Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Benim kızım bazen 10 dak emıyor çok nadir olsada genelde 4-5 dakika ekip bırakıyor öyle oluncaya 10 dakikada bı ağlıyor ben sabretmeye çalışıyorum yorulduğumda sagip biberonlar veriyorum gözüyle görünce hen tamam bu doydu artık benle oynuyor diyorum valla saçmadan yapanlar nasıl basa çıkıyor bende merak ediyorum

Son düzenleme:
sütüm az ne yapıcamı şaşırdım ne yapmalıyım ne yemeliyim çıldırıcam çok üzülüyorum bu hummana çay falan nerde satılır sadece nettemi

sütüm az ne yapıcamı şaşırdım ne yapmalıyım ne yemeliyim çıldırıcam çok üzülüyorum bu hummana çay falan nerde satılır sadece nettemi

benimde süütüm azdı sık sık emzirip sütümü sagmaya çalışıyorum biz humana steel tea yieczaneden aldık eczanelerde bulabilirsin valla bende üzülüyor ve vicdanen huzursuz oluyorum ALLAH inş. artırır sütümüzü

Humana eczanelerde satılıyor düzenli bir sekilde emzirince artıyor birde en önemlisi bebeğinin düzenli bir sekilde uyuması bebek uyudukta seninde göğüslerin dolar ve bebegine sutun yeter dün öğlen bebeğimi uyutamadigim için bütün gün emzirme halindeydim aksam mama vermek zorunda kaldım bugün her emzirisimden sonra uyudu uyudukca göğüslerim doldu mamasız gunu kapattım su an göğüslerin dolu oğlum uykuda:) umarım yarın ve yarından sonrası da bugün gibi olur.ayrica vita maltta artırıyor

Son düzenleme:

bir ara mama verdim bu sefer memeyi az emmeye başladı mamayı bıraktım sonra.. bir ayda sadece 600 gr almış yavrum doktor az almış ama bu sütün yok anlamına gelmiyo takip edicez gerekirse mamaya en son ihtimal başlarız dedi inşallah artar sütümüz hayırlısıyla oğlum öyle yalvarır gibi bakıyo sanki ölsem daha iyi allahım sen yardım et

Bende ilk senin gibi olmuştum, açken oglumun bakışları beni mahvetmisti, çok ağladım ama napayim alıştım bi şekilde, 9 gün yoğun bakımda kalmıştı, sağlıklı olsunda ister mamayla olsun diyorum artık, ama sutum artsın sitede yine bi çok şey yapmayı ihmal etmedim. Humana sipariş ettim yine,bu o farkettirdi saki, hatta günde 2 kez icmistim. Üstünde günde 3 4 kezz içilebilir diyo, bi de öyle deniycem

ben hala mama veriyorum yoksa doymuyo doymayınca aglıyo önce emzirip sonra mama veriyorum maalesef

kızlar bebeğimin yanaklarında sivilceler çıktı isilik gibi yanakları sert oldu. daha öncede vardı ama az azdı bugün çoğaldı endişe ediyorum doktora götürmelimiyim? aranızda bebişinin yanakları bu sekilde olan varmı? bu sivilceler beni çok rahatsız ediyor neden oluyo acaba.

kızların dediği gibi eczanede satılıyor humana still çay.
uykularına dikkat et canım, süt hormonları uyku esnasında çalışıyormuş..
yani yemekten içmekten ziyade uyku gerek bize..
tahin helvasının da sütü artırdığını biliyorum..
bi arkadaş her öğünde yiyordu. yemeği bıraktığı an sütü azalıyordu..

kendini de çok yıpratma lütfen.. bu psikolojiyle sütün artmaz azalır..

bugun doktor kontrolum vardı, doktor 2 hafta daha bişi yapmayın dedi..

Bizim paris seyahati 2 hafta daha erttelendi yani

maşallah sen çok sevindin..

ama eşin isyanlardadır.. halil sezai gibi:111:

benim bebişin de yüzünde çıkıyordu kırmızı sivilce gibi isilikler..
ama hava serinleyince azaldı, bitti..

ama dr bunun için krem veriyor, birkaç güne geçer. endişelenme normal bi şeymiş..

