çok sevindim canım alışmasına hiç değilse aklın kalmayacak özlem muhakkak olucak ama evladının emin ellerde olduğunu bilmekten daha da başka ne mutlu edebilir bir anneyi..kilosuna ve boyuna posuna maşallah diyorum paşanın Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı olsun inşallah hep...kızlar hepinizi cok ozledim..kv kp bizdeler.cok giremiyorum.pazartesi iş başı yapacam.oglum babannesine simdiden alıştı.kovalamaca oynuyorlar.yemek yiyip oğlen uykusuna yatıyorlar.gözü gibi bakıo.sabahları alıo.bende ıkı saat yatıorum.işe başlayınca gözüm arkada gitmiycem.ama oglumu çok özliycem...bugun uyku arkadaşı kuzu aldık..dr kontrolumuz vardı.hersey yolunda cok şukur.800 g almışız..2cm uzamısız..cıplak 11 kilo geldi buyu 72.5 cm.. maaşallah kuzuma..kabızlığımız var ıkı gune bi çıkıo ve taş gb ne zormuş bu ek gida..artık ogun olarak geçtim bende ek gıdaya..hepinizi ama en cokta o masum bebışlerinizi opüyorum ıyıkı varsınız.
canımızı sıkıyor değilsin, biz arkadaşız.. burda hepimiz kendimize çıkıp bir de dışardan bakıyoruz, bence çok da iyi oluyor.
canı sıkılanın burda işi yok.. kış kış
kızlar hepinizi cok ozledim..kv kp bizdeler.cok giremiyorum.pazartesi iş başı yapacam.oglum babannesine simdiden alıştı.kovalamaca oynuyorlar.yemek yiyip oğlen uykusuna yatıyorlar.gözü gibi bakıo.sabahları alıo.bende ıkı saat yatıorum.işe başlayınca gözüm arkada gitmiycem.ama oglumu çok özliycem...bugun uyku arkadaşı kuzu aldık..dr kontrolumuz vardı.hersey yolunda cok şukur.800 g almışız..2cm uzamısız..cıplak 11 kilo geldi buyu 72.5 cm.. maaşallah kuzuma..kabızlığımız var ıkı gune bi çıkıo ve taş gb ne zormuş bu ek gida..artık ogun olarak geçtim bende ek gıdaya..hepinizi ama en cokta o masum bebışlerinizi opüyorum ıyıkı varsınız.
kızlar hepinizi cok ozledim..kv kp bizdeler.cok giremiyorum.pazartesi iş başı yapacam.oglum babannesine simdiden alıştı.kovalamaca oynuyorlar.yemek yiyip oğlen uykusuna yatıyorlar.gözü gibi bakıo.sabahları alıo.bende ıkı saat yatıorum.işe başlayınca gözüm arkada gitmiycem.ama oglumu çok özliycem...bugun uyku arkadaşı kuzu aldık..dr kontrolumuz vardı.hersey yolunda cok şukur.800 g almışız..2cm uzamısız..cıplak 11 kilo geldi buyu 72.5 cm.. maaşallah kuzuma..kabızlığımız var ıkı gune bi çıkıo ve taş gb ne zormuş bu ek gida..artık ogun olarak geçtim bende ek gıdaya..hepinizi ama en cokta o masum bebışlerinizi opüyorum ıyıkı varsınız.
aynen beni anlatmışsın kucak olayında! 15 gündür birlikteyiz oğlumun dilinden anlamayı başaramadı gitti. (çünkü anlamak istemiyo niyet yok beni tanımaya niyeti olmadığı gibi...) neyse ki yarın gidiyo. ben sözde tatildeydim ama şu an diyorum ki: "çok şükür tatil bitti!". eşime gelince ilk yıl(lar) sendromunda mıyız bilmiyorum ve sanmıyorum da ama iki güne bir bitme noktasına gelir olduk. güven ve saygı yerlerde. sinirlenince ağzıma geleni söylüyorum bi de ben. bi süre ayrı yaşamayı teklif ettim dün. evden gitmesini istedim. tabi ki kabul etmedi. uzaklaşmak istiyorum başka çözüm bulamıyorum.Mesafesini geçtim canım benim ya. İyi niyetli düşünmeyeceksin bunlara. Canım çıktı dünden beri. Kendi kızı olsaydı benim yerimde ona da böyle mi davranırdı çok merak ediyorum!
