Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım benim onlar gelince ben rahat edemiyorum ki ben bu ortamdan uzaklaşmak istiyorum o tüm hadisleri kendine göre yorumlar beni günaha sokuyor sürekli kendi cennete gidecek ben gerçekten kalacam açıkta yakın değiller işte ne yazık ki yoksa ben de gitmek istiyorum ama çocukla çok zor oluyor gitmek gidince de uzun soluklu da kalma diyor ben napcam burda bilmem ne hep duygu sömürüsü

canim avrupadakiler bebekleriyle dunya turuna cikiyor sen de yaparsin cahil kadin degilsin tamam biraz zor olur ama inan kafan o kadar rahatlar ki, bence git ailenin yanina birkac gun de olsa

Merhaba,
borntobemother seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen. En ihtiyacım olduğu dönemde annemlere göndermedi beni. 50 gün boyunca tek başıma hastanede yavrucağımın yanında bekledim kimse yoktu yanımda. Eşimin ailesinden kimse arayıp veya gelip demedi bu kız ne yaptı birgün de yanında olalım destek olalım. 2 kilo bile olmayan bebekle tek başıma başaçıktım. Birşey bilmeden. Yalvardım annemlere gideyim diye göndermedi ailesinden bir kişi bile demedi sen nasıl büyütüyorsun bebeği diye. Bebek büyüğünce sahip çıkmaya çalışıyorlar. doğum yaptığımdan beri 2 defa gittim annemlere çok özledim onları çok kavga ettim ama elime birşey gçmedi dha çok inat etmeye başladı bnde oluruna bıraktım. bol bool dua ediyorum, oğluma sarılıyorum...

Allah alaaahh insan neden göndermez ki yahu? Bu kadar bencillik olur mu? Madem sizi seviyorlar sizin mutluluğunuzu niye sağlamıyorlar? Bu büyük bir vebal bence.

Allah alaaahh insan neden göndermez ki yahu? Bu kadar bencillik olur mu? Madem sizi seviyorlar sizin mutluluğunuzu niye sağlamıyorlar? Bu büyük bir vebal bence.

canim avrupadakiler bebekleriyle dunya turuna cikiyor sen de yaparsin cahil kadin degilsin tamam biraz zor olur ama inan kafan o kadar rahatlar ki, bence git ailenin yanina birkac gun de olsa

canım ben normal zamanlarda ne zaman istesem yalvar yakar durumlara falan gerek kalmadan çok daraldım derdim o zaten hemen kendi teklif ederdi bu adama bu aralar bişey oldu ben onu anlayamıyorum işte bi hallerde...

Bazen heyheyleri geliyor işte bunların ben de hiç anlam veremiyorum diyorum ya bnm kızım olsa ilk şartım çok uzakta olmaması olacak tabi bu işler nasip bnm keyfime göre değil ama insan üzülüyor işte sana da çok üzüldüm canım bebeğin nasıl şimdi iyidir inşallah hiçbişey biz ve bebeklerimizden değerli değil aslında ama insan bazen elde değil çok takıyor kafaya..

Bugun benim de keyfim yok..hava cok ruzgarli,disari cikmadim ,kerem de butun gun agladi zaten orucluydum basim catliyor aklima eski davalar geldi burdakileri okuyunca.. balkona cikayim bari uff

canım ben normal zamanlarda ne zaman istesem yalvar yakar durumlara falan gerek kalmadan çok daraldım derdim o zaten hemen kendi teklif ederdi bu adama bu aralar bişey oldu ben onu anlayamıyorum işte bi hallerde...
haa yani surekli olan bisey degil seni ailene gondermiyo degil..tamam ozaman demek ozel gunlerinde adam gergin:) ben su an balkondayim elimde cay,adam da oglu da uyuyo oh hic balkon sefasi adetim yoktu ama iyi oldu hee

Bugun benim de keyfim yok..hava cok ruzgarli,disari cikmadim ,kerem de butun gun agladi zaten orucluydum basim catliyor aklima eski davalar geldi burdakileri okuyunca.. balkona cikayim bari uff

haa yani surekli olan bisey degil seni ailene gondermiyo degil..tamam ozaman demek ozel gunlerinde adam gergin:) ben su an balkondayim elimde cay,adam da oglu da uyuyo oh hic balkon sefasi adetim yoktu ama iyi oldu hee

yok canım normalde çok daha farklı işte ben de ondan bunalımlardayım ne oldu bu adama diye :S benimki de hala gelmedi dışarda evde horlaması daha iyidir boşver hiç değilse oğluş da uyuyo sen kafa dinlersin biraz benim balkon keyfim başkadır çok çok severim kafası çok dağılıyor insanın sen de bizden etkilenip kurma kafanda ben de şimdi daha rahatım zaten kafam da vücudum da rahatladı ağlayınca ama hala limoniyiz o ayrı gelince vericem çocuğu yatıcam ben de ya bu arada ne zamandır söyliycem unutuyorum sana bahsettiğim bi arkadaşım vardı ya HAMİLEE

