk bi şey ver eline..
yada parmağınla sen kaşı.. biraz rahatlar bebe

eşim benzerim yok derdim
eşimi buldum
benzerimi doğurdum

benim iki velette babasinin kopyaları bakalım üçüncü kime benzeyecek bizde cinsiyette çok bu merak konusu.. canım sende cena ile ayni hastanede dogum yapmışsın internetten araştırdım basak hanımına ovuyorlar ben hem fatmanur hnm. hemde basak hnm. gitmeyi düşünüyorum ilk basak hnm. randevu aldım bile sen hangi dr dogum yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…