Oyyyyy canım annem. Ne varsa annelerde var. Akşama kadar kızıma bakar, akşamda yemeğe ev işlerime yardım eder. Bu da hepi topu 1 buçuk 2 sat kızıma baktı güya. Tüm işi ben yaptım. Evi topladım. Koştur koştur çarşıdan gelip yemek yaptım. Bu da hiiçç! Almış çocuğu kucağına( günde en az 3 defa kucagına alma diyorum bırak yerde oyun oynasın yerde mutlu. Ama yokkk! Almış kucağa e kucağında da bunalıyo çocuk. Gecmiş tv karşısına ohhh. Sanarsın akşama kadar çocuk baktı bana. Yemek bile vermemiş çocuğa.
Uzmanlar evlilikte ilk 3 yilin kritik oldugunu soyluyor..cunku tanima,alisma evresi. Bir de isin icine bebek girince bu is daha da zorlasiyor.Aileler zaten bir alem,onlari hic karistirmayalim:) he de gec..Tartismaktan korkma, seviyeli olmak,affedilemeyecek unutulmayacak sözler sarfetmemek sartiyla. Ayri yatmak iyi degil, ama hicbir yol ise yaramadiysa bir sure uzak kalmak iyi gelebilir. Istemiyor diyorsun demek ki senden uzak kalmayi istemiyor cok guzel,bence kv de gidiyorken yarin guzel bir pazar aksami gecirin. :)aynen beni anlatmışsın kucak olayında! 15 gündür birlikteyiz oğlumun dilinden anlamayı başaramadı gitti. (çünkü anlamak istemiyo niyet yok beni tanımaya niyeti olmadığı gibi...) neyse ki yarın gidiyo. ben sözde tatildeydim ama şu an diyorum ki: "çok şükür tatil bitti!". eşime gelince ilk yıl(lar) sendromunda mıyız bilmiyorum ve sanmıyorum da ama iki güne bir bitme noktasına gelir olduk. güven ve saygı yerlerde. sinirlenince ağzıma geleni söylüyorum bi de ben. bi süre ayrı yaşamayı teklif ettim dün. evden gitmesini istedim. tabi ki kabul etmedi. uzaklaşmak istiyorum başka çözüm bulamıyorum.
Aynen canim herseyin yolunda olmasina çok seviniyoruk çok şükür insaallah kadınla bi sıkıntı yaşamamçok sevindim canım alışmasına hiç değilse aklın kalmayacak özlem muhakkak olucak ama evladının emin ellerde olduğunu bilmekten daha da başka ne mutlu edebilir bir anneyi..kilosuna ve boyuna posuna maşallah diyorum paşanın Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı olsun inşallah hep...
canım benimmm..güldürdün beni gece gece çok saol iyki varsın, iyki varsınızzz bana çok ama çok iyi geliyosunuz
5 temmuz doğumlu canımmaşallah barekallah cnm kaç aylık bebişin?
biz de seni ozledik hersey yolundaymis ne guzel masallah kuzuna.. Benimki de kati yapiyor hatta sanirim bu yuzden ilk kez pisik oldu fena derecede
uleyyyn!!!
bazen öyle sinirleniyorum ki bu erkek cinsine.. :113:
hele böyle anlatıyorsunuz ya, ıslak kızılcık sopasıyla geçmek istiyorum enselerine
ne kadar bencil ne kadar tek taraflılar!
yani dıştan baksan, boylu poslu, tahsilli, konuşmayı bilir, akıllı laf eder..
