Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Joker, mothercare ve e-bebek de bulabilirsn cnm uyku arkadaşı kuzu. Onun yerine beyaz gürültü diye bir ses var internetten bulabilirsin telefona falan kaydetsen ordanda uyku arkadaşından çıkan sesin aynısını yapmış olursun, uyuyacağı o zaman ordan açarsın.

denze maşallah fıstığa
cena sanada ayrı maşallah şekerim o kadar saydığın işi nasıl becerdin Ayşecikte demek uslu durdu annesine müsade etti

Canim ben isteyken kv beceremez netten onun icin istiom.sagol bakiim dedigin yerlere.

Dedigin gb belki ise yaramiycak ama ana yüreği işte ya tutarsa mantığı

Allah kolaylık versin cnm işyerinin uzak olması epey zor olmuştur ben eve arabayla 10 dakikada geliyorum ilk 6 ay emzirmeye gele gide bi hal olmuştum (sadece anne sütü verdim). herkes gündüz doyamadığı için gece de seninle olmak istiyo şeklinde yorumluyo kimisi diş diyo artık bilmiyorum Allah biliyo nedir bu kadar bu uyanma merakı! devam sütü niye veriyosun günde yarım litre kadar anne sütü vermediğini mi düşünüyosun? bana dr aptamilin numunesini vermişti öle bi denedim sevdi bizimki. dr'lar genelde aptamil öneriyo ya da sma (tadı anne sütüne en yakın olan mama o olduğu için-çok kötü diyosunya anne sütü de öle zatenya :) demirimsi bi tat aynı işte) benim de sütüm geceleri yetmiyo. azaldığından değil göbekleri oldu davul anında çekip bitiriyo bizim emişmemiz max 5 dakika. ama kalkmak mama hazırlamak çok zor ya! hayır insan niye bu kadarcık açlığa tahammül edemez ben ordayım. uyku ağır basar ya uyanınca em dur işte...:S :)

yok canım benimki emziği hiç bi şekilde almadı parmağını emiyo doğduğundan beri... onunla uykuya dalmaya çalışıyo kendince ama yatakta dört dönüyo başaramıyo

Son düzenleme:
burası yine hamilelik günlerinin hızına kavuştu kavuşcak bu ne yav:) iki gün oldu yazalı sona gelene kadar sayfalar dolusu mesaj... lohusalık günleri neydi bi sessizlik kaplamıştı eski sayfaydı tabi o zaman. büyüdükçe rahatlamaya başladık şükür, büyüttükya bebeleri be! benimki oyuncaklarıyla oynayıp durur kendi kendine ben de eşlik ederim genelde. çok yalnız bırakamıyorum zaten geçen günü temizlik yapym dedim ben yerleri silerken gitmiş banyoya girmiş leğenin içindeki suya elleri kolları sokmuş içindeki bezi çıkarmış emmiş hatta!!! Allah'tan arapsabunu kullanmıştım kimyevi değil. bildiğin yaramaz bi oğlan oldu bu ayda daha...

sönmeyecek yaramız... ama duruma alışmak kabullenmek bizim iyiliğimize. ben 4,5 aylıkken başladım yarım gün gidiyorum ama acaba nası bakıyo? ağlatıyo mu? düşüncesinden epeyce kurtulamadım. oğlumu ona ilk verdiğimde Allahım çok zordu bir mektup yazdım oğlumu tanıtan... o sayede içim daha rahat olmuştu bilerek davranması açısından. ilk bakıcılı büyüyen onlar değil dicez ve Allah merhamet versin diye dua edicez. ben artık baya alıştım okuldan eve merakla koşarak gitmiyorum.

kızım maşallah ya,duraselle mı calısıyon:)) diyecektim ki bi sonraki mesajını gordum cena:))
70 metrekare ev,bı de kardesın gelmiş maşallah ne guzel:))ben o kadar yetişemıyorum valla,bugun kocam evdeydı,iki iş yapayım dedim,kocam ıstıyokı dızının dıbınde oturayım.pek öyle dip köşe temızlık yapamadım,benımkı beledıye temızlıgı,görunen yerleri temizliyom.bu arada kızlarımız adaş,benımkı de ayşe ceylin hatta kaynananm ayşe ceylan dıyo,kendı kendıme guluyodum.gecen akşam beren saat in dizisiniizlerken bi baktım ayşe ceylan diye bi kadın var,vay dedım

canım hıc bır fıkrım yok,benımkı de emerek uyuyor annem ben işteyken biberonla mama yapıp verıyomuş uyuyacagı zaman.işe yaradıgını soyledı annem.

destiny555 , ben ara ara giriorm çok da vakit geçiremiorm kız sen temmuzun kaçında doğum yaptın.Sen değil miydin 40 hafta dolmuştu da daha doğum olmamıştı.Benim gibi :)

Herkese günaydın,eğeydir forumu takip edemiyorum.ankarada annemlerin yanındayım.kızım geceleri o kadar huzursuz ki anlatamam.sanırım diş sancısı.dişetlerinde iki yerde kırmızılık var,adeta kan toplanmış gibi oralara.kaç gün kaldı acaba dişlerinin patlamasına?merakla bekliyorum.bi de kakasını yapamamanın verdiği huzursuzluk var tabi herkesin minişleri iyidir umarım,keyifler yerindedir ...

