Selam kizlar herkes dis sorunlarindan bahsediyor biz tam 7 ayi bitirdik ama daha hic bir belirti yok benim oglan zaten gazi hala devam ettigi icin hic rahat bir gece geciremiyoruz saat basi uyanma ve karin agrisindan kivrana kivrana uyuyor birde üstüne dis sIkIntisi eklenince ne yapcam bilemedim simdiden stresi sardi iyimi
bazı bebeklerin erken diş çıkarmasına bakma canım doktorumuz bize normalde bebeklerin 6.aydan sonra diş çıkarmasını bekleriz dedi bizimkide henüz çıkarmadı baklm nezamn gelicek dişler:18:
Ben geldimmm! Kaç gündür uğrayamadım gezmekten, koşturmaktan. Anlatırım maceraları ysrın. Sonunda kaplıcadayım. İlk kez geldim kaplıcaya. Sabahtan beri odadaki küvette mayışıp kaldım. Yazdıklarınızı okucam diyede gözüm şişti( kimsede beni merak etmemiş ( neyse uyku çok bastırdı kızlar ben yatarr. İyi gecelerrr
Bazı Bebekler geç çıkarıyor canım dişi.. Benim görümcemin oğlu 7buçuk aylıkken çıkardı dişini.. Allah yardımcınız olsun canım yaa neden geçmedi ki hala gaz sancınız...
milupa reklamlarında ve kamu spotunda gördüm ben de... günlük 500 ml altında ise eksik devam sütüyle tamamlanmalı diye. gerekli olanlar bu kadarı ile karşılanıyo diye biliyorum. tabi fazlası göz illa ki çıkarmaz cnm:) benim altı aydan önce oğlum 900-1000 gr kilo alıyodu dr o yüzden yeterli olduğunu düşünüyo ve hiç devam sütü demedi 6.aydan sonra. ek gıda olarak normal mama (yulaflı kahvaltı için ve gece maması) verdi bi de tabi yoğurt, meyve... şu sitede günlük bilgilerini giriyosun hiç rastladın mı bilmiyorum kabataslak sütün yeterli olup olmadığını söylüyo sana: Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması - Milupa Bilen Anne ben de geceye depo hazırlığı için 20.00'den sonra emzirmiyorum mama veriyorum. ödüm kopuyo gece doymucak diye resmen, yoksa işimiz var korku filmi tadında geceye hazır ol(!)valla hayatım gündüz en az 300 cc bırakıyorum zaten sağıp e gecede emiyor yarım litreden fazlasını alıyordur da gece doymuyor emerek emiyor mesela 1 saat sonra acıkıyor e süt dolmuyorki 1 saatte geri bu kez süt olmayınca için için ağlıyor basıyor sonra çığlığı bende mecbur devam sütü veriyorum devam sütünüde sevmiyor aslında sadece uykuda alıyor gündüz ne yaparsan yap içmez ben varsam yanında biberonu ağzına sürmez tutar yakamdan göğsümü açmaya çalışır acıkınca :)) günde yarım litre anne sütü yetiyormuymuş az değilmi ya?
kaç aylıkki o kadar gezebiliyor allah allah benim koca dana götünü kaldıramıyor ki yerden hala emeklemek yok bizde sağa sola dönmeler o biçim hatta geçen gün sırtüstünden yüzüstüne geçti sonrada minderlere tırmanarak kalktı oturdu şok olduk ama emeklemeye başlamadı ancak 1-2 metre geri geri geliyor belki yarım metre ileri gidiyor kendi ekseninde dönüp duruyor afacan
Aslinda duyduguma göre gec cikan disler daha saglam oluyormusbabamiz 10. ayinda cikarmis disini Masallah cok saglamdir ben erken cikarmisim cok dayaniksizdir benim disler bakalim bizim velet herseyde oldugu gibi bunda da babaya cekti galiba
ooohh sefan olsun bedenine saglikTatlim haftasonu diye kimsecikler yok topikte ondandir yoksa seni herkescikler sever bebegiiim
kızım maşallah ya,duraselle mı calısıyon:)) diyecektim ki bi sonraki mesajını gordum cena:))
70 metrekare ev,bı de kardesın gelmiş maşallah ne guzel:))ben o kadar yetişemıyorum valla,bugun kocam evdeydı,iki iş yapayım dedim,kocam ıstıyokı dızının dıbınde oturayım.pek öyle dip köşe temızlık yapamadım,benımkı beledıye temızlıgı,görunen yerleri temizliyom.bu arada kızlarımız adaş,benımkı de ayşe ceylin hatta kaynananm ayşe ceylan dıyo,kendı kendıme guluyodum.gecen akşam beren saat in dizisiniizlerken bi baktım ayşe ceylan diye bi kadın var,vay dedım
canım hıc bır fıkrım yok,benımkı de emerek uyuyor annem ben işteyken biberonla mama yapıp verıyomuş uyuyacagı zaman.işe yaradıgını soyledı annem.
