düşündüm de 150 cc çok az:26:
gece de almıyor mu biberonu?
bu denli az yiyorsa, bağışıklığı düşebilir..
bana kalırsa bi doktora gidin bakalım ne diyecek?
belki başka bi derdi vardır bebenin?:26:
evet ya çok az ama ara ara bu biberon krizimiz tutuyo nie anlamadım günlerce mama içmiyo kaşıkla şırıngayla hatta pipetle bile denedim(geçenlerde pipetle portakal suyu içmişti ondan dolayı denedm) ama asla içmiyo.ek gıdaya geçtik çok oldu 4.ayımızda başlattı doktorumuz ama benim kız herşeyi yemiyo kendini büyük sanıyo nerde acılı tuzlu baharatlı çorbalar var onları yiyo yada elinde ekmek flan yani anlıycanız nerde zararlı şeyler var onları.cici bebeli mamaları kahvaltıları yemiyo sebze meyve püresi yemiyo normak yemekleri cuklatıyo bende sürekli o yemeklerden vermek istemiyorum sonuçta miğdesi ne kadar ki zararlı o tarz yemekler napıcamı şaşırdım annemde baskı yapıp duruyo ne seviyosa onu ver bi tutturdun mama die diyo ama sütüm az günde 500 ml süt içmesi lazım sadece ek gıdalarla sürdüremeyizki hayatımızı 1 yaşına kadar en azından içmesini istiyorum.bizim kızmı bi tuhaf bebeği böyle olan varmı
Benimki de öyle gb. İçinde pütür olmayan çorbaları hüpletiyor. Kahvaltıyı zorlaa( tatlı diye yemediğini düşünüyorum). Muhallebi, meyve vs tatlı şeyleri ağzına koymuyor. Devam sütünü bile ( bence tatlı diye) işkenceyle veriyorum. Ama senin dediğîn gb tuzlu baharatlı şeylerden hiç vermedim. İnan bana stresten kuduruyorum! Sayıyorlar ya öğün öğün şunu yedi bunu yedi diye bizimki artık tek öğün yiyor. Bitti! D. Sütünü bile içmiyooor(. Bi çözüm bulursan beni de haberdar et bacım.
Azönce uyurken biberonu ağzına verdim altına da destek yaptım. Emzik yerine onu emiyor. Ne emse kardır:) serum gb görünüyor :)
yok benimki uyurkende almıyo biberonu o inadı tuttuysa tutuyo işte.denemediğim biberon emziği kalmadı en son nuk marka anne memesine benzeyen aldım onu kabul etti ama eskidi şimdi aynısından aldım inan o aradaki farkı bile anlıyo yine zorda olsa eskisiyle içiyo biraz zaten deliği o kadar büyüdüki şakır şakır akıyo ağzınazorla ağzına almışken bayası akıyo yani o yüzden iyi fdiğer klasik biberonlarla denesem sabaha bitiremeyiz mamayı.evet dediğin gibi tatlı şeyleri yemiyo meyveyi bile yaırt ediyo muz kesilikle kokusundan anlıyo ağzını bile açmıyo ama portakal mandalina gibi meyveleri seviyo hatta limonu bile muhallebi flan kesinlikle zaten havuçluysa flanda yemiyo vede tuzsuz yiyecekleri yemiyo gayet sağlıksız besleniyoruz yani :26: inş bi çare bulurum yoksa deli olucam onun ağzına göre mama nasıl bulurum mecbur içmesi lazım.ALLAH tan kilosu iyi doktorda şaşırıyo içmiyosa bu çocuk nasıl bu kiloya geldi die diyoki gece emdiği damla damla sütün demekki doyuruyo bütün gün tok tutuyo bebeği (açıkçası bana pek inandırırcı gelmedi)
İşimiz zor canım. Biberonu verdim dediysem 1 saatte ancak bitirdi. 120 cc yi. Seninkinin kilosu iyiymiş allahtan. Benimki minnak( çitos bişi:) bu büyüyüp te kız olacak mı gerçekten diyorum bazen:)
büyür büyür sen bile şaşarsınne kadar kızının kilosu?
