Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bende de maxi cosi quinny var altına terlememesi için havlu koyuyorum .benim oğlum da her zaman durmuyor uyutmak için bazen önce emziriyorum sonra gazını çıkarıyorum sonra yatağa alıp yanına uzanıp o sekilde emziriyorum göğsümde kalan şutu cekerken yatakta uyumuş oluyor

Selam anneler nasılsınız ben bugün spiral taktırmaya gidicem ama çok korkuyorum acır mı die birde umarım vücudum kabul eder :18::18::18:

Ben parise gitme denemesi yaptım ama başarılı olamadım çok canım acıdı acaba doğumdan sonra içerde de dikişlerim olmuştu ondan mı ki

Aynı korku bendede var cumama bana adetin sonn günlerinde gel açılmış olur kolay olur dediler ben saglık ocağında taktiracam donuncebizi bilgilendirir misin

Bugun 1 aylik kontrolumuze gittik teyzeleri hepatit asimizida olduk. Cok sukur gelismelerimizde gayet guzel olmus. Aynen anne sutune devam, ben Sutum yetiyormudur acaba die dusunuyordumda yetiyormuski kilo alimi fln iyi cikti. Zaten yetmese bebekten anlarsin dedi doktor,huysuz olur fln sana derdini belli eder dedi.

Maşallah canım şutumuz artsin benilerimiz sağlıklı olsun hep insallah

Maşallah canım şutumuz artsin benilerimiz sağlıklı olsun hep insallah

seninki yine uyandiriyor muş benim ki duymuyor bile çocuk çatlıyor

benim eşim de duymuyor

O kitapların hepsini okudum ama okumakla uygulamak aynı olmuyor maalesef suanda bebisi ayakta sallıyorum ki hayatta yapmam diyodum
insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor..
bende emzik vermem sallamam diyordum. büyük konuşmamak gerek.. :100:

benim ana kucağı neredeyse yatay pozizyonda.
bel kısmında hafif bi eğim var. içinde 0 yaş için destek minderi de var..
üzerine pamuklu ince bi battaniye seriyorum öyle koyuyorum kızımı..

biz sezaryenliler bile zorlandık..:86:
senin durumun gayet doğal.. yavaş yavaş alışacak..

bende destek olsun diye yastık koyuyorum yoksa içine gömülüyor rahat etmiyor. zaten ana kucağındada çok durmuyor, hemen sıkılıyor.

benimde sezeryan pşduğu halde felaket canım yanımdı. işkence gibi geldi.

aynennnn
bende de var o kitap
güzel anlatıyor ama keşke evdeki hesap çarşıya uysa

kızlar doğum izni 6 ay olacakmış ya acaba bize yetişirmi, benim 11 ekim iş başı. mecliste hemen onaylanırsa yasalaşması zaman alır değil mi, yetişmez bana o zaman gibi geliyor.

tatlım benım ben kızmda hep dolgu yapma ıhtıyacı duyuyodum ama sukurkı bu urun cıkmış mutlaka al derım cnm cok rahat

Ya kizlar sizin bebekler hangi siklikla kac dakika emiyor? Birde tek gogsunuzle doyuyor mu iki gogsunuzu birden emiyor mu?

Benim kizim az emiyor gb geliyor ama hersey normal gb. 5-6 dakika emiyor tek gogusten. Gunduzleri 1 bucuk 2 saatte bir gece de 2-3 saatte bir emiyor. Zorluyorum daha uzun emsin diye mememi itip agliyor. Bende oluruna biraktim artik. Sizin bebislerin emme durumunu merak ettim?

Son düzenleme:
Aynı korku bendede var cumama bana adetin sonn günlerinde gel açılmış olur kolay olur dediler ben saglık ocağında taktiracam donuncebizi bilgilendirir misin
Ben doktorda taktırdım canım ilk etapta biraz gerildim ama derin nefes alırsan acımıyo çok kolay oldu ama aradan 1 saat geçtikten sonra ağrı oldu hala var öyle çok şiddetli değil ama var yani doktor biraz kanama olabilir demişti olduda umarım vücudum kabul ederde hormon içerikli diğer yöntemlere muhtaç kalmam :26: umarım senin ki de rahat geçer tatlım

benimde sezeryan pşduğu halde felaket canım yanımdı. işkence gibi geldi.

biz sezaryenliler bile zorlandık..:86:
senin durumun gayet doğal.. yavaş yavaş alışacak..

ya ewet gerçekten çok canım yandı hatta paris yolundan geri döndük ben köşe bucak kaçıyorum eşimden hep bahaneler nereye kadar gidecek bilmiyorum şu spiral bir iyileşsin de sonrasına bakıcam artık

E bi bismillah yaaa, kvler pztsi gittiler, biliyorsunuz 2 ay kalmışlardı, dün eşim kurbanada gelecekler dedi! Bazı arkadaşlar kv iyi senin sorun kocada demişlerdi, yok anacim benim kv dıştan iyi ama oğlunu öyle yontuyo ki, acitasyon vs hep iyilikle işini goturuyo ! valla kaynanasiz eve geldim diuodum yakında kendi evimde iç guveysi olcam bu gidişle!

amaaan, can kaynattılar.. çıkmazlar artık sizin evden
başları göğe ersin bakalım.. :100:

valla kaynanasiz eve geldim diuodum yakında kendi evimde iç guveysi olcam bu gidişle!

ağlanacak hale gülmek dedikleri bu olsa gerek.. güldürdün beni..

ana kucağı için haricen destek minderleri satılıyormuş.
bi bak derim..

En ucuz Sevi Bebe Ana Kucağı Bel Destek Minderi - Krem fiyatı Ereyon

Sevi Bebe Bel Destek Minderi - e-bebek.com

İkinci El Bebek Eşyaları: ANA KUCAĞI DESTEK MİNDERİ

tatlım benım ben kızmda hep dolgu yapma ıhtıyacı duyuyodum ama sukurkı bu urun cıkmış mutlaka al derım cnm cok rahat
Eki Görüntüle 499042

Evet bu tarz bisey kullanmam lazim gormemistim, sagolun kizlar

benim kızımın evde canı sıkılıyor ne anlıyor bende anlamadım ama başka odaya gittiğimizde orda baya oynuyor kendi kendine etrafa bakınıyor filan aynı odada sürekli kalınca ağlıyor oda oda geziyoruz onun yüzünden.44 günlük ama canı sıkılıyor işte ben öyle hissettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…