kızlar galıba benım oğlumun bı sorunu var ... bezine kesınlıkle kaka yapmıyor ..
bezını acıyorum makatını ıslak mendılle sılerken bosaltıyoo ?? bu onda alıskanlık yapacak dıye korkuyorum ... ve öğle 3 de uyanmıstı bıdaha gece 3 de uyudu yanı 12 saat uyanık durdu?? bu normal mi ya .. daha 53 gunlükkk?
ayyy aynen benmki de tam altını silip temizliyorm fırrttt diye gazla beraber fırlatıyo, siper alamamışsam mafolduk, yere tek kullanımlık dalin alt acması seriyorum ama, bu direk tazyikle üstüme fırlattıgı için bastan asağı badana boya yapabiliyo üstüme
sabahları 6-7 de uyanıyo, akşam 10 a 11e kadar da nerdeyse hiç uyumuyo, uyusa bile yarım sat, 10 dk bişey
bi de bizim oglen kadar kusan bi bebek yoktur heralde, agzında sürekli kusmuk,üstü bası kusmuk, benim üstüm basım kusmuk, yatagım tutagım yastığım çarşafım kusmuk
Sanirim benim kiz biberona alisti o yuzden boyle oluyor. Cunku memeyi almiyor biberonu cuk cuk emiyor. Simdi biberonu kestim. Mama gerekirse de kasikla vericem. Bakalim ne olacak. Ama nasil yapcam bilmiyorum ben ise baslayinca bu cocuk biberona mecbur kalmicak mi? Biberona alisan diger bebek anneleri cozum buldunuz mu? Ne yaptiniz bu durumda?
ben halihazırda etkili bi gaz şurubu kullanıyorum.bugün drumuz bize gaz için metsil ve biogaia yazdı sizce hangsini kullanayım ikisi aynı anda kullanılyomu acaba
neden memeyi istemiyor bilmiyorum,mama veriyorsan onun etkisi olabilir.ya kızlar benim kızım çok güzel emen bi bebekti 15 dk birini 15 dk diğerini emer hiç te kusmazdı 1 haftadır hem kusuyo hemde emmesi okadar azaldıki memeyi remen itiyo çok korkuyorum tamamen bırakıcak diye bu çocuk nedn böyle yapıyo ...
tam 1 aylığız bu arada
Bugün kızım 43 günlük oldu.Annelik gerçekten hem çok zor hem de çok güzel.Kızlar bebekleriniz göz takibine başladı mı?çevremdekiler kızım için takip ediyor diyorlar ama ben emin değilim.seslenince ya da ellerimle ses çıkarınca dönüp bakmıyor.sizde durumlar nasıl?bu günlerde bebeklerimizin neler yapması gerekir paylaşırsanız sevinirim.bebeklerimizi kıyaslamak amacıya değil bilgi amacıyla.
Oğlum üç gündür kaka yapmıyordu bugün üç kez yaptı beline kadar
Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum.Çoğunuz annenizin ya da kv nin sizle birlikte olduğunu yazıyorsunuz.Ben annem ve kv anlaşamadıkları için ikisini de göndermek zorunda kaldım.Birine kal desem diğeri gücenecekti çünkü.Ben halledebiliyorum dedim.Şimdi bazen birinin varlığına ihtiyaç duyduğum günler oluyor ve yardımlarını red ettiğim için gelin diyemiyorum.
Ben çok kalabalık bir arkadaş çevresi olan biri olmadım hiç bir zaman.Aslında arkadaş çok hem de çok çok ama işte bilirsiniz can olan dost olan bir ya da iki.Kısacası bebeğimi görmeye çok gelen giden olmadı.Çok üzülüyorum buna.Akrabalarım bize uzak bir ilçedeler ama toplanıp gelmek bu kadar mı zor?Liseden üniversiteden işten arkadaşlarım filan arıyorlar,faceten sürekli yazıyorlar ama gelmiyorlar.Acaba rahatsız etmek istemiyorlar mı bebek küçük diye diyorum.İyi düşünmek istiyorum ama 2 ayı geçti kocaman oldu oğlum.Bugün eşimin eski mahallesinden arkadaşları gelecekler.Bir giyindim süslendim parfümler sıktım,ojeler sürdüm.Sonra da acıdım kendime.Neyse işte hala hormonların azizliğindeyim sanırım.Kimseye söyleyemediğimden buraya yazayım dedim.Apartmandan bile bir tas çorba getiren olmadı bu kız lohusa diyerekÇok garip,belki de büyük şehirlerde böyle adetler kalmamıştır deyip kendimi rahatlatayım.