yok kııız, ben de aynı bu yazdığın gibiyim, ama arada bi geliyo,, deli gibi temizlik yapıyorum..
sonra iki hafta yatış
kızkardeşim geldi bugün, ayşecike baktı, spora gittim..
sonra beraber yıkadık kızı, ardından uyudu..
ben de bütün işlerimi yaptım valla,
evin küçükse böyle bi avantajı var, 70 metrekare
Canan seninkinin gece kakasi çıkmışya huggies kullanabilirsin sirt kısmında band var kakanin cikmasini engeller
Kızlar bugun uyku arkadasi siparişi vercem.ise baslamadan gelsinki öğlen uykusunda ben yokken onu kullanalım bizimki uyanik emmedigi icin uykuya gecislerde emerek uyuyo.uykusu oldugu halde emmedigi gunler oldu.ozaman cepten süpürge sesi eşliğinde ana kucaginda uyuyo.simdi ise başlayınca uyku arkadasi alırsam onun sesiyle uyuyabilir..burda tugceydi galiba zürafa alan 4 farkli sesi vardi.ben onun kuzusunu sevmistim.ama markasi neydi? Nerden alabilirim?sobede burda 70 tl..kızlar bi yardim edin sizin fikirleriniz benim icin cok onemli
aaah, nazarlara geldim bacım..
Kızkardeşinde gelse sana yinede bravo
Heleki spordan sonra o enerjiyi bulmuşsun ben sana daha ne diyim
duracelle değil, ayşcikle çalışıyomkızım maşallah ya,duraselle mı calısıyon:)) diyecektim ki bi sonraki mesajını gordum cena:))
70 metrekare ev,bı de kardesın gelmiş maşallah ne guzel:))ben o kadar yetişemıyorum valla,bugun kocam evdeydı,iki iş yapayım dedim,kocam ıstıyokı dızının dıbınde oturayım.pek öyle dip köşe temızlık yapamadım,benımkı beledıye temızlıgı,görunen yerleri temizliyom.bu arada kızlarımız adaş,benımkı de ayşe ceylin hatta kaynananm ayşe ceylan dıyo,kendı kendıme guluyodum.gecen akşam beren saat in dizisiniizlerken bi baktım ayşe ceylan diye bi kadın var,vay dedım .
acaba erkek bebeklerin dişleri daha mı geç çıkıyor..kızlar diş çıkarırken hiç anlamadım diyenler şükür namazı kılsınlar bence bu bilmem kaçıncı gün oldu oğlum da ben de perişanız Allah'tan annem geldi de o yardımcı oluyor ama yarın dönecek çocuk kulaklarını çekiştiriyor ateş iştahsızlık salya ve tükürük ne ararsanız var sadece ishal yok çünkü benim oğlum doğuşundan beri kabız zaten umarım en kısa zamanda çıkar bu diş de rahatlar yavrucak gece hiç uyumuyo desem yeridir çook dua edin nolurrr
oooh, bizim için de bi tatil yap güzelim..Ben geldimmm! Kaç gündür uğrayamadım gezmekten, koşturmaktan. Anlatırım maceraları ysrın. Sonunda kaplıcadayım. İlk kez geldim kaplıcaya. Sabahtan beri odadaki küvette mayışıp kaldım. Yazdıklarınızı okucam diyede gözüm şişti( kimsede beni merak etmemiş ( neyse uyku çok bastırdı kızlar ben yatarr. İyi gecelerrr
aaah, nazarlara geldim bacım..
şuan fena hastayım, başım çatlıyo, burnum tıkanık, genzimde bi gıcık..:2:
her zerrem ayrı ağırıyor.. Allah vere de kıza bulaşmaya :18:
oooh, bizim için de bi tatil yap güzelim..
oooh, sefamız olsunGeçmiş olsun canım sende kendini fazla mı hırpalıyırsun ne ? Çok sık hasta oluyorsun dikkat et kendine)
Bende geldim buralardayım bol bol küvet sefası:) malum kızımla havuza inmek istemiyorum hem sıcak hem mikrop falan kapar allah korusun. Bizde küvetle idare ediyoruz. Babası arada iniyor sauna, havuz vs sefa yapıyor. Bende kızımla kuvette kuduruyorum:)) şişme simit aldık ( küvet biraz büyük) attık küvete allahım nasıl sevinç çığlıklarıı:)) resmen kudurdu:) yarında döneceğiz zaten kısmetse. Birazdan yapacağım küvet sefası da sizin için gelsin:)
kızlarrr çok moralim bozuk
şu doğumdan sonra kilo verme olayını hiç beceremedim.40 ım çıktığında 65 kiloydum şuan 68 im
hamile kalmadan önce 60 evlenmeden önce 55 :))
yaniiii 13 kilo fazlam varr
hiçbi giydiğim yakışmıo ve kendimi hiiç sevmiyorum böyleee,deli gibi tatlı yiyorum,emziriyorum diye hiçbişeyden kesmiyorum.
ama artık bi çare bulmam gerek.
b-fit olayını kesinleştirdim,eşim bakıcak Birceye akşamları.
bunun yanında tatlı ekmek ve hamur işini kesiyorum bakalım 1 ayda ne fayda görücem..
cenaaaaa :)
sorması ayıp b-fit e aylık ne kadar ödüyorsun ?
kızlar diş çıkarırken hiç anlamadım diyenler şükür namazı kılsınlar bence bu bilmem kaçıncı gün oldu oğlum da ben de perişanız Allah'tan annem geldi de o yardımcı oluyor ama yarın dönecek çocuk kulaklarını çekiştiriyor ateş iştahsızlık salya ve tükürük ne ararsanız var sadece ishal yok çünkü benim oğlum doğuşundan beri kabız zaten umarım en kısa zamanda çıkar bu diş de rahatlar yavrucak gece hiç uyumuyo desem yeridir çook dua edin nolurrr
milupa reklamlarında ve kamu spotunda gördüm ben de... günlük 500 ml altında ise eksik devam sütüyle tamamlanmalı diye. gerekli olanlar bu kadarı ile karşılanıyo diye biliyorum. tabi fazlası göz illa ki çıkarmaz cnm:) benim altı aydan önce oğlum 900-1000 gr kilo alıyodu dr o yüzden yeterli olduğunu düşünüyo ve hiç devam sütü demedi 6.aydan sonra. ek gıda olarak normal mama (yulaflı kahvaltı için ve gece maması) verdi bi de tabi yoğurt, meyve... şu sitede günlük bilgilerini giriyosun hiç rastladın mı bilmiyorum kabataslak sütün yeterli olup olmadığını söylüyo sana: Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması - Milupa Bilen Anne ben de geceye depo hazırlığı için 20.00'den sonra emzirmiyorum mama veriyorum. ödüm kopuyo gece doymucak diye resmen, yoksa işimiz var korku filmi tadında geceye hazır ol(!)
maşallah yavruma çaba var demek ki:) ileri geri hareketler başladıysa yol almalar da başlar yakında annesi... bi başka seviyom ben çalışkan bebekleri. Allah dağına göre kar verirmiş benim oğlan hareketsiz bi salise durmayan bi tip. o yüzden 6.aya girince hemen oturup emeklemeye başladı patır kütür turluyo valla evi. ben hangi odaya o oraya. 6temmuz doğumluyuz.
canım, ben de evlendiğimde 60 kiloydum. o kiloya dönmek bence imkansız ve de gereksizkızlarrr çok moralim bozuk
şu doğumdan sonra kilo verme olayını hiç beceremedim.40 ım çıktığında 65 kiloydum şuan 68 im
hiçbi giydiğim yakışmıo ve kendimi hiiç sevmiyorum böyleee,deli gibi tatlı yiyorum,emziriyorum diye hiçbişeyden kesmiyorum.
bunun yanında tatlı ekmek ve hamur işini kesiyorum bakalım 1 ayda ne fayda görücem..
canım geçmiş olsun nazarım değmiş:)) göze gelmişsin okut üflet kendını:)) kem gözler:))aaah, nazarlara geldim bacım..
