Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bazı bebeklerin erken diş çıkarmasına bakma canım doktorumuz bize normalde bebeklerin 6.aydan sonra diş çıkarmasını bekleriz dedi bizimkide henüz çıkarmadı baklm nezamn gelicek dişler:18:

Ben geldimmm! Kaç gündür uğrayamadım gezmekten, koşturmaktan. Anlatırım maceraları ysrın. Sonunda kaplıcadayım. İlk kez geldim kaplıcaya. Sabahtan beri odadaki küvette mayışıp kaldım. Yazdıklarınızı okucam diyede gözüm şişti( kimsede beni merak etmemiş( neyse uyku çok bastırdı kızlar ben yatarr. İyi gecelerrr

bazı bebeklerin erken diş çıkarmasına bakma canım doktorumuz bize normalde bebeklerin 6.aydan sonra diş çıkarmasını bekleriz dedi bizimkide henüz çıkarmadı baklm nezamn gelicek dişler:18:

Aslinda duyduguma göre gec cikan disler daha saglam oluyormus babamiz 10. ayinda cikarmis disini Masallah cok saglamdir ben erken cikarmisim cok dayaniksizdir benim disler bakalim bizim velet herseyde oldugu gibi bunda da babaya cekti galiba

ooohh sefan olsun bedenine saglik Tatlim haftasonu diye kimsecikler yok topikte ondandir yoksa seni herkescikler sever bebegiiim

Bazı Bebekler geç çıkarıyor canım dişi.. Benim görümcemin oğlu 7buçuk aylıkken çıkardı dişini.. Allah yardımcınız olsun canım yaa neden geçmedi ki hala gaz sancınız...

Ah tatlim aahhh bir bilsem yemin ederim sinir sistemim yiprandi Rabbime hamdolsun caresi olmayan dert vermedi ama yinede bir süre sonra artik yoruluyorsun [/B]

milupa reklamlarında ve kamu spotunda gördüm ben de... günlük 500 ml altında ise eksik devam sütüyle tamamlanmalı diye. gerekli olanlar bu kadarı ile karşılanıyo diye biliyorum. tabi fazlası göz illa ki çıkarmaz cnm:) benim altı aydan önce oğlum 900-1000 gr kilo alıyodu dr o yüzden yeterli olduğunu düşünüyo ve hiç devam sütü demedi 6.aydan sonra. ek gıda olarak normal mama (yulaflı kahvaltı için ve gece maması) verdi bi de tabi yoğurt, meyve... şu sitede günlük bilgilerini giriyosun hiç rastladın mı bilmiyorum kabataslak sütün yeterli olup olmadığını söylüyo sana: Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması - Milupa Bilen Anne ben de geceye depo hazırlığı için 20.00'den sonra emzirmiyorum mama veriyorum. ödüm kopuyo gece doymucak diye resmen, yoksa işimiz var korku filmi tadında geceye hazır ol(!)

maşallah yavruma çaba var demek ki:) ileri geri hareketler başladıysa yol almalar da başlar yakında annesi... bi başka seviyom ben çalışkan bebekleri. Allah dağına göre kar verirmiş benim oğlan hareketsiz bi salise durmayan bi tip. o yüzden 6.aya girince hemen oturup emeklemeye başladı patır kütür turluyo valla evi. ben hangi odaya o oraya. 6temmuz doğumluyuz.

evet gec çıkan diş saglam olur derler bende öle biliyorum bende 7 ayda falan çıkarmışım galiba tam hatırlıomıo bizimkiler muhtemelen bizim sıpada öle çıkarıcak ama maşalah benim dişlere çekerse saglam olucak babamızın 2vukuatı var dişten inşalahhh bana çekmiştir

benimki de belediye temizliği

benim ev de küçük o yüzden çok çabuk dağınık görüntüye bürünüyor

Canan seninkinin gece kakasi çıkmışya huggies kullanabilirsin sirt kısmında band var kakanin cikmasini engeller

huggies bende hep sızdırdı hem de pişik yaptı
primadan memnunum zaten huggies israile destek veriyormuş

cloud-b uyku arkadaşım kuzucuk

Kızkardeşinde gelse sana yinede bravo
Heleki spordan sonra o enerjiyi bulmuşsun ben sana daha ne diyim
aaah, nazarlara geldim bacım..
şuan fena hastayım, başım çatlıyo, burnum tıkanık, genzimde bi gıcık..:2:
her zerrem ayrı ağırıyor.. Allah vere de kıza bulaşmaya :18:

duracelle değil, ayşcikle çalışıyom
demek adaş bizim minişler, gülümserin bebişinin adı da ayşe..
varsa başka, çıksın meydanee

