Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar hepinizi cok ozledim..kv kp bizdeler.cok giremiyorum.pazartesi iş başı yapacam.oglum babannesine simdiden alıştı.kovalamaca oynuyorlar.yemek yiyip oğlen uykusuna yatıyorlar.gözü gibi bakıo.sabahları alıo.bende ıkı saat yatıorum.işe başlayınca gözüm arkada gitmiycem.ama oglumu çok özliycem...bugun uyku arkadaşı kuzu aldık..dr kontrolumuz vardı.hersey yolunda cok şukur.800 g almışız..2cm uzamısız..cıplak 11 kilo geldi buyu 72.5 cm..maaşallah kuzuma..kabızlığımız var ıkı gune bi çıkıo ve taş gb ne zormuş bu ek gida..artık ogun olarak geçtim bende ek gıdaya..hepinizi ama en cokta o masum bebışlerinizi opüyorum ıyıkı varsınız.

çok sevindim canım alışmasına hiç değilse aklın kalmayacak özlem muhakkak olucak ama evladının emin ellerde olduğunu bilmekten daha da başka ne mutlu edebilir bir anneyi..kilosuna ve boyuna posuna maşallah diyorum paşanın Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı olsun inşallah hep...
canımızı sıkıyor değilsin, biz arkadaşız.. burda hepimiz kendimize çıkıp bir de dışardan bakıyoruz, bence çok da iyi oluyor.
canı sıkılanın burda işi yok.. kış kış

canım benimmm..güldürdün beni gece gece çok saol iyki varsın, iyki varsınızzz bana çok ama çok iyi geliyosunuz

maşallah barekallah cnm kaç aylık bebişin?

biz de seni ozledik hersey yolundaymis ne guzel masallah kuzuna.. Benimki de kati yapiyor hatta sanirim bu yuzden ilk kez pisik oldu fena derecede

aynen beni anlatmışsın kucak olayında! 15 gündür birlikteyiz oğlumun dilinden anlamayı başaramadı gitti. (çünkü anlamak istemiyo niyet yok beni tanımaya niyeti olmadığı gibi...) neyse ki yarın gidiyo. ben sözde tatildeydim ama şu an diyorum ki: "çok şükür tatil bitti!". eşime gelince ilk yıl(lar) sendromunda mıyız bilmiyorum ve sanmıyorum da ama iki güne bir bitme noktasına gelir olduk. güven ve saygı yerlerde. sinirlenince ağzıma geleni söylüyorum bi de ben. bi süre ayrı yaşamayı teklif ettim dün. evden gitmesini istedim. tabi ki kabul etmedi. uzaklaşmak istiyorum başka çözüm bulamıyorum.

Uzmanlar evlilikte ilk 3 yilin kritik oldugunu soyluyor..cunku tanima,alisma evresi. Bir de isin icine bebek girince bu is daha da zorlasiyor.Aileler zaten bir alem,onlari hic karistirmayalim:) he de gec..Tartismaktan korkma, seviyeli olmak,affedilemeyecek unutulmayacak sözler sarfetmemek sartiyla. Ayri yatmak iyi degil, ama hicbir yol ise yaramadiysa bir sure uzak kalmak iyi gelebilir. Istemiyor diyorsun demek ki senden uzak kalmayi istemiyor cok guzel,bence kv de gidiyorken yarin guzel bir pazar aksami gecirin. :)

Aynen canim herseyin yolunda olmasina çok seviniyoruk çok şükür insaallah kadınla bi sıkıntı yaşamam
maşallah barekallah cnm kaç aylık bebişin?
5 temmuz doğumlu canım
biz de seni ozledik hersey yolundaymis ne guzel masallah kuzuna.. Benimki de kati yapiyor hatta sanirim bu yuzden ilk kez pisik oldu fena derecede

Cok sağol canim...evet kati nezormus sabah uykudan kakaya uyandi yapanw kadar kafasi sırılsıklam oldu.senin kuzunada rabbim kolaylik versin

Günaydın biz yine kalktık sabahın 6 sında. Kahvaltımızı yaptık. Kızımın tekrar uyumasını bekliyorum ki bende işlerimi halledeyim. Bugün itibariyle tatil bitti. Valizleri toplayıp gidiyoruz evimize hayırlısıyla.

Fatmazra sen tatilde gelmedin mi buralara?

Son düzenleme:

aynen her kelimene katılıyorum cenacigim

canım Allah sana sabır versin kimse dört dörtlük değil tabiki ama hele şu annenlere göndermiyorum muhabbeti hiç hoş değil cenanin dediği gibi seni kim buyuttuyse...

napıosunuz kızlarrrr geçmişi okuyamadım ama gene mAŞallahhh dolmuş sayfalar boş bi anımda okuycam biz ogluşla çokkk iyiyiz 2gündür çok güzel havalar dışarlardayız geziyoruz hepinizi öpüoruz ogluşumla...

