Cocuğuna maden suyu vermek isteyip vermeyenler bugün doktora gittim sab simblex in icinde maden suyunda olan madde varmış gazi cikarmayi sagliyormus gunde 4*8 ver dedi ve kana karismiyormus direk idrar ve kaka ile çıkıyormuş öyle dedi doktor.
Kalkanın yesil ve kopuklu olması da gazdanmis. Uykuya tam dalamamak ta ağlamasada gazdan oluyormuş. Bugun dışarı çıktık 4 saat uyudu kesintisiz demekti çıkarmak lazım ilk defa gündüz uykusu uyudu yavrucak.
Bide benim kızım ilk ay haftada 310 gr almıştı 2. Ay 180 gr almış cok üzüldüm. Zaten süt yettiremiyorum. Ama mamaya geçmemek icin direniyorum.
Aptamil verdik bı kere feci kabiz oldu milupa comformil tavsiye etti doktor
slm kizlar bebeim 4 gunluk ilk anda sutum gelmedigi icin hast.de mama verildi ciktigimizda da benden 1 gr sut gelmedigi icin mama vermeye devam etmek zorunda kaldik pts sutum gelmeye basladi o gunden beri emziriyorum ama oglum mememi almiyor :-( oysaki yenidogdugu zamanlar kapis kapis alirdi sutsuz halini ustelik ... mamayi da biberona alismasin die kasikla verdik hep.. emme olayimiz tam bi sorun 15 dk memeyi agzina vermek icin ugrasiorum 15 dk emio uyuo 5 dk snra uyanio tekrat zorla memeyi vermeye calis bi yandan avazi ciktigi kadar aglio bende basliorum aglamaya.. bu gece de 1 de yattim 3 te uyandi 4,30 a kadar urastim emziremedim artik uykusuzluk bi yandan yorgunluk ve sez. agrilarim da bunlara eklendigi icin gucum kalmadi mama verdim.. bu konuda tavsiyesi olan var mi?
canım çok küçük olduğu için beslemen lazım mutlaka tabi en iyisini dr bilir ama eğer seni tutmuyosa sütünü sağ ver hiç denedin mi sağmayı ?slm kizlar bebeim 4 gunluk ilk anda sutum gelmedigi icin hast.de mama verildi ciktigimizda da benden 1 gr sut gelmedigi icin mama vermeye devam etmek zorunda kaldik pts sutum gelmeye basladi o gunden beri emziriyorum ama oglum mememi almiyor :-( oysaki yenidogdugu zamanlar kapis kapis alirdi sutsuz halini ustelik ... mamayi da biberona alismasin die kasikla verdik hep.. emme olayimiz tam bi sorun 15 dk memeyi agzina vermek icin ugrasiorum 15 dk emio uyuo 5 dk snra uyanio tekrat zorla memeyi vermeye calis bi yandan avazi ciktigi kadar aglio bende basliorum aglamaya.. bu gece de 1 de yattim 3 te uyandi 4,30 a kadar urastim emziremedim artik uykusuzluk bi yandan yorgunluk ve sez. agrilarim da bunlara eklendigi icin gucum kalmadi mama verdim.. bu konuda tavsiyesi olan var mi?
saolun kizlar sagipta verdim ama o zmn da yine kasikla bol bol gelmesine alisti memeyi tutmak istemio kolaya alisti anlicaniz ama gogus ucu mu alsam bende gerci gogus uclarim var dr ideal demisti ama bilemedim sbh cok bunalima girdim de uykusuZLuk da basima vurdu tabi simdi pozitif dusunmeye calisiyorum daha cok ufak oyuzden boledir die..
evet artık kızım doymamamya başladı bu yüzden uykuları düzensizleşiyo allahım ne güzel gece uykumuz düzenliydi şimdi doymuyo ve 1 saate uyanmaya başladı hayır uyandığında emse onuda yapmıyo neyapcağmı şaşaırdım kaldımbenimde kızım çok acıktığında mmek istemiyor bizde doğduğunda zafiyet geçirdiği ve göğüslerim enfk. kaptığı için mamaya başladık akşam 8 e kadar iyikötü dayanıyoruz sütle ama o saatten sonra asla doymuyor memele kavga halinde
bende çözüm olarak akşam 8 e kadar emziriyorum sonra mamaya devam ediyorum sütümü biriktirip gün içinde emzirmeden önce siniri geçsin diye 30 cc kadar süt veriyorum peşinden emiyor ama çok açken verirsem asla emmiyor
gecede sağma sebebim uykusunda emmiyor sabah kadar uyu uyan yarımsaatte bi deli oluyo oda bende ,gece uykusuz kalınca evde bi oğlum daha var ona hırçın oluyorum
saolun kizlar sagipta verdim ama o zmn da yine kasikla bol bol gelmesine alisti memeyi tutmak istemio kolaya alisti anlicaniz ama gogus ucu mu alsam bende gerci gogus uclarim var dr ideal demisti ama bilemedim sbh cok bunalima girdim de uykusuZLuk da basima vurdu tabi simdi pozitif dusunmeye calisiyorum daha cok ufak oyuzden boledir die..
