canım zaten meyve vermeye başladım 5. ayda.. ama yoğurt vermedim daha.. bende şuanda patates havuç pirinç haşlıyorum.. İnternette bende hep irmikle okudum ama bunu bir deneyeyim.. markete gidince de kereviz, balkabağı, ıspanak, pırasa falan alırım İnşaallah.. Off ne zormuş yahu..canım eğer daha yeni başlayacaksan yogurt ve meyve püresiyle başla,birden çorba verme.yavaş yavaş azar azar azar.ama illada tarif istersen yazayım.ben başlarda patates pirinç havuç tan püre yapıyodum 1-2 kere yaptım.kabız oldu kızım sonra öyle yapmayı bıraktım.şimdi irmik havuç kereviz koyuyorum çorbasına,yani irmik ve havuç hep oluyor onun yanına ya karnıbahar ya kereviz,ya pırasa ıspanak pazı yani mevsim sebzelerinden koyup pişiriyorum.ben bir de tereyağı eklıyorum ama sen ılk zamanlar verme,piştikten sonra biraz zeytın yagı koy kabız olmasın.yanı 1 çay kasıgından az zeytın yagı.arada bir maydanoz dereotu koyuyorum.sen de öyle yaparsın 1 hafta sonra maydonoz dereotu koy,şu an et bile yiyebiliyolar gecen gun kıyma koydum mesela corbasına.korkmana gerek yok hayatım.biraz başlarda yüzlerini buruşturuyolar:)) cok komık oluyor:)) korkma canım hıc bı sey olmaz ben 4.5 aylıkken başladım.daha kucuktu.bızımkıne bı sey olmadıysa senınkıne de olmaz allahın ıznıyle
breakday87
kızlar şu bebek takvimini nasıl yapabilirim, yapanlar bi tarif edebilir mi
canım zaten meyve vermeye başladım 5. ayda.. ama yoğurt vermedim daha.. bende şuanda patates havuç pirinç haşlıyorum.. İnternette bende hep irmikle okudum ama bunu bir deneyeyim.. markete gidince de kereviz, balkabağı, ıspanak, pırasa falan alırım İnşaallah.. Off ne zormuş yahu..
Bunları bir yapayım da kıyma falan dursun şimdi..
çok teşekkür ederim canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
buradan yapabilirsin canım...
merhaba herkesee
Canan seninkinin gece kakasi çıkmışya huggies kullanabilirsin sirt kısmında band var kakanin cikmasini engeller
ayyy bayıldım ne kadar güzel allah size bağışlasın valla burda birbirinden güzel kızlar var biz yaşları küçükken evlendirelim bu çocukları ben size diyim gidipte tanımadık etmedik zıptırık hoptırık tipler bulacaklarına bağlayalım başlarını :)
bu arada kimin çocuğu düşmüş geçmişi okuyacak vaktim yok ama çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla birşey olmamıs bende çok korkuyorum dün akşam bi baktım çekyat açık üzerinde duruyordu bende yanındayım ters döndü geri geri geliyor anam ayakları yarıya kadar boşa çıktı bir hamle yapsa inecek şok oldum ne zaman bunları yapacak kadar büyüdüler bu afacanlar çok dikkat lazım çok
