- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
canım kızım 3.125 gr doğdu.. evet sadece anne sütüyle besliyorum..
Maşallah cnm çok duruyor ama Dr unuz sorun yok dediyse ne güzel tombis kızın var iste
anne sütü kabız yapmaz belkide bebeğin tüm sütü sindirebiliyor bide 10 güne kadar sadece anne sütü içiyorsa kaka yapmaması normalmiş bide sen biraz kayısı ye senin yediklerinde onu etkiliyor ya ondan da olabilirkızlar oğlum zorlanıyor ama kakasını yapamıyor, anne sütü kabız yapmaz diyorlar ama oğlum yapamıyor.
zeytinyağ desteğiyle gaz çıkarıp yaptırıyorum ama ne zamana kadar böyle devam edecekki
Maşallah cnm çok duruyor ama Dr unuz sorun yok dediyse ne güzel tombis kızın var iste
kızlar oğlum zorlanıyor ama kakasını yapamıyor, anne sütü kabız yapmaz diyorlar ama oğlum yapamıyor.
zeytinyağ desteğiyle gaz çıkarıp yaptırıyorum ama ne zamana kadar böyle devam edecekki
canım allah sabırlar versinde kusura bakmada eşinede biraz akıl versin seninle sorunu ne olursa olsun yeni dünyaya gelmiş bi mucizeyi nasıl gelip görmez nasıl ilgilenmez inana aklım almadı .. umarım herşey hakkında hayırlı olduğu gibi ilerler :44:canım herkesin sıkıntısı farklı benim annem hala yanımda, gelen gidenim çok oldu, arkadaş akraba olsun hem doğuma hem doğum sonrası ama malesef doğum sonrası eşimle aramız açıldı ve yaklaşık 1 aydır görüşmüyoruz. çok üzülüyorum. herşeyi daha faarklı hayal etmiştim ama şu anki durumuma bak. kızım 2 aylık , 1 aydır gerginiz görüşmüyoruz ve hiçbir şekilde arayıp kızını dahi sormuyor. ve de biz bu bebeği çok zor elde ettik. ilk çocuğum bundan önce 3 tane bebeğimi doğmadan kaybettim. bebeğimizin olması ile herşey çok daha güzel olacağına çok kötü oldu.hiç bunun mutluluğunu yaşamama izin vermedi. sadece Allah kızıma sağlık versin diyorum.
zeytinyağını ne yapıyosunuz kaşıkla filan mı veriyosunuz vücuduna masaj mı yapıyosunuz bizim gaz sancımıza hiç bişey fayda etmiyoda
bende zeytinyağı kullandım dün akşam.. çok güzel oldu ama ne varsa yaptı..açıkcası gaz ilacı kullanmak istemiyorum zaten dr.a gidip almadık hiç.. zeytinyağı bence daha sağlıklı.. diğer ilaçların içinde bir sürü kimyasal var. sizi bilemem benim içime sinmiyor..
zeytinyağını ne yapıyosunuz kaşıkla filan mı veriyosunuz vücuduna masaj mı yapıyosunuz bizim gaz sancımıza hiç bişey fayda etmiyoda
Kızlar sanırım bu kaka sorunu çoğumuzda var.Biz kabız oldu zannediyoruz ama kabız olması için zeytin gibi sert top top kaka yapması gerekirmiş.Bu bizlerin yaşadığı yalancı kabızlıkmış.İlgili makale için BURADAN okuyabilirsiniz.
Bir de zeytinyağı ile popoyu uyararak kaka yapmasını sağlamak tembelliğe sebep olabilirmiş.Ikına ıkına ağlaya ağlaya kendi yapacakmış kakasını.Ama işte gel de bunu ana yüreğine anlat.
canım, benim kızım öyle çok gaz sıkıntısı çekmiyor.cena senin gaz için kullandığın ne etkili bişeymi ?
biz de birkaç kez öyle kazalar yaşadık.Ayyy bende birtek bizde o dert var saniyordum, her gece bir kaka macerasi atlatiyoruz nerdeyse. Ustum basim yerler ne tazyik varmis bunlarin kucucuk totosunda
canım herkesin sıkıntısı farklı benim annem hala yanımda, gelen gidenim çok oldu, arkadaş akraba olsun hem doğuma hem doğum sonrası ama malesef doğum sonrası eşimle aramız açıldı ve yaklaşık 1 aydır görüşmüyoruz. çok üzülüyorum. herşeyi daha faarklı hayal etmiştim ama şu anki durumuma bak. kızım 2 aylık , 1 aydır gerginiz görüşmüyoruz ve hiçbir şekilde arayıp kızını dahi sormuyor. ve de biz bu bebeği çok zor elde ettik. ilk çocuğum bundan önce 3 tane bebeğimi doğmadan kaybettim. bebeğimizin olması ile herşey çok daha güzel olacağına çok kötü oldu.hiç bunun mutluluğunu yaşamama izin vermedi. sadece Allah kızıma sağlık versin diyorum.
aynenBir de zeytinyağı ile popoyu uyararak kaka yapmasını sağlamak tembelliğe sebep olabilirmiş.Ikına ıkına ağlaya ağlaya kendi yapacakmış kakasını.Ama işte gel de bunu ana yüreğine anlat.
zeytinyağını kullanan arkadaşları görünce vbende yazmıştım alıştırmamak lazım diye uyarıyolar sanıyodum ama içiriyomuş bazı arkadaşlar bunu bende denicem diğer türlü bence de sakıncalı alıştırmamak lazım .. ev yapımı zeytinyağım var şükür ki günde 1 2 kaşık vermemin sanırım sakıncası olmaz ..
kızlar bide bebebğin kakasının yeşil olması gazlımı olduğu anlamına geliyo sizlerinki nasıl
Bu sancılar ne zaman bitecek acaba?kızım uyandığı andan itibaren kıvranıyor yazık çok üzülüyorum.Kızariyor, kıvranıyor.Ben kızımla konuşmak, oynamak istitorum.3.ayda geçer diyorlar, bekleyip göreceğiz.
bende zeytinyağı kullandım dün akşam.. çok güzel oldu ama ne varsa yaptı..açıkcası gaz ilacı kullanmak istemiyorum zaten dr.a gidip almadık hiç.. zeytinyağı bence daha sağlıklı.. diğer ilaçların içinde bir sürü kimyasal var. sizi bilemem benim içime sinmiyor..
hamilelikteki bulantılar 3. aydan sonra biter demişlerdi..
bulantı ve kusmalar 12. haftadan sonra birden bıçak gibi kesildi..
gaz için de 4. aya kadar sürer diyorlar. umudum, 3. ayla birlikte gazın da uçup gitmesi[/B]
Canım hiç canını sıkma,seni okuyunca kendim yazmış gibi hissetim.Hersey olacağına varır,bebegini düşün sadece,cunku ben doğurmadım yeniden doğdum diyorum!Umarım hersey yoluna girer,ben haftaya evime donüyorum,ise basliyacagim icin,bakalım ne olacak,1 aydır iletişim yok,biteceksede biter,hayırlısı ne ise o olsun diyorum bebegim ve kendim icin...
Kızlar sanırım bu kaka sorunu çoğumuzda var.Biz kabız oldu zannediyoruz ama kabız olması için zeytin gibi sert top top kaka yapması gerekirmiş.Bu bizlerin yaşadığı yalancı kabızlıkmış.İlgili makale için BURADAN okuyabilirsiniz.
Bir de zeytinyağı ile popoyu uyararak kaka yapmasını sağlamak tembelliğe sebep olabilirmiş.Ikına ıkına ağlaya ağlaya kendi yapacakmış kakasını.Ama işte gel de bunu ana yüreğine anlat.
ağzından yel alsın dört gözle 3 . ayımızın bitmesini bekliyorumMuhtemelen 3 ama 5. Aya kadar da devam etme ihtimali varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?