Senden doğan bütün çocuklar sütü içenle süt kardeş olur ama Onun doğurduğu diğer çocuklar seninkilerle süt kardeş olmaz...e ya diğer çocuk ne olacak benim ilk bebeğim erkek gittim sana sütümü verdim oğlanlar süt kardeş oldu ya ikinci bebeğim kız olursa oğlun ve benim kız yine süt kardeş onu nasıl çözücez :44::44::44: olmaz olmaz bence bu iş çok zor tanıdığa versin herkes en iyisi yada devam sütleri en güzeli nerden bilicem kadının hastalık taşımadığını sütünü almadan önce kadına tam teşekküllü sağlık taraması yaptırmayacaklar orası kesin doğumda ameliyathaneden aids kapan bebeğin yaşadığı ülkede yaşıyoruz risk bence
canım benim yaa :) eşin baya eli sıkı adammış ,dua etsin senin gibi hanımı var..
benim eşim normalde hiçbirşeyin ucuzunu aramaz en iyisini almayı sever ;hatta lokantadaysak ben yemeklerin fiyatlarına bakarım diye o da bana kızar..ama bu aralar işler durgun biraz maddi olarak bunaldı ben de elimden geldiğince harcama yapmamaya çalışıyorum. fakat parası olsa ve harcatmasa fena olurdu.
s.a arkadaşlarım. bugünlerde bi içim kıpır kıpır havalardanmıdır nedir birde benim ipek böceğimin dişi çıktı çokkkkkksevindimmm. hee bide mama, anne diyoruz şimdilik. geçen pazar gezmelerdeydik bizde çok korkarak çıkardım hasta olurmu acaba diye malum çok sık hastalanıyoruz ama şükürler olsunki güzel bi hafta sonu olarak geride kaldı. bizde şimdilik gelişmeler bunlar aslında hergün düzenli giriyorum yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama tam bişeyler yazacakken ipekcik vıyaklıyor. hepinizi öpüyorummm....
50 tl sana yetecek mi, arttırırsın yavaş yavaş..uff yeşil göz kalemi de nasıl yakışmıştır libyana mızaSenden doğan bütün çocuklar sütü içenle süt kardeş olur ama Onun doğurduğu diğer çocuklar seninkilerle süt kardeş olmaz...
Ayrıca senin bebeğinin ananesi, babannesi, babası, teyzesi halası dayısı amcası vs.. onunda süt dayısı süt ananesi vs oluyor.. ve çocukların bunu kavrayabilmesi için kardeş gibi büyümeleri lazım ve bu çok zor olur..iz mesela dayımın çocuklarıyla süt kardeşiz.. Annemin sütü olmadığı için beni dayımın hanımı emzirmiş..
Bir anlaşma yaptık.. Her ay bana kendi ihtiyaçlarım için giyim falan 50 tl verecek.. Ve hesabını sormayacak..Bu aldıklarını benim ailem kızıma ve bana harçlık vermişti onlarla aldım... benim eşimde lokanta da genelde cömerttir... Midesini çok sever çünkü... Bu arada yazmayı unutmuşum.. Kendime birde yeşil göz kalemi aldım...
hayırlı olsun incinizzs.a arkadaşlarım. bugünlerde bi içim kıpır kıpır havalardanmıdır nedir birde benim ipek böceğimin dişi çıktı çokkkkkksevindimmm. hee bide mama, anne diyoruz şimdilik. geçen pazar gezmelerdeydik bizde çok korkarak çıkardım hasta olurmu acaba diye malum çok sık hastalanıyoruz ama şükürler olsunki güzel bi hafta sonu olarak geride kaldı. bizde şimdilik gelişmeler bunlar aslında hergün düzenli giriyorum yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama tam bişeyler yazacakken ipekcik vıyaklıyor. hepinizi öpüyorummm....
ana kız -firardayız diyosun yanii:) onlarla gezmek çok keyifli; birine bırakmaktansaSlm... Ohhh attım kızı baston arabaya sağlık ocağına gittik boy kilo ölçümü yaptık , gezdik gezdik geldiiik:)) oda ayaklarını sallaya sallaya şarkı söyleye söyleye gezdi valla. Çok güldüm:))
Borntobemother cım msj ını görmemiştim. Pembehipopotam ın cevabından gördüm ksr bakma. Evet canım özür durumu il içi. Bizimki hala açıklanmadı. Bugün açıklanacaktı ama ses yok. Sizde varmı öyle bi durum? Feyzaaaa sizinki açıklandı mıııı?
e ya diğer çocuk ne olacak benim ilk bebeğim erkek gittim sana sütümü verdim oğlanlar süt kardeş oldu ya ikinci bebeğim kız olursa oğlun ve benim kız yine süt kardeş onu nasıl çözücez :44::44::44: olmaz olmaz bence bu iş çok zor tanıdığa versin herkes en iyisi yada devam sütleri en güzeli nerden bilicem kadının hastalık taşımadığını sütünü almadan önce kadına tam teşekküllü sağlık taraması yaptırmayacaklar orası kesin doğumda ameliyathaneden aids kapan bebeğin yaşadığı ülkede yaşıyoruz risk bence
bizim bi tanığımız kız sevdiği çocukla süt kardeşi olduğunu sonradan öğrenmişti.
