canım benim çok tşk ederim gözlerim doldu yazdıklarını okurken hoş gözlerim hiç kurumadı zaten akşamdan beri evet yaz gelsinde birlikte ne güzel oynayacak kuzular zeynep 4 yaşında
dediğin gibi allah ne o hastanelere düşürsün insanı ne doktorlara
Canım bizde iyi olmaya çalışıyoruz yani edacık iyi maşallah ama annemin biraz bileği ağrıyor ona üzüldüm çünkü eda artık yormaya başladı birde tabi malum konu Zeynep in ameliyatı akşamdan beri kıza iki kere lavman yapıldı şimdide serum takmışlar biraz moralim bozuk anlayacağın şu günü hayırlısı ile bir atlatsak iyi olacak
çok geçmiş olsun canım.ALLAH c.c şifa versin.
kızlar dişlerininiz hayırlı olsun bizim daha hiç çıkmadı bizim yediklerimizden yiyiyor deyenlere hayranım benim kızım kendi yemeklerini bile zor yiyiyor valla iştahsız bebek çok zor
kafam bugün biraz dalgın ablamın kızı zeynep i yatırdılar hastaneye damar yolu açmışlar ağlayıp duruyormuş Allah ım yarını bir atlatsak hayırlısıyla
dua edin kızlar
Canım bugün öğlenden sonra ameliyat olacak
Bi arkadaşımın kızında da her dişte bi grip atlatıyordu. Öksürüklü falan. Bünyeleri zayıf düştüğü için diş çıkarma döneminde diğer hastalıklara açık olabiliyorlar.kızlaaaarrr günayydınnnn
cincon um haklısın dişten beri günde 1 kez girebilir oldum,sebebi şudur;
normalde kendi kendine oyalanan küçük hanım 1 haftalık hastalık döneminde (anne yüreği) kucağa alıştırdığım için artıkk hiiç durmuyorrrsürekli el ele emekleme gezme kucakta oturup oyuncakla oynama modundayız
annemin bi lafı var hasta olduğuna mı üzüleyim huyunun değiştiğine mi diyee,haklı vallaaa
diş bugdayı hazırlıkları kafamda hazır amaaa şu diş iyice bi gözzüksünn görmemişler gibi olmayayımm,tam çıkmamıl dişe parti verip
iye için şurup kullanıyoruz açıkcası canımı da sıkmadı değil bu olay,o kadar titizleniyorum altını temzilerken ama yinede kaptı yavrum enfeksiyonu:26: koli basili çıktı idrar kültüründee,inşallah şu ilaç yarar...
pediastrum,canım hepimiz dua ediyoruz,Allahın izniylee Zeynep en kısa zaman da iyileşecek merak etmee..
aryamm maşallah kuzuna şimdiye kdar hasta olmamış benm kızım gibiinşallah hasta olmazsınızz,şu kışı hastlıklar olmadan bi atlatsaakk...
gece uykusuzlukları,sık sık ağlayarak uyanmaları ben 2 aya yakındır yaşıyorum biliosnuz ve tek sebebi dişmiş anladım kii...
ayrıca diş nezlesi diye bi tabir varr,bircenin 5 gün falan burnu aktı ama başka bi hastalık belirtisi yoktu..meğer dişi çıkarken burun akarmışş
siz de böyle şeylerle karşılaşırsanız dişten olabilir diye bi düşünün canlarım..
günaydın hanımlar hayırlı günler20lik dişimi çektirdim 3 hafta oldu ağrısı aşırı şiddetlendi dün oy oy çıldırcam
İnşallah hemen atlatır da kurtulursunuz şu hastanelerden. Yavrum şifa bulsun da tek. Dua et canım bol bol. Allahım korur onları inşallah içini ferah tut.
gecmiş olsun bir an önce ameliyatı olsun sağlıkla cıksın ameliyattan inşallah. buarada ben olayı tam bilmiyorum ne ameliyatı olacaktı ?
rabbim acil şifalar versin.. biran önce atlatır inşallah..
kızlaaaarrr günayydınnnn
cincon um haklısın dişten beri günde 1 kez girebilir oldum,sebebi şudur;
normalde kendi kendine oyalanan küçük hanım 1 haftalık hastalık döneminde (anne yüreği) kucağa alıştırdığım için artıkk hiiç durmuyorrrsürekli el ele emekleme gezme kucakta oturup oyuncakla oynama modundayız
annemin bi lafı var hasta olduğuna mı üzüleyim huyunun değiştiğine mi diyee,haklı vallaaa
diş bugdayı hazırlıkları kafamda hazır amaaa şu diş iyice bi gözzüksünn görmemişler gibi olmayayımm,tam çıkmamıl dişe parti verip
iye için şurup kullanıyoruz açıkcası canımı da sıkmadı değil bu olay,o kadar titizleniyorum altını temzilerken ama yinede kaptı yavrum enfeksiyonu:26: koli basili çıktı idrar kültüründee,inşallah şu ilaç yarar...
pediastrum,canım hepimiz dua ediyoruz,Allahın izniylee Zeynep en kısa zaman da iyileşecek merak etmee..
aryamm maşallah kuzuna şimdiye kdar hasta olmamış benm kızım gibiinşallah hasta olmazsınızz,şu kışı hastlıklar olmadan bi atlatsaakk...
gece uykusuzlukları,sık sık ağlayarak uyanmaları ben 2 aya yakındır yaşıyorum biliosnuz ve tek sebebi dişmiş anladım kii...
ayrıca diş nezlesi diye bi tabir varr,bircenin 5 gün falan burnu aktı ama başka bi hastalık belirtisi yoktu..meğer dişi çıkarken burun akarmışş
siz de böyle şeylerle karşılaşırsanız dişten olabilir diye bi düşünün canlarım..
geçmiş olsun canım yaa..günaydın hanımlar hayırlı günler20lik dişimi çektirdim 3 hafta oldu ağrısı aşırı şiddetlendi dün oy oy çıldırcam
oruç tutulur bacım, ama emzirdiğim ve spor da yaptığım için seyrek tutuyorum.cenