canım, benim kızım öyle çok gaz sıkıntısı çekmiyor.
öyle ki, sabah akşam verilecek şurubu tek doz her gün başka saatte bile versem çok sıkıntı olmuyor.
kendi çıkarıyor yani. kullandığım şurubun ismi neo baby. bitmek üzere şişe.
yenisini alsam mı almasam mı düşünüyorum:44:
biz de birkaç kez öyle kazalar yaşadık.
iki defa yüzüm, boynum, göğsüm ve tüm gövdemi baştan aşağı sıvadı
doğumdan sonra mı bozuştunuz da gitti eşin? daha öncesi vardır mutlaka..
yoksa dediğin gibi o kadar uğraş sonunda elde ettiğiniz kızınıza rağmen böyle bi tepki verilir mi, blmyrm:26:
arayıp sormamasına çok üzüldüm. sizin ilişkiniz ne olursa olsun, nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın
bu bebeğinizin babası olduğu gerçeğini değiştirmez.. kızından neden ayrı kalıyorki..
bu anlar bi daha geri gelmez, onu biliyorum.. çok pişman olacak, hem seninle kötü olduğu için
hem de kızının bu zamanlarını kaçırdığı için...
inş kızın da vesile olur, sorunlarınızı en yakın zamanda çözersiniz.
Rabbim evinize, yuvanıza, ilişkinize huzur versin..
aynen[/B]
zeytinyağını kullanan arkadaşları görünce vbende yazmıştım alıştırmamak lazım diye uyarıyolar sanıyodum ama içiriyomuş bazı arkadaşlar bunu bende denicem diğer türlü bence de sakıncalı alıştırmamak lazım .. ev yapımı zeytinyağım var şükür ki günde 1 2 kaşık vermemin sanırım sakıncası olmaz ..
kızlar bide bebebğin kakasının yeşil olması gazlımı olduğu anlamına geliyo sizlerinki nasıl
Canım oğlum tam bir ay yeşil kaka yaptı.doktorlara sordum herkes başka bir şey söyledi.İki güne bazen üç güne bir ağlaya ağlaya kaka yapıyordu.Ben mama veriyorum sütüm neredeyse yok gibi.Golden Goat ve SMA mamalarını verdiğimde aynen öyle yeşil kaka yaptı.Şimdi aptamile geçtik yaklaşık iki haftadır sarı yapıyor artık.Yeşil kaka için söylenenler; bebek çok gazlı , bağırsakta bekleyince yeşile dönüyor korkacak bir şey yok , mamadan kayanaklanıyor olabilir , üşütmüşsünüz çocuğu falan filan. :) Çok uzun zamandır devam eden bir şey değilse korkma ama uzun zamandır yeşil yapıyorsa mama veriyorsan onu değiştir ben ce .
yok canım 1 gün 2 gün oldu geçti şimdi sarıya döndü zaten ben mama vermiyorum beni emiyo ...
bende gazdan yeşile dönüyo diye duydumda acaba silzerinki ne durumda diye merak ettim ..
bide kızlar maden suyu veren varmı yaaaaa cesaret edmiyorum ben vermeye ama gazıda alıyo diyolarrrr
canım bende aynı duruma geldim valla bende nazarmı diye düşünüyorum gazına değilde emmemesine herkez anca emse ne güzel emiyo diye diye nazar değdiHiç duymadım canım bence verme. En güzeli masaj , bitkisel damlalar, benim oğlum da 3 gündür anamı ağlattı. Uyuyor uykusundan ağlayarak uyanıyor. Hiçbişekilde susmuyor. 65 günlüğüz şimdiye kadar çok sakin bi çocuktu. Belki batıl inanç diyebilirsiniz ama facebook tan bütün resimlerini kaldırdım acaba nazar mı oldu diye. Sınavım var 2 hafta sonra zaten onun stresi yetiyor çalışamadıkça da moralim bozuluyor
bende zeytinyağı kullandım dün akşam.. çok güzel oldu ama ne varsa yaptı..açıkcası gaz ilacı kullanmak istemiyorum zaten dr.a gidip almadık hiç.. zeytinyağı bence daha sağlıklı.. diğer ilaçların içinde bir sürü kimyasal var. sizi bilemem benim içime sinmiyor..
Kızlar benim oğlum ayaklarını çekerek ağlıyor, ama memeyii ağzına verince yada sallayınca susuyor.
Gazı olsa bu durumlarda da ağlarmı acaba?
Canım dizlerini karnına doğru bastir sonra bırak ve tekrar ayniseyi yap bastırmadan orda tut biraz ağlar ama oğlun ıkinmaya çalışıyor gücü yetmiyor yardımcı olmanı istiyor sallamak gaza iyi geliyor zaten susması normal yani benim kızım kakasini da gazinida bize öyle anlatıyor ayaklarını çekerek ben itince ayaklarını önce bana gülümsüyor sonra ıkinmaya basliyor
Canım dizlerini karnına doğru bastir sonra bırak ve tekrar ayniseyi yap bastırmadan orda tut biraz ağlar ama oğlun ıkinmaya çalışıyor gücü yetmiyor yardımcı olmanı istiyor sallamak gaza iyi geliyor zaten susması normal yani benim kızım kakasini da gazinida bize öyle anlatıyor ayaklarını çekerek ben itince ayaklarını önce bana gülümsüyor sonra ıkinmaya basliyor
bende bugün zeytinyağını ilk kez verdim 1 kaşık
yok canım mama vermyorum ben o yüzden kaşıkla verdimmama veriyorsan mamasına katabilirsin canım, sıvı ile alındığı için hemen çözüm oluyor...
Kizlar size bebeginizin gaz sorununu gidermek icin zinko öneriyorum..
Benim bebegim cok agliyordu cok acisi oluyordu gaz yüzünden.
Teyzemin tavsiyesi ile zinko aldim, 3 damla verdiyordum cok rahatlatiyordu gaz sorunu öyle gideriyorduk..
Eki Görüntüle 503169
İçerik: Rezene yağı 1 mg,
Badem yağı 11 mg,
Anason yağı 6 mg,
Kimyon yağı 0,62 mg,
Dereotu yağı 0,28 mg,
Ayçiçeği yağı 20,54 mg,
Melissa yağı 0,06 mg,
Elementel çinko 0,0033 mg / 1 damla
yapıyorum canım ama tek çareyi z.yağında bulduk.
ondanda çekiniyorum zaman zaman...
Zinco bizde ise yaramadı hemde sabah aksam verdigimiz halde herkes çareyi bişeyde buluyor çok sukur
Zinco bizde ise yaramadı hemde sabah aksam verdigimiz halde herkes çareyi bişeyde buluyor çok sukur
yapıyorum canım ama tek çareyi z.yağında bulduk.
ondanda çekiniyorum zaman zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?