Son düzenleme:

Benimde mi hamile kalasım var ne:s

yeşil soğan benim de aklımda olsun

nasıl böyle dellendin yaa anam bizim topiğin gelinleri eli maşalı
valla canım ben böyle değildim,kuzu gibiydim.baktım olmuyor,ya allah bismillah deyip başladım:)
bir ömür aynı sıkıntılar olmayacak hayatım.mutlaka değişir eşin de ama senden de giden gider.ailenle aynı şehirde mi oturuyosunuz.

aynen valla borntobemother benim de yaralarımı depreştirdi.kendi kendime eskide olanları dusunmicem artık diyorum ama olmuyor.hiç bir şey unutulmuyor.

Hamileliyim biraz sıkıntılıydı 1 ay annemlerde kaldım Allah razı olsun ondan hiç birşey demedi. Annesiyle arası bozuktu ben anneml görüşmüyorsam sende görüşmüyceksin moduna girdi. Şuan annesiyle iyi ama sonuç olan bana oldu. zamanla düzelicek inanıyorum.

Oğluma hep söylüycem gönder annesine snde git gönüllerini al diye... İyiki bebeğim yanımda benimle. İyiyiz şükür, Allah'ım bize bağışladı onu. Bir sınavdı atlattık inşallah..

uleyyyn!!!
bazen öyle sinirleniyorum ki bu erkek cinsine.. :113:
hele böyle anlatıyorsunuz ya, ıslak kızılcık sopasıyla geçmek istiyorum enselerine

ne kadar bencil ne kadar tek taraflılar!
yani dıştan baksan, boylu poslu, tahsilli, konuşmayı bilir, akıllı laf eder..
diğer yandan hanımına ettiklerine bak.. :95:

ne demek ailesiyle görüştürmemek?!!! kimin hakkı kimin haddi?!
ama var ya, Allah çok fena soracak bunu onlara..
doğumda, ölümde, hastalıkta, kazada belada.. insan ailesini ister yanında..
hiçbirşey yapmasa da annesi başında dursun, babasını görsün yeter insana.
bu kadar basit ve doğal bi ihtiyacı eften püften sebeplerle gaspediyorlar..
vallahi hakka giriyorlar, billahi günaha giriyorlar..:96:

tahsilli, sosyal hayatta bi yeri olan, yetişkin birey kadın, bir insan..
eğer somut bi sorun yoksa ailelerle, 15 yaşındaki bi çocuğu eğitir gibi gel, otur, kalk diyemez!
sanki mantar gibi yerden bitmiş 'kadın'..
anası babası evi ailesi, bi kökü yok..
evlenince 'mülkiyeti' de 'tasarruf hakkı' da adama geçiyor!
oysa Allaha inanıyorsan, peygambere itimadın varsa, veda hutbesinde ne diyor?
'kadınların haklarını gözetin, bu konuda Allahtan korkun.. onlar size emanettir, onların da sizin üzerinizde hakkı vardır,,'

kız babası bi de, düşünmüyorlar, kendi kızlarına aynı muamele yapılsa, kendileriyle görüştürülmese.. :99:
yine de Allah göstermesin, hanımına yaşattığını Allah onlara yaşatmasın..

ay valla bi sinirim geldi, kusura bakmayın..
şimdi diyeceksinizki, tabi konuşmak kolay, senin böyle bi derdin yok.. haklısınız..

ben eşime uyarım, hürmet eder lafını ikiletmem. gerektiği yerde itaat eder söz dinlerim.
olmadığı yerde, onun vekiliyim, onu en güzel şekilde temsil ederim..
ama benimle, şahsımla ilgili meselelerde benden ziyade hak ve söz sahibi olamaz..
onu utandırmıyorsam, evini, malını, ırzını koruyor, soyismini layıkıyla taşıyorsam,
çocuğuna iyi bi anne oluyorsam, dinime örfüme de dikkatliysem..
kalkıp da benden nefsini tatmin, egosuna cila için abuk sabuk şeyler istediğinde 'eyvallah' diyemem!!!

Allah bu zihniyetteki insanları ıslah etsin.. anlayış ve hoşgörü versin..
tabi benim bu kuduruk, cazgır nefsime de..

