Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cnm suanda daha başlamadı yeni bir hastaneye telefon numarasını özelden göndereyim istersen

aryam cnm ben yaza ancak gelecem insaallah..
Cenacim sende olmasan bizi merak eden yok zaten.cok sağol..zihinsel engelli olcak ogrencilerim bilmiyorum fırsat bulursam girerim tabii.
Desty senmiydin uyku arkadasini soran.dun aldik daha benim oglan o sesleri cok sevio kuzuyuda sevdi.bi ise yarar insaallah

napıosunuz kızlar kimsecikler yok galiba dün kayınvaldeme gitmiştik yeni bişi daha ögrendim vala ilk kez duyuorum diyim bi komşusu oğlanın altını degiştirirken bana şey dedi oğlanın pipisinin derisini her banyodan sonra geri çekmeliymişim kireçlleme olurmuş yoksa hem kolay sünnet olması için yap böle dedi kaynanamda onayladı bnde ilk kez duyuorm böle bişi dedim siz duydunuzmu kızlar yada yapanınız varmı diyim erkek anneleri

kızlaarr evimdeyim sonunda çok şükür
her şeye rağmen evim güzel evim

parmağım iltihap kapmış
çok ayakta durmuşum
bu hafta raporluyum başlamıyorum okula

bebeğim önceki gece hiiç uyumadı
dra gittik pipi deliği darmış
zaten sünnet düşünüyodum artık
daha önce yapmamız gerekşiyo
cuma günü gidicez ama oğlum çok huzursuz

herkes iyi sağlıklı
okuduğum kadarıyla maşallahh
çay yapmaya gidiyorum kızlarr
öpüldünüzz

Bana bir arkadaşım söyledi eşime söyledim onayladı nette biraz araştırdım bebeğin canı acıya biliyormuş. o yüzden yapmamaya karar verdim. Dr da bugüne kadar birşey demedi. Yinede sen bilirsin

Bana bir arkadaşım söyledi eşime söyledim onayladı nette biraz araştırdım bebeğin canı acıya biliyormuş. o yüzden yapmamaya karar verdim. Dr da bugüne kadar birşey demedi. Yinede sen bilirsin

Himmm dogru yani soylenenler baklm bi denerz acitmadan tabi acirsa bnde yapmam ...

hayir sakin yapma eskiden kalma adet onlar.. Derisi kendini temizliyor,birsey yapmana gerek yok eger geriye dogru ittirirsen mikrop kapar. Doktor bize oyle soyledi

evet canım ben duymuştum,bizzat annemden duydum.erkek bebeği olanlara hep söyler annem

Cenacim sende olmasan bizi merak eden yok zaten.cok sağol..zihinsel engelli olcak ogrencilerim bilmiyorum fırsat bulursam girerim tabii.
ah canım beniiiim, sen zihinsel engelli öğretmeni misin?

hoşgeldin canım, hakikaten insanın evi gibisi yok
bu arada geçmiş olsun, inş ayağın kısa sürede iyileşir..
sünneti de bu vesileyle henüz küçükken yaptırırsan süpper olur, hemencik iyileşiyorlar

evet canım ben duymuştum,bizzat annemden duydum.erkek bebeği olanlara hep söyler annem

evet onlar varken doktora gerek yok hahaha kolay sunnet olmak die bisey var mi yaa,ya da pipide kireclenme .. Hic gulecegim yoktu

Tugcecim bende erkek kardeşimden hatırlıyorum galiba ondan bilzim oglana hep yapiorum

Yapanpar var yapmaynlar var ben napicagmi sasirdim vala neyse en iyisi arastirym biraz

Heyoooo!! Bende geldim eve. Feyzabilal sana katılıyorum evim evim güzel evimmm.. Ayrıca dize bi diyet önereyim. Kv diyeti 2 haftada 3 kilo veriyorsunuz kendi kendinizi yiyerek:)))) nasıl amaaa. Valizleri de yerleştirdim. Yarın da çamaşırları yıkayacağım bitti gittii. De ben hiç okula adapte değilim o nolcak hiiiç bilmiyorumm

Heyoooo!! Bende geldim eve. Feyzabilal sana katılıyorum evim evim güzel evimmm.. Ayrıca dize bi diyet önereyim. Kv diyeti 2 haftada 3 kilo veriyorsunuz kendi kendinizi yiyerek:)))) nasıl amaaa. Valizleri de yerleştirdim. Yarın da çamaşırları yıkayacağım bitti gittii. De ben hiç okula adapte değilim o nolcak hiiiç bilmiyorumm

geçen bi karar verdim cena mutluluk oyunu oynayacagım artık mutsuzluğumdan ve şikayetlerimden insanların bunaldıgını ve insanların gozunde sorunlu takıntılı bir anne oldugumu gordum
ve uyurken Allaha hep sunu dua edıyorum Rabbım sen herkesı de benı de mutlu et ..1 maddi mutluluklarda gozum yok manevı olarak mutluluk istıyorum
sessız kalıyorum artık evdekı durumlara susuyorum cevap vermıyorum sabır diliyorum Allahtan . ben hayatta herkes için hep iyi düşündüm insanları hep sevdim yalan söylemedım ınsanları hep bu yuzden kaybettım susuz kaldım dıyene gonlumden yagmur yagdırdım .
hayatta hıc sonsuz dostluklarım olmadı .. çünkü ben patavatsızdım insanlrın gozunde . beynımden ne gecerse kalbımden de o gecerdı . dilimden de.. söyledıklerım insanların hosuna gıtmezdı çünkü insanları pohhh pohh layacak yalan yoktu bende .. ve sonunda kendım olmayı ve kendı kendımle yetınmeyı öğrendım bu yuzden cok mutluyumm!!oyunum nasıl begendın mi

Eki Görüntüle 629293
selam teyzeler ve tatlı bebişleri,
ben de tammm 7 aylık oldum....
biz de bugun tam 7 aylık oldukkk kutlu mutlu olsunnnn

bizde tatlımmm facebook u hep acık gorenler anneme zeynebın oğlu cok uslu herhaldeee hep nette dıyorlarmıs cok güldüm yaaa

bende duydum ılk dogdugunda yapıyordum doktorum kendı kendıne temızlenır dedı artık ugrasmıyorum canımmm

uykusuz bir geceden günaydın arkadaşlar

oğlum doğru düzgün uyumadı gece
çok uykum var yaa
dün akşam kucağımda oturuyodu bi kustu ki nasıl çok
dün yol boyunca mızıldanmıştı
midesi bulanıyomuş sonra rahatladı biraz ama
huysuzlukları başladı yine
yatarken ateşi çıktı 37.7 calpol verdim düştü
gece huzursuzluklar devam etti
sabah bi kaka yaptı su gibi sanırım diş geliyo
ama çok zor yaaa
üstüne parmağım sıkıntılı
biraz ayakta dursam ağrıyo
ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum kii

Günaydın hepinizee. Ne tempoymuş sabah sabah ya. Alışmak yine zaman alacak. Okuldayım sonunda.

İkinize de geçmiş olsun canım. Belkide üşütmüştür yolda. Bizimkide gece boyunca uyumadı çünkü. Sanırım kendi evlerini yadırgadı çocuklar. Ihlamur falan yapıp versen belki işe yarar. Allah güç versin valla zor tatlım ya.

Zeynep sana katiliyorum herkes birbirinin arkasindan konusuyor ama yüzüne gülüyor,o kadar sacma geliyor ki bana.. Gecmis olsun feyzabilal
Günaydin herkese,bugun benim dogum günüm.. bakalim nasil gececek herkesi kucakladimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…