ya kızlar dün gece başıma ne geldi :44:
gece saat 4 benimki uyandı emzirdim uyumadı mama yaptım yemiyor allah allah ağlamıyorda böyle yatakta sağa sola dönüyor yukarı kayıyor aşağı kayıyor dolanıyo kendince allah allah dedim aldım ayağımda sallıyım uyusun diye baktım kokuyo altını açmamlaamaaaaan ne görsem yemin ediyorum ensesinden saçına kadar heryeri kaka şok oldum göbeği kolları dirsekleri beli sırtı bacakları dizlerine kadar allahım inanamadım nasıl bu kadar yaptı ne ara yaptı hadi yaptı nasıl ensesine kadar bulaştırdı önce bir afalladım terli üşütmekte var işin ucunda tuttum banyoda ufoyu yaktım hemen sıcak suyunu ayarladım bir güzel yıkadım elbiselerinide ısıtıp giydirdim tekrar az bir emzirdim sallayıp uyuttum yavrum sabah 8 e kadar aralıksız uyudu ishal mi acaba ama karın ağrısı falan yoktu dünde hiç kaka yapmamış bugünde hala yapmamış ishal olsa yapardı dimi valla kendini aştı bu konuda bazen abartırdım boynuna kadar geçiyor diye ama hakikaten bu kadarını hayal etmemiştim kolları dirsekleri ya pes valla ay başka bebek olsa bakamazdım bile insan kendi bebeği olunca hiç kötü gelmiyor ya okuyanların midesi bulandıysa affola onun kıçını yerim ben
bu arada taşınma işini konuştuk eşimle ohhh içim rahatladı bana araba alacak canım kocam ben işimi bırakmaktan vazgeçtim bu durumda akşamları en geç 7 de evde olacağım inşallah :) patronda sorunları çözmek için adım attı zamda aldım hehehe (arada rest çekmek iyiymiş) evi taşımıyoruz kv zaten diğer oğluyla aynı sokakta onlar aynı düzen devam edecek bizde ev alırsak onlara yakın alacağız ama şimdilik annem bakmaya devam edecek
bu rahatlıla bir uyumuşumki geç kalmışım işe
yok tatlım diş hazırlıgı yapıyoruz onun için huysuzuzmerhaba canım hayırdır efkarlı gördüm seni ne o sigaralar genemi misafir
Kızlar bugun uyku arkadasi siparişi vercem.ise baslamadan gelsinki öğlen uykusunda ben yokken onu kullanalım bizimki uyanik emmedigi icin uykuya gecislerde emerek uyuyo.uykusu oldugu halde emmedigi gunler oldu.ozaman cepten süpürge sesi eşliğinde ana kucaginda uyuyo.simdi ise başlayınca uyku arkadasi alırsam onun sesiyle uyuyabilir..burda tugceydi galiba zürafa alan 4 farkli sesi vardi.ben onun kuzusunu sevmistim.ama markasi neydi? Nerden alabilirim?sobede burda 70 tl..kızlar bi yardim edin sizin fikirleriniz benim icin cok onemli
evet o koca battaniyenin ebatları bile bunlara az geliyor..Bizimkide hep yerde halıda.battaniye atıyorum onun üzerinede oyun halısını koyuyorum tepinip duruyor içinde,döne döne parkenin üzerinede geliyor tabi çoğu zaman :)
Allahımm, sen ne güzellikler yaratıyorsun?!!