bedediye temizliğiiiiii
bayıldım bu tabire,, ben de hafta içi hep belediye temizliği yapıyom

acaba erkek bebeklerin dişleri daha mı geç çıkıyor..
ve daha zor :44:
ne zamandır bu sıkıntı devam ediyor, gel gelelim diş falan yok ortada
bu arada ayşecik de kakasını yapamadı sanırım bugün 5. gün..
ıkınıp ıkınıp duruyor bebe, zeytinyağı verdim az önce..
daha önceki günler de vermiştim iki kez..
hala yapamadı yavrum.:26:

oooh, bizim için de bi tatil yap güzelim..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım sende kendini fazla mı hırpalıyırsun ne ? Çok sık hasta oluyorsun dikkat et kendine)

Bende geldim buralardayım bol bol küvet sefası:) malum kızımla havuza inmek istemiyorum hem sıcak hem mikrop falan kapar allah korusun. Bizde küvetle idare ediyoruz. Babası arada iniyor sauna, havuz vs sefa yapıyor. Bende kızımla kuvette kuduruyorum:)) şişme simit aldık ( küvet biraz büyük) attık küvete allahım nasıl sevinç çığlıklarıı:)) resmen kudurdu:) yarında döneceğiz zaten kısmetse. Birazdan yapacağım küvet sefası da sizin için gelsin:)

oooh, sefamız olsun

selam kızlar,
bızde artık ek gıdaya basladık. kahvaltı, meyve, çorba,yoğurt ve muhallebi. 5 ana öğünümüz var, aralara ve geceye de anne sütü sıkıştırıyoruz.
perşembbe doktor kontrolumuz vardı. her şey yolunda çok şükür.
perşembe akşamı bende yoğurt yaptım hayatımda ılk kez...ve ılk denememde tuttu. esım bıle bayılıp, yedi.
bu arada dişten konuşulmuş çok. bızde de hiç belırtı yok. doktor 13 aya kadar çıkabilir dedi.
kardeşimin oğlu var, 14 aylık. dişi geçen ay çıktı.dalga gecıyoduk , çıkmazsa kaplama yaptırırız dıye....

merhaba,

Geçenlerde silikon mama önlüğü konuşulmuştu. Kullanan var mı ? Her mamadan sonra yıka kurut 4 tane önlüğümüz var yetmiyor. Kullanan varsa kullanışlı mı? leke oluyor mu ? çabuk kuruyor mu ? bilgi verirlerse sevinirim.

kızlarrr çok moralim bozuk
şu doğumdan sonra kilo verme olayını hiç beceremedim.40 ım çıktığında 65 kiloydum şuan 68 im
hamile kalmadan önce 60 evlenmeden önce 55 :))
yaniiii 13 kilo fazlam varr
hiçbi giydiğim yakışmıo ve kendimi hiiç sevmiyorum böyleee,deli gibi tatlı yiyorum,emziriyorum diye hiçbişeyden kesmiyorum.
ama artık bi çare bulmam gerek.
b-fit olayını kesinleştirdim,eşim bakıcak Birceye akşamları.
bunun yanında tatlı ekmek ve hamur işini kesiyorum bakalım 1 ayda ne fayda görücem..

cenaaaaa :)
sorması ayıp b-fit e aylık ne kadar ödüyorsun ?

Walla canim bence sorun yemekten kaynaklanıyor, ben spor falan yapmadim ama sıkı bir sekilde yefiklerime dikkat ettim 2 kilom gitti, sen birde spor yaparsan ohooo formuna kavusursun kisa zamanda

bende çok üzülüyorum oğlumda aynı durumda çıkamadı şu diş yeri belli ama patlayamıyor son 1 haftadıe uykuda çığlık atmaya başladı emiyo gece uyuması gerekirken çığlık atıyo dönüyo yatakta cebelleşiyor sonra uyuya kalıyor dişlerinden olsa gerek kimbilir ne kadar zorluyor

ben dediğim gibi 2 biberon süt gün içerisinde içiyr akşamda emziriyorum geldiğimde özlemiş oluyor vermemek imkansız gece 3 e kadar yetiyor emdiği ama 3 gibi süt iyice azalıyor doymuyor devm sütü veriyorum 6 a kadar uyuyor sonra gene emziriyorum doydu doydu doymadı gene 30 cc mama takviye zaten yarım saat sonrada mesai başlıyor

canım, ben de evlendiğimde 60 kiloydum. o kiloya dönmek bence imkansız ve de gereksiz
boyum 162 cm. bence ideal kilom 65. ve ben kilo verince ilk yüzümden gidiyor, çiiiikin oluyom

