benim oğlum da öylesürekli huzursuz.ağlıyor,mama yemiyor,oyun oynatınca mutlu olurdu şimdi o da yok.gece de sürekli ağlıyor uykusunda.uykuya hasret kaldım valla. dişetlerimiz şişmiş fecii. ondan galiba.
yok yok vermiyorum vazgectim uyuttum şimdi beşiğine koydum beni görmesin uyanmasın diede evde emekleyerek geziyorum :) bu cocuk şebek etti beni yaCanım fitil için neden o kadar acele ediyorsun,daha dün akşam yapmış,bence biraz daha bekle.
buyudum buyudum anneannmle buyudum. aydınevler bana dardı, kadıkoy de buyudum.
buyudum buyudum annemle buyudum, TAMMMM 6 AYLIK OLDUM
yok yok vermiyorum vazgectim uyuttum şimdi beşiğine koydum beni görmesin uyanmasın diede evde emekleyerek geziyorum :) bu cocuk şebek etti beni ya
Sagol cnm bes gun kullanicaz bizde evet deniz suyu kullaniyorum ihlamur icirmedim henuz sizede gecmis olsun
tecrübecenacım yoğurdu mutlaka ev yoğurdu ile mayala.daha sonra süt alınca kend yaptığın yoğurttan maya kullanırsın.
çok ekşi olmasın.maya mayahoş ise bira şeker atar annem içine.ben birse tahta kaşıkla karıştırarak mayalıyorum.
gece mayalarım sabah erkenden alıp dolaba koyup.bir gün dinlendiririm.ertesi gün kullanmaya başlarım.
yoğurdum güzel tutar övünmek gibi olmasın yada olsun
bu tartışma sürekli var,, bir yaşından önce inek sütü önermiyorlar.. ama yoğurt olunca mevzu, mayalamayla kimyası değişiyor sütün.Cena inek sütü verme bence bebişe 1 yaşına kadar vermeyin diyorlar ya.
hadi bakalımm.. inş sen muvaffak olursun..Bizde dün akşam eşimle iddaaya girdik 5 kilo verene ne isterse diğeri onu alacak. Bakalım ne olacak. Şu boğazımı tutabilsem güzel şeyler olacaktaaaa. Tutamıyorum ki(
yeğenimin var.. sultan 2. mahmutun
oh maşallah,,, ben de çok istedim ama sezaryen oldum..Cena ben normal doğum yaptım doktorum haftada 3 gün dedi pazartesi çarşamba cuma gidiyorum ama kaslarım çok ağrıyor yavaş yavaş alışcak vücudum heralde hamilelikte doğumdan sonra iyice hamlaştımbirde doktor spor çok önemli bir dahaki hamileliğinde karnını yerlerde taşırsın dedi yapalım sporumuzu arkadaşım olalım fit anneler
Kızlarr bugun kadın doğumcuma konturole gittim 3 ay sonra gel smear testi yapalım sonrada her sene yapıcaz dedi. sizin bir bilginiz var mı?
canım benim ne demek
bu arada analı kızlı görülmeye değersiniz o yüzden merak etmeyin birşey yok diyemeceğim
buçuk yaşınız kutlu olsun..buyudum buyudum anneannmle buyudum. aydınevler bana dardı, kadıkoy de buyudum.
buyudum buyudum annemle buyudum, TAMMMM 6 AYLIK OLDUM
diştendir onun huysuzlukları. Benimkide gündüz birşey yemez oldu gecede saat başı uyanmaya başladı.Normalde gece uykumuz çok güzeldi.Doktorumuzda 6.ayına dişi çıkar kabarmış demişti,şuan 5 ay 21 günlüğüz:) her dişte böyle sıkıntılar olacak,alttaki 2 diş en hafifi.üst 2 diş ve azılar çok zor öbür bebemden biliyorum:)
evet ya, bu pazar 6. ayımız doluyobizimde 6. ayımız pazar gününe denk geliyor bende küçük bir pasta alayım diyorum üzerine 1/2 yazdırayım
Kızlar sayenizde oğlumun gaz sancılarının suçlusunu buldum: yoğurt brokoli karnibahar bezelye ve bulgur:))) yavrumu istemeden gazmana çevirmişim bundan sonra hepsini aynı anda vermem:))) cevaplarınız icin teşekkür ederim. İyi ki varsınız!!!
en son dün akşam 9 da yaptı cnm alt damagında beyaz 2 noktada göründü dün dişlerde cıkacak sanırım zeytinyağı verdim biraz daha beklicm olmasssa fitil vericem
evet ya, bu pazar 6. ayımız doluyo
eşime hatırlatayım da,, pasta alsın, bizi gezmeye götürsün..
gezme için her fırsat, itinayla kullanılır
bu arada avatardaki resim sensin di mi?
yoksa melisa mı?
bu arada avatardaki resim sensin di mi?
yoksa melisa mı?
ooy!! afiyet olsun kuzumafırsatı bulmuşken gezdirsin sizi tabi canım
bende pazar günü çalışacağım toplantı var pasta siparişini şimdi verdim pazar günü toplantı çıkışı gidip alacağım
kızçeme yarı yaş pastasında bir parmak çalmasına izin vereceğim
benim benim ama bu resmi gördüğüne göre melisayı da görmüş kadar oldun
eşim benzerim yok derdim
eşimi buldum
benzerimi doğurdum
en son dün akşam 9 da yaptı cnm alt damagında beyaz 2 noktada göründü dün dişlerde cıkacak sanırım zeytinyağı verdim biraz daha beklicm olmasssa fitil vericem
benim benim ama bu resmi gördüğüne göre melisayı da görmüş kadar oldun
eşim benzerim yok derdim
eşimi buldum
benzerimi doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?