Günaydın tatlı anneciklerrr... Sanırım hasta oldum( boğazım şişmiş burnum akıyor. Kızım da bende hiç hasta olmamıştık. Bu sefer kaçış yok. Bari kızıma bulaşmasa (
Günaydın tatlı anneciklerrr... Sanırım hasta oldum( boğazım şişmiş burnum akıyor. Kızım da bende hiç hasta olmamıştık. Bu sefer kaçış yok. Bari kızıma bulaşmasa (
günaydınlar diyim gene işlerim başına döneyim:126:
Gunaydin
Gece uyanmalara care bulan var mi ? Hergun bir tezimi curutuyor. Gaz diyorum gazini cikartsada uyumuyor. Ac mi diyorum yok degil mama veriyorum yatmadan 180 ml + emiyor. Biryerimi aciyor diyorum acisa gundizde acir. Yanimizda yatmak istiyor diyorum yanimizdada ayni. Boyle uzayip gidiyor liste... Duzgun uyuyan bebeye nazar mi ettim nedir.artik uyumak istiyorum enerjisine yetisemiyom. Suan basim cok agriyor 2 aydir hergece 1 saat belki daha az uykuyla duruyorum... Bugun bakalim gaz ilacina basliycam bir umut... Kimyonlu su dun aksam verneye basladim. Simdi geri uyudu bende hemen yanina kivriliyim belki bir yarim saat uyuyabilirim....
kolay gelsin tatlım sen çalışıyormuydun
bende mustela ve hipp in şappuanı var onları kullanıyoruz canım artık her banyoda zeytinyağlamaktan fenalık geldi bana konak tarağıylada çıkmıo bende kazımak istemiyorum elimle öyle mustelanın konak şampuanını almadım ama bella b işe yarar umarımcanım benim kızımda da konak olmuştu zeytinyağının içine karbonat koy biraz sür kafasına beklet sonra tara hepsi kabarıyor biz iki kere yaptık bişey kalmadı o günden beridirde mustelanın konak şampuanını kullanıyorum iyi geldi
bizim doktorun tarifi şu şekilde kıyma veya tavuk hergün sebze çorbasına karıştırılacak ama kıyma ve tavuk sadece haşlama verilecek önce kıyma köfte haline getirilip suda haşlanacak sonra çorbaya katılacak et suyu tavuk suyu bebeklere ağır geleceğinden onlar kullanılmayacak bi süre balı8k ise üstünde derisi olduğundan ızgara şeklindede verilebilir. balık etinide ya çorbaya katın ya da elinizle küçük küçük parçalar halinde verebilirsin dedi balık haftada bi gün sadece ve büyük balıklar özellikle somon çipura levrek lüfer. tavuk etide ya but ya kanat. kemik suyu kaynatmak vs fln yok. bunları söyledi.sebzenin yanına tavuk katmaya çoktan başlayanlar varya... tavuğu hangi marka alıyosunuz ya da nerden? ve yemeğe hangi aşamada katıyosunuz? tavuk hemen pişmez heralde (daha normal yemek yapmayı öğrenmeden bebek yemeklerine geçince böyle oluyo)
günaydın kızlar nasılsınız
ufak tefek şeyler almak biz kadınları ne kadar mutlu ediyor yaa
Bizde gezdik geldik.. Birde alışveriş yaptım kendince.. Bir yere ucuzlukçu açılmış.. Oradan 4lü sufle kabı ve dikiş ipliği seti aldım..
Sonra markete gittik kızımla süt ve Arı'nın 12 vitaminli - 6 mineralli gece mamasını aldım ama kocişe söylemeyeceğim bunları..O sadece süt alacağımı biliyordu sadece...
anladım canım, ben de senin dediğin gibi yaptım zatiiikız şalçalı beşamel değil.salça ve az kaynar suyu kıymaya ekliyorum .
onu kastetmiştim.tadı çok güzel oluyor .yarında ben yapayım bari
ooh, temizliğimi de yaptım, her yer mis olduu:81:Hava güzelken kendini ev temizliğine veren insanlara hayranım! :) ben beşamel sosun karnıbaharı baydığını düşünüyorum :/ ama zevkler ve renkler tabi :) karnıbahar dediğin kıymalı tencere yemeği olarak yada kızartılarak yenir bence
BEEEEEN!