diğer yandan hanımına ettiklerine bak.. :95:
ne demek ailesiyle görüştürmemek?!!! kimin hakkı kimin haddi?!
ama var ya, Allah çok fena soracak bunu onlara..
doğumda, ölümde, hastalıkta, kazada belada.. insan ailesini ister yanında..
hiçbirşey yapmasa da annesi başında dursun, babasını görsün yeter insana.
bu kadar basit ve doğal bi ihtiyacı eften püften sebeplerle gaspediyorlar..
vallahi hakka giriyorlar, billahi günaha giriyorlar..:96:
tahsilli, sosyal hayatta bi yeri olan, yetişkin birey kadın, bir insan..
eğer somut bi sorun yoksa ailelerle, 15 yaşındaki bi çocuğu eğitir gibi gel, otur, kalk diyemez!
sanki mantar gibi yerden bitmiş 'kadın'..
anası babası evi ailesi, bi kökü yok..
evlenince 'mülkiyeti' de 'tasarruf hakkı' da adama geçiyor!
oysa Allaha inanıyorsan, peygambere itimadın varsa, veda hutbesinde ne diyor?
'kadınların haklarını gözetin, bu konuda Allahtan korkun.. onlar size emanettir, onların da sizin üzerinizde hakkı vardır,,'
kız babası bi de, düşünmüyorlar, kendi kızlarına aynı muamele yapılsa, kendileriyle görüştürülmese.. :99:
yine de Allah göstermesin, hanımına yaşattığını Allah onlara yaşatmasın..
ay valla bi sinirim geldi, kusura bakmayın..
şimdi diyeceksinizki, tabi konuşmak kolay, senin böyle bi derdin yok.. haklısınız..
ben eşime uyarım, hürmet eder lafını ikiletmem. gerektiği yerde itaat eder söz dinlerim.
olmadığı yerde, onun vekiliyim, onu en güzel şekilde temsil ederim..
ama benimle, şahsımla ilgili meselelerde benden ziyade hak ve söz sahibi olamaz..
onu utandırmıyorsam, evini, malını, ırzını koruyor, soyismini layıkıyla taşıyorsam,
çocuğuna iyi bi anne oluyorsam, dinime örfüme de dikkatliysem..
kalkıp da benden nefsini tatmin, egosuna cila için abuk sabuk şeyler istediğinde 'eyvallah' diyemem!!!
Allah bu zihniyetteki insanları ıslah etsin.. anlayış ve hoşgörü versin..
tabi benim bu kuduruk, cazgır nefsime de..
canlarım çok saolun sizin de dediğiniz gibi dertleşmek çok iyi geldi ama kendi sıkıntılarımla sizlerinkini de deşip canınızı daha fazla sıkmak istemem..Benim kafamı asıl kurcalayan normalde her sıkıntıma üzüntüme o nazarda sıkılan birisi olan eşimin son zamanlardaki değişikliğiydi ümid ediyorum düzelir demin konuşmak istedi ama çocuk hiç durmadı benim de konuşasım yoktu zaten...çok kırgın bıkkın hissediyorum kendimi bi garip hallerdeyim anlamadım gitti...cenacım yazmışsın ya ben de eşime itaat ederim diye bende o konuda da biraz sıkıntı var sanırım hemen celalleniyorum o da kendi istediği olsun istiyo ben de..işte o zaman sıkıntı çıkıyor yine olay senin dediğine geliyor Allah'ım nefislerini terbiye edenlerden eylesin inş...