Son düzenleme:
bi sepet laf ettim..

benim bi akraba, 24 yaşında birkaç aylık evli..
kv ile 20 dakika mesafede oturuyorlar.
kendi annesi de kv nin bir sokak üstünde oturuyor..

eşi tam bi _________ !
iki gün tatili var eşinin, o günleri karısıyla annesinde yatıya kalıp geçirmek istiyor..
kız da kv ye gelmişken bir sokak ilerdeki anneme de bir saat gideyim diyince bi sürü laf işitiyor..
izin alamıyor.. kv nin bu konudaki tarafını ve oğluna tesirini tahmin edersiniz

sizin aklınız alıyor mu bu işi?...
ama arkadaş hamile, kız bekliyor..
enişte (kız) baba(sı) olsun onu da göreceğim..

Son düzenleme:

ne diyosun canımm çok sevindim tatilde kafayı dağıttı hamile kaldı demek ki maşallah ona

balkon keyfim çoook iyi geldi normalde günde 1 bardak çay içen ben bi güzel çay demledim, 3 bardağı hüplettim. kapıyı da kapatmıştım, oğlan içerde ağlamış ağlamış babası da uyanmış içeri bi geldim baktım ki beraber tv izliyorlar adamla aramız limoniydi o yüzden beni de çağırmamış işime geldi haha süper oldu

aa iyi o zaman geçici birşeymiş,bak 1 ay da kalmışsın annenlerde..bunu herkes yapmaz. kendi yarası varmış o yüzden sana da sebep olmuş ama tabi unutulmuyor

unutulmuyor canım unutulmuyor.. ama hep güzel şeyleri unutup kötü şeylere takılıp kalmamız da iyi değil, neden böyleyiz sanki..

haydi gazan mübarek olsun

di mi ..hamileyken bir dediğimiz iki olmuyordu ikinci hamilelikte o kadar el bebek gül bebek yapmazlar bence

hadi adam cahil, kv neden olgunluğunu(!), tecrübelerini(!), anneliğini(!) gösterip orta yolu bulmuyor?

SAĞLIK BAKANLIĞI DekstrometorfaN MADDE BULUNAN İLAÇLARI TOPLATIYORMUŞ.BİRAZ ARAŞTIRDIM VE İŞTE O İLAÇLARIN LİSTESİ...BURDA..hamaratfazii

evet yaa akşam bende baktım ve bizim 2 aylıktan beri kullandığımız öksürük şurubu benical de varmış içinde çok üzüldüm o kadar zararlı madem nie yazıyo bu doktorlar

SAĞLIK BAKANLIĞI DekstrometorfaN MADDE BULUNAN İLAÇLARI TOPLATIYORMUŞ.BİRAZ ARAŞTIRDIM VE İŞTE O İLAÇLARIN LİSTESİ...BURDA..hamaratfazii
benicalde var biz kullanmıştık bu ülkede aldığımız nefes bile tesadüf yazıklar olsun

canım dertleşmek iyi gelmiş gördüğüm kadaıyla içini dökmüşsün ağlamışsın ne güzel normalde eşinin yapısı bu değilse bir sebep vardır geçer inşallah dua et eğer biride kafasını karıştırıp sana karşı dolduruyorsa allah bildiği gibi yapsın

bizim derdimizden sen bunaldın kıyamam

ya benimkide kudurdu bu hafta iyiki yürüteç almışım valla 10 dk da olsa dinlenşyorum bayılıyor kerata canım ben 75 e aldım sallanabilir olsun diye ama gerek yokmuş 30 liralık standart yürüteçlerde iş görüyor bence ama sallananın şu avantajı var ortada dolaşsın istemiyorsan katlıyorsun ayaklarını gezemiyor olduğu yerde sallanyor internette 140 tı aldığım model ben burda halıcı var babamın arkadaşı o satıyordu ondan aldım

canlarım çok saolun sizin de dediğiniz gibi dertleşmek çok iyi geldi ama kendi sıkıntılarımla sizlerinkini de deşip canınızı daha fazla sıkmak istemem..Benim kafamı asıl kurcalayan normalde her sıkıntıma üzüntüme o nazarda sıkılan birisi olan eşimin son zamanlardaki değişikliğiydi ümid ediyorum düzelir demin konuşmak istedi ama çocuk hiç durmadı benim de konuşasım yoktu zaten...çok kırgın bıkkın hissediyorum kendimi bi garip hallerdeyim anlamadım gitti...cenacım yazmışsın ya ben de eşime itaat ederim diye bende o konuda da biraz sıkıntı var sanırım hemen celalleniyorum o da kendi istediği olsun istiyo ben de..işte o zaman sıkıntı çıkıyor yine olay senin dediğine geliyor Allah'ım nefislerini terbiye edenlerden eylesin inş...

Destiny bu arada ailemle aynı şehirde değiliz malesef ben ist.dayım onlar yalova çok da uzak sayılmaz ama çok da yakın değil..

Son düzenleme:

canımızı sıkıyor değilsin, biz arkadaşız.. burda hepimiz kendimize çıkıp bir de dışardan bakıyoruz, bence çok da iyi oluyor.
canı sıkılanın burda işi yok.. kış kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…