bbeğim 31 günlük oldu 5 kilonun üzerinde ve ben hala yıkayamıyorum
üstelik isilik oldu yavrucağım
bu istnbul çok sıcak ve nemli napcam bilmiyorum
birde korunma konusunu napyorsunuz 5 gün sonra sprial taktırayım diyorum
eşimde korunsun sıkı önlem olurmu :44:
Bana ayrı zamanlarda saglıgın sütleri karıştırırsan süt bozulur dediler bide saydığın şutu kaç saat bekleniyorsun ben bazen canım sütleri bozulmuştum diye dokuyorum icim gidiyor
Farkli zamanlarda sagilan sutler karistirilmiyor bende oyle biliyorum, internette bir arastir istersen hep oyle yaziyor. Bebegini emzirmeden once sag ve sonra emzir bence sut bitmiyor cunku bebek cektikce gelmeye devam ediyor.süt sağma makinasının k.kılavuzunda oda sıc.6 saat buzdolabında 24 saat diyor ben sütleri karıştırıyorum yoksa bir öğün yapamam ki
ben oğlumu hergün yıkıyorum, yıkadıktan sonra daha rahat uyuyor.
Farkli zamanlarda sagilan sutler karistirilmiyor bende oyle biliyorum, internette bir arastir istersen hep oyle yaziyor. Bebegini emzirmeden once sag ve sonra emzir bence sut bitmiyor cunku bebek cektikce gelmeye devam ediyor.
Aynen her aksam yikiyorum rahatca uykuya daliyor.
Karakiz bebek kuveti ve filesiyle yikamak cok kolay cnm, yatiriyorsun filenin ustune cok hareket etmedigi icin rahat rahat yikarsin hic korkma
süt sağma makinasının k.kılavuzunda oda sıc.6 saat buzdolabında 24 saat diyor ben sütleri karıştırıyorum yoksa bir öğün yapamam ki
onuda denerim tatlım farklı zamanlarda ki sütler birleştirilmemeli diyo internette ama ben farklı günler gibi algıladım onu oyüzden sağdığım sütü dolaba koyup yeni sağdığımı üstüne ekliyorum ve ilk sağdığımın saatini geçerli sayıyorum t. hogg un videosundada birleştiriyordu birazda onun etkisi sanırım
Eger oyleyse benim icinde super olur cunku ben karistirilmaz diye bildigim icin kalan sut cok az olunca 20-25 ml falan dokuyordum onu oglumun bir ogunu o kadar az degil diye dokuncede icim gidiyor tabii.
Tracy nin dvd sinden mi bahsediyorsun cnm, ondanmi izliyorsun acaba.
evet cnm tracy nin dvd sinde deydi
Acip bebek hemsiresine sordum ayni gun icindekileri karistirabiliyormusuz, birde eklenecek sut dolapta olsun dedi oda sicakliginda 3-4 saat beklemis sute ekleme yapmayin dedi. Bu habere cok ama cok sevindim cunku ufak ufak cok artiyordu sutum. Keske bunu dha once ogrenseymisim su gune kadar doktuklerime yaİk oldu uzuldum vallaben niyyse heryerde farkli sutleri karistirmayin diye okudugumdan ayni gun olsa da ayni sey zannediyordum. Ogrendigim cok iyi oldu saol cnm:)
Bebeğini hiç yıkamadınmı canım?
büyüme atağı olabilir. biz de birkaç gün önce geçirdik böyle bi kriz..kızım bugün saat başı uyandı resmen emziriyorum yok sağdığım sütten veriyorum yok 1 saat uyuyor ve yine açıkıyor ne oldu anlamadım büyüme atağı mı geçiyor aceba
canım, bana kalırsa bu minnakların henüz ciddi bi düzeni yok.. olması da gerekmez..annem gittiğinden beri hıçbirşeye yetişemez oldum.buraya da gıremedım nezamandır.geçmişi de okuyamadım.kızım bi gün cok uslu bı gun cok huysuz.dilini çözmeye calısıyorum tam evet çözdum derken anlayamadıgım bır şifre gonderıyor cuvallıyorum.önceden gunduzlerı guzel uyurdu.şımdı yarım saatte bır uyanıyor.ağlıyor.karnını doyuruyorum gazı yok.her seyı yapıyorum yıne de mızmız.annem hemen gerı donmelı
ee, hayatım erkekleri biz kadınlar bu hale getirdik.. sen aslansın, kaplansın.. çalışır bize bakarsın..ee başka???Oh beee babalık ne güzelmis, eve gel yemeğini ye, bi tabakla catalini bile makineye atma, bütün gün piş piş yapan karın arkanı toplasın, sen bi iki agucuk yap sonra erkenden kaç başka odada yat aşaa. Kv ler gitti ama eserleri paşa oğulları kaldı başıma, of yaaa koca herifi adam etcem diye imanim gevriyo
üzerimde 4 kilo kaldı doğumdan, 14,5 kg uçtu gitti hamdolsun.. ama doğumdan önce de ideal kilomun üzerindeydim.Slm kızlar bugün itibariyle 20 günlük olduk, 68 ile doğuma gittim ve sadece 7 kilo gitmiş
İdeal kiloma dönmek için 5 kilo vermem gerekiyor, sizce ne kadar zamanda verebilirim?
bende baba olup uyumak istiyorum ne güzel bebiş ağlayınca anne uyandırılıp uykuya devam
geçmiş olsunSag göğsümden ufak bir parça koptu .sanırım oğlumun midesinde çok yorgunun bugün misafirler vardı resmen şutum tükendi bebegim uyumadi sürekli emmek istedi mecburen 90 cc mama vererek uyuttum vücudum tükenmiş durumda bu arada bende süt sagdigim zamanlar karıştırıyordum
aynen benimkine de oluyor dün gece 2 öğün arasında resmen uyumadı.saat 18.30 ve 24 arası hep ağladı, mızmızlandı! 2 öğünü yedi öyle uyudu. kafayı yiyecektim. sallamaya karşı olduğum halde onu da denedim, onda da uyumadı. şimdi gene başladı bu sefer bıraktım mızmızlanırsa mızmızlansın demek ki bu işin doğası bu. bakalım kendi kendine uyuyacak mı. aklımı kaçıracağımkızım bugün saat başı uyandı resmen emziriyorum yok sağdığım sütten veriyorum yok 1 saat uyuyor ve yine açıkıyor ne oldu anlamadım büyüme atağı mı geçiyor aceba
hangisi o canım yaa ben de alayımmmnedir şu anakucağının kerameti?:44:
benim kız her içine koyuşumda mayışıyor, uyuyor
sallamıyorum da, kendiliğinden dalıyor..
sanırım her tarafından desteklendiği için kendini güvende ve rahat hissediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?