Destiny bu arada ailemle aynı şehirde değiliz malesef ben ist.dayım onlar yalova çok da uzak sayılmaz ama çok da yakın değil..
helal olsun sana kız . prematüre bir bebek yanlızlık vs . Allah yardım etmiş en güzel şekilde halletmişsin herşeyi... canım benimmMerhaba,
borntobemother seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen. En ihtiyacım olduğu dönemde annemlere göndermedi beni. 50 gün boyunca tek başıma hastanede yavrucağımın yanında bekledim kimse yoktu yanımda. Eşimin ailesinden kimse arayıp veya gelip demedi bu kız ne yaptı birgün de yanında olalım destek olalım. 2 kilo bile olmayan bebekle tek başıma başaçıktım. Birşey bilmeden. Yalvardım annemlere gideyim diye göndermediailesinden bir kişi bile demedi sen nasıl büyütüyorsun bebeği diye. Bebek büyüğünce sahip çıkmaya çalışıyorlar. doğum yaptığımdan beri 2 defa gittim annemlere çok özledim onları çok kavga ettim ama elime birşey gçmedi dha çok inat etmeye başladı bnde oluruna bıraktım. bol bool dua ediyorum, oğluma sarılıyorum...
maşallah subanallah paşamakızlar hepinizi cok ozledim..kv kp bizdeler.cok giremiyorum.pazartesi iş başı yapacam.oglum babannesine simdiden alıştı.kovalamaca oynuyorlar.yemek yiyip oğlen uykusuna yatıyorlar.gözü gibi bakıo.sabahları alıo.bende ıkı saat yatıorum.işe başlayınca gözüm arkada gitmiycem.ama oglumu çok özliycem...bugun uyku arkadaşı kuzu aldık..dr kontrolumuz vardı.hersey yolunda cok şukur.800 g almışız..2cm uzamısız..cıplak 11 kilo geldi buyu 72.5 cm.. maaşallah kuzuma..kabızlığımız var ıkı gune bi çıkıo ve taş gb ne zormuş bu ek gida..artık ogun olarak geçtim bende ek gıdaya..hepinizi ama en cokta o masum bebışlerinizi opüyorum ıyıkı varsınız.
gezin bakalım beniöm içinde gez tatlımmmmmnapıosunuz kızlarrrr geçmişi okuyamadım ama gene mAŞallahhh dolmuş sayfalar boş bi anımda okuycam biz ogluşla çokkk iyiyiz 2gündür çok güzel havalar dışarlardayız geziyoruzhepinizi öpüoruz ogluşumla...
cenacım teorideöyle ama uygulamada öyle olmuyor malesef.gerçi biz eşimle öyle problemler yasamıyoruz.bizim kavgalarımız eşimin ailesi yuzunden çogu.yoksa biz ikimiz gayet ıyı anlasıyoruz.ama bizi rahat bırakmıyor esimin ailesi,özellikle de görümcem.çok çirkefler.en son görümceme açtım telefonu,bana bak çekil aramızdan senin yuzunden boşanmanın eşiğine geldim ben dedim.uleyyyn!!!
bazen öyle sinirleniyorum ki bu erkek cinsine.. :113:
hele böyle anlatıyorsunuz ya, ıslak kızılcık sopasıyla geçmek istiyorum enselerine
ne kadar bencil ne kadar tek taraflılar!
yani dıştan baksan, boylu poslu, tahsilli, konuşmayı bilir, akıllı laf eder..
diğer yandan hanımına ettiklerine bak.. :95:
ne demek ailesiyle görüştürmemek?!!! kimin hakkı kimin haddi?!
ama var ya, Allah çok fena soracak bunu onlara..
doğumda, ölümde, hastalıkta, kazada belada.. insan ailesini ister yanında..
hiçbirşey yapmasa da annesi başında dursun, babasını görsün yeter insana.
bu kadar basit ve doğal bi ihtiyacı eften püften sebeplerle gaspediyorlar..
vallahi hakka giriyorlar, billahi günaha giriyorlar..:96:
tahsilli, sosyal hayatta bi yeri olan, yetişkin birey kadın, bir insan..
eğer somut bi sorun yoksa ailelerle, 15 yaşındaki bi çocuğu eğitir gibi gel, otur, kalk diyemez!
sanki mantar gibi yerden bitmiş 'kadın'..
anası babası evi ailesi, bi kökü yok..
evlenince 'mülkiyeti' de 'tasarruf hakkı' da adama geçiyor!
oysa Allaha inanıyorsan, peygambere itimadın varsa, veda hutbesinde ne diyor?
