Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hiç sorma ya bizimkinin de oyuncaklara ilgisi yok.Kumanda,telefon,bardak,poşet hastası.Kızım sen ne kadar masrafsız bir bebişmişsin diyorum.Bu kadar oyuncağı boşa almışız,yüzüne bakmıyor diyebilirim.:9:
aynen boşuna para verip oyuncak almaya gerek yok,ver eline tv kumandasını daha elleme:)
Hadi onla geçmiş olsun. Bizimkide canim kumanda cep telefonu tv pc delisi:) senin sivasli olma ihtimalin varmiydi canim hamileligin ilk aylarinda konuşmustuk senle hatırlıyorum ama sivasli bi arkadaş vardi onla karistiriyor olabilirim

yok hayatım sivaslı değilim ben,karıştırıyorsun muhtemelen.ben hamileyken cok sık yazardım ama şimdi cok nadir gelebiliyorum.

hu huuuuu herkesler nerde bugün ne kadan da durgun burasııı benim kocam evde yok diye böyle yapıyosunuz dime :19: o evde olunca şöööyle göz ucuyla bi bakıyorum kaynatıp duruyosunuzzz :36:

seviyorum ben bu topiği valla seviyorum billa seviyorum. sanki hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim. bebeciklerimizin gelişimlerinin hemen hemen herşeyi aynı eğer kafama bugün bişey takılsa yada bebeğimin yeni bişeyini görsem sevinsem açıyorum kk bi bakıyorum çoğu kişi aynı sıkıntıyı yada sevinci yaşıyo.iyiki böyle bir yer var iyiki temmuz anneleriyizzzz:46:

seviyorum ben bu topiği valla seviyorum billa seviyorum. sanki hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim. bebeciklerimizin gelişimlerinin hemen hemen herşeyi aynı eğer kafama bugün bişey takılsa yada bebeğimin yeni bişeyini görsem sevinsem açıyorum kk bi bakıyorum çoğu kişi aynı sıkıntıyı yada sevinci yaşıyo.iyiki böyle bir yer var iyiki temmuz anneleriyizzzz:46:

Aynen canım iyiki varsınız kizlar butun sorularimiza cevap buluyoruz.canimiz sıkkınsa dertlesiyoruz.hep bi teselli verecek Söz duyup rahatliyoruz.ama en güzeli bu hayatta yasanan zorluklarin sadece bize ait olmadigini görüyoruz..evde bisey oluyor alsak mi almasak mi yapsak mi yapmasak mi eşime diyorumki bi bizim kadınlara soralim onlar bilir;)) bende seviyorum hepinizi ama en çok bebisleri

[video=youtube;8PquJ9szots]http://www.youtube.com/watch?v=8PquJ9szots[/video]

biz bula yiyoz yemek :5:

benimde 3 ay olmuştur başlayalı
ama daha geçen cuma lütfedip gittim dra
sen ist daydın di mi git bakalım sana ne diycek yaa bana hastaneye yatırırım falan dedi yaa

ben kendim çekiyordum tırnağı hep bu sefer iltihapı düzelmedineşterle yardım herşeyi yaptım gerçi 2 parmapımdada vardı soldaki geçti :27::27:

bnde ist dayımkayseride gtcem ortaapedye gdliyor demi sakın çektirme tırnağı çözüm değil

Son düzenleme:
ben kendim çekiyordum tırnağı hep bu sefer iltihapı düzelmedineşterle yardım herşeyi yaptım gerçi 2 parmapımdada vardı soldaki geçti :27::27:

bnde ist dayımkayseride gtcem ortaapedye gdliyor demi sakın çektirme tırnağı çözüm değil

evet ortopediye gittim
yok dr zaten çekicem demedi
deriyi kaldırıp altından tırnağı kesicekmiş öyle dedi

[video=youtube;8PquJ9szots]http://www.youtube.com/watch?v=8PquJ9szots[/video]

biz bula yiyoz yemek :5:

Bende cnm bu videoyla sakinkastiriom oyun oynuyarak elimle gostererek sarkiyi soyluyom..ama bu ara favorim mustafa ceceli sevgilim..onu aciyorum oglumun gözünün icine baka baka söyleyip ilani ask ediyorum..cok seviyorum canimi yaaa;)

Bende cnm bu videoyla sakinkastiriom oyun oynuyarak elimle gostererek sarkiyi soyluyom..ama bu ara favorim mustafa ceceli sevgilim..onu aciyorum oglumun gözünün icine baka baka söyleyip ilani ask ediyorum..cok seviyorum canimi yaaa;)

inşallah kuzucuklarımızdan ayırmaz rabbim :16::16:

Slm kızlar! Bugün ancak girebildim daha yeni oturabildim desem yeridir. Akşama kadar temizlik yaptım. Belim koptu valla. Kuzum da uyudu oturduk kocişle tıkınıyoruz. Kabak tatlısı ve yaprak sarmaa:)) buyrun birlikte yiyelim

Slm kızlar! Bugün ancak girebildim daha yeni oturabildim desem yeridir. Akşama kadar temizlik yaptım. Belim koptu valla. Kuzum da uyudu oturduk kocişle tıkınıyoruz. Kabak tatlısı ve yaprak sarmaa:)) buyrun birlikte yiyelim

afiyet olsun canım ama çok birşey kaçırmadın bugün epey ıssızdı buralar :) temizlik de iyidir ferahlamışsındır ben de yarın girişecem o işe fuara falan gidemicez bu gidişle oturup kendimi temizliğe vericem :43:

Ohh afiyet olsun kociskoyla arada düzelmiş en tatlisi bu olsa gerek;)

afiyet olsun canım ama çok birşey kaçırmadın bugün epey ıssızdı buralar :) temizlik de iyidir ferahlamışsındır ben de yarın girişecem o işe fuara falan gidemicez bu gidişle oturup kendimi temizliğe vericem :43:

Evet canim bizim ev gibi issiz benim esim gece gelecek ıstanbulda bugün toplantida.ama simdi bjk maçında..bende giriyom cikiyom kimsecikler yok.

Ohh afiyet olsun kociskoyla arada düzelmiş en tatlisi bu olsa gerek;)
He he iviiiiittt:))

Ben kurtuldum darısı sana. Yarında sınavda görevliyim o yüzden bugüne sıkıştırdım hepsini. Gezmek için de kendimi sömestıra saklıyorum:)

Back
X