Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese günaydın,kızımın 6.ay aşısı var ama ateş yapar mı vs durumlarda fikrinizi almak istedim.öncesinde calpol versem mi acaba?

Herkese günaydın,kızımın 6.ay aşısı var ama ateş yapar mı vs durumlarda fikrinizi almak istedim.öncesinde calpol versem mi acaba?

günaydınlarrrr herkezlere....

canım ben genelde aşıdan sonra eve geldiğimizde veriyorum aradan bi 2saat gecmiş oluo tek aşı vuruldugu zamanlarda pek vermıorm bakıorm ateşine falan huysuzlanması agrısı yoksa vermıorm ama 3aşı olduğu zamanlarda genelde eve gelince 1çay kaşığı vermiştim aşı adeti fazla agrısı olmasn die ateş yapmadı bizde genelde uyku yapıo ölee çok huysuzlanmıoda..

canım bizde ateş olmadı ama önlem amaçlı eve geldikten sonra bir çay kaşığı calpol vermiştik rahat geçti şükür

Günaydın cnm bizimde bugün aşımız ve kontrolümüz var :18::18: inşallah sorunsuz atlatırız

kızlar günaydın,

oğlumla ben zehirlenmişiz gece arka arkaya 2 kez fışkıra fışkıra kustu kuzum ardından ben başladım öyle aman aman bişeyde yemedik ama biye böyle oldu anlamadım gece sıcak bir duş aldırdım rahat rahat uyudu sonra bir daha kusmadı bakalım tekrarlamaz inşallah

Geçmiş olsun.Allah tüm bebişleri korusun annelerine bağışlasın.

Walla canim bence sorun yemekten kaynaklanıyor, ben spor falan yapmadim ama sıkı bir sekilde yefiklerime dikkat ettim 2 kilom gitti, sen birde spor yaparsan ohooo formuna kavusursun kisa zamanda

haklısın canım :)
emziren anneyim bahanesini kullanmayacağım çünkü tatlıyı zaten normalde de çook severim.
eşim de çok iştahlı sağolsun,evlendikten sonra midem koccccaman oldu onun sayesinde doymak bilmiyorum :)
1 ay deneme yapıcaz,tatlı hamurişi ekmek yasak (kahvaltı hariç:)
bi de spora yazılıcaz bu hafta.
bakalım martta zayıflamamış olursam diyetisyene gidicem artık..
zaten beboli 7 ayını bitirmiş oluyor,hem sütü kesmeyecek şekilde yediklerime dikkat ederek te zayıflayabilirim:)

dün akşam bilgi formlarını doldurdum canım aramalarını bekliyorum heyecanla :)
eşime çok acındırdım kendimi ''günde 1 saat idare edemezmsin kızı,çok mutsuzum eski halime dönmem gerek ''diyeee..
biliosun kv bakamaz kızıma demiştim.mecbur babası bakacak,sağolsun kabul etti zaten.
fiyat uygun bence seninki gibi olur inşallah burda da fiyatlar ben çamlıca da oturuyorum.
aslına bakarsan benimde hemen yüzden farkediyor ama ben 27 yaşıma kadar 55 kilonun üstüne çıkmadığım için 60 bile fazla gelio sanki,
gerçi artık anne olduk tabiiki bazı deformasyonlar da oldu sanırım geri dönüşü yok
olsuuuuunnnnn.
bebeğim için herşey feda olsunnnnnn:)))

valla ben de kısmadım ve aynen senn gibi yaza kadar zaman tanımıştım kendime..
ama eşim mayıs için erken rezervasyonlara bakmaya başlayınca bi an kendime geldim:)))
60 olsam razıyım ilk etapta sonrası Allah kerim :)

diş mevzusuna gelince; kızım 1 aydır huzursuz hatta nerdeyse 2 aya yakındır.
alt tarafta şişkinlik var gözle görülür ama ne gelen var ne giden
deli gibi kaşıyor yavrum dişlerini belli sıkıntısı olduğu ama çıkmak bilmedi o dişler..
doktor 1 yaşına kadar çıkar dedi gayet rahat bi şekilde.
kiiii her bebeğin gelişimi,algıları nasıl farklı ise fiziksel gelişimi boyu-kilosu da farklı oluyor işte..
kuzenimin kızı ile benm kızımın arasında 2 gün var.
benim kızım 3,5 aylıkken döndü o daha 1 aydır dönebilio,
benim kızım emekliyor tutunarak kalkabiliyor (3-4 gündür)
amaa onun da dişleri çıktı 3 tane bizde tık yok..
ilk başlarda çok kıyaslıyordum ama artık bıraktım
sağlıklı olsunlar daaaa bazı şeyler de geç olsun hiiiç takmıyorum.

ben aşıdan önce calpol verme taraftarı değilim canım çünkü zaten amaç vücudun virüsle savaşması değil mi?
tabii kiii 2 gün sürekli ölçüyorum ateşini ve 37.5 üstüne çıkarsa hemen veriyorum calpol.
6 aydır belki 2 defa çıkmıştır o da pnömokok aşısı olduğunda..
dikkatli olmak kaydıyla ateşi çıkmadan calpol verme derim ben ...

çook geçmiş olsun canım
zehirlenmek çok kötüdür ben 2 defa yaşadım serumlar vs anca düzelmiştim.
minnak kuzuu iiçiin eminm daha zordurrr((
midesini rahatlatacak şeyler ver bugün istersen,hafif..
mesela yoğurt çorbası falan iyi gelebilir bence,yada patates püresi falan..
Allahh korusun hepimiziii.