'kadınların haklarını gözetin, bu konuda Allahtan korkun.. onlar size emanettir, onların da sizin üzerinizde hakkı vardır,,'
kız babası bi de, düşünmüyorlar, kendi kızlarına aynı muamele yapılsa, kendileriyle görüştürülmese.. :99:
yine de Allah göstermesin, hanımına yaşattığını Allah onlara yaşatmasın..
ay valla bi sinirim geldi, kusura bakmayın..
şimdi diyeceksinizki, tabi konuşmak kolay, senin böyle bi derdin yok.. haklısınız..
ben eşime uyarım, hürmet eder lafını ikiletmem. gerektiği yerde itaat eder söz dinlerim.
olmadığı yerde, onun vekiliyim, onu en güzel şekilde temsil ederim..
ama benimle, şahsımla ilgili meselelerde benden ziyade hak ve söz sahibi olamaz..
onu utandırmıyorsam, evini, malını, ırzını koruyor, soyismini layıkıyla taşıyorsam,
çocuğuna iyi bi anne oluyorsam, dinime örfüme de dikkatliysem..
kalkıp da benden nefsini tatmin, egosuna cila için abuk sabuk şeyler istediğinde 'eyvallah' diyemem!!!
Allah bu zihniyetteki insanları ıslah etsin.. anlayış ve hoşgörü versin..
tabi benim bu kuduruk, cazgır nefsime de..
Evet aslında o kadar da uzak değilsiniz.eşinin konuşmak istemesi seni önemsediği anlamına gelir canım keşke sakin sakin konuşsaydıncanlarım çok saolun sizin de dediğiniz gibi dertleşmek çok iyi geldi ama kendi sıkıntılarımla sizlerinkini de deşip canınızı daha fazla sıkmak istemem..Benim kafamı asıl kurcalayan normalde her sıkıntıma üzüntüme o nazarda sıkılan birisi olan eşimin son zamanlardaki değişikliğiydi ümid ediyorum düzelir demin konuşmak istedi ama çocuk hiç durmadı benim de konuşasım yoktu zaten...çok kırgın bıkkın hissediyorum kendimi bi garip hallerdeyim anlamadım gitti...cenacım yazmışsın ya ben de eşime itaat ederim diye bende o konuda da biraz sıkıntı var sanırım hemen celalleniyorum o da kendi istediği olsun istiyo ben de..işte o zaman sıkıntı çıkıyor yine olay senin dediğine geliyor Allah'ım nefislerini terbiye edenlerden eylesin inş...
Destiny bu arada ailemle aynı şehirde değiliz malesef ben ist.dayım onlar yalova çok da uzak sayılmaz ama çok da yakın değil..
babanneye bırakmak daha guvenılır tabıkı bakıcıdan,gözün arkada kalmaz.uyku arkadaşı kuzudan memnunmusun canımkızlar hepinizi cok ozledim..kv kp bizdeler.cok giremiyorum.pazartesi iş başı yapacam.oglum babannesine simdiden alıştı.kovalamaca oynuyorlar.yemek yiyip oğlen uykusuna yatıyorlar.gözü gibi bakıo.sabahları alıo.bende ıkı saat yatıorum.işe başlayınca gözüm arkada gitmiycem.ama oglumu çok özliycem...bugun uyku arkadaşı kuzu aldık..dr kontrolumuz vardı.hersey yolunda cok şukur.800 g almışız..2cm uzamısız..cıplak 11 kilo geldi buyu 72.5 cm.. maaşallah kuzuma..kabızlığımız var ıkı gune bi çıkıo ve taş gb ne zormuş bu ek gida..artık ogun olarak geçtim bende ek gıdaya..hepinizi ama en cokta o masum bebışlerinizi opüyorum ıyıkı varsınız.
nerdesiniz yaaa
cenacım teorideöyle ama uygulamada öyle olmuyor malesef.gerçi biz eşimle öyle problemler yasamıyoruz.bizim kavgalarımız eşimin ailesi yuzunden çogu.yoksa biz ikimiz gayet ıyı anlasıyoruz.ama bizi rahat bırakmıyor esimin ailesi,özellikle de görümcem.çok çirkefler.en son görümceme açtım telefonu,bana bak çekil aramızdan senin yuzunden boşanmanın eşiğine geldim ben dedim.
