Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çok geçmiş olsun canım.ALLAH c.c şifa versin.

İnşallah hemen atlatır da kurtulursunuz şu hastanelerden. Yavrum şifa bulsun da tek. Dua et canım bol bol. Allahım korur onları inşallah içini ferah tut.

kızlaaaarrr günayydınnnn
cincon um haklısın dişten beri günde 1 kez girebilir oldum,sebebi şudur;
normalde kendi kendine oyalanan küçük hanım 1 haftalık hastalık döneminde (anne yüreği) kucağa alıştırdığım için artıkk hiiç durmuyorrr sürekli el ele emekleme gezme kucakta oturup oyuncakla oynama modundayız
annemin bi lafı var hasta olduğuna mı üzüleyim huyunun değiştiğine mi diyee,haklı vallaaa
diş bugdayı hazırlıkları kafamda hazır amaaa şu diş iyice bi gözzüksünn görmemişler gibi olmayayımm,tam çıkmamıl dişe parti verip

iye için şurup kullanıyoruz açıkcası canımı da sıkmadı değil bu olay,o kadar titizleniyorum altını temzilerken ama yinede kaptı yavrum enfeksiyonu:26: koli basili çıktı idrar kültüründee,inşallah şu ilaç yarar...

pediastrum,canım hepimiz dua ediyoruz,Allahın izniylee Zeynep en kısa zaman da iyileşecek merak etmee..
aryamm maşallah kuzuna şimdiye kdar hasta olmamış benm kızım gibi inşallah hasta olmazsınızz,şu kışı hastlıklar olmadan bi atlatsaakk...

gece uykusuzlukları,sık sık ağlayarak uyanmaları ben 2 aya yakındır yaşıyorum biliosnuz ve tek sebebi dişmiş anladım kii...
ayrıca diş nezlesi diye bi tabir varr,bircenin 5 gün falan burnu aktı ama başka bi hastalık belirtisi yoktu..meğer dişi çıkarken burun akarmışş
siz de böyle şeylerle karşılaşırsanız dişten olabilir diye bi düşünün canlarım..

gecmiş olsun bir an önce ameliyatı olsun sağlıkla cıksın ameliyattan inşallah. buarada ben olayı tam bilmiyorum ne ameliyatı olacaktı ?

rabbim acil şifalar versin.. biran önce atlatır inşallah..

günaydın hanımlar hayırlı günler 20lik dişimi çektirdim 3 hafta oldu ağrısı aşırı şiddetlendi dün oy oy çıldırcam

Bi arkadaşımın kızında da her dişte bi grip atlatıyordu. Öksürüklü falan. Bünyeleri zayıf düştüğü için diş çıkarma döneminde diğer hastalıklara açık olabiliyorlar.

Selam kızlarrr
Bugün oyun grubuna gidiyoruz öğlen akşama yazarım

pediastrum güzel haberler alırız inşallah cnm senden, Zeynep' e acil şifalar

Dişleri çıkanların gözüaydın, bol ısırmalı günlerrr. Bizimki fena ısırıyordaaa

İnşallah hemen atlatır da kurtulursunuz şu hastanelerden. Yavrum şifa bulsun da tek. Dua et canım bol bol. Allahım korur onları inşallah içini ferah tut.

çok tşk ederim canım

gecmiş olsun bir an önce ameliyatı olsun sağlıkla cıksın ameliyattan inşallah. buarada ben olayı tam bilmiyorum ne ameliyatı olacaktı ?

amin canım inşallah zeynep in böbrek üstü bezinde tümör var canım onu alacakalr

rabbim acil şifalar versin.. biran önce atlatır inşallah..

amin çok tşk ederim tatlım

cenaaa maşallah oruc borcunu bitirmişş sayılırsın allah kabul etsin. nasıll tutabiliyosun sanada ayrıca hayranım. benim kız karın doyuucu bir şey yemiyoo anlmadım gitti .ayrı çorba yaptım yemedi kendi yaptıgımız yemeklerden veriyorum onuda biraz yiyiyo sabah kavaltıda bebe bisküvisi 2 tane eziyorum onu bile bitirmiyo . .bii milupa ve bebelac sütlü pirinçli aldım yemedi .3 gün önce herebabyden geldi içinde de sütlü pirinçli var onu verecegim birde bugün muhallebi yapıp verecegim. napsam bilemedim

