Kizlar ana kucagina altina yastik falan koymadan mi oturtuyorsunuz bebisleri?? Bizdede maxi cosi ana kucagi var oglumu koyarken altina kucuk yastik koyuyorum destek olsun diye, yoksa tam rahat edemiyor sanki icinde gomuluyor.
Bende evin icinde ana kucagini arabasina takip gezdiriyorum bazen rahat oluyor yemek falan yerken uyaniksa tabi herzaman durmuyor icinde bazen basiyor cigligi alin beni diye:))
Selam anneler nasılsınız ben bugün spiral taktırmaya gidicem ama çok korkuyorum acır mı die birde umarım vücudum kabul eder :18::18::18:
Ben parise gitme denemesi yaptım ama başarılı olamadım çok canım acıdı acaba doğumdan sonra içerde de dikişlerim olmuştu ondan mı ki
Bugun 1 aylik kontrolumuze gittik teyzeleri hepatit asimizida olduk. Cok sukur gelismelerimizde gayet guzel olmus. Aynen anne sutune devam, ben Sutum yetiyormudur acaba die dusunuyordumda yetiyormuski kilo alimi fln iyi cikti. Zaten yetmese bebekten anlarsin dedi doktor,huysuz olur fln sana derdini belli eder dedi.
Bugun 1 aylik kontrolumuze gittik teyzeleri hepatit asimizida olduk. Cok sukur gelismelerimizde gayet guzel olmus. Aynen anne sutune devam, ben Sutum yetiyormudur acaba die dusunuyordumda yetiyormuski kilo alimi fln iyi cikti. Zaten yetmese bebekten anlarsin dedi doktor,huysuz olur fln sana derdini belli eder dedi.
Maşallah canım şutumuz artsin benilerimiz sağlıklı olsun hep insallah
seninki yine uyandiriyor muş benim ki duymuyor bile çocuk çatlıyor
insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor..O kitapların hepsini okudum ama okumakla uygulamak aynı olmuyor maalesefsuanda bebisi ayakta sallıyorum ki hayatta yapmam diyodum
Kizlar ana kucagina altina yastik falan koymadan mi oturtuyorsunuz bebisleri?? Bizdede maxi cosi ana kucagi var oglumu koyarken altina kucuk yastik koyuyorum destek olsun diye, yoksa tam rahat edemiyor sanki icinde gomuluyor.
Bende evin icinde ana kucagini arabasina takip gezdiriyorum bazen rahat oluyor yemek falan yerken uyaniksa tabi herzaman durmuyor icinde bazen basiyor cigligi alin beni diye:))
Selam anneler nasılsınız ben bugün spiral taktırmaya gidicem ama çok korkuyorum acır mı die birde umarım vücudum kabul eder :18::18::18:
Ben parise gitme denemesi yaptım ama başarılı olamadım çok canım acıdı acaba doğumdan sonra içerde de dikişlerim olmuştu ondan mı ki
Evet canım onceden yaptıgım takviyeler gereksiz fazlaydı ama artık tüketim miktarı daha da arttı elimden geleni yapıyorum sütümde emzirdikce arttı ama aksam 7 gibi tükenmiş oluyor o yüzden aksam takviye yapmak şart oldu zaten 3 gündür aksam 19:30-20:30 arası uyuyor 00:00-01:00 arası uyanıyor sonra 04:00-05:00 arası bir sonraki 06:00-07:00 arasında uyanmış oluyor
09:00 da tekrar uyuyor 12:00-13:00 arası uyaniyor sonrası belirsiz
Bende sabah ve ogleyin cena gibi ana kucağında uyutuyorum sonra yatağına alıyorum.
tracy hogg dan çok soz ediliyor forumda bende hamileliğimde kitabını almıştım çok yararlı olabilecek bilgiler var ama bebeğin üzerinde uygulamak o kadar kolay değil bebek bize ayak uydurmuyor biz bebeğe gore düzen oturtmaya çalışıyoruz.
Ben doktorda taktırdım canım ilk etapta biraz gerildim ama derin nefes alırsan acımıyo çok kolay oldu ama aradan 1 saat geçtikten sonra ağrı oldu hala var öyle çok şiddetli değil ama var yani doktor biraz kanama olabilir demişti olduda umarım vücudum kabul ederde hormon içerikli diğer yöntemlere muhtaç kalmam :26: umarım senin ki de rahat geçer tatlımAynı korku bendede var cumama bana adetin sonn günlerinde gel açılmış olur kolay olur dediler ben saglık ocağında taktiracam donuncebizi bilgilendirir misin
benimde sezeryan pşduğu halde felaket canım yanımdı. işkence gibi geldi.
biz sezaryenliler bile zorlandık..:86:
senin durumun gayet doğal.. yavaş yavaş alışacak..
E bi bismillah yaaa, kvler pztsi gittiler, biliyorsunuz 2 ay kalmışlardı, dün eşim kurbanada gelecekler dedi! Bazı arkadaşlar kv iyi senin sorun kocada demişlerdi, yok anacim benim kv dıştan iyi ama oğlunu öyle yontuyo ki, acitasyon vs hep iyilikle işini goturuyo ! valla kaynanasiz eve geldim diuodum yakında kendi evimde iç guveysi olcam bu gidişle!
valla kaynanasiz eve geldim diuodum yakında kendi evimde iç guveysi olcam bu gidişle!
tatlım benım ben kızmda hep dolgu yapma ıhtıyacı duyuyodum ama sukurkı bu urun cıkmış mutlaka al derım cnm cok rahat
Eki Görüntüle 499042
ana kucağı için haricen destek minderleri satılıyormuş.
bi bak derim..
En ucuz Sevi Bebe Ana Kucağı Bel Destek Minderi - Krem fiyatı Ereyon
Sevi Bebe Bel Destek Minderi - e-bebek.com
İkinci El Bebek Eşyaları: ANA KUCAĞI DESTEK MİNDERİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?