Evet aslında o kadar da uzak değilsiniz.eşinin konuşmak istemesi seni önemsediği anlamına gelir canım keşke sakin sakin konuşsaydın
babanneye bırakmak daha guvenılır tabıkı bakıcıdan,gözün arkada kalmaz.uyku arkadaşı kuzudan memnunmusun canım
ben burdayım valla,haftasonu pek kimse olmadıgı ıcın ancak yetısıyorum yazmaya okumaya,amahafta ıcı hıc yetısemıyorum
bacıııııım, keşke yakın olaydık biz..canlarım çok saolun sizin de dediğiniz gibi dertleşmek çok iyi geldi ama kendi sıkıntılarımla sizlerinkini de deşip canınızı daha fazla sıkmak istemem..Benim kafamı asıl kurcalayan normalde her sıkıntıma üzüntüme o nazarda sıkılan birisi olan eşimin son zamanlardaki değişikliğiydi ümid ediyorum düzelir demin konuşmak istedi ama çocuk hiç durmadı benim de konuşasım yoktu zaten...çok kırgın bıkkın hissediyorum kendimi bi garip hallerdeyim anlamadım gitti...cenacım yazmışsın ya ben de eşime itaat ederim diye bende o konuda da biraz sıkıntı var sanırım hemen celalleniyorum o da kendi istediği olsun istiyo ben de..işte o zaman sıkıntı çıkıyor yine olay senin dediğine geliyor Allah'ım nefislerini terbiye edenlerden eylesin inş...
kız gel, alnından öpücem seniiiicanımızı sıkıyor değilsin, biz arkadaşız.. burda hepimiz kendimize çıkıp bir de dışardan bakıyoruz, bence çok da iyi oluyor.
canı sıkılanın burda işi yok.. kış kış
benim gözüm de hep seni arıyo be..kızlar hepinizi cok ozledim..kv kp bizdeler.cok giremiyorum.pazartesi iş başı yapacam.oglum babannesine simdiden alıştı.kovalamaca oynuyorlar.yemek yiyip oğlen uykusuna yatıyorlar.gözü gibi bakıo.sabahları alıo.bende ıkı saat yatıorum.işe başlayınca gözüm arkada gitmiycem.ama oglumu çok özliycem...bugun uyku arkadaşı kuzu aldık..dr kontrolumuz vardı.hersey yolunda cok şukur.800 g almışız..2cm uzamısız..cıplak 11 kilo geldi buyu 72.5 cm.. maaşallah kuzuma..kabızlığımız var ıkı gune bi çıkıo ve taş gb ne zormuş bu ek gida..artık ogun olarak geçtim bende ek gıdaya..hepinizi ama en cokta o masum bebışlerinizi opüyorum ıyıkı varsınız.
evet, ek gıdaya başlayınca pişikler de artıyor..biz de seni ozledik hersey yolundaymis ne guzel masallah kuzuna.. Benimki de kati yapiyor hatta sanirim bu yuzden ilk kez pisik oldu fena derecede
canım, sen de mi değiştirdin nickini :44:aynen beni anlatmışsın kucak olayında! 15 gündür birlikteyiz oğlumun dilinden anlamayı başaramadı gitti. (çünkü anlamak istemiyo niyet yok beni tanımaya niyeti olmadığı gibi...) neyse ki yarın gidiyo. ben sözde tatildeydim ama şu an diyorum ki: "çok şükür tatil bitti!". eşime gelince ilk yıl(lar) sendromunda mıyız bilmiyorum ve sanmıyorum da ama iki güne bir bitme noktasına gelir olduk. güven ve saygı yerlerde. sinirlenince ağzıma geleni söylüyorum bi de ben. bi süre ayrı yaşamayı teklif ettim dün. evden gitmesini istedim. tabi ki kabul etmedi. uzaklaşmak istiyorum başka çözüm bulamıyorum.