ah canım, hala çıkamadı mı şu dişler.. ananız ağladı be yaauv!yok tatlım diş hazırlıgı yapıyoruz onun için huysuzuz
açıkçası bu konu hakkında pek bilgim yok..Kızlar bugun uyku arkadasi siparişi vercem.ise baslamadan gelsinki öğlen uykusunda ben yokken onu kullanalım bizimki uyanik emmedigi icin uykuya gecislerde emerek uyuyo.uykusu oldugu halde emmedigi gunler oldu.ozaman cepten süpürge sesi eşliğinde ana kucaginda uyuyo.simdi ise başlayınca uyku arkadasi alırsam onun sesiyle uyuyabilir..burda tugceydi galiba zürafa alan 4 farkli sesi vardi.ben onun kuzusunu sevmistim.ama markasi neydi? Nerden alabilirim?sobede burda 70 tl..kızlar bi yardim edin sizin fikirleriniz benim icin cok onemli
Yok canm bn almadim bahar almisti uyku arkadasini:)
Canim evet bahar almisti onu oyle hatirliyorum jokerlerde oluo uykucu kuzucukkorkutmak gibi olmasin da bazi bebeklerde pek ise yaramior bu tarz seyler benim kizima bana misin demiyor bi alisti ayakta sallaiyoruz her gece neler denedim isikli donence projeksiyon ii iihh olmadi sonra sinirim bozulcagina sallarim dedim bende oyle buyumusim bisey olmamis :))Kızlar bugun uyku arkadasi siparişi vercem.ise baslamadan gelsinki öğlen uykusunda ben yokken onu kullanalım bizimki uyanik emmedigi icin uykuya gecislerde emerek uyuyo.uykusu oldugu halde emmedigi gunler oldu.ozaman cepten süpürge sesi eşliğinde ana kucaginda uyuyo.simdi ise başlayınca uyku arkadasi alırsam onun sesiyle uyuyabilir..burda tugceydi galiba zürafa alan 4 farkli sesi vardi.ben onun kuzusunu sevmistim.ama markasi neydi? Nerden alabilirim?sobede burda 70 tl..kızlar bi yardim edin sizin fikirleriniz benim icin cok onemli
bugün benim hiperaktif günümdü sanırsam :111:
spora gittim,
ayşeciki yıkadım,
4 posta çamaşır, as, kaldır, ütü yap..
mutfağı toparladım, yatak odasının perdelerini yıkadım, astım.
ardından evi sil süpür, tozları al.
fazla eşya deposu haline gelmiş küçük odayı düzenledim..
iki koca çöp poşetiyle çöp çıktı valla..
sonra duşa gir, çık toparlan bi de baktım akşam olmuş..
pertim çıktı, ama epey iş kaçırdım.. Allahtan yemeğim vardı da o dert yoktu..
şimdi toto yer gördü de açtım kk
evet o koca battaniyenin ebatları bile bunlara az geliyor..
eğer kenarlara minder yastıkla set yapmamışsam, birkaç saniye içinde parkeleri silmeye başlıyor bizimki
Allahımm, sen ne güzellikler yaratıyorsun?!!
maşallah subhanallah.. Rabbim, övmüş yaratmış..
adı da zeynepmiş, ismi güzel kendi güzel.. ben zeynep ismini çok severiiiim
inş huyu da güzel olur, bahtı da..[/B]
ah canım, hala çıkamadı mı şu dişler.. ananız ağladı be yaauv!
açıkçası bu konu hakkında pek bilgim yok..
bi ara dediğin zürafayı gördüm, ama kim almıştı, neyin nesiydi, benim kafa gel-git..hatırlamıyom:111:
yok kııız, ben de aynı bu yazdığın gibiyim, ama arada bi geliyo,, deli gibi temizlik yapıyorum..Ooo cena napmisin sen bacim masallah nasi yetistirdin bunlari yok yok anladim ben cok tembelim hiic halim yok bunlari yapmaya aksama kadar iki tencere yemek cikariyorum anca aradada supurge utufln buyuk temizligede bi ablamiz var o gelio mayam mi bozuk nedir
yok kııız, ben de aynı bu yazdığın gibiyim, ama arada bi geliyo,, deli gibi temizlik yapıyorum..
sonra iki hafta yatış
kızkardeşim geldi bugün, ayşecike baktı, spora gittim..
sonra beraber yıkadık kızı, ardından uyudu..
ben de bütün işlerimi yaptım valla,
evin küçükse böyle bi avantajı var, 70 metrekare
Tatli prensesi yerim ben denze masallah bnm kiziminda saclari uzasin yaaaaa
yok kııız, ben de aynı bu yazdığın gibiyim, ama arada bi geliyo,, deli gibi temizlik yapıyorum..
sonra iki hafta yatış
kızkardeşim geldi bugün, ayşecike baktı, spora gittim..
sonra beraber yıkadık kızı, ardından uyudu..
ben de bütün işlerimi yaptım valla,
evin küçükse böyle bi avantajı var, 70 metrekare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?