Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın tatlı anneciklerrr... Sanırım hasta oldum( boğazım şişmiş burnum akıyor. Kızım da bende hiç hasta olmamıştık. Bu sefer kaçış yok. Bari kızıma bulaşmasa(

Gunaydin
Gece uyanmalara care bulan var mi ? Hergun bir tezimi curutuyor. Gaz diyorum gazini cikartsada uyumuyor. Ac mi diyorum yok degil mama veriyorum yatmadan 180 ml + emiyor. Biryerimi aciyor diyorum acisa gundizde acir. Yanimizda yatmak istiyor diyorum yanimizdada ayni. Boyle uzayip gidiyor liste... Duzgun uyuyan bebeye nazar mi ettim nedir. artik uyumak istiyorum enerjisine yetisemiyom. Suan basim cok agriyor 2 aydir hergece 1 saat belki daha az uykuyla duruyorum... Bugun bakalim gaz ilacina basliycam bir umut... Kimyonlu su dun aksam verneye basladim. Simdi geri uyudu bende hemen yanina kivriliyim belki bir yarim saat uyuyabilirim....

valla bir zaman sonra insanın sinirleri bozuluyor uyuyamayınca

bende mustela ve hipp in şappuanı var onları kullanıyoruz canım artık her banyoda zeytinyağlamaktan fenalık geldi bana konak tarağıylada çıkmıo bende kazımak istemiyorum elimle öyle mustelanın konak şampuanını almadım ama bella b işe yarar umarım
bizim doktorun tarifi şu şekilde kıyma veya tavuk hergün sebze çorbasına karıştırılacak ama kıyma ve tavuk sadece haşlama verilecek önce kıyma köfte haline getirilip suda haşlanacak sonra çorbaya katılacak et suyu tavuk suyu bebeklere ağır geleceğinden onlar kullanılmayacak bi süre balı8k ise üstünde derisi olduğundan ızgara şeklindede verilebilir. balık etinide ya çorbaya katın ya da elinizle küçük küçük parçalar halinde verebilirsin dedi balık haftada bi gün sadece ve büyük balıklar özellikle somon çipura levrek lüfer. tavuk etide ya but ya kanat. kemik suyu kaynatmak vs fln yok. bunları söyledi.
günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım biz iyiyiz şükür sen nasılsın edacık nasıl?

Günaydın tatlı anneciklerrr... Sanırım hasta oldum( boğazım şişmiş burnum akıyor. Kızım da bende hiç hasta olmamıştık. Bu sefer kaçış yok. Bari kızıma bulaşmasa(

günaydın arya geçmiş olsun hemen c vitamini takviyesii yap ıhlamur nane limon falan bişeyler iç doping olsun :) ilerlemeden atlatırsın inşallh bebişede geçmez

günaydın canlaaaar!!
bugün hava kapalı ve yağmurlu belliki ama yine de güzel ve aydınlık bi gün diliyoruz ayşecikle

ufak tefek şeyler almak biz kadınları ne kadar mutlu ediyor yaa

kız şalçalı beşamel değil.salça ve az kaynar suyu kıymaya ekliyorum .
onu kastetmiştim.tadı çok güzel oluyor .yarında ben yapayım bari
anladım canım, ben de senin dediğin gibi yaptım zatiii

ooh, temizliğimi de yaptım, her yer mis olduu:81:
ardından ayşecikle gezmelere de gittik :79:
akşam da spora gittim pertim çıktı
gündüz de oruçluydum, ondan tabii:86:

bu arada fırında beşamel soslu tavuk deneyiminin sonuçlarını bildiriyorum..
-şekli şudur

-kokusu mistir..
-beşamel- karnabahar ikilisinin tadı biraz ağırdır..
-ama eşim beğenmiştir :130:

valla film gibi olmuş, yaşayanlar içinse travmaa

bugün orucumun 10.gününü tuttum, çok mutluyum,kaldı yirmi

benim de 21 gitti, kadı 9:124:

Hemen harcamam zaten biriktiririm canım... Ama genel anlamda benim için yeterli olur...
kız sen ne mübareksin..
eşin inş kıymetini biliyordur,
'böyle düşünen kadın dünyanın tüm nimetlerine bi hakkın layıktır'
sözün sahibi; cenanın eşi

born;
ayşecik ilk aylarda çok kusuyordu, 3. ayından itibaren kullanıyorum ben.
yastığı; yatağıyla annemin 1 metrekare boyutunda yaptığı bi ince yatak var onun arasına koyuyorum,
10-15 derece açı oluyor..
gece de onunla birlikte alıyorum yatağından, tutup kaldırmak çok kolay oluyor..
al, emzir yatağa yatır sırasında sırtı soğukla karşılaşmıyor

aryaaa çok geçmiş olsun canım. inş ilerlemeden atlatırsın.
ıhlamur, portakala biraz ağırlık ver, ellerini de sürekli yıkarsan inş kuzuya geçmez..