inek sütünü sulandırarak muhallebi yapıyorum afiyetle yediriyorum. çorbasına da katıyorum. devam sütünü kesinlikle yiyeceklerine karıştırmadım.
aptal devam sütlerinden fenalık geldi artıkalışması lazım vücudunun süte.
süt niyetine gene devam sütü içiriyorum şimdilik ama çok yakında onda da inek sütüne geçiş yapacağım. 1 ölçü inek sütü ve 2 ölçü su karıştırılarak veriliyormuş bebeğe. şunu okumuştum bir yerde “eğer doğada mama ihtiyacı olsa aptamil ağaçları olur ya da başka canlılardan aptamil elde ederdik..ama maalesef ki yok”
bizim bi tanığımız kız sevdiği çocukla süt kardeşi olduğunu sonradan öğrenmişti.
ve çok kötü olmuştu birbirlerini çok seviyorlardı.kız başkasıyla evlendi, ama hala
süt kardeşi olan adamı seviyordu.zavallı herkes eğlenirken o ne kadarda ağlamıştı düğününde
bugün orucumun 10.gününü tuttum, çok mutluyum,kaldı yirmi
kız sen ne mübareksin..Hemen harcamam zaten biriktiririm canım... Ama genel anlamda benim için yeterli olur...
Günaydınnnnnnnn. Geçmişler olsuninşallah minik kuzuya bulaşmadan geçer gider.
günaydın canım çok geçmiş olsun
bende mustela ve hipp in şappuanı var onları kullanıyoruz canım artık her banyoda zeytinyağlamaktan fenalık geldi bana konak tarağıylada çıkmıo bende kazımak istemiyorum elimle öyle mustelanın konak şampuanını almadım ama bella b işe yarar umarım
bizim doktorun tarifi şu şekilde kıyma veya tavuk hergün sebze çorbasına karıştırılacak ama kıyma ve tavuk sadece haşlama verilecek önce kıyma köfte haline getirilip suda haşlanacak sonra çorbaya katılacak et suyu tavuk suyu bebeklere ağır geleceğinden onlar kullanılmayacak bi süre balı8k ise üstünde derisi olduğundan ızgara şeklindede verilebilir. balık etinide ya çorbaya katın ya da elinizle küçük küçük parçalar halinde verebilirsin dedi balık haftada bi gün sadece ve büyük balıklar özellikle somon çipura levrek lüfer. tavuk etide ya but ya kanat. kemik suyu kaynatmak vs fln yok. bunları söyledi.
günaydın canım biz iyiyiz şükür sen nasılsın edacık nasıl?
BEEEEEN!
inek sütünü sulandırarak muhallebi yapıyorum afiyetle yediriyorum. çorbasına da katıyorum. devam sütünü kesinlikle yiyeceklerine karıştırmadım.
aptal devam sütlerinden fenalık geldi artıkalışması lazım vücudunun süte.
süt niyetine gene devam sütü içiriyorum şimdilik ama çok yakında onda da inek sütüne geçiş yapacağım. 1 ölçü inek sütü ve 2 ölçü su karıştırılarak veriliyormuş bebeğe. şunu okumuştum bir yerde eğer doğada mama ihtiyacı olsa aptamil ağaçları olur ya da başka canlılardan aptamil elde ederdik..ama maalesef ki yok
s.a arkadaşlarım. bugünlerde bi içim kıpır kıpır havalardanmıdır nedir birde benim ipek böceğimin dişi çıktı çokkkkkksevindimmm. hee bide mama, anne diyoruz şimdilik. geçen pazar gezmelerdeydik bizde çok korkarak çıkardım hasta olurmu acaba diye malum çok sık hastalanıyoruz ama şükürler olsunki güzel bi hafta sonu olarak geride kaldı. bizde şimdilik gelişmeler bunlar aslında hergün düzenli giriyorum yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama tam bişeyler yazacakken ipekcik vıyaklıyor. hepinizi öpüyorummm....