Bu arada dün hafif bir şeyler giyip Paris'e gitmeye kalktım.:) Hani belki öylece kendimi gaza getirim diye düşünerek.Yok hala canım acıyor sezaryen olmama rağmen.
Rahat rahat Paris seyahati yapabilen var mı aranızda?
kızlar yaaa bio gaia damlamızı dolaba koymayı unutmuşum sabah güç bela içirdim kızıma 7 buçukta yatakodasında sonra oturma odamıza geldik az önce dikkatimş çekti damla orda kalmış bozuldumu şimdi yaa üf büsürüde para verdik
ayyy aynen benmki de tam altını silip temizliyorm fırrttt diye gazla beraber fırlatıyo, siper alamamışsam mafolduk, yere tek kullanımlık dalin alt acması seriyorum ama, bu direk tazyikle üstüme fırlattıgı için bastan asağı badana boya yapabiliyo üstümek
Maşallah cnm biz 3350 doğduk bide sarılık olduk ama Yüzde 80 de görünüyor bizimki dogum kilonuz kaçtı bide sadece anne sütümü veriyorsun benim arkadasında 1 aylikken 5100 dü ama bizden 400 gr fazla doğduğu için normal oluyor
ayyy aynen benmki de tam altını silip temizliyorm fırrttt diye gazla beraber fırlatıyo, siper alamamışsam mafolduk, yere tek kullanımlık dalin alt acması seriyorum ama, bu direk tazyikle üstüme fırlattıgı için bastan asağı badana boya yapabiliyo üstüme
sabahları 6-7 de uyanıyo, akşam 10 a 11e kadar da nerdeyse hiç uyumuyo, uyusa bile yarım sat, 10 dk bişey
bi de bizim oglen kadar kusan bi bebek yoktur heralde, agzında sürekli kusmuk,üstü bası kusmuk, benim üstüm basım kusmuk, yatagım tutagım yastığım çarşafım kusmuk
2-3 günde kucağa alışacağını sanmam ama hareketli günler geçirmiş o yüzden yorulmuş olabilirslm kızlar nasılsınız?? ne zamandır giremiyordum umarım herkes iyidir.. annelik ne kadar zormuş her geçen gün biraz daha iyi anlıyorum. bizim ufaklık her gün yeni huylar ediniyor, bakalım sonumuz ne olacak.. başlarda çok sakin bi bebekti oh dedik ne kadar güzel yiyip içip uyuyor, amaaa gel gelelim günler geçtikçe bi asabiyet belirdi çocukta :18: bide 3 gündür deli gibi ağlıyor sebepsiz yere . karnı tok, altı temiz, gazı yok ama ağlıyor. bebek mevlütü yaptık çarşamba günü o gün hep kucaktaydı ertesi gün de kontrole dra gittik yine hep kucaktaydı, bu 2 gün içinde kucağa alıştı sanırım, canım oğlum o gün bu gündür bizi perişan ediyor. bugün biraz iyi gibi bakalım inşallah bu sorununun da üstesinden geleceğim..
Oğlum üç gündür kaka yapmıyordu bugün üç kez yaptı beline kadar
Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum.Çoğunuz annenizin ya da kv nin sizle birlikte olduğunu yazıyorsunuz.Ben annem ve kv anlaşamadıkları için ikisini de göndermek zorunda kaldım.Birine kal desem diğeri gücenecekti çünkü.Ben halledebiliyorum dedim.Şimdi bazen birinin varlığına ihtiyaç duyduğum günler oluyor ve yardımlarını red ettiğim için gelin diyemiyorum.