nükleer bilmiyorum bu gece uyanmalarının sebebi nedir :44:
kimyonlu karışımı ilk aylarda gaz sıkıntısı çekerken kullanmıştık. ama öyle ahım şahım bi etkisi olduğunu düşünmüyorum.
acaba senin kokunu hissetmek için, seninle uyumak için mi mızıldıyor ?:26:

Son düzenleme:
günaydın.

ben hep tavuk suyu ile yapıyorum çorbalarını.

bir kaç kez tavuk suyu katmadım yemedi.zaten çok yavan bi tadı oluyor.

sebze ve tarhanayı hep tavuk suyu ile yapıyorum o yüzden.

tavuğu haşlayıp suyunu buz kalıplarına döküyorum.çorba yapacakken iki kalıp çıkarıyorum.

Canım bizde iyi olmaya çalışıyoruz yani edacık iyi maşallah ama annemin biraz bileği ağrıyor ona üzüldüm çünkü eda artık yormaya başladı birde tabi malum konu Zeynep in ameliyatı akşamdan beri kıza iki kere lavman yapıldı şimdide serum takmışlar biraz moralim bozuk anlayacağın şu günü hayırlısı ile bir atlatsak iyi olacak

günaydın kader dostlarım canlarım yoldaşlarım oğlumun kankişlerinin anneleri (siyasetçiler gibi girdim topiğe bu sabah )

sabah sabah güldürdün beni busmai alemsin ya aptamil değilde prima ağacı olsa iyi olurdu resmen paramızın içine şeeediyo kuzum napalım canı sağolsun onun

maşallah sizinde gözünüz aydın gün geçmeden yeni bir düş haberi alıyoruz anlaşılan temmuzun en geç dişi bizden gelecek öyle görünüyor geç olsunda güç olmasın

iyi yapmışsın canım bezini vs eşin aldıktan sonra 50 tl de yeterli gibi babanın almak istemediği ekstra şeyleri ordan alırsın borçlar falan varmış kolay değil bu zamanda tek maaşla ev geçindirmek helede evde kira olunca çok daha zor eşinide anlıyorum inşallah borçlarınız bitince rahatlarsınız zaten şu dönem öyle aman aman bir masrafları yok kuzuların yavrum ne giydiğini biliyor ne oynadığını biz aldığımız abartılı kıyafetleri oyuncakları kendimizi mutlu hissetmek için alıyoruz neymiş oğluma para harcadım oğluma yeni birşeyler aldım bu haz mutlu ediyor anne babayı ama gelgelelim aldıklarım onun henüz umrunda bile değil yeterki kucağa alın adımlattırın karnımı doyurun bide bütün gün benle oynayın yoksa ne giydirdiniz hangi marka bez bağladınız banane diyor resmen mama sandalyesi konusuna gelince bende henüz alamadım tanıdık bir adam getirtecekti ona güvendim yerli ürün kaliteli vs dedi getirdiği mama sandalyesi en adisinden oğlum bir hamlede devirirki onu bende ikeadan almayı düşünüyorum bu haftasonu gidiebilirsem iş çıkışı gidip alıcam taksi tutar dönerim eve yoksa eşimi beklersem ohooo aylarca ertelenir o olay yeterki kuzular iyi olsun zamanla borçta ödeniyor parada biriktiriliyor tecrübeyle sabittir ben öyle zor dönemler yaşadımki işsizim hastanede yatıyorum her ay dünya kadar ilaç hastane masrafım var eşim bir başına çalışıyor üstelik kendi arabamız her ay 2.650 tl kredi borcu var üzerine kredi kartı borcu birikiyor vs vs vs böyle Allahım bu günler geçermi diye diye hastane odasında kendi kendime ağladığım günleri biliyorum garibim ne aileme ne bana belli etmemek için gece gündüz çalışıyor gündüz bizim otobüste gecede otogara gidiyor başka firmalarda yedekçi şoförlük yapıyor günlük 50-60 tl için sabahına hiç uyumadan tekrar bizim arabayla işe devam tam 6 ay böyle geçti sonra ben iyileştim borçlar ödendi arabayı sattık daha fazla manevi zarar vermesin diye eşimi zor ikna ettim en güzeli maaşlı iş ticaret insanın ömrünü yiyor şükürler olsun hepsi geçti evime evlendikten 3 yıl sonra oturma odası yaptım onun dışındada iğneden ipliğe tüm evimizi ikimiz kurmuştuk zaten iki aileden 1 çöp gelmedi he noldu oğlum doğduğu ay borçların son taksidi ödendi doğum paramı kenara attım şimdide borç harç yok ben hatta güne girdim para biriktiriyorum yani herşey geçip gidiyor yeterki Rabbim sabır versin o zor günlerde eşler birbirine destek olsun dirlik düzen olsun ötesi boş gerişye sabretmek kalıyor sabretmek günü geldiğinde şükretmek sen zaten bunların hepsini benden daha iyi biliyorsun o yüzden kanaatkarlığına ve hamaratlığına hayranım canım benim

