Dün akşamdan beri devam eden ıkınmalar ve ağlamalar sonucunda Çok Şükür kızım kakasını yaptı ve gazını çıkardı..:79::81:
Bizim dün kırkımız çıktı ama bnde kanama hala kesilmedi çok yoğun bir kanama var
acaba nedenini bilen varmı?:44:
bu arada kanama yüzünden bizim Paris olayı da ertelendi
kızlar bebklerin ayda 1 kilo alması normalmiş ya benim kızım 1550 gr almış fazlamı sizce yani kilo alımıda sonuçta bazı rahatsızlıklara neden oluyo ya ondan sordum
bende tam 1 aylığım hala neden geçmedi diyodu kanamam demekki 40lıların bile oluyo umarım kırkımıza geçer sizin tabirinizle paris olayı canımıza tak etti :)
bugün drumuz bize gaz için metsil ve biogaia yazdı sizce hangsini kullanayım ikisi aynı anda kullanılyomu acaba
kızlar bebeğimin yanaklarında sivilceler çıktı isilik gibi yanakları sert oldu. daha öncede vardı ama az azdı bugün çoğaldı endişe ediyorum doktora götürmelimiyim? aranızda bebişinin yanakları bu sekilde olan varmı? bu sivilceler beni çok rahatsız ediyor neden oluyo acaba.
Canım biberonunuz hangi marka? Ben Dr. Brown's kullanıyorum bazı günler hiç mama vermiyorum bazen dışarda olursak emziremeyecek olursam veriyorum ve benim bebeğim biberona alışmadı yani bu markadan memnunum ve tavsiye ederim.
Biz dün 2. ay aşılarımızı olduk bebeğimin gözünden ilk defa yaş geldi canımdan can koptuŞurup verdik baya uyudu ama gece de mızmızlandı şimdi de kakasını yapamıyo 16 sında yükselme sınavım var ona çalışmam lazım oyyyyyy zormuş bu işleeeerrrrrr...
ben 100-150 cc arası koyuyorum. Geceden buzdolabının altına ındırıyorum. Gun ıcınde ne kadar içerse annem bıberona koyuyor. Gerı kalanını tekrar buzdolbını altına koyuyor.slm herkese ben bişeyler merak ediyorum dondurucuya sut koyanlar kaç cc koyuyorsunuz benimkiler az oluyor gibi geldi banda
ben 100-150 cc arası koyuyorum. Geceden buzdolabının altına ındırıyorum. Gun ıcınde ne kadar içerse annem bıberona koyuyor. Gerı kalanını tekrar buzdolbını altına koyuyor.
dondurucuya daha atmadım ama bendde düşünüyorum neara okadar sağıyorsunuz gün içinde sağdıklarımı birşetirip atıyosunuz bide 150 cc gün içinde az değil mi biz 120yi buluyoz bi öğünde
Tek seferde 150 cikiyormu bide donup coZuluyor sonra tekrar donunca sorun olmuyor mü benim kız beni emıyor üstüne 70-80 iciyor bide ise başlayınca nasıl olacak sen başladın sanırım
Tek seferde 150 cikiyormu bide donup coZuluyor sonra tekrar donunca sorun olmuyor mü benim kız beni emıyor üstüne 70-80 iciyor bide ise başlayınca nasıl olacak sen başladın sanırım
bız stoktan kullanıyoruz.benım kızım bır sefrde 120 ıcemıyor. 80-90 arası ıcıyor ancak.dondurucuya daha atmadım ama bendde düşünüyorum neara okadar sağıyorsunuz gün içinde sağdıklarımı birşetirip atıyosunuz bide 150 cc gün içinde az değil mi biz 120yi buluyoz bi öğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?