- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
Ya kizlar sizin bebekler hangi siklikla kac dakika emiyor? Birde tek gogsunuzle doyuyor mu iki gogsunuzu birden emiyor mu?
Benim kizim az emiyor gb geliyor ama hersey normal gb. 5-6 dakika emiyor tek gogusten. Gunduzleri 1 bucuk 2 saatte bir gece de 2-3 saatte bir emiyor. Zorluyorum daha uzun emsin diye mememi itip agliyor. Bende oluruna biraktim artik. Sizin bebislerin emme durumunu merak ettim?
sütüm az ne yapıcamı şaşırdım ne yapmalıyım ne yemeliyim çıldırıcam çok üzülüyorum bu hummana çay falan nerde satılır sadece nettemi
sütüm az ne yapıcamı şaşırdım ne yapmalıyım ne yemeliyim çıldırıcam çok üzülüyorum bu hummana çay falan nerde satılır sadece nettemi
benimde süütüm azdı sık sık emzirip sütümü sagmaya çalışıyorum biz humana steel tea yieczaneden aldık eczanelerde bulabilirsin valla bende üzülüyor ve vicdanen huzursuz oluyorum ALLAH inş. artırır sütümüzü
bir ara mama verdim bu sefer memeyi az emmeye başladı mamayı bıraktım sonra.. bir ayda sadece 600 gr almış yavrumdoktor az almış ama bu sütün yok anlamına gelmiyo takip edicez gerekirse mamaya en son ihtimal başlarız dedi inşallah artar sütümüz hayırlısıyla oğlum öyle yalvarır gibi bakıyo sanki ölsem daha iyi allahım sen yardım et
bizim kırkımız cıktı ama benim hiç niyetm yok, adam da bişi demiyo, boyle bi muddet daha gider bizde
bende destek olsun diye yastık koyuyorum yoksa içine gömülüyor rahat etmiyor. Zaten ana kucağındada çok durmuyor, hemen sıkılıyor.
bir ara mama verdim bu sefer memeyi az emmeye başladı mamayı bıraktım sonra.. bir ayda sadece 600 gr almış yavrumdoktor az almış ama bu sütün yok anlamına gelmiyo takip edicez gerekirse mamaya en son ihtimal başlarız dedi inşallah artar sütümüz hayırlısıyla oğlum öyle yalvarır gibi bakıyo sanki ölsem daha iyi allahım sen yardım et
bugun doktor kontrolum vardı, doktor 2 hafta daha bişi yapmayın dedi..
Bizim paris seyahati 2 hafta daha erttelendi yani
kızlar bebeğimin yanaklarında sivilceler çıktı isilik gibi yanakları sert oldu. daha öncede vardı ama az azdı bugün çoğaldı endişe ediyorum doktora götürmelimiyim? aranızda bebişinin yanakları bu sekilde olan varmı? bu sivilceler beni çok rahatsız ediyor neden oluyo acaba.
Benim kızım bazen 10 dak emıyor çok nadir olsada genelde 4-5 dakika ekip bırakıyor öyle oluncaya 10 dakikada bı ağlıyor ben sabretmeye çalışıyorum yorulduğumda sagip biberonlar veriyorum gözüyle görünce hen tamam bu doydu artık benle oynuyor diyorum valla saçmadan yapanlar nasıl basa çıkıyor bende merak ediyorum
Sanirim benim kiz biberona alisti o yuzden boyle oluyor. Cunku memeyi almiyor biberonu cuk cuk emiyor. Simdi biberonu kestim. Mama gerekirse de kasikla vericem. Bakalim ne olacak. Ama nasil yapcam bilmiyorum ben ise baslayinca bu cocuk biberona mecbur kalmicak mi? Biberona alisan diger bebek anneleri cozum buldunuz mu? Ne yaptiniz bu durumda?
canım sen gene iyisin ben doğduğundan beri mamasız doyuramıyorumbir ara mama verdim bu sefer memeyi az emmeye başladı mamayı bıraktım sonra.. bir ayda sadece 600 gr almış yavrumdoktor az almış ama bu sütün yok anlamına gelmiyo takip edicez gerekirse mamaya en son ihtimal başlarız dedi inşallah artar sütümüz hayırlısıyla oğlum öyle yalvarır gibi bakıyo sanki ölsem daha iyi allahım sen yardım et
öpmekten oluyor canım bizde öyle oldu öpmeyi bırakınca geçtikızlar bebeğimin yanaklarında sivilceler çıktı isilik gibi yanakları sert oldu. daha öncede vardı ama az azdı bugün çoğaldı endişe ediyorum doktora götürmelimiyim? aranızda bebişinin yanakları bu sekilde olan varmı? bu sivilceler beni çok rahatsız ediyor neden oluyo acaba.
arkadaşlar süt için önerililerinize çok teşekkür ederim denicem hepsini inşallah önümüzdeki kontrolde kilo alımı düzene girmiş olur..
birde oğum emiyo hemen arkasından kakasını yapıyo annem oyüzden yaramıyo diyo sizin bebeklerinizde böylemi benimkindemi bi sorun var acaba off
Dün akşamdan beri devam eden ıkınmalar ve ağlamalar sonucunda Çok Şükür kızım kakasını yaptı ve gazını çıkardı..:79::81:
Bizim dün kırkımız çıktı ama bnde kanama hala kesilmedi çok yoğun bir kanama var
acaba nedenini bilen varmı?:44:
bu arada kanama yüzünden bizim Paris olayı da ertelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?