sabah sabah iyi bi şok yaşadım..
Allah herşeyin en iyisini bilir..
Nil Erkoçlar Ayşe Arman'a konuştu / 1 - Hürriyet
Nil Erkoçlar'ın ailesi şoke oldu
olabilir canım ya dün bi çikolata yiyeyim dedim cnaımdan can gittti ilaçları kullanmadım emzirdiğim için şimdide kullansam bir fayda etmez sanırım
geçmiş olsun canım yaa..
diş ağrısı kabir azabının yarısı diye bi laf var..
Allah göstermesin, çok fena bi şey
ilaç da içemiyorsun di mi, ecoş emiyor:26:
belki tekrar bi doktora görünmen gerek..
benede offf diş ço kfeci düşmanımın başına vermesin
zaten sütüm azaldı
geçen avm de bir kadın 1,5 yaşında çocuğunu emziriyordu cuk cuk yutuyordu benimki tek göğüs birde 2 çekişte geliyor bazen bazen çok nadir dolu oluyor
kahvaltı yapcaz ecoşla da ne yapcaz gıcık oluyorum hergün yemek
pek tv izlemiyorum, bu sabah gördüm vallacanım yeni okudun haberi galıba kac gundur gundemde bu konu :)
e doktorun bilmiyor mu emzirdiğini?olabilir canım ya dün bi çikolata yiyeyim dedim cnaımdan can gittti ilaçları kullanmadım emzirdiğim için şimdide kullansam bir fayda etmez sanırım
günaydın.
ben hep tavuk suyu ile yapıyorum çorbalarını.
bir kaç kez tavuk suyu katmadım yemedi.zaten çok yavan bi tadı oluyor.
sebze ve tarhanayı hep tavuk suyu ile yapıyorum o yüzden.
tavuğu haşlayıp suyunu buz kalıplarına döküyorum.çorba yapacakken iki kalıp çıkarıyorum.
Eki Görüntüle 642037
pek tv izlemiyorum, bu sabah gördüm valla
e doktorun bilmiyor mu emzirdiğini?
emziklilerin kullanabildiği bi antibiyotiktir.
baksana prospektüse
günaydınlar..
bugün çok talihsiz bir olayla uyandık. Oğluş yataktan düştügece hiç uyutmamıştı beni, sürekli uyandı, sabah uykusuz bir şekilde emzirirken uyuyakalmışım. o da dönerek uca gitti herhalde, küt sesi ve bağırmasıyla uyandım... yatağım baya yüksek ( baza yatağın yüksekliği vs...) düştüğü yer de tahta.. çok korktum. dr unu aradım, getirmende fayda var dedi.. götürdük heryerini muayene etti. çok şükür birşeyi yokmuş oğlumun.. asıl tedirgin olduğum konu biryerinde kızarıklık fln yoktu ve kafası üzerine mi düştü görmedim.. ayrıca çok az ağladı hemen susup normal haline döndü.. dr birşey olmamış dedi ama hala tedirginim, geçtiğimiz günlerde düşen bebişler vardı, deneyimlerinizi paylaşsanız da içim rahat etse muayene sırasında dr sağ yumurtalığı yukarı kaçıyor, her gelişinizde hatırlat takip edelim dedi.. yukarı kaçıp geri gelmeme olayları oluyormuş.. öyle birşy olursa nolur diye sordum, ameliyat olur dedi.. o an sormak aklıma gelmedi.. acaba yürüteç buna sebep olmuş olabilir mi.. böyle sorun yaşayanlar varmı başka..
günaydınlar..