Sanirim benim kiz biberona alisti o yuzden boyle oluyor. Cunku memeyi almiyor biberonu cuk cuk emiyor. Simdi biberonu kestim. Mama gerekirse de kasikla vericem. Bakalim ne olacak. Ama nasil yapcam bilmiyorum ben ise baslayinca bu cocuk biberona mecbur kalmicak mi? Biberona alisan diger bebek anneleri cozum buldunuz mu? Ne yaptiniz bu durumda?

Dün akşamdan beri devam eden ıkınmalar ve ağlamalar sonucunda Çok Şükür kızım kakasını yaptı ve gazını çıkardı.. :79::81:

Bizim dün kırkımız çıktı ama bnde kanama hala kesilmedi çok yoğun bir kanama var

acaba nedenini bilen varmı?:44:
bu arada kanama yüzünden bizim Paris olayı da ertelendi

kızlar ben pazartesi işe başladım. bugun kızım 51 gunluk oldu. işteyken annemler sağdığım sutu biberonla verıyorlar, ben eve gıdınce mememı verıyorum. hiçbir sorun olmuyor allaha sukurler olsun.
bıberonunuz delığı kucuk olsun. eğer bıberonun delığı buyukse , sut hızlı hızlı hızlı gelıyorsa bebek alışıyor. memeden o hızla gelmediği için ıstemıyor. doktorumun da tavsiyesi...

Canım biberonunuz hangi marka? Ben Dr. Brown's kullanıyorum bazı günler hiç mama vermiyorum bazen dışarda olursak emziremeyecek olursam veriyorum ve benim bebeğim biberona alışmadı yani bu markadan memnunum ve tavsiye ederim.
Biz dün 2. ay aşılarımızı olduk bebeğimin gözünden ilk defa yaş geldi canımdan can koptu Şurup verdik baya uyudu ama gece de mızmızlandı şimdi de kakasını yapamıyo 16 sında yükselme sınavım var ona çalışmam lazım oyyyyyy zormuş bu işleeeerrrrrr...

canım sen gene iyisin ben doğduğundan beri mamasız doyuramıyorum
humana still tee bende hiç işe yaramadı
sütlü tatlılar arttırıyormuş.ben güllaç yedim 2 gün, o zaman sütüm acayip geldi. gene yapıp yiyeceğim marketlerde tek tük kaldı artık güllaçlar stok yapmak lazım
öpmekten oluyor canım bizde öyle oldu öpmeyi bırakınca geçti

selam kızlar zaman çabuk geçiyor nur buçuk aylık olduk.
Oğlum bazen uyuyor bazen uyumuyor huysuzlaniyor, günü gününe hiç tutmuyor o öyle olunca bende ruh gibi oluyorum.
Uyku çok önemli süt için,gerisi teferruat yok,humana yok tatli.Su ve uyku.Bide benim oğlum süt olsada göğsüm yumuşayınca sinirleniyor emerken illa
Düzen falan yok bizde ne gece ne gündüz, şimdiden başarabilenlere bravo..
Paşam huysuz bi bebek dışarı falan çıktığımızda burnumuzdan getiriyor korkuyordum çıkmaya şimdi alıştım aglamalarinada:)yalnız çıkmıyorum tabi
Kilo veremiyorum doğumdan sonra giden 9 kilo dışında tık yok ve daha 18 kilo fazlam var(çokmu yedim evet ama 9 ay hep yattim sorunluydu gebe ligim.Moralim çok bozuluyor bazen hiç bisey alamıyorum büyük bedenlere takılmam lazim sanırım...
evde sallanan müzikli bi ana kucagimiz var onda uyuyoruz kaldirinca uyanıyor iyiki almışız diyorum, kumandasida var rahat ettim.Uykum var kızlarrrr:)

arkadaşlar süt için önerililerinize çok teşekkür ederim denicem hepsini inşallah önümüzdeki kontrolde kilo alımı düzene girmiş olur..
birde oğum emiyo hemen arkasından kakasını yapıyo annem oyüzden yaramıyo diyo sizin bebeklerinizde böylemi benimkindemi bi sorun var acaba off

benim oğlum bazen emmeyi bitirmeyi bile beklemiyor canım üstten yiyor alttan çıkarıyor:)) yaramaz olurmu sütün illaki yarıyordur bol bol emzir canım benim emzirdikçe artti hem kakadan çok çiş önemli bezleri ıslatıp druyorsa sütünde yarıyordur doyuyordur da

bende de var kanama, olabiliyormuş. herkesin yapısı farklı. ama henüz doktora gitmedim 4 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…