işte bu resimdeki benim kızım düşmüş canım.Ben evde yoktum babası bakıyordu.Neyseki bir sıkıntımız olmadı.

geçmiş olsun babalar bizim gibi dikkatli değiller ya bende 2 dk bırakıyorum eşime bir dönüyorum mutfaktan çoktaaan yer değiştirmiş bizimkide öyle bakıyo çocuk bir hamleyle düşse donup kalacak

yok tatlım diş hazırlıgı yapıyoruz onun için huysuzuz

off sorma bende pastalar aldım sevinçten havalara uçtum dişini gördüm diye ama nasıl dişse 3 hafta oldu daha patlama yok hala orda bir beyazlık var ama tık yok off her gece saat başı uyanıyor ne kadar sürecek bu çile

canım barbarino bahar almıştı 65 miydi 70 mi o civarda özel mesaj atabilirsen sor o söyler geçmişte bana yazmıştı aldığı yeride hatırlamıyorum

bizimki annemle alıştılar birbirlerine 4 aylık çocuğu kundağa alıştırdı kadın valla helal hayatta sıkıntıya gelemezdi şimdi uykusu geldimi annem sarıyor elini kolunu hemmmen gözleri yumuyor afacan tabi bana gelince çalışmıyor o yöntem ellerini sarsam ayakları tepiniyor anaya naz yapıyor :))

valla hayatım gündüz en az 300 cc bırakıyorum zaten sağıp e gecede emiyor yarım litreden fazlasını alıyordur da gece doymuyor emerek emiyor mesela 1 saat sonra acıkıyor e süt dolmuyorki 1 saatte geri bu kez süt olmayınca için için ağlıyor basıyor sonra çığlığı bende mecbur devam sütü veriyorum devam sütünüde sevmiyor aslında sadece uykuda alıyor gündüz ne yaparsan yap içmez ben varsam yanında biberonu ağzına sürmez tutar yakamdan göğsümü açmaya çalışır acıkınca :)) günde yarım litre anne sütü yetiyormuymuş az değilmi ya?

kaç aylıkki o kadar gezebiliyor allah allah benim koca dana götünü kaldıramıyor ki yerden hala emeklemek yok bizde sağa sola dönmeler o biçim hatta geçen gün sırtüstünden yüzüstüne geçti sonrada minderlere tırmanarak kalktı oturdu şok olduk ama emeklemeye başlamadı ancak 1-2 metre geri geri geliyor belki yarım metre ileri gidiyor kendi ekseninde dönüp duruyor afacan

bende çok çektim kabızlıktan ama ek gıdaya tam olarak başladığımdan beri geçti şükür şimdi o konuda rahatız hatta geceleride altını değiştirmeye başladım artık inş sizinde geçer kabızlık sorunu

günaydın millet benim zilli hortlattı zabahınan bızı.kocm da kıcını devirmiş yatıyor,sabah bi posta daalaştık
destiny555 , ben ara ara giriorm çok da vakit geçiremiorm kız sen temmuzun kaçında doğum yaptın.Sen değil miydin 40 hafta dolmuştu da daha doğum olmamıştı.Benim gibi :)
he canım ta kendısıyım.temmuzzun 5 inde doğurdum o da mecbur sezeryanla

aynen benım zıllı de öyle,bana nazlanır annaneye gelınce kuzu gıbı.aynı mamayı ben verınce yemez,annane verınce şapır şupur yer

kızlar diş çıkarırken hiç anlamadım diyenler şükür namazı kılsınlar bence bu bilmem kaçıncı gün oldu oğlum da ben de perişanız Allah'tan annem geldi de o yardımcı oluyor ama yarın dönecek çocuk kulaklarını çekiştiriyor ateş iştahsızlık salya ve tükürük ne ararsanız var sadece ishal yok çünkü benim oğlum doğuşundan beri kabız zaten umarım en kısa zamanda çıkar bu diş de rahatlar yavrucak gece hiç uyumuyo desem yeridir çook dua edin nolurrr

Selam kizlar herkes dis sorunlarindan bahsediyor biz tam 7 ayi bitirdik ama daha hic bir belirti yok benim oglan zaten gazi hala devam ettigi icin hic rahat bir gece geciremiyoruz saat basi uyanma ve karin agrisindan kivrana kivrana uyuyor birde üstüne dis sIkIntisi eklenince ne yapcam bilemedim simdiden stresi sardi iyimi

Slm kızlar.Dün oğluma bebe bisküvisi yaptım.Çok da güzel oldu.Denemek isteyen olursa tarif burda : I hope u understand: Evde Bebe Bisküvisi Yapımı

Çok sağol paylaştığın için canım.. Yapımı çok kolaymış.. Bende yapayım İnşaallah...
Bazı Bebekler geç çıkarıyor canım dişi.. Benim görümcemin oğlu 7buçuk aylıkken çıkardı dişini.. Allah yardımcınız olsun canım yaa neden geçmedi ki hala gaz sancınız...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…