Benim kızımın kafkasında beyaz beyaz seyler oluyor var mı bilen neden oldugunu
Hiç duymadım canım bence verme. En güzeli masaj , bitkisel damlalar, benim oğlum da 3 gündür anamı ağlattı. Uyuyor uykusundan ağlayarak uyanıyor. Hiçbişekilde susmuyor. 65 günlüğüz şimdiye kadar çok sakin bi çocuktu. Belki batıl inanç diyebilirsiniz ama facebook tan bütün resimlerini kaldırdım acaba nazar mı oldu diye. Sınavım var 2 hafta sonra zaten onun stresi yetiyor çalışamadıkça da moralim bozuluyor
canım konak deniyor buna, kepek gibi. ama daha toplu ve kalın bi katman halinde özellikle başın tepe kısmında oluyor.
konaktan kaçınmak için sık yıkamalı ve daha önemlisi çok iyi durulamalı saçlarını.
haricinde halis zeytinyağıyla çok hafif masaj yaparsan konak saç derisinden kolay ayrılır.
valla ben face'e üç tane fotoğraf koydum, o akşam tam iki buçuk saat non-stop ağladı..
ağlamak ne kelime bağıra bağıra katıldı yavrucak..emmedi, kucakta durmadı, gezdirdim hoplattım olmadı,
salladım durmadı.. bildiğim tüm duaları sureleri okudum, anneme telefon ettim sen de oku diye..
sonradan jeton düştü.:18: hemen açtım sildim fotoğrafları.. kesinlikle nazar! bi daha mı, töbee!
normal canım bizimkide aynı merak etme 36 günlüğüz aynı seninki gibi hiç merak etme ya ağlıyo ya uyuyo yada emiyodu ki artık emmiyoda öyle böyle geçiyo zaman :)Slm kızlar oğlum 2 gündür sabah 6'ya kadar uyumuyor.
Beşiğine koyduğum an çığlığı basıyor, sevmiyormu anlamadım, sırf bu yüzden dikişlerim acıyor yaa, onun yüzünden sürekli oturur haldeyim
Bugün gaz ilacı aldık umarım çözüm olur...
Bu arada 1 aylık olduk ve oğlum ya uyuyor ya ağlıyor, bu durum normalmi, uyanık olduğunda sakin olmuyo pek
cnm kafasında değil kakasin da var
Bu çirkinlerin nesine nazar değiyosa anlamadımOğlum dün hiç kakasını yapmadı çok ağladı bağıra bağıra
bende saç kurutma mak. çalıştırdım sustu,yine ağladı yine çalıştırdım sustu. Sonra radyo getirdim odasına normal bi seste açtım 3 saat rahatça uyudu. Bugün yine yapmadı öyle bi ağlıyodu ki korktum açtım müziğin sesini baya rahatladı. Bi arkadaş yazı paylaşmış orda yazıyodu. Gaz olunca beyne AĞLA uyarısı gider ve devamlı ağlar. SUS uyarısı gitmesi için müziğin sesini açabilirsiniz diye. Şu saat oldu hala kaka yok ama masajla sıcak su torbasıyla gaz çıkardı rahatladı. Şurup verdim kaka için de umarım işe yara da bir an önce yaparız:18:
Slm kızlar oğlum 2 gündür sabah 6'ya kadar uyumuyor.
Beşiğine koyduğum an çığlığı basıyor, sevmiyormu anlamadım, sırf bu yüzden dikişlerim acıyor yaa, onun yüzünden sürekli oturur haldeyim
Bugün gaz ilacı aldık umarım çözüm olur...
Bu arada 1 aylık olduk ve oğlum ya uyuyor ya ağlıyor, bu durum normalmi, uyanık olduğunda sakin olmuyo pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?