Son düzenleme:

inşallah canım tşk ederim

günaydın hanımlar hayırlı günler 20lik dişimi çektirdim 3 hafta oldu ağrısı aşırı şiddetlendi dün oy oy çıldırcam
geçmiş olsun canım yaa..
diş ağrısı kabir azabının yarısı diye bi laf var..
Allah göstermesin, çok fena bi şey
ilaç da içemiyorsun di mi, ecoş emiyor:26:
belki tekrar bi doktora görünmen gerek..

oruç tutulur bacım, ama emzirdiğim ve spor da yaptığım için seyrek tutuyorum.
başlayınca da günbegün azalıyor zaten, inş bu ay bitecek

yemek mevzuunda; çoğumuz aynıyız. sütlü pirinçliyi bizimki de içmiyor :100:
çorba püre hak getire..
bizim yediğimiz yemeklere ekmek batırıp ağzına veriyorum, öyle yiyor..
ama kaşığa karşı bi alerjisi var sanki:44:
eline ekmek verince de keyifle yiyor..

ben bebe bisküvisi hiç vermiyorum desem yalan olmaz, bazen tahin pekmezin için bi tane atıyorum.
genelde cici bebenin etimeğinden veriyorum kahvaltıda, o yoksa tahıllı tam buğday ekmeği.. evde ne varsa..

Merhaba hanımlar, nerdeyse bi haftadır hiç bakamadım topiğe işler yoğun, oğlum iyice yemekten kesilmeye başladı, ağzında tutmaya başlıyo yemeği, napcam bilmiyorum. Sütüm azaldığı için devam sütü vermeye çalışıyorum ama oda olmuyo, istemiyo biberonu Geçen ay kilo alımı fena değildi ama bu ay hiç almadı sanki, iki hafta sonra sağlık ocağında boy kilo kontrolümüz var, bakalım ne çıkacak

Bu arada bakıcı ile büyük sayılmayacak sorunlarım var. Eşim onun buzdolabımıza yiyecek bırakmasından rahatsız, bende çok hoşnut sayılmam ama ona yemek hazırlayıp bırakmaktan iyidir herhalde. Kendi yiyeceğini getiriyo çoğunlukla, bende evdeki şeylerden yiyebileceğini söylemiştim, ben abarttığını düşünmüyorum ama eşim onun poşet çaylarını kullanmasından hiç hoşlanmadı
Bakıcısı olan arkadaşlar siz yemek durumunu nasıl çözüyorsunuz, kendimi getiriyo, evinizden bişeyler pişirip mi yiyo nasıl yapıyo?

Bu arada ya oğlum ona karşı farklı davranıyo ya da bakıcı durumu biraz abartıyo. Benim oğlum ilk aylarda evin çok kalabalık olmasından ötürü hep kucağa alışmıştı, fakat ben mama sandalyesi vs de otururken onunla ilgilenerek oyuncak vs ile onu bu alışkanlıktan döndürdüm, çok canı sıkılmadıkça, bi sıkıntısı yoksa, uyku saati çok yaklaşmamışsa oturur kucağıma almadan vakit geçirtebilirim.Tabi bu ev işi yapmamda büyük bi avantaj oldu.
Ama bakıcımız sürekli kucağında oturduğunu veya sürekli kucakta gezmek istediğini söylüyor. Bu sabahda bi miktar şahit oldum, illa kucağına alsın diye mızmızlık yaptı sıpa. Sizce ikimize farklı davranıyo olabilir mi?

çok tşk ederim canım

amin canım inşallah zeynep in böbrek üstü bezinde tümör var canım onu alacakalr

amin çok tşk ederim tatlım

çok geçmiş olsun, allah kolaylıkla iyileşmeyi nasip etsin.

sağol tatlım inşallah

canım günaydın iltihaplanmasın cektirdiğin yer ? dr antibiyotik vermemişmiydi ?

olabilir canım ya dün bi çikolata yiyeyim dedim cnaımdan can gittti ilaçları kullanmadım emzirdiğim için şimdide kullansam bir fayda etmez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…