herkese merhabaaaaaaaa biz bugun tammmmmmmmm 7 aylık olduk heheytttttt kocaman adam oldum annemın gozundeeeee..
teyzeoşlarım hepınızı öpüyorum kankalarıma selamlarrrr
helal olsun sana kız . prematüre bir bebek yanlızlık vs . Allah yardım etmiş en güzel şekilde halletmişsin herşeyi... canım benimm
lohusalıkta insan yaşadığı seyleri gerçekten unutamıyor

maşallah subanallah paşama

gezin bakalım beniöm içinde gez tatlımmmmm

cenacım teorideöyle ama uygulamada öyle olmuyor malesef.gerçi biz eşimle öyle problemler yasamıyoruz.bizim kavgalarımız eşimin ailesi yuzunden çogu.yoksa biz ikimiz gayet ıyı anlasıyoruz.ama bizi rahat bırakmıyor esimin ailesi,özellikle de görümcem.çok çirkefler.en son görümceme açtım telefonu,bana bak çekil aramızdan senin yuzunden boşanmanın eşiğine geldim ben dedim.
Evet aslında o kadar da uzak değilsiniz.eşinin konuşmak istemesi seni önemsediği anlamına gelir canım keşke sakin sakin konuşsaydın

babanneye bırakmak daha guvenılır tabıkı bakıcıdan,gözün arkada kalmaz.uyku arkadaşı kuzudan memnunmusun canım

ben burdayım valla,haftasonu pek kimse olmadıgı ıcın ancak yetısıyorum yazmaya okumaya,amahafta ıcı hıc yetısemıyorum

bende pc acık işim olmayınca bakıyorum hızlı hızlın yazıyorum oğlum müsade ettikçe... evde bunalım gelıyor bana

bacıııııım, keşke yakın olaydık biz..
ben seni hiiiç bırakmazdım o zaman, çocuklar da beraber büyürdü

canımızı sıkıyor değilsin, biz arkadaşız.. burda hepimiz kendimize çıkıp bir de dışardan bakıyoruz, bence çok da iyi oluyor.
canı sıkılanın burda işi yok.. kış kış
kız gel, alnından öpücem seniiii

benim gözüm de hep seni arıyo be..
yoksun, çalışmaya başlayınca daha sık girebilecek misin acaba?
yakışıklı oğluşuna maşallah diyeyim.. babaanneye de çabuk alışmış..
gözün arkada kalmayacak, ne mutlu sana

evet, ek gıdaya başlayınca pişikler de artıyor..
ben kakasını yapsın diye bekliyorum 5-10 dk, altını açtığımda kızarmış oluyor poposu
demek yarım saat falan popoda kalsa pişik olacak, mantar olacak.. :18:

canım, sen de mi değiştirdin nickini :44:
başka hatırlıyorum ismini.. neyse Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin..
aslında gözlemlediğim, herkes eşini seviyor, anlaşıyor, mesud..
lakin araya 3. 4. şahıslar özellikle de eşin ailesi girince iş içinden çıkılmaz lanet bi hal alıyor..
insan ailesini seçemiyor malesef..
ben de kimi zaman eşime annesinden dolayı üzülüyorum biliyo musunuz?
bazen öyle bi şey yapıyorki, kendi oğlu bile mahçup oluyor bana karşı, başkasına karşı..
sinirlendiğim halde, ya anlamamazlığa vuruyorum ya unutmuş gibi yapıyorum, sadece eşim için..
ben kocamı seviyorum, çok seviyorum..
siz de seviyorsanız, ne mutlu. dayanak noktamız bu sanırsam..

herkese merhabaaaaaaaa biz bugun tammmmmmmmm 7 aylık olduk heheytttttt kocaman adam oldum annemın gozundeeeee..
teyzeoşlarım hepınızı öpüyorum kankalarıma selamlarrrr
maşallah ömür paşaya.. nice aylara, senelere inş.. sağlıkla mutlulukla..

sorun net madem.. o zaman iyi yapıyorsun..
gerektiği yerde frenle o insanları.. sınırlarını belli et ki, o denli rahat davranmasınlar..
insanlar ne acayip, dersin ki kardeşi, mutlu olsun mesud olsun ister,
ama yoook, kimisi de düşmanı gibi aksine çalışıyor:95:

Arkadaşım, 10 aylık bebeğimin takibini yaklaşık 4.ayından bu yana kuzeniniz Arzu hanım yapıyordu ve çok memnunduk.Ancak son gidişimizde Arzu hanımın meltem hastanesinden ayrıldığını öğrendik.Israrla sormamıza rağmen hangi hastaneye gittiğini yada telefon numarasını öğrenemedik. Şuan hangi hastanede çaliştiğinı yada telefon numarasını ( sibelercan_@hotmail.com ) adresine yollarsanız çok memnun olurum. Sevgilerimle.

cenanın annesi-ayşecikin nenesinden inciler:

eşine karşı hep sabırlı ol, ona uy, sözünü dinle.
istediğini güzellikle söyle ve tatlılıkla ikna etmeye çalış..
ama onun her dediğine de istemediğin halde 'he' deme.
demeki, senin de bi fikrin, arzun oluduğunu unutmasın..

ve parasını sakın savurma.. ihtiyaçtan fazlasına yeltenme, ara sıra şımarabilirsin ama sakın abartma.
bi şey alacağın zaman iki kere, üç kere düşün.. başkasın kazandığı parayı harcamak kolay gelir insana
ama hiiiç para harcamamazlık da etme.
erkeklere sorsan para harcamayan kadın onlar için makbuldur..
ama iş gerçek hayata gelince; hiç para harcamayan kadının da 'değeri' yoktur..

Son düzenleme:
arkadaşlar bebeklerinizle nasıl oyunlar oynuyorsunuz ya da ne tür oyuncaklar alıyosunuz gelişimi açısından.ben kitap falan okumaya çalısıyorum ara ara ama kitabı elimden alıp kemirmeye başlıyor;:))

bende pc acık işim olmayınca bakıyorum hızlı hızlın yazıyorum oğlum müsade ettikçe... evde bunalım gelıyor bana

benimki de açık ama pek fırsat bulamıyorum nedense.ceylinle yapışık gezdiğimizden yazamıyorum pek

cok enteresan inanılır gibi değil dimi,ben de ilk başlarda çok yadırgamıştım ama dedim ki du bakalım daha ne ınsanlar görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…