Sanırım yan kesicilerde degil bildigin köpek dişleri çıkıyor kızımın!!!!!!

oyyy kıyamammmmm
daha önce bi arkadaşımda duymuştum alt dişleri bile çıkmadan üst köpek dişleri çıkmıştı kızının,
nadir de olsa olabilen bişeymiş..
ağrısız sızısız çıkarsın inşallah yavrucak.

Ya keke ağrısiz olsa 1 aydır gece uykusu yok her yarım saatte bir aglayarak uyanıyoruz valla artık benim de ağlayasın geliyo dişlerinde çıktı niye bu huzursuzluk diyodum ki gece o minikleri gördüm şok şok. Şimdi doktorumuzu aradım o donecek bakalım ne diyecek. Ya nerdeyese 2 yasında çıkması gereken dişler yavrum ne acı çekiyodur. Rabbim yardımcısı olsun inş. Emmek istiyo yarım saatte bir ben de emziriyorum rahatlasın diye gece. Elimden cok bisi gelmiyoki

Anladım canım,teşekkür ederim :)

Çok geçmiş olsun yoğurt yeseniz iyi gelir belki ...

Hayırlı günler canlarımmmmm

Canancım çok geçmiş olsun.. üşütmüşsünüzdür belkide.. ben üşütünce kusarım genelde.. İnşaallah bir daha kusmaz canım..

Aşı olacaklar sizede Allah yardım etsin.. İnşaallah sorunsuz atlatırsınız..

canm bizim de geçen haftaydı 6. ay aşımız. hemşire aşıdan sonra eve gidince ver dedi ama ben vermedim çıkarsa veririm diye. öğleden sonra ateş çıkmaya başladı o zmn verdim. geceye doğru tekrar çıktı. bir çay kaşıgı da gece verdim. ertesi güne bişeyi kalmadı oğluşumun

hayırlı olsun diyeyim..
böyle bi şey daha önce duymamıştım, ama demek oluyormuş.. :44:
inş sıkıntısız atlatırsınız canım..

açalım sayfa, sayfayla olacaksa ne güzel
kilo fazlası diyorum ya, bende de pek yok. sorun hepimizinki gibi göbek..
ben oruç tuttuğum halde süte bi etki farketmedim canım..
ki kızım sadece emiyor gibi bi şey, yani doyumluk bi ek gıda öğünü yok..
16 gün tuttum, şimdi regliyim o yüzden sekteye uğradı.
amacım, şu kısa günlerde borçları bitirmek..

canım daha önceki aşılarda ateşlenme olduysa senin için bi referans olabilir.
o zaman gitmeden verirsin.
ama bizde 3. ay ve 6. ay aşılarında huzursuzluk haricinde bi durum olmadı hamdolsun..
inş sıkıntısız geçer sizinki de..

nasıl zehirlendiniz canım?
aynı şeyden mi yediniz? belki de üşüttünüz :26:
ayşecik de bi kere öyle fışrıkırırcasına kusmuştu..
mide özsuyunu bile kustu. sonra rahatladı uyudu, uyandığında iyi olmuştu..
çok geçmiş olsun canım..

çok tşk canım doğru tahmin etmişsin 1 saat evvel gene kustu doktorumuza gittik muayene etti zehirlenme değil üşütmeymiş pedisus ver 2 güne geçer dedi hafif yedirirsek kusmazmış dün hava çok güzeldi aldandım astronutumuzla çıktık yürüyerek arkadaşıma gittik bütün gün sohbet ettik çocuklar oynadı iyi geldi bizede ama o arada sıcak hava bizi yanıltmış 18 derece havada bile atkı bere takmak gerekliymiş doktor çok güvenme bu baharımsı havalara dedi

birde gece sütüm yetmiyor diye 15 günüdür devam sütü vermeye başlamıştım doktor kızdı kilosu zaten 11 aylık bebek kilosu birde anne sütü alıyor devam sütüde neymiş dedi

hergün günlük çorbası yoğurdunu yesin bu 2 öğünün dışında anne sütü alsın sabah 8 ile akşam 8 arasında 4 öğün ona yeterli dedi sabah kahvaltısı öğlen yoğurdu akşamda çorbası aralarda anne sütü çorbadan sonra yine anne sütü gecede sütüm yetmiyor doymuyor diyorsan ki bence dudak tiryakisi çünkü yetmese kabızlık olurdu dedi illede doymuyor diyorsan akşamdan sütünü sağ kendi sütünü ver devam sütü bisküvi kavanoz maması vs verirsen çocuk obez olur dedi bende abarttım sanırım 15 gündür

bu arada hepinize tşk diş çıkarma sorunu bizdede var off öleceğim uykusuzluktan birde bütün nevresimler çarşaflar yastıklar yıkanacak şimdi neyse kuzum iyileşsinde rabbim kuvvet verir yaparım hepsini hemencik

Son düzenleme:
herkese merhaba.
bebişine brokoli çorbası deneyen var mı. ben yapmak istiyorum. nasıl yapabilirim kızlaarrr...

iyiki gitmişsiniz doktora.. Hiç olmazsa için rahatlamıştır.. Ben üşütünce çok kusarım.. hiçbişey yiyemem.. u havalara çok dikkat etmek lazım.. çocuklar bizden daha hassas.. Onlar havadaki mikrobu hemen alıyorlar..
Çok geçmiş olsun tekrardan..

herkese merhaba.
bebişine brokoli çorbası deneyen var mı. ben yapmak istiyorum. nasıl yapabilirim kızlaarrr...

Bir arkadaş yedirmişti ama çok gazı olmuş bebeğin.. Brokoli gaz olmasına sebep oluyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…