Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım yeni okudun haberi galıba kac gundur gundemde bu konu :)
pek tv izlemiyorum, bu sabah gördüm valla

olabilir canım ya dün bi çikolata yiyeyim dedim cnaımdan can gittti ilaçları kullanmadım emzirdiğim için şimdide kullansam bir fayda etmez sanırım
e doktorun bilmiyor mu emzirdiğini?
emziklilerin kullanabildiği bi antibiyotiktir.
baksana prospektüse

günaydınlar..
bugün çok talihsiz bir olayla uyandık. Oğluş yataktan düştü gece hiç uyutmamıştı beni, sürekli uyandı, sabah uykusuz bir şekilde emzirirken uyuyakalmışım. o da dönerek uca gitti herhalde, küt sesi ve bağırmasıyla uyandım... yatağım baya yüksek ( baza yatağın yüksekliği vs...) düştüğü yer de tahta.. çok korktum. dr unu aradım, getirmende fayda var dedi.. götürdük heryerini muayene etti. çok şükür birşeyi yokmuş oğlumun.. asıl tedirgin olduğum konu biryerinde kızarıklık fln yoktu ve kafası üzerine mi düştü görmedim.. ayrıca çok az ağladı hemen susup normal haline döndü.. dr birşey olmamış dedi ama hala tedirginim, geçtiğimiz günlerde düşen bebişler vardı, deneyimlerinizi paylaşsanız da içim rahat etse muayene sırasında dr sağ yumurtalığı yukarı kaçıyor, her gelişinizde hatırlat takip edelim dedi.. yukarı kaçıp geri gelmeme olayları oluyormuş.. öyle birşy olursa nolur diye sordum, ameliyat olur dedi.. o an sormak aklıma gelmedi.. acaba yürüteç buna sebep olmuş olabilir mi.. böyle sorun yaşayanlar varmı başka..

cnm buz poşetine koyuyorum ben.. daha rahat oluyor

pek tv izlemiyorum, bu sabah gördüm valla

e doktorun bilmiyor mu emzirdiğini?
emziklilerin kullanabildiği bi antibiyotiktir.
baksana prospektüse

canım bende işyerinde gazetede okumustuym :) ufaklıklardan fırsatmı var tv izleyelim :)

breakday87
geçmiş olsun :26:
artık gözünü kırpmaya gelmiyor bu tıfılların yanında..
aman aman, Rabbim bebişlerimizi korusun

doktor kontrol etmiş, belliki ciddi bi durum yok..
kalbini ferah tut

canım gecmiş olsun dr madem bırseyı yok dedi için rahat olsun ama endıselıysen bir ikisaat uyutma asırı kusması olursa doktora gıt tekrardan ama sanmam oyle brişey olsun. yumrutalık olayı yürütecten mi oldu bilmem ama ameliyatla aşağı ındıurılıyor ayımın oğlu olmustu ondan biliyorum

çok geçmiş olsun canom doktorada gitmişsiniz sonuçta bişey yok demiş gönlünü ferah tut allah ın izni ile bişey olmaz melekler koruyor diyorlar ya valla çok doğru allah a emanet hepsi

canım bizim bakıcı yemek getirmiyor, diyorum istediğini yiyebilirsin diye.. öğlen gittiğimde kendime hazırlıyorum onu da çağırıyorum ama sadece çay içiyor. sabah çok yediğini söylüyor sürekli.. ben de rahatsız oluyorum yemesini istiyorum aslında.. gerçi 3 e kdr duruyor. acıkmadığını söylüyo sürekli. ben de meyve bisküvi vs çıkarıyorum masaya, onlardan yiyo bazen... ben tam anlamadım. b. dolabınızı kullandığı için mi rahatsız oluyorsunuz. Bence o şekilde düşünmeyin. Ben şöyle düşünüyorum, kadın evimde ne kadar rahat ederse çocuğuma da o kdr iyi ve içten bakar.. rahat ermesini istiyorum o yüzden.

hamsi 12 tl olmuş akşma hamsi yapalım da fırında yanınada salata çorbaa ohh misss

cenanın kocası tutsada bize getirse

eşim istavritten aşağısına bakmıyor canım
çinekopçuyuz biiiiz

şeker portakalııııım
a soralım bi de

,stavritte olur oda 15 ama eşim onu kızartınca kuruyor diye sevmiyor mezgit çi

çineko görmedim de çipranın kilosu 15 yada 19 du hatırlamıyorum

balığıo her gün olsa yerim ecoşda yiyor et tavukdan bıktık

ahahaha ayaklara bakkk fırından yenii çıkmışş poğaçaaa gibii
özellikle çıplakken ayaklarr tam ısırmalık oluyoo
ben de senin gibi anca ayak gösterebiliyorum canımm babadan yasaklıyızz

canım ben de bayılırıımm balığın her türlüsünee
tek sorun pişince evden kokusu çook zor çıkıoo

tunaydın güzel anneler emir alpi doyurdum uyuttum işlerimi hallettim şimdi laflama zamanı
busmai aptamil ağaçları evet haklısın:)))
emir alpin ilk ayında sütümün yetmediğini düşünerek mama takviyesi yapıyordum bunda tabi cevre baskısı da çoktu bu bebek aç :))hatırlarsanız yazmıştım doktor takviye yaptıgım ıcın kızmıstı ve ben mamayı bıraktım 4.ayına kadar sadece emzirdim 4.aydan itibaren az emmeye başlayınca baktım sütüm azalışa geçiyor hemen sağmağa başladım hem emzirdim hem sağdığım sütü verdim sütüm tekrar çoğaldı bu şekilde ben hiç takviye yapmadan kendi sütümü öyle ya da böyle bir şekilde veriyorum.muhallebilerede kendi sütümü katıyordum ama suyla değilde sütle kıvamlanmasını istiyorum.Dün ananemi aradım çalışan bir annenin kızı olduğum için anane yanında büyüdüm.Ananem su an 75 yaşında ve hala biri 5 diğer 10 yaşında iki kuzenime bakıyor.emir alp doğduğunda 15 gün yanımda kaldı bu arada eli bol bol öpülesi insan neyse anane ben muhallebiyi normal sütle yapsam nasıl olur dedim ananem saskın sen nasıl yapıyorsun ki ?Valla ananem bana bol bol sütle muhallebiler yapıp yedirmiş bende dün akşam ilk sütle muhallebimi yaptım.Afiyetle yedi.
Dünkü muhallebimin Tarif
30 cc eve gelen sütçüden aldığım süt (yoğurdu ve peyniri de bu sütle yapıyorum)
60 cc su
Bir yemek kaşıgı yulaf unu
Bir ceviz
Bir çay kaşığı keçi boynuzu tozu

önce muhallebi yapılır sonra malzemeler ilave edilir.Malzemeler isteğe göre değiştirilir coğaltılırcoğu zaman elma,armut,muz vs kullanıyorum.

pediastrum inşallah zeynepin ameliyatı hayırlısıyla sonuçlar.Güzel haberlerini bekliyoruz.
alya,breakday,karakız geçmiş olsun.

breakday endişelenme oluyor kazalar bir sorun olsaydı cıkardı ortaya.Yumurtalıgı beli zamanla kendiliğinden düzelir.Emir alpde doğdugunda su fıtıgı vardı ilerde operasyon geçirebilir demişti doktor kendi kendine indi operasyona gerek kalmadı.

delii
muhallebilere meyve katıyormusun bebekler genelde meyveyi cok seviyor daha bir iştahla yiyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…