HTML:büyür büyür sen bile şaşarsın :1: ne kadar kızının kilosu?[/QUOTE] 69 cm boyu 6900 gr kilosu. Altın oran yani istesen tutturamazsın:))
HTML:büyür büyür sen bile şaşarsın :1: ne kadar kızının kilosu?[/QUOTE] 69 cm boyu 6900 gr kilosu. Altın oran yani istesen tutturamazsın:)) Seninki kaç kilo? ( bu arada kınadığım, eleştirdiğim kadınlara döndüm heee. Elimde kaşık geziyorum evde ne zaman boşluk bulsam ağzına yemek sokuşturuyorum. Sonrada millete kilo sorup sorup kıyaslıyorum:( yanlış anlaşılmasın amacım kızımın ne kadar vahim durumda olduğunu kestirebilmek. Durum değerlendirmesi yapıyorum. Birazcık su götürür durumu olsa rahatlayacağım.)
kızlar benım doktorum da 6 . ayda yaptı kızamık aşısınıııı ne olur ne olmaz salgın varmış toplu tasıma avm vs dolasıyoruz diyee
ya neden her sağlık ocağı farklı telden çalıyoki anlamadım gitti herkese farklı bişey söylemişler...bu arada şu meyve emmek için olan fileli emzikler var ya bu gece biz meyve yerken ilk kez denedik oğlum bayıldı bi de soğuk soğuk dişini de rahatlattı sanırım bizimki herşeyden mutlu olmuyo çok sevdi tavsiye ederimm
69 cm boyu 6900 gr kilosu. Altın oran yani istesen tutturamazsın:))
Seninki kaç kilo? ( bu arada kınadığım, eleştirdiğim kadınlara döndüm heee. Elimde kaşık geziyorum evde ne zaman boşluk bulsam ağzına yemek sokuşturuyorum. Sonrada millete kilo sorup sorup kıyaslıyorumyanlış anlaşılmasın amacım kızımın ne kadar vahim durumda olduğunu kestirebilmek. Durum değerlendirmesi yapıyorum. Birazcık su götürür durumu olsa rahatlayacağım.)
Dün hemşire bize de kizamikcik salgini var o yuzden 1yaşi beklemiycez 9aylik olunca getir vuralim dedi
benimki de kulağını ve yanaklarını çok çekiştiriyor nette de belirtiler arasında yazıyordu ama diş yok hala ortada bekliyoruz biz de...oğlum saçını başını yoluyo!!!sağ kulağı feci halde kaşınıyo belli... kulağını çekiyo saçını yoluyo hem de bütün gücüyle. hemşiremiz dişten olduğunu söyledi görünürde hala diş miş yok. diş çıkarmaya çalışanlar sizde de kulağa vurdu mu?
Canım çok saol benim için de fikir oldu ama benim aklıma başka hiç gelmedi bu saatte tabiPazartesi.
kereviz corbasi: kereviz patates havuç kereviz yaprağı irmik haşlasuyla çatallar ez Zeytinyağı ekle
Salı
.ıspanak corbasi : ıspanak pirinç irmik havuç koy haşla suyla çatalla ez.Zeytinyağı ekle
Carsamba.
balkabaği corbasi : balkabaği patates havuç irmik haşla suyla çatalla ezZeytinyağı ekle
Perşembe
yogurt corbasi : 2 kasik yogurt Un yumurtanın sarısının kücük bı kısmı pirinç suyla karıştırarak pişir.Zeytinyağı .azcik nane ekle
Cuma
.Tarhana corbasi: 2 minik tahta kasığı tarhanayı soğuk suyla karıştır pişir. İcine organik tam buğday ekmeginin icini ekle.Zeytinyağı ekle
Ctesi
.brokoli corbasi : 2-3 kücük parça brokoli patates havuç maydonoz irmik suyla haşla çatalla ez.Zeytinyağı ekle.
Pazar
?.
Kızlar kızıma ne yediğini tam olarak bilmek ve ona göre az az malzeme alabilmek icin boyle bı liste yapmıştım fikir olur diye paylaşayım dedim tabi kıs mevsimi malum sebze az pazar gunü kaldi sizinde fikirlerinize açığım. Ben mevsimi olmadigi icin kabak kullanmıyorum karnibahar soğan sarımsak mercimek cok gaz yapıyor diye eklemiyorum ( kizim gazli cunku) henüz kiyma ve tavuk kiymasida doktorumuza göre 7. Aydan sonra verilmeliymis benim unuttuğum faydali bisi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
oğlum saçını başını yoluyo!!!sağ kulağı feci halde kaşınıyo belli... kulağını çekiyo saçını yoluyo hem de bütün gücüyle. hemşiremiz dişten olduğunu söyledi görünürde hala diş miş yok. diş çıkarmaya çalışanlar sizde de kulağa vurdu mu?
ya neden her sağlık ocağı farklı telden çalıyoki anlamadım gitti herkese farklı bişey söylemişler...bu arada şu meyve emmek için olan fileli emzikler var ya bu gece biz meyve yerken ilk kez denedik oğlum bayıldı bi de soğuk soğuk dişini de rahatlattı sanırım bizimki herşeyden mutlu olmuyo çok sevdi tavsiye ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?