maşallah ömür paşaya..herkese merhabaaaaaaaabiz bugun tammmmmmmmm 7 aylık olduk heheytttttt kocaman adam oldum annemın gozundeeeee..
teyzeoşlarım hepınızı öpüyorum kankalarıma selamlarrrr
sorun net madem.. o zaman iyi yapıyorsun..cenacım teorideöyle ama uygulamada öyle olmuyor malesef.gerçi biz eşimle öyle problemler yasamıyoruz.bizim kavgalarımız eşimin ailesi yuzunden çogu.yoksa biz ikimiz gayet ıyı anlasıyoruz.ama bizi rahat bırakmıyor esimin ailesi,özellikle de görümcem.çok çirkefler.en son görümceme açtım telefonu,bana bak çekil aramızdan senin yuzunden boşanmanın eşiğine geldim ben dedim.
Cnm Dr un nerde bilmiyorum ama değiştirmeyi düşünürsen benim kuzenim Bahçelievler'de meltem hastanesinde cocuk Dr arzu ak herkes çok memnundur Silivri den bile gelen hastası var tavsiye ederim boş yere evham yaptırmaz çocuğu denek gibi kullanmaz çocuklar bile seni özledim arzu diye odasına girer muayenesi 20 tl bilgin olsun insan çocuk da kime güveneceğini bilemiyor
bende pc acık işim olmayınca bakıyorum hızlı hızlın yazıyorum oğlum müsade ettikçe... evde bunalım gelıyor bana
cok enteresan inanılır gibi değil dimi,ben de ilk başlarda çok yadırgamıştım ama dedim ki du bakalım daha ne ınsanlar görcezbacıııııım, keşke yakın olaydık biz..
ben seni hiiiç bırakmazdım o zaman, çocuklar da beraber büyürdü
kız gel, alnından öpücem seniiii
benim gözüm de hep seni arıyo be..
yoksun, çalışmaya başlayınca daha sık girebilecek misin acaba?
yakışıklı oğluşuna maşallah diyeyim.. babaanneye de çabuk alışmış..
gözün arkada kalmayacak, ne mutlu sana
evet, ek gıdaya başlayınca pişikler de artıyor..
ben kakasını yapsın diye bekliyorum 5-10 dk, altını açtığımda kızarmış oluyor poposu
demek yarım saat falan popoda kalsa pişik olacak, mantar olacak.. :18:
canım, sen de mi değiştirdin nickini :44:
başka hatırlıyorum ismini.. neyse Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin..
aslında gözlemlediğim, herkes eşini seviyor, anlaşıyor, mesud..
lakin araya 3. 4. şahıslar özellikle de eşin ailesi girince iş içinden çıkılmaz lanet bi hal alıyor..
insan ailesini seçemiyor malesef..
ben de kimi zaman eşime annesinden dolayı üzülüyorum biliyo musunuz?
bazen öyle bi şey yapıyorki, kendi oğlu bile mahçup oluyor bana karşı, başkasına karşı..
sinirlendiğim halde, ya anlamamazlığa vuruyorum ya unutmuş gibi yapıyorum, sadece eşim için..
ben kocamı seviyorum, çok seviyorum..
siz de seviyorsanız, ne mutlu. dayanak noktamız bu sanırsam..
maşallah ömür paşaya..nice aylara, senelere inş.. sağlıkla mutlulukla..
sorun net madem.. o zaman iyi yapıyorsun..
gerektiği yerde frenle o insanları.. sınırlarını belli et ki, o denli rahat davranmasınlar..
insanlar ne acayip, dersin ki kardeşi, mutlu olsun mesud olsun ister,
ama yoook, kimisi de düşmanı gibi aksine çalışıyor:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?