Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar oğlum zorlanıyor ama kakasını yapamıyor, anne sütü kabız yapmaz diyorlar ama oğlum yapamıyor.
zeytinyağ desteğiyle gaz çıkarıp yaptırıyorum ama ne zamana kadar böyle devam edecekki
anne sütü kabız yapmaz belkide bebeğin tüm sütü sindirebiliyor bide 10 güne kadar sadece anne sütü içiyorsa kaka yapmaması normalmiş bide sen biraz kayısı ye senin yediklerinde onu etkiliyor ya ondan da olabilir

günyadın kızlar yeni bir güne daha gaz sancıalrıyla uyandık ne güzel :)):

kızlar oğlum zorlanıyor ama kakasını yapamıyor, anne sütü kabız yapmaz diyorlar ama oğlum yapamıyor.
zeytinyağ desteğiyle gaz çıkarıp yaptırıyorum ama ne zamana kadar böyle devam edecekki

bende zeytinyağı kullandım dün akşam.. çok güzel oldu ama ne varsa yaptı..açıkcası gaz ilacı kullanmak istemiyorum zaten dr.a gidip almadık hiç.. zeytinyağı bence daha sağlıklı.. diğer ilaçların içinde bir sürü kimyasal var. sizi bilemem benim içime sinmiyor..

canım allah sabırlar versinde kusura bakmada eşinede biraz akıl versin seninle sorunu ne olursa olsun yeni dünyaya gelmiş bi mucizeyi nasıl gelip görmez nasıl ilgilenmez inana aklım almadı .. umarım herşey hakkında hayırlı olduğu gibi ilerler :44:

zeytinyağını ne yapıyosunuz kaşıkla filan mı veriyosunuz vücuduna masaj mı yapıyosunuz bizim gaz sancımıza hiç bişey fayda etmiyoda

zeytinyağını ne yapıyosunuz kaşıkla filan mı veriyosunuz vücuduna masaj mı yapıyosunuz bizim gaz sancımıza hiç bişey fayda etmiyoda

çay kaşığıyla ağızına akıttım sonrada iyice yutsun diye emzirdim canım.. bizde fayda etti.. annem bizde hep böyle yaparmış..

Kızlar sanırım bu kaka sorunu çoğumuzda var.Biz kabız oldu zannediyoruz ama kabız olması için zeytin gibi sert top top kaka yapması gerekirmiş.Bu bizlerin yaşadığı yalancı kabızlıkmış.İlgili makale için BURADAN okuyabilirsiniz.

Bir de zeytinyağı ile popoyu uyararak kaka yapmasını sağlamak tembelliğe sebep olabilirmiş.Ikına ıkına ağlaya ağlaya kendi yapacakmış kakasını.Ama işte gel de bunu ana yüreğine anlat.

zeytinyağını kullanan arkadaşları görünce vbende yazmıştım alıştırmamak lazım diye uyarıyolar sanıyodum ama içiriyomuş bazı arkadaşlar bunu bende denicem diğer türlü bence de sakıncalı alıştırmamak lazım .. ev yapımı zeytinyağım var şükür ki günde 1 2 kaşık vermemin sanırım sakıncası olmaz ..
kızlar bide bebebğin kakasının yeşil olması gazlımı olduğu anlamına geliyo sizlerinki nasıl

cena senin gaz için kullandığın ne etkili bişeymi ?
canım, benim kızım öyle çok gaz sıkıntısı çekmiyor.
öyle ki, sabah akşam verilecek şurubu tek doz her gün başka saatte bile versem çok sıkıntı olmuyor.
kendi çıkarıyor yani. kullandığım şurubun ismi neo baby. bitmek üzere şişe.
yenisini alsam mı almasam mı düşünüyorum:44:

Ayyy bende birtek bizde o dert var saniyordum, her gece bir kaka macerasi atlatiyoruz nerdeyse. Ustum basim yerler ne tazyik varmis bunlarin kucucuk totosunda
biz de birkaç kez öyle kazalar yaşadık.
iki defa yüzüm, boynum, göğsüm ve tüm gövdemi baştan aşağı sıvadı

doğumdan sonra mı bozuştunuz da gitti eşin? daha öncesi vardır mutlaka..
yoksa dediğin gibi o kadar uğraş sonunda elde ettiğiniz kızınıza rağmen böyle bi tepki verilir mi, blmyrm:26:
arayıp sormamasına çok üzüldüm. sizin ilişkiniz ne olursa olsun, nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın
bu bebeğinizin babası olduğu gerçeğini değiştirmez.. kızından neden ayrı kalıyorki..
bu anlar bi daha geri gelmez, onu biliyorum.. çok pişman olacak, hem seninle kötü olduğu için
hem de kızının bu zamanlarını kaçırdığı için...

inş kızın da vesile olur, sorunlarınızı en yakın zamanda çözersiniz.
Rabbim evinize, yuvanıza, ilişkinize huzur versin..

Bir de zeytinyağı ile popoyu uyararak kaka yapmasını sağlamak tembelliğe sebep olabilirmiş.Ikına ıkına ağlaya ağlaya kendi yapacakmış kakasını.Ama işte gel de bunu ana yüreğine anlat.
aynen [/B]

Bebeklerinin kakasının bildiğim kadarıyla sarı renk olmasi gerekiyor ama benim kızım da bazen yeşil renge yakın yapıyor. çevremdekilerden üşütünce bu renk olacağını duydum.Üşütmek de gaz yapacağı için doğru olabilir.

Bu sancılar ne zaman bitecek acaba?kızım uyandığı andan itibaren kıvranıyor yazık çok üzülüyorum.Kızariyor, kıvranıyor.Ben kızımla konuşmak, oynamak istitorum.3.ayda geçer diyorlar, bekleyip göreceğiz.

Bizimki kakasini pirtini yaptigi halde dah kivraniyor, ne gazmis cikar cikar bitmiyor. İnsan gercekten uzuluyor onlari ole kizarmis bozarmis gorunce. İnsallah gercekten 3 ay surer bu skinti sonra hepimiz atlatiriz

hamilelikteki bulantılar 3. aydan sonra biter demişlerdi..
bulantı ve kusmalar 12. haftadan sonra birden bıçak gibi kesildi..

gaz için de 4. aya kadar sürer diyorlar. umudum, 3. ayla birlikte gazın da uçup gitmesi
[/B]

Cnm doğal olanları var zinco biogaia neobaybi gibi benim kuzen cocuk Dr zararı olsa bize kullandirtmazdi zaten asla kullanma dedikleri var sanırım siz ciddi gaz zorunu yasamadınız ilk basta kuzenim bizde bişeyler kullanmayın gözlemleyelim demişti sonra kızımızı görünce yazık canı acıyor resmen dedi hemen başlattı ki bunları kullandığımız halde yinee oluyor icimiz gidiyor Allah kimseye vermesin inşallah 3. Ayımızı doldurunca biter gaz sancılarımizda çekmeyen bilmez ne sıcak havlular ne masajlar hiç bişeyler fayda etmiyor gaz varsa var

Son düzenleme:
hamilelikteki bulantılar 3. aydan sonra biter demişlerdi..
bulantı ve kusmalar 12. haftadan sonra birden bıçak gibi kesildi..

gaz için de 4. aya kadar sürer diyorlar. umudum, 3. ayla birlikte gazın da uçup gitmesi
[/B]

Muhtemelen 3 ama 5. Aya kadar da devam etme ihtimali varmış

evet canım ikimiz içinde hayırlısı ne ise o olsun. Ne karar verirsekde inşallah sonradan pişman olacağımız bir karar olmasın.

benim bebek günde 7-8 defa yaparken 10 gündür kaka yapmakta zorlanıyor zeytin yağı içirmek sürmek bir fayda etmedi. 3 gün yapmayınca sabunla yaptırdık. sabunu koyar koymaz saniyesinde yapıyordu. 3 defa böyle yaptırdık. iki gündür kendi kendine günde bir defa yaptı. bakalım bugün yapabilecekmi. dün kontrolümüz vardı doktora sordum birşey verme dedi kaka yapması için, 4-5 güne kadar normal birşey olmaz dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…