Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Almanlar onu çok yapıyor, canım sıkılıyor, bebek beşikte ciyak ciyak ağlıyor bakmıyorlar

Benim dr um tam tersi ates dusurucu agri kesici fitil yap oyle asiya git dedi sizinki neden verme dedi anlamadim ben

Benim dr um tam tersi ates dusurucu agri kesici fitil yap oyle asiya git dedi sizinki neden verme dedi anlamadim ben

zaten sadece calpol kullanabilirsin onun da etkisi 4 saat, zaten calpol ün etkisi ateşi çıkmadan bitmiş olur dedi. bu konuda anladığım kadarıyla farklı yaklaşımlar var ama çoğunluk verilmemesi yönünde. ben de internetten biraz bakmıştım ateş düşürücü iğnelerin etkisini azaltıyor, ateşi çıkmadan boşu boşuna ateş düşürücü verip böbrek ve karaciğer zorlamanın anlamı yok falan yazıyordu. gene de bu konuda da karar tamamen ailenin. içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın bence.

şehit ailelerine sabırlar diliyorumm cok üzgünüm ...
sehitlerimize de rahmet ... şehıt var diye halay çeken ve torpil patlatan site sakinlerine lanet okuyorumm ..
istanbul senden nefret edıyorummm

cnm merhaba benımde 6 yaşında kızım vardı ya gırmeden fıtl atardım yada gelır gelmez oda s.o gı cok yakında oldugundan hıc cekınmeden ver tatlım kızım hıc bı aşısında ne hzuursuz oldu nede ateşlendı ben yarım fıtıl verıyodum ık dönemlerde

Kim west, tracy hogg, ferber methodlari var bildigim. Zaten birbirlerinede benziyorlar, internette okudugum kadariyla genelde 3. Aydan sonra basliyorlar. Yenidoganlar icin nasil uygulanir bilmiyorun, biseyden anladiklari yokki.

Kim west, tracy hogg, ferber methodlari var bildigim. Zaten birbirlerinede benziyorlar, internette okudugum kadariyla genelde 3. Aydan sonra basliyorlar. Yenidoganlar icin nasil uygulanir bilmiyorun, biseyden anladiklari yokki.

canim nasil biberona emzige alisiyorlar ,iste oyle uyuma sekline de alisiyorlar hep ayni seyi yapip uyutmak isin sirri. Bir de uyku arkadasi diyorlar bir nesneyi sadece yatarken kullaniyorlar mesela battaniye ya da oyuncak ama tabi bu 3.ayda, o nesneyi gorunce uykusu geliyormus onsuz da uyumuyormus

Ay ben fena nezle oldum burnum akıyor ve durmadan hapsiriyorum napcam yaaa

Evet aslinda dedigin gibi asil onemli olan rutin olusturmak. Ben simdi aksamlari banyo yaptirip emzirip yatiyorum, 1 aylik bebegin rutini ancak bu kadar olur heralde:)
Uyku arkadasinada faydali diyorlar denemek lazim tabi. Yatagina koydugunda kendi kendine uyuyan bebekten iyisi yoktur heralde insallah basarabiliriz:)

Cenacım sezeryan olduğu halde kanaman geldimi? sezeryanda kanama pek olmuyor diye duymuştum..

benim net 25 gün kanamam oldu..
tam bitti dedim, ertesi gün blaaap! koca bi kan boşalması daha..
üç haftadan sonra kahverengiye döndü.. ama 40 gün içinde bitmedi..
sarı sulu akıntıya dönmüştü işte, gusul aldım

ay senin kv'lerden bana fenalık geliyor..:95::84::113:
yapın şu mevlüdü de gitsinler artık..:99:

yenidoğanlarda da uygulanıyor mu bu yöntemler?
yani yatağa koyup uykuya bırakmalar..:44:

benim kızın huyu iyiydi, emip uyuyakalıyordu..
yada karnı doyunca yüzüstü çevirip totosuna pıt pıt yapınca uyuyordu..
hala da uyuyor ama yeni huylar edindi birkaç gündür.
yapmam dediğim şeyleri yaptırıyor bana..
katılırcasına ağlarken ayağıma koyup sallıyorum..
emzik bile verdim..
ama çok zorda kalmadıkça yapmıyorum bu ikisini..
inş alışmaz :18:ama bilmiyorum, çok gözü açık bu minnakların

sizden duydum, kundak yaptım bizimki katılırcasına ağlamaya başladı..
uykuya dalmak bi yana iyice gözünü açtı huysuzlaştı..
ferber yöntemini yapabilir miyim hiç sanmıyorum:100:

Allahım bu aşılar bana fenalık getiriyor..:18:
canımdan can gidiyor kızıma iğne yapılırken..
bu ikinci ay aşısını nasıl yaptırcam bilmiyorum:18:

Slm herkese
Cena cim sallamaya alistirmak istemiyorsan bence yapma cunku bu minikler bizden zeki hemen kapiyorlar benim kizim 15 saat gazdan agladi sallamamak icin kendimi zor tuttum ama soyle diyeyim yatir elini tut bi sekilde sicakligini hissettir o zaman guvende oldugunu hissedince uyuyabiliyorlar bide emzik cok buyuk rahatlik drlar tavsiye ediyor korkma emsin rahatlar bebegin

Bugun mevludumuz vaaaar, hayırlısı inşallah, bu arada benim kvler bizim şehre hatta mahalleye taşınmaya karar verdiler

ben ilk zamanlar kundaklamadan yatırıyordum ama ellerinden ürktüğünü farkettim.. sonra kundaklamaya karar verdim şimdi kundaklıyorum emziğimi veriyorum öyle uyutuyorum.. Allah'a şükür öyle uyuyor tabiki kundaktan hiç hoşlanmıyor..

Bugun mevludumuz vaaaar, hayırlısı inşallah, bu arada benim kvler bizim şehre hatta mahalleye taşınmaya karar verdiler

​Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin canım..

Çarşamba günü kızımı 1.ay aşısını yaptırmak için götürmüştük. Pendik'e yeni taşındığımız için daha kayıtımız yoktu.. hemde kayıt yaptıralım dedik.. neyse gitti doktor moktor yok zaten bir tane hemşire var oda yeniymiş.. sistemi bilmiyormuş aşı yapamazmış
cuma günü gelin hemde doktorunuzu seçin dedi.. eşim aşı için geç olmazmı dedi olmaz dedi.. bari tartın dedim tartının pili yokmuş.. neyse dün yine gittik aşı için.. bu seferde buzdolabı bozulmuş aşılar yokmuş.. pazartesi gelin dedi.. bu kadar da sorumsuzluk olmaz ama.. bu kız ne zaman aşı olacak anlamadım..

Son düzenleme:
cnm ferber yöntrmi 3 aydan önce uygulanmıyor ben bilemedim benm kız beni delirtince denedim sonrası daha beter oldu etinden et koparırcasına ağladı her uynadığında iş güç yapamaz oldum 24 saat uykusuz geçirdik nerdeyse no hafta uyuytup yanında bekledim her uyandıkça beni göre göre rahatladı ilk aylarda güven sarsılması oluyormuş
sen kundağa devam et ince bir tülbentle yap istersen hem sıcaklamaz bebişte emziğede alışır diye korkma ben ilk günler vermediğime çok pişman oldum hala istekle tutmuyor ama yinede arada tutması can kurtaran oluyor

haklısın canım.. git gel git gel.. sizin sağlık ocağının kendine hayrı yok belli ki.. inş kısa zamanda düzelir..
aile hekimi çok iş görüyor çünkü..

13 temmuzda doğum yaptım ben.. 13 ağustosta ayımız doluyordu. eşim çalıştığı için aradım sağlık ocağını.
gebelikte takibi yapan ebe arkadaşa sordum. 17sinde gelsek olur mu diye. birkaç gün gecikebilir dedi..
17.sinde gittik biz de.. buna göre ikinci ay aşısını da 17 eylüle verdi.. ama verem aşısı her sağlık ocağında belli günde yapılıyormuş.
açıldığında birkaç saat içinde yapılması gerekmiş. bizim sağlık ocağında pazartesiymiş.
gelmeden önce cumadan ara dedi.. aksilik olursa bir hafta sonra 24 eylülde gelirsin dedi..

Hanımlar bebişlerinizi güneşlendiriyormusunuz? biz şimdi güneşleniyoruz.. küçükken güneşlenmezse Allah muhafaza Raşitizm olma ihtimali oluyormuş.. hiç olmazsa bi 15 dk güneşlendirmek gerekiyormuş... bende hazır yatak odasına güneş vuruyorken güneşlendireyim dedim.. ama başını gölgede bıraktım..

Evet ya güneşlendirmek çok önemliymiş D vitamini açısından. Ananeyle dedemiz yolda. Dedemiz ilk defa tanışacak torunuyla o yüzden çok heyecanlıyız :)
Bu arada şu Paris muhabbetini ben bilmiyordum, Allahım diyorum bizim forumdakiler ne zenginmiş böyle. Bi arkadaş yazmış Parise gitmeyeli çok oldu filan diye bak sen diyorum millet habire Parise gidiyo demek :) Sonradan anladım Parisin ne demek oldugunuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…