ve çok kötü olmuştu birbirlerini çok seviyorlardı.kız başkasıyla evlendi, ama hala
süt kardeşi olan adamı seviyordu.zavallı herkes eğlenirken o ne kadarda ağlamıştı düğününde
50 tl sana yetecek mi, arttırırsın yavaş yavaş..uff yeşil göz kalemi de nasıl yakışmıştır libyana mıza
hayırlı olsun incinizz
ana kız -firardayız diyosun yanii:) onlarla gezmek çok keyifli; birine bırakmaktansa
eşim geliyo, kahvelerimizi içeriz bu akşam "karadayı" akşamı
bugün orucumun 10.gününü tuttum, çok mutluyum,kaldı yirmi
iyi akşamlar kızlar bugün elifin doktor kontrolü vardı. hepatit b aşısını oldu kızım çok ağladı hiç bu kadar ağlamazdı canı çok yandı herhalde. boy kilo ölçümü yapıldı bu ay 450 gr almış elife göre gayet iyi bi rakam 2 cm boyu uzamış. et ürünlerine ve kahvaltılara geçiyoruz bugünden itibaren. 9. ayda kan ve idrar tahlili yapılıp sonuca göre kan damlası kullanıp kullanmayacağımıza karar vericez dedi doktorumuz kızamık aşısını sordum 1 yaşında dedi. salgın olan bölgelerde yapılıyormuş erken aşı.
bizden haberler böyle bella b nin konak sampuanını aldık hala konak problemimiz var inşallah işe yarar
canan arya cena ve miracle hoşbuldummmmm ben de sizleri çok özledm gerçekten teyzeye gittikçe bakmaya çalıştım ama ancak 1 2 kez yazabildim okuduğum kadarıyla dişlenen bebişlere sağlıklı nice dişler diliyorum darısı bizim gibi dişsiz canavarların başına :)) bizde hala yok ama bugün aşı olmaya gittik herşey yolunda çok şükür 400 gram almış ama hemşire bu aylarda kilo durumu az bile olur iyi bile almış falan dedi kilo olayında değiliz ki zaten bebişler sağlıklı olsun yeter...bir de biz henüz 7. ayımızı yeni bitirdik yeni ay itibari ile kahvaltınızda ve günlük öğünlerinizde neler değişti kızlar neleri ekledeniz et tavuk olayı beni şimdiden çok zorlucak gibi çünkü hiç etobur değiliz ne yapiicik bilmem :44:
şöyle bir durum var ben hiç balık yemiyorum pişirmiyorumcanım benımkıde pek ısteklı yemıyor ama ben sey yapıyorum cicibebeyı seviyor onu yaptım gecenlerde yanınada balık ezdım cicibebeyı verdım arkasından hemen balık tabı ole cok değil parmak ucu ıle mınıcıkte olsa o vıtamını alır herhalde snede dene ıstersen
yok canm est. bugün mü açıklanacaktı ben 28i sanıyordum ben de istedim eş durumu ani bir kararla bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...Slm... Ohhh attım kızı baston arabaya sağlık ocağına gittik boy kilo ölçümü yaptık , gezdik gezdik geldiiik:)) oda ayaklarını sallaya sallaya şarkı söyleye söyleye gezdi valla. Çok güldüm:))
Borntobemother cım msj ını görmemiştim. Pembehipopotam ın cevabından gördüm ksr bakma. Evet canım özür durumu il içi. Bizimki hala açıklanmadı. Bugün açıklanacaktı ama ses yok. Sizde varmı öyle bi durum? Feyzaaaa sizinki açıklandı mıııı?
hoşgeldin born ben yemeklerine kıyma koymaya yeni başladım hatta ilk kıymamızı bugün enginar yaptım onun içine koydum.Buzluğa küçük küçük parçalar halinde kıyma ve tavuk ayırdım.Artık her gün sırayla kıyma ve tavuk vereceğim
Slm... Ohhh attım kızı baston arabaya sağlık ocağına gittik boy kilo ölçümü yaptık , gezdik gezdik geldiiik:)) oda ayaklarını sallaya sallaya şarkı söyleye söyleye gezdi valla. Çok güldüm:))
yook canım yaa
bi de söyledikleri zamanda açıklasalar
şaşıracağım
yarın açıklanır inşallah
Ben de hala yastık kullandırmaya başlamadım başlasak mı ki ama yatakta fır dönüyor yastıkta pek duracağını sanmamşöyle bir durum var ben hiç balık yemiyorum pişirmiyorumhamileliğim boyunca da asla yemedim kokusuna bile gelemiyorum oğlumla ilgili balık konusu zaten çok muamma ama bari kıymalara geçebilsem yine de fikir için çok saol canım denemek için elimden geleni yapicimmm
yok canm est. bugün mü açıklanacaktı ben 28i sanıyordum ben de istedim eş durumu ani bir kararla bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...
eylülcüm bu fikri çok tuttum ben de kara kara çözülüp çözülüp nasıl donacak derken eşime çift çekilmiş kıyma aldırıp buzluğa atayım bismillah başlıyayım bakalım..
Kızlar bu arada ananede mis gibi duran deliksiz uyuyan yasir gitti eski yasir geri döndü uyutana kadar mahvoldum ki uyanmayacağının garantisi yok henüz...ayrıca buradayken her gece su gibi olurdu orada hiç terlemedi biz de gidip bu aya kadar gelmiş çocuk ama yapacak bişey yok yeni yatak aldık bize viscolex yatak çok övmüşlerdi mahvıoldu çocuğum inşallah yeni aldığımızda rahat uyuyabilir gerçi sipariş verdik ne zaman geleceği de belli değil ama...Benim asıl merak ettiğim yastık konusu..Ben hala yastık kullanmadığımı farkettim var mı benim gibi ? :44: Kullananlar da nasıl yastık kullanıyor ince mi normal yastık mı acaba ondan mı rahatsız her ihtimali düşünür oldum
Oo seninki nerdeyse bitmiş
Allah kabul etsin kuşum..Benim de 11 günüm kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?