Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

babadan yasak olduğu için ancak bunu koyabildim kusura bakmazsın artık:) benim çakim de bu
tesekkur ederım bu kadarı da yeterlı masallah subanallah barekallahh cok tatlu yavvvv . babası da nıye yasak koymuşş kii kocam da oyleydı sonradan açıldı aman koyma nazar deger aman zeynep gece uyumaazzzz dıyordu

Dtk ogluna masallahhhhh Yaw benim de gorumcemin 3.5 yasindaki oglu cok kiskaniyor benimkini. odaya bile gelmiyor biri kucagina alsa o kisiye yapmadigini birakmiyor cocugu tokatlayasim geliyor.ne zamana kadar surecek bu kiskanclik ,onlar ordayken gitmek istemiyorum cunku diken ustunde oturuyorum bebegimi kollayayim diye cok yoruluyorum onlar da tam tersi alissin diyorlar beni deli ediyorlar eşim de muzdarip ama bişey diyemiyoruz tabi

tesekkur ederım bu kadarı da yeterlı masallah subanallah barekallahh cok tatlu yavvvv . babası da nıye yasak koymuşş kii kocam da oyleydı sonradan açıldı aman koyma nazar deger aman zeynep gece uyumaazzzz dıyordu

amann zeynepcim sende tam üstüne bastın ayağını cek:) inşallah bizimkide acılır ne diyim.kendiside face sine koymuyo nazar değermiş gece uyuyamazmış

aman dikkat et canım cocuk bu güven olmaz.bak ablamın kızı benim ilk göz ağrım canım,ama evladın yeri baska.fırsatını bulsa işi bitirecekti ama fırsat vermediler elini havaya kaldırmıs dioki oğluma bana bak teyzemi üzme sen bunu biliyonmu dio(küçük elini 5 kardes yapmış)aklınca beni düşünüyo

ben de çocuklu eve misafirliğe gidince öyle yoruluyorumki..
çocuğu kollayacağım diye anam ağlıyor..:100:

aynı evde iki kardeş olsa daha mı kolay olur acaba?:26:

ay sizinki çok feneymiş heee

canlarımmm size doyum olmaz ama oğlum uyandı kucağıma almam için numaralara basladı....hepinizi ve güzel bebişlerinizi öpüyorum Allaha emanet olun

aynisini ben de söylüyorum "soyunuzu upgrade ettim" diyorum. haha

Hava cok guzel yine.. Dayanamiyciiiiim ben de hazirlanayim,oglum uyaninca disari cikalim.
cena ben de merak ediyorum iki kardeş nasil olur diye ama birbirleriyle oyalanirlar o kesin.hatta kuzenleriyle oynamasi yerine kardesiyle oynamasini tercih ederim insallah hemen kardesi olur en gec 2seneye,hayirlisi

Zeyneb'imm Nasılsın canımm..
Özledik kız seni.. bizi kodun buralara gittin... Ömür beyede Maşaallah Barekallah.. kocaman adam olmuş.. Kendisi oturabiliyor heralde artık..

Dtk ben göremiyorum oğluşunun resmini....

Karakız da yok artık.
. Oyy çok duygusala bağladım...

anam kıyamam ben sana ahh pc bana bakıyor ben pc ye . oğlum sa olsun oturuyor ama ne kadarf oyuncak varsa fırlatıyor bana eşek sıpası . kocaman oldu ya teyzsii..dtk nın profil fotosuna bak canım benım oraya koydu paylasmadı ... hanım kızımız ne yapıyor sekerım ???

Elif ebrar iyi teyzesi uyuyor şuanda.. Bizde baya büyüdük ama daha kendi başına oturamıyor.. Ek gıdalara geçtik işte yavaş yavaş..
PC ye boş boş bakma anacım arada bize bak da özlem giderelim..
zaten benim koca neti kapatmak istiyor...

Canım ben kaselerini kavanozlarını makineye atıyorum ama kaşıklarını atmıyorum.. Genelde elimde yıkıyorum..
Eğer içine sinmediyde makine bitirince elinde bir durular kurutursun..
çok saol canım ben de öyle yapıyorum ama çok zor oluyor bazen çocuk durmadığı için ama yine de makinaya atmamak en iyisi...
Rabbim yardimcin olsun kakasini yapamadigi icinde mizmizdir yavrucak
Amin canım sen yusuf beye gitmeye devam ediyormusun bana son tedavisi hiç iyi gelmedi değiştirsem mi diye düşüncelerdeyim....
bu sabaha karşı artık pilim bitmek üzereyken ben de tam topikte çalışanlar bu işi nasıl yürütüyor diye düşündüm birden aklıma geldi benim bu ücretsiz izin olayım olmasa derslerde kesin uyuyakalırdım diye düşünüyorum gerçekten çook ama çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun...Kabızlık konusunda da benimkinde bağırsak tembelliği var ama ben de ek gıda ile biter diye düşünüyodum daha da beter oldu

onu ben de çok merak ediyorum yoksa ipleri aldı benimki eline çoktaaannn

Slm kızlar kızım bugünlerde çok huysuz napıcamı şaşırdım kolay kolay ağlamayan çocuk hep mızmızlanıyo ağlıyo ve hiçbişey yemek istemiyo.doğduğundan beri biberonla beslenen çocuk şimdi biberonu kabul etmiyo sürekli beni emmek istiyo ama sütüm yokki zaten baştan beri çok azdı emmiyo 2-3 dk ya sinirlenip bırakıyo.dişleri çıkcak sandım ama sanırım soğuk algınlığı burnu akıyo ve öksürüyo benical ve calpol veriyorum ama banamısın demiyo.3 aylıkken doktor dişlerinz çıkmak üzere demişti 7 ayını dolduralı 1 hafta oldu ama hala diş filan yok görünürde :44: doktora götürsemmi acaba neden bu kadar iştahsız günde 500 -600 cc mama içiyodu şimdi toplasan tüm gün içtiği 150 cc flan oda benim zorla biberonu ağzına ağlata ağlata tıkmamla ne kadar dökülürse artık mecbur yutuyo ve biberona geçirdiği gibi fırlatıp atıyo iştahsızlığı diştenmidir bir iki haftadır böyle hala dişi çıkmayan varmı geç kaldık sanki biz yaa ne çıkmaz dişmiş bu

yazdıklarının aynısını yasadım 2 gun once d a gıttım kan tahlılı yapıldı hıccc bısey cıkmadı dr kendı halıne de bırakma ama cok da sıkma dediiii ne dişti bu halen gelmedı dedımmm ... doktor yapacak bısey yok sabır dedı . sen bendekı huysuzu bi görrrr

günaydın canım bebeğin desteksiz oturabiliyor mu
maşallah canım oturabılıyorrama dönemıooo

maşallah paşa ya hangi ayda doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…