Bir anlaşma yaptık.. Her ay bana kendi ihtiyaçlarım için giyim falan 50 tl verecek.. Ve hesabını sormayacak..Bu aldıklarını benim ailem kızıma ve bana harçlık vermişti onlarla aldım... benim eşimde lokanta da genelde cömerttir... Midesini çok sever çünkü... Bu arada yazmayı unutmuşum.. Kendime birde yeşil göz kalemi aldım...
vayyy be bende ne kurdum böyle o kadarda olurmu diyordum ama oluyormuş demek sen git 70 milyon içinden süt kardeşini sev gerçi aynı bölgedelerse olur olmaz değil ama onlarınki resmen kaderin oyunuymuş ya ailelerinin suçu bence günahlarına girmişler iki gencin yazık ya evlendikleri diğer insanlar onlarada günah sevilmeden yuva kurulurmu off kötüymüş bebizim bi tanığımız kız sevdiği çocukla süt kardeşi olduğunu sonradan öğrenmişti.
ve çok kötü olmuştu birbirlerini çok seviyorlardı.kız başkasıyla evlendi, ama hala
süt kardeşi olan adamı seviyordu.zavallı herkes eğlenirken o ne kadarda ağlamıştı düğününde
maşallah topiğin minyon hanımefendileri atağa kalktılar bizim koca totolu oğlan geçen ay 200 gr almıştı ama doktor kilomuza takıntılı olduğundan iyi iyi az alsın dediiyi akşamlar kızlar bugün elifin doktor kontrolü vardı. hepatit b aşısını oldu kızım çok ağladı hiç bu kadar ağlamazdı canı çok yandı herhalde. boy kilo ölçümü yapıldı bu ay 450 gr almış elife göre gayet iyi bi rakam 2 cm boyu uzamış. et ürünlerine ve kahvaltılara geçiyoruz bugünden itibaren. 9. ayda kan ve idrar tahlili yapılıp sonuca göre kan damlası kullanıp kullanmayacağımıza karar vericez dedi doktorumuz kızamık aşısını sordum 1 yaşında dedi. salgın olan bölgelerde yapılıyormuş erken aşı.
bizden haberler böyle bella b nin konak sampuanını aldık hala konak problemimiz var inşallah işe yarar
Kızlar bu arada ananede mis gibi duran deliksiz uyuyan yasir gitti eski yasir geri döndü uyutana kadar mahvoldum ki uyanmayacağının garantisi yok henüz...ayrıca buradayken her gece su gibi olurdu orada hiç terlemedi biz de gidip bu aya kadar gelmiş çocuk ama yapacak bişey yok yeni yatak aldık bize viscolex yatak çok övmüşlerdi mahvıoldu çocuğum inşallah yeni aldığımızda rahat uyuyabilir gerçi sipariş verdik ne zaman geleceği de belli değil ama...Benim asıl merak ettiğim yastık konusu..Ben hala yastık kullanmadığımı farkettim var mı benim gibi ? :44: Kullananlar da nasıl yastık kullanıyor ince mi normal yastık mı acaba ondan mı rahatsız her ihtimali düşünür oldum
Canım bizde iyi olmaya çalışıyoruz yani edacık iyi maşallah ama annemin biraz bileği ağrıyor ona üzüldüm çünkü eda artık yormaya başladı birde tabi malum konu Zeynep in ameliyatı akşamdan beri kıza iki kere lavman yapıldı şimdide serum takmışlar biraz moralim bozuk anlayacağın şu günü hayırlısı ile bir atlatsak iyi olacak
yavrum kaç aylıktı zeynep lavman çok zor ya hemde 2 kez alsalarda bir an evvel ameliyata olsa kurtulsa yavrucuk işte iyi doktor diyoruz ama eğitim hastanelerinin burnu havada profesörleride böyle adi herifler el kadar bebeyi düşünen yok çocuğun psikolojisini bozacaklar şikayet etceksin bunları sağlık bakanlığına sen yatır 1 gece sonra olmadı geri çıkar birkaç gün sonra geri yatır saatlerce beklet neymiş hastaya şifa olacak sağlam adamı hasta eder bunlar neyse zaten canın sıkkın bende sinirlendim kusura bakma canım ama geçecek inşallah birkaç saat sonrasını hayal et güzel haberini alacaksınız inşallah hatta birkaç ay sonrasını getir gözünün önüne yaz gelmiş iki bıcırık el ele oynuyorlar daha ne güzel günler var Allahın izniyle bu kötü günlerde anı olarak kalacak belleğimizde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?