Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım tırnak batması var ayağımda

merhaba cnm, ben haziran annesiyim, mesajını görünce yazmadan geçmek istemedim,
öncelikle geçmiş olsun, ben de doğum sonrası tırnak batması sorunu yaşamıştım,
on-on beş dk. süren basit bi operasyonla halloldu..lokal olarak parmak uyuşturuldu, işlem bitince de ; kalkıp yürüyerek evime geri geldim, bi başka dr.a daha görün istersen, tırnak batması hastanede yatmayı gerektirecek bir operasyon değil..

ben de kahvaltıya yani başladım labne peyniri veriyorum tahıllı mamaya karıştırıyorum severek yiyor. bi barkadasım süte bi kaşık yoğurt koyup evde çökelek yapıyormuş ben de denicem tecrübelerimi aktarırım size.
cenacım bu arada benim oruç 22. gün oldu kaldı 8. gün kısa (erzurum da 16:15 de akşam ezanı okunuyor:) ) bi de çalıştığım için vakit çabucak geciyor. tüm oruç tutanlara Allah kolay versin. oruçlarını kabul etsin inşallah. benim için dua edin de namaz borçlarımı da bitirivereyim.

maşallah size çok imrendim valla iyi oruç tutabiliyorsunuz acaba emziriyor musunuz?

merhaba cnm, ben haziran annesiyim, mesajını görünce yazmadan geçmek istemedim,
öncelikle geçmiş olsun, ben de doğum sonrası tırnak batması sorunu yaşamıştım,
on-on beş dk. süren basit bi operasyonla halloldu..lokal olarak parmak uyuşturuldu, işlem bitince de ; kalkıp yürüyerek evime geri geldim, bi başka dr.a daha görün istersen, tırnak batması hastanede yatmayı gerektirecek bir operasyon değil..
çok teşekkür ederim benim de öyle yapmaktan başka çarem yok zaten
bebeğim var :4:

aa cok ıyı bu canım her markette varmıdır bugun bakayım hemen etımek kullanıyodum ben.

aldım canım özellıklerı cok ıyı maşallah tosunaa çok yakısıklıı saçlar yakıyo benım oğlumun saçı çok az :)

güle güle kullanın cnm.Teşekkür ederiz teyzesi :)

Herkese hayırlı sabahlar..Güzel bir hafta sonu olur İnşaallah..:16:

Evet canım döndüm.. sen geldin aklıma orda ama tam olarak nerde oturduğunu bilmediğimden gelemedim.. birde epeydir buraya da yazmıyordun haberleşme imkanı olmadı..:31:

Canım ben linkini özelden atarım sana ordan bakarsın..
:34: Bu arada kimmiş o kişi merak ettim..:52: Ben Cena'ya gitmek istiyorum havalar biraz güzelleşsin.. eşimden rica edeceğim.. Tabi cena kabul ederse..:30:

Hadi yaa neyse artık gelirsen yine misafir etmek isterim :) Annen , k.validenler burda nasılsa gelirsin :D

Günaydın hatunlar sabah-ı şerifleriniz hayrolsun :1: biz çok geç yattığımız için kalkalı da çok olmadı babamızın bu hafta sonu sınav görevi olduğundan bi başımızayız oğluşla yatakta öpüştük koklaştık o tekrar uyudu ben de size bi bakayım dedim. ay hafta sonu da eşleri çalışanlar için çok zormuş ya ben amaan ne olacak uzak dursun biraz diyodum hep ama hele eşi dersanede çalışan bir arkadaşım çok yakınırdı c.tesi pazar tek olmaktan çok haklıymış gerçi benim derdim başka o fuara gidemeyecek olmak sanırım :52::52: gerçi demin eşim tel.de yarın gideriz falan dedi ama zaten 19.30da kapanıyomuş ne anladım ben o işten aamaaaan ben de bişeye taktım mı takıyorum hee :36:

Herkese hayırlı sabahlar..Güzel bir hafta sonu olur İnşaallah..:16:

Evet canım döndüm.. sen geldin aklıma orda ama tam olarak nerde oturduğunu bilmediğimden gelemedim.. birde epeydir buraya da yazmıyordun haberleşme imkanı olmadı..:31:

Canım ben linkini özelden atarım sana ordan bakarsın..
:34: Bu arada kimmiş o kişi merak ettim..:52: Ben Cena'ya gitmek istiyorum havalar biraz güzelleşsin.. eşimden rica edeceğim.. Tabi cena kabul ederse..:30:
ben de istiyorumm ayrı gayrı görüşmeyin çook küserim hem de çok merak ediyorum zaten çabucak ısınsın havalarr görüşelimm hemencik :119:
maşallah oğluna çok tatlı, benim oğlana benzettim biraz bir de adaş çıktılar bu da benim yusuf keremim

Eki Görüntüle 609924
maşallah sübhanallah çok da anlamlı bakmış bıdık :34:
bi de kendimden bahsedeyim
dün dr a gittim dediki ameliyat :53:
ben iki üç gün hastanede yatırırm falan dedi
dedim nasıl yaniii :52:
şaşırdım kaldım ben yatamam ki dedim bebeğim var küçücük
hadi zorlasak ona eşim baksa ki çalışıyo
bana kim bakıcak hastanede
dedik o iş yaş illa gerekirse anneme gidince yaptırırm
tecrübeli arkadaşlar sağdan soldan duyanlar varmı
yatırıyolar mı normalde yoksa ben antika bi dra mı rastladım :43::43:

öyle eşimin sınavı vardı bende oğlumla avm ye gittim
gezdik kanz da falan %50 indirim vardı ama hep minicik şeyler kalmış :50:
eve geldim güne gittim
canım benim ablam da tırnaktan operasyon geçirdi aynı anlattığın gibi işte ama hastanede falan yatmadı kısa bir süre müşahede altında tuttular sonra evde pansuman falan yazmıştım zaten sanırım bence de sen başka birilerine daha gözük :19:

tünaydın kızlar ben dün götürdüm oğlumu acile en son atesi 38lerde geziyordu şansımıza acilde nöbetçi doktorlardan biri oğlumu sünnet eden doktordu ve cok ilgilendi meger oğlumun boğazları yara olmus pembe pembe kabarmıs o aglamasının sıklasmasıda ondanmıs iştahsızlıgıda çok şükür ama bu arada ben hsta oldum nasıl bakıcam oğluma bilmiyorum :s

Günaydın hatunlar sabah-ı şerifleriniz hayrolsun :1: biz çok geç yattığımız için kalkalı da çok olmadı babamızın bu hafta sonu sınav görevi olduğundan bi başımızayız oğluşla yatakta öpüştük koklaştık o tekrar uyudu ben de size bi bakayım dedim. ay hafta sonu da eşleri çalışanlar için çok zormuş ya ben amaan ne olacak uzak dursun biraz diyodum hep ama hele eşi dersanede çalışan bir arkadaşım çok yakınırdı c.tesi pazar tek olmaktan çok haklıymış gerçi benim derdim başka o fuara gidemeyecek olmak sanırım :52::52: gerçi demin eşim tel.de yarın gideriz falan dedi ama zaten 19.30da kapanıyomuş ne anladım ben o işten aamaaaan ben de bişeye taktım mı takıyorum hee :36:

ben de istiyorumm ayrı gayrı görüşmeyin çook küserim hem de çok merak ediyorum zaten çabucak ısınsın havalarr görüşelimm hemencik :119:

maşallah sübhanallah çok da anlamlı bakmış bıdık :34:

canım benim ablam da tırnaktan operasyon geçirdi aynı anlattığın gibi işte ama hastanede falan yatmadı kısa bir süre müşahede altında tuttular sonra evde pansuman falan yazmıştım zaten sanırım bence de sen başka birilerine daha gözük :19:

Olur cnm neden olmasın ? Sen hangi şehirdesin ?

slm kızlarr uzun zammndır pek giremiyorum. arasıra girsem de pek kalamıyorum . bizdee mama sandalyesi ve yürüteç alacagız bu hafta. bu arada kızımı 10 dk falan oturtuyorum desteksiz oturuyo birde geri geri gidiyoruz 1 haftadır:9: yürüteç kullanayım artık diyorum evin içinde gezsin.oturmaya başladı sayılır. siz kullanıyomusunuz uzun süre yürüteç falan .

tünaydın kızlar ben dün götürdüm oğlumu acile en son atesi 38lerde geziyordu şansımıza acilde nöbetçi doktorlardan biri oğlumu sünnet eden doktordu ve cok ilgilendi meger oğlumun boğazları yara olmus pembe pembe kabarmıs o aglamasının sıklasmasıda ondanmıs iştahsızlıgıda çok şükür ama bu arada ben hsta oldum nasıl bakıcam oğluma bilmiyorum :s
geçmiş olsun neyse ki sıkıntısı anlaşıldı Rabbim acil şifa versin inş...
Olur cnm neden olmasın ? Sen hangi şehirdesin ?

ist.dayım ben sen de ist.dasın sanırım

Gunaydin kizlar iki yusuf da cok tatli maaşallah ve evet benziolar bencede

Emir in annesi çok geçmiş olsun..bencede bebekler sebepsiz aglamiyor bi sebebi muhakkak oluyo.senin hastalanman çok kötü olmuş bende hastalanmistim çok zor oluyo.yardımcı olabilecek biri varsa cevrende bence yardim iste..

Feyzacim geçmiş olsun bende basit bi operasyon olarak biliyorum hamileliktecok kilo aldigimdan oldu benimde batik ama dogumdan sonra bi iki aya gecti.seninki cok batmış demekki

Zeynepcim çok sevindim adina.anacim ben çok cesaretsizim galiba.ankaraya gitcektim uçakla vazgectim.soğuk çocuğu hasta ederim. Dedim.kardeşimin sözü var kocaelinde ayin sonunda gitmiycem.sizleri okudukça kendime kiziyorum.ama ben kendimi yaza sakliyorum antalya balıkesir sivas yapacağım

Istanbulda olsam fuari bende kacirmazdim

Ahh ahh ne güzel olur sen İnstanbulun neresindesin? Ben pendikteyim..:31:
Çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. Bende hastaydım kızımda hasta oldu.. anne hasta olunca bebeğe bakmak çok zor oluyor.. hal kalmıyor insanda..:2:
geçmiş olsun neyse ki sıkıntısı anlaşıldı Rabbim acil şifa versin inş...

ist.dayım ben sen de ist.dasın sanırım

Yusuf defne Eskişehir'de oturuyor canım..:34:

selam kızlar,nasılsınız,adetim gecikti ödüm bi tarafıma karıştı korkudan,neysekı 32. gunun sonunda bugun adet oldum.bayram ettim.annem hafta sonu oldugu ıcın evıne gıttı bızde ceylinle basbasayız.yurume arabasından lap top un ekranına dogru uzayaraktan bakıyor meraklı meraklı.sizinkiler de oylemi benım cımcıme elektronık esyalara karsı acayıp ılgılı oyuncaklarıyla telefonu yanyna koyuyorum oyuncagın yuzune bıle bakmıyo dırekt telefona dogru ucuyor

Emir in annesi çok geçmiş olsun..bencede bebekler sebepsiz aglamiyor bi sebebi muhakkak oluyo.senin hastalanman çok kötü olmuş bende hastalanmistim çok zor oluyo.yardımcı olabilecek biri varsa cevrende bence yardim iste..