67yle hamile kaldım, yaklaşık 19 kg aldım.
6 ay dolduğunda 69dum. yani hamilelikten 2 kilom kalmıştı..
ama ne lohusalıkta ne sonrasında hiiiç tatlı yemedim.
süt olacak diye ekstradan yediğim tek şey kahvaltıdaki helva, ve humana stil çay.
her gün çayın yanına, ya kek ya kurabiye yapıyordum, ya da eşim tatlı alıyordu akşam.. bir aydır tamamen kestim bunları..
çikolata yerdik hergün, onu da bıraktık.. kızartma haftada bir yiyoruz..

sen de hayatındaki fazlalıkları çıkararak en iyisini yapıyorsun..
hamurişi ve tatlının sana hiiiiçbi faydası yok

b fitin yılbaşında kampanyası vardı, 3 aylık üyeliğe 1 ay bedava..
üç aylık ücreti de 297 tl ye üye oldum.
1 aylık ücret 125 tl demişlerdi bana..
franchising sistemiyle çalıştıkları için her yerde aynı değildir ücretler ama birbirine yakındır.
20 lira yukarı 10 lira aşağı aynı şeyi söylerler.

b-fit - Merkezlerimiz
sana en yakın şubeyi seç, ara, randevu alıp gidiyorsun bir günlük deneme yapıyorsun..
üyelik şartlarını ve ücretlerini de konuşursun, eminim sana da uyacaktır

gitsin kilolar, titreyen jöle göbekler, şişik basenler..
temmuz anneleri zayıflıyor cilloplaşıyor diye başlık açıcam yakında..

Arkadaslar benim kizim alt dişlerini çıkarmıştı az once bı baktım ki üst dişlerde çıkmış ama on üstler degil önlerin yanındakiler yan kesiciler yani sok oldum on dişlere dokunuyorum biliniyor belki onlar da çıkar bilmiyorum ama bu ne dir ki ya ? Hic boyle bisi duyan oldu muu?

canım geçmiş olsun nazarım değmiş:)) göze gelmişsin okut üflet kendını:)) kem gözler:))
ayşecikin poposundan kalıp sabunun rendesını ıcıne dogru azıcık ittiriver.ondan sonra yapar ama doktorlar 6 gun yapmamasına normal dıyorlar.

aynen ben de öyle 52 le hamıle kaldım 65 ım şu anda,ama ben de hıc bır seyden kısmadım.emzırıryorumun altına sıgınmıyorum.kendıme 1 yıl bıçtım.onumuzdekı temmuza kadar bı halt olmazsa benden mudahale edıcem.

canım problem oldugunu sanmıyoruım,her çocuk aynı olacak dıye bı kural yok.,ya da her diş sırasıyla cıkacak dıye bır sey yok

cnm geçmiş olsun ben fark ettim de (nazar değmesin maşallah) anne sütü koruyo heralde hastalıklarım ışık hızında gelip geçiyo günübirlik gibi... bütün annelere bu model hastalıklar diliyorum. ben b-fite evlilik öncesi gitmiştim kilo vermemiştim. sonra şu haplardan kullanmıştım ve epey vermiştim (biliyorum sağlıklı değil ama eskiden -eski oldu artık annelik öncesi- öle dikkat etmezdim görüntü çoğu şeyden önemliydi.) bence de olayın başı "yemeyi düzene sokmak" ya da kısaca KESMEK:) şu sayfa açma fikrini tuttum cidden! ben bi diyet kafama yattı başlıycam ama yok her gün erteleniyo bu kadar iradesiz değilim normalde tam tersi hatta. ama şu "emziriyorum" gerekçesinden kurtaramadım beynimi, kurtulmak istiyorum. birlikte gaza gelsek bi yol olsa süper olurdu. bi de ben görünüşte gayet normal kilodayım kimse fazlan var demez ama göbek 4-5 aylık hamile gibi duruyo:2: ki benim hiç göbeğim yoktu sıfır. sizde durum nasıl? kilolar dağılmış durumda mı benim gibi göbek mi var?:26: cena sana bi şey sorucam sahi: oruç tutmak süt durumuna etki ediyo mu? seni hamilelikten beri biliyorum o yüzden sordum.
ne kadar enteresan biz daha 1 tenecik dişin yolunu gözlerken :) ilk önce üst çıkabilir dye duymuştum ama yan kesiciler (bu da değişik bi tabir oldu ama:) ) duymamıştım. bana problemmiş gibi gelmedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…