vayyy be bende ne kurdum böyle o kadarda olurmu diyordum ama oluyormuş demek sen git 70 milyon içinden süt kardeşini sev gerçi aynı bölgedelerse olur olmaz değil ama onlarınki resmen kaderin oyunuymuş ya ailelerinin suçu bence günahlarına girmişler iki gencin yazık ya evlendikleri diğer insanlar onlarada günah sevilmeden yuva kurulurmu off kötüymüş be
maşallah topiğin minyon hanımefendileri atağa kalktılar bizim koca totolu oğlan geçen ay 200 gr almıştı ama doktor kilomuza takıntılı olduğundan iyi iyi az alsın dedi elimde kalacak birgün bu adam ama seviyorumda keratayı diğer konularda iyi doktor

canım ben ince elyaf yastık kullanıyorum beşiğindeyken ama bu ara dönmeye başladığı için yastığı kaldırıp atıyo başının altından yastıkla rahat dönemiyor paşa ay ben bunla napıcam bilmiyorum kızlar uyurken bir gelip görseniz ölürsünüz gülmekten acayip deli yatıyor bir sağa dönüyor sonra tıtıyu geri atıyo kafası koynumda sonra hoooop arkayı dönüyor bu sefer kafa öbür tarafta totosu karnıma dayalı sonra aşağı kayıyor çapraz yatıyor bu ssefer sırtı açılıyor oğlum düz yat diyorum düz yatırıyorum sinirleniyo bu sefer baş aşağı dönmeye çalışıyo yatakta kfa aşağıda ayaklar yastık hizasında hasbinallah diyorum tekrar çeviriyorum bu sefer başlıyo ağlamaya yan yatırıyorum popoya vura vura piş piş piş tekrar dalıyor uykuya bu sefer yüzüstü yatıyo rahat edemiyo ayyyy bu kısır döngü sabaha kadar son 2 haftadır deliricem kış günü üstünü açacak sırtı üşüyecek diye mücadele içindeyim sabaha kadar bazı gecede dönüyor totoyu boru gibi yatıyo saatlerce hiç dönmeden sanırım gündüz iyi yormak lazım bunu

canım sık sık elini yıka kolonyala hapsırmamaya dikkat et ortamda ben hapşıracağım zaman hemmen banyoya koşardım :) böyle böyle geçmeden atlattık şükür inşallah bulaşmaz sık sık ıhlamur içir c vitamini ver birşey olmaz allahın izniyle

şeker portakalım sanada günaydın

miracle diş çıktı görünmez oldun hazırlıklara devam herhalde

nar ağacı sizin orta kulak iltihabı geçtimi :44:

neyse çenem düştü sabah sabah yoruldum be

cenacan hepimizin yerine gez bacım bak bugünde hava güzel hatta yolun küçükyalıya düşerse uğra sana bir kahve ısmarlıyım

yavrum kaç aylıktı zeynep lavman çok zor ya hemde 2 kez alsalarda bir an evvel ameliyata olsa kurtulsa yavrucuk işte iyi doktor diyoruz ama eğitim hastanelerinin burnu havada profesörleride böyle adi herifler el kadar bebeyi düşünen yok çocuğun psikolojisini bozacaklar şikayet etceksin bunları sağlık bakanlığına sen yatır 1 gece sonra olmadı geri çıkar birkaç gün sonra geri yatır saatlerce beklet neymiş hastaya şifa olacak sağlam adamı hasta eder bunlar neyse zaten canın sıkkın bende sinirlendim kusura bakma canım ama geçecek inşallah birkaç saat sonrasını hayal et güzel haberini alacaksınız inşallah hatta birkaç ay sonrasını getir gözünün önüne yaz gelmiş iki bıcırık el ele oynuyorlar daha ne güzel günler var Allahın izniyle bu kötü günlerde anı olarak kalacak belleğimizde inşallah

canım benim çok tşk ederim gözlerim doldu yazdıklarını okurken hoş gözlerim hiç kurumadı zaten akşamdan beri evet yaz gelsinde birlikte ne güzel oynayacak kuzular zeynep 4 yaşında
dediğin gibi allah ne o hastanelere düşürsün insanı ne doktorlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…