şuan fena hastayım, başım çatlıyo, burnum tıkanık, genzimde bi gıcık..:2:
her zerrem ayrı ağırıyor.. Allah vere de kıza bulaşmaya :18:
duracelle değil, ayşcikle çalışıyom
demek adaş bizim minişler, gülümserin bebişinin adı da ayşe..
varsa başka, çıksın meydanee
bedediye temizliğiiiiii
bayıldım bu tabire,, ben de hafta içi hep belediye temizliği yapıyom
acaba erkek bebeklerin dişleri daha mı geç çıkıyor..
ve daha zor :44:
ne zamandır bu sıkıntı devam ediyor, gel gelelim diş falan yok ortada
bu arada ayşecik de kakasını yapamadı sanırım bugün 5. gün..
ıkınıp ıkınıp duruyor bebe, zeytinyağı verdim az önce..
daha önceki günler de vermiştim iki kez..
hala yapamadı yavrum.:26:
oooh, bizim için de bi tatil yap güzelim..
aynen ben de öyle 52 le hamıle kaldım 65 ım şu anda,ama ben de hıc bır seyden kısmadım.emzırıryorumun altına sıgınmıyorum.kendıme 1 yıl bıçtım.onumuzdekı temmuza kadar bı halt olmazsa benden mudahale edıcem.kızlarrr çok moralim bozuk
Arkadaslar benim kizim alt dişlerini çıkarmıştı az once bı baktım ki üst dişlerde çıkmış ama on üstler degil önlerin yanındakiler yan kesiciler yani sok oldum on dişlere dokunuyorum biliniyor belki onlar da çıkar bilmiyorum ama bu ne dir ki ya ? Hic boyle bisi duyan oldu muu?
cnm geçmiş olsun ben fark ettim de (nazar değmesin maşallah) anne sütü koruyo heralde hastalıklarım ışık hızında gelip geçiyo günübirlik gibi... bütün annelere bu model hastalıklar diliyorum. ben b-fite evlilik öncesi gitmiştim kilo vermemiştim. sonra şu haplardan kullanmıştım ve epey vermiştim (biliyorum sağlıklı değil ama eskiden -eski oldu artık annelik öncesi- öle dikkat etmezdim görüntü çoğu şeyden önemliydi.) bence de olayın başı "yemeyi düzene sokmak" ya da kısaca KESMEK:) şu sayfa açma fikrini tuttumcanım, ben de evlendiğimde 60 kiloydum. o kiloya dönmek bence imkansız ve de gereksiz
boyum 162 cm. bence ideal kilom 65. ve ben kilo verince ilk yüzümden gidiyor, çiiiikin oluyom
67yle hamile kaldım, yaklaşık 19 kg aldım.
6 ay dolduğunda 69dum. yani hamilelikten 2 kilom kalmıştı..
ama ne lohusalıkta ne sonrasında hiiiç tatlı yemedim.
süt olacak diye ekstradan yediğim tek şey kahvaltıdaki helva, ve humana stil çay.
her gün çayın yanına, ya kek ya kurabiye yapıyordum, ya da eşim tatlı alıyordu akşam.. bir aydır tamamen kestim bunları..
çikolata yerdik hergün, onu da bıraktık.. kızartma haftada bir yiyoruz..
sen de hayatındaki fazlalıkları çıkararak en iyisini yapıyorsun..
hamurişi ve tatlının sana hiiiiçbi faydası yok
b fitin yılbaşında kampanyası vardı, 3 aylık üyeliğe 1 ay bedava..
üç aylık ücreti de 297 tl ye üye oldum.
1 aylık ücret 125 tl demişlerdi bana..
franchising sistemiyle çalıştıkları için her yerde aynı değildir ücretler ama birbirine yakındır.
20 lira yukarı 10 lira aşağı aynı şeyi söylerler.
b-fit - Merkezlerimiz
sana en yakın şubeyi seç, ara, randevu alıp gidiyorsun bir günlük deneme yapıyorsun..
üyelik şartlarını ve ücretlerini de konuşursun, eminim sana da uyacaktır
gitsin kilolar, titreyen jöle göbekler, şişik basenler..
temmuz anneleri zayıflıyor cilloplaşıyor diye başlık açıcam yakında..
ne kadar enteresan biz daha 1 tenecik dişin yolunu gözlerken :) ilk önce üst çıkabilir dye duymuştum ama yan kesiciler (bu da değişik bi tabir oldu ama:) ) duymamıştım. bana problemmiş gibi gelmedi.Arkadaslar benim kizim alt dişlerini çıkarmıştı az once bı baktım ki üst dişlerde çıkmış ama on üstler degil önlerin yanındakiler yan kesiciler yani sok oldum on dişlere dokunuyorum biliniyor belki onlar da çıkar bilmiyorum ama bu ne dir ki ya ? Hic boyle bisi duyan oldu muu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?