bugün çok talihsiz bir olayla uyandık. Oğluş yataktan düştügece hiç uyutmamıştı beni, sürekli uyandı, sabah uykusuz bir şekilde emzirirken uyuyakalmışım. o da dönerek uca gitti herhalde, küt sesi ve bağırmasıyla uyandım... yatağım baya yüksek ( baza yatağın yüksekliği vs...) düştüğü yer de tahta.. çok korktum. dr unu aradım, getirmende fayda var dedi.. götürdük heryerini muayene etti. çok şükür birşeyi yokmuş oğlumun.. asıl tedirgin olduğum konu biryerinde kızarıklık fln yoktu ve kafası üzerine mi düştü görmedim.. ayrıca çok az ağladı hemen susup normal haline döndü.. dr birşey olmamış dedi ama hala tedirginim, geçtiğimiz günlerde düşen bebişler vardı, deneyimlerinizi paylaşsanız da içim rahat etse muayene sırasında dr sağ yumurtalığı yukarı kaçıyor, her gelişinizde hatırlat takip edelim dedi.. yukarı kaçıp geri gelmeme olayları oluyormuş.. öyle birşy olursa nolur diye sordum, ameliyat olur dedi.. o an sormak aklıma gelmedi.. acaba yürüteç buna sebep olmuş olabilir mi.. böyle sorun yaşayanlar varmı başka..
pek tv izlemiyorum, bu sabah gördüm valla
e doktorun bilmiyor mu emzirdiğini?
emziklilerin kullanabildiği bi antibiyotiktir.
baksana prospektüse
Merhaba hanımlar, nerdeyse bi haftadır hiç bakamadım topiğeişler yoğun, oğlum iyice yemekten kesilmeye başladı, ağzında tutmaya başlıyo yemeği, napcam bilmiyorum. Sütüm azaldığı için devam sütü vermeye çalışıyorum ama oda olmuyo, istemiyo biberonu Geçen ay kilo alımı fena değildi ama bu ay hiç almadı sanki, iki hafta sonra sağlık ocağında boy kilo kontrolümüz var, bakalım ne çıkacak
Bu arada bakıcı ile büyük sayılmayacak sorunlarım var. Eşim onun buzdolabımıza yiyecek bırakmasından rahatsız, bende çok hoşnut sayılmam ama ona yemek hazırlayıp bırakmaktan iyidir herhalde. Kendi yiyeceğini getiriyo çoğunlukla, bende evdeki şeylerden yiyebileceğini söylemiştim, ben abarttığını düşünmüyorum ama eşim onun poşet çaylarını kullanmasından hiç hoşlanmadı
Bakıcısı olan arkadaşlar siz yemek durumunu nasıl çözüyorsunuz, kendimi getiriyo, evinizden bişeyler pişirip mi yiyo nasıl yapıyo?
Bu arada ya oğlum ona karşı farklı davranıyo ya da bakıcı durumu biraz abartıyo. Benim oğlum ilk aylarda evin çok kalabalık olmasından ötürü hep kucağa alışmıştı, fakat ben mama sandalyesi vs de otururken onunla ilgilenerek oyuncak vs ile onu bu alışkanlıktan döndürdüm, çok canı sıkılmadıkça, bi sıkıntısı yoksa, uyku saati çok yaklaşmamışsa oturur kucağıma almadan vakit geçirtebilirim.Tabi bu ev işi yapmamda büyük bi avantaj oldu.
Ama bakıcımız sürekli kucağında oturduğunu veya sürekli kucakta gezmek istediğini söylüyor. Bu sabahda bi miktar şahit oldum, illa kucağına alsın diye mızmızlık yaptı sıpa. Sizce ikimize farklı davranıyo olabilir mi?
çok geçmiş olsun, allah kolaylıkla iyileşmeyi nasip etsin.
eşim istavritten aşağısına bakmıyor canımcenanın kocası tutsada bize getirse
eşim istavritten aşağısına bakmıyor canım
çinekopçuyuz biiiiz
şeker portakalıııııma soralım bi de
,stavritte olur oda 15 ama eşim onu kızartınca kuruyor diye sevmiyor mezgit çi
çineko görmedim de çipranın kilosu 15 yada 19 du hatırlamıyorum
balığıo her gün olsa yerim ecoşda yiyor et tavukdan bıktık
canım ben de bayılırıımm balığın her türlüsünee
tek sorun pişince evden kokusu çook zor çıkıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?