tskkr ederiz .maalesef yalnızım canım ben burda ne eşimin ailesi ne kendi ailem burda :S

Ahh ahh ne güzel olur sen İnstanbulun neresindesin? Ben pendikteyim..:31:

Çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. Bende hastaydım kızımda hasta oldu.. anne hasta olunca bebeğe bakmak çok zor oluyor.. hal kalmıyor insanda..:2:

Yusuf defne Eskişehir'de oturuyor canım..:34:

hımmm demek eskişehirde...sen de mi karşıdasın yaa ben 4 leventteyim gerçi köprünün hemencecik dibi ama aramızdaaaa köprülerrrr varrrr tırım tırımmm :9::9:

tskkr ederiz .maalesef yalnızım canım ben burda ne eşimin ailesi ne kendi ailem burda :S

Bende öyleyim ne yazikki senib izmirli oldugunu biliyorumda esinin ailesi yaninizda diye aklimda kalmış

selam kızlar,nasılsınız,adetim gecikti ödüm bi tarafıma karıştı korkudan,neysekı 32. gunun sonunda bugun adet oldum.bayram ettim.annem hafta sonu oldugu ıcın evıne gıttı bızde ceylinle basbasayız.yurume arabasından lap top un ekranına dogru uzayaraktan bakıyor meraklı meraklı.sizinkiler de oylemi benım cımcıme elektronık esyalara karsı acayıp ılgılı oyuncaklarıyla telefonu yanyna koyuyorum oyuncagın yuzune bıle bakmıyo dırekt telefona dogru ucuyor
Hiç sorma ya bizimkinin de oyuncaklara ilgisi yok.Kumanda,telefon,bardak,poşet hastası.Kızım sen ne kadar masrafsız bir bebişmişsin diyorum.Bu kadar oyuncağı boşa almışız,yüzüne bakmıyor diyebilirim.:9:

Hadi onla geçmiş olsun. Bizimkide canim kumanda cep telefonu tv pc delisi:) senin sivasli olma ihtimalin varmiydi canim hamileligin ilk aylarinda konuşmustuk senle hatırlıyorum ama sivasli bi arkadaş vardi onla karistiriyor olabilirim

Bugün ek gıdaya geçiş yaptık.İşe gitmeye hazırlık olsun dedim.8-12.30 arası çalışacağım.O düzene uyalım dedik.Doktor 8 gibi emzirirsin dedi, 10 gibi de ek gıda sonra eve gelince tekrar emer dedi.Bunu denemeye başladık.Son bir saat kala kızım çıldırdı.Uykusu geldi uyumuyor, emmek istiyor.Sonunda dayanamyıp emzidim.Dakikasında uyudu.Çalışmaya başlamama 20 gün var.Bakalım nasıl olacak?

Bugün ek gıdaya geçiş yaptık.İşe gitmeye hazırlık olsun dedim.8-12.30 arası çalışacağım.O düzene uyalım dedik.Doktor 8 gibi emzirirsin dedi, 10 gibi de ek gıda sonra eve gelince tekrar emer dedi.Bunu denemeye başladık.Son bir saat kala kızım çıldırdı.Uykusu geldi uyumuyor, emmek istiyor.Sonunda dayanamyıp emzidim.Dakikasında uyudu.Çalışmaya başlamama 20 gün var.Bakalım nasıl olacak?

Canim bende 8:50 1:40 çalışma saatim.biz 6 bucuk 7 gibi uyanuyoruz.emerek uyuyo bizimkide.8 8 bucuk gb emzirip uyutup gitsem bi saate uyaniyo uyanincakahvaltı yapsa iki saatede meyve puresi yogurt yese bi kez daha uyumali.iste o uykuya emmeden geçmek icin anakucaginda sallayarak elektrik supurgesi sesinde uyuyo.uyanmasinada ben gelirim bizim plan böyle bakalim Allah yardimcimiz olsun

Back
X