Ben çok kalabalık bir arkadaş çevresi olan biri olmadım hiç bir zaman.Aslında arkadaş çok hem de çok çok ama işte bilirsiniz can olan dost olan bir ya da iki.Kısacası bebeğimi görmeye çok gelen giden olmadı.Çok üzülüyorum buna.Akrabalarım bize uzak bir ilçedeler ama toplanıp gelmek bu kadar mı zor?Liseden üniversiteden işten arkadaşlarım filan arıyorlar,faceten sürekli yazıyorlar ama gelmiyorlar.Acaba rahatsız etmek istemiyorlar mı bebek küçük diye diyorum.İyi düşünmek istiyorum ama 2 ayı geçti kocaman oldu oğlum.Bugün eşimin eski mahallesinden arkadaşları gelecekler.Bir giyindim süslendim parfümler sıktım,ojeler sürdüm.Sonra da acıdım kendime.Neyse işte hala hormonların azizliğindeyim sanırım.Kimseye söyleyemediğimden buraya yazayım dedim.Apartmandan bile bir tas çorba getiren olmadı bu kız lohusa diyerekÇok garip,belki de büyük şehirlerde böyle adetler kalmamıştır deyip kendimi rahatlatayım.
Bu arada dün hafif bir şeyler giyip Paris'e gitmeye kalktım.:) Hani belki öylece kendimi gaza getirim diye düşünerek.Yok hala canım acıyor sezaryen olmama rağmen.
Rahat rahat Paris seyahati yapabilen var mı aranızda?
kızlar yaaa bio gaia damlamızı dolaba koymayı unutmuşum sabah güç bela içirdim kızıma 7 buçukta yatakodasında sonra oturma odamıza geldik az önce dikkatimş çekti damla orda kalmış bozuldumu şimdi yaa üf büsürüde para verdik
canım bence o şekilde alıştırma bi şekilde yapar gaz damlanız varsa onlardan içirkızlar oğlum zorlanıyor ama kakasını yapamıyor, anne sütü kabız yapmaz diyorlar ama oğlum yapamıyor.
zeytinyağ desteğiyle gaz çıkarıp yaptırıyorum ama ne zamana kadar böyle devam edecekki
canım herkesin sıkıntısı farklı benim annem hala yanımda, gelen gidenim çok oldu, arkadaş akraba olsun hem doğuma hem doğum sonrası ama malesef doğum sonrası eşimle aramız açıldı ve yaklaşık 1 aydır görüşmüyoruz. çok üzülüyorum. herşeyi daha faarklı hayal etmiştim ama şu anki durumuma bak. kızım 2 aylık , 1 aydır gerginiz görüşmüyoruz ve hiçbir şekilde arayıp kızını dahi sormuyor. ve de biz bu bebeği çok zor elde ettik. ilk çocuğum bundan önce 3 tane bebeğimi doğmadan kaybettim. bebeğimizin olması ile herşey çok daha güzel olacağına çok kötü oldu.hiç bunun mutluluğunu yaşamama izin vermedi. sadece Allah kızıma sağlık versin diyorum.
canım herkesin sıkıntısı farklı benim annem hala yanımda, gelen gidenim çok oldu, arkadaş akraba olsun hem doğuma hem doğum sonrası ama malesef doğum sonrası eşimle aramız açıldı ve yaklaşık 1 aydır görüşmüyoruz. çok üzülüyorum. herşeyi daha faarklı hayal etmiştim ama şu anki durumuma bak. kızım 2 aylık , 1 aydır gerginiz görüşmüyoruz ve hiçbir şekilde arayıp kızını dahi sormuyor. ve de biz bu bebeği çok zor elde ettik. ilk çocuğum bundan önce 3 tane bebeğimi doğmadan kaybettim. bebeğimizin olması ile herşey çok daha güzel olacağına çok kötü oldu.hiç bunun mutluluğunu yaşamama izin vermedi. sadece Allah kızıma sağlık versin diyorum.
Canım hiç canını sıkma,seni okuyunca kendim yazmış gibi hissetim.Hersey olacağına varır,bebegini düşün sadece,cunku ben doğurmadım yeniden doğdum diyorum!Umarım hersey yoluna girer,ben haftaya evime donüyorum,ise basliyacagim icin,bakalım ne olacak,1 aydır iletişim yok,biteceksede biter,hayırlısı ne ise o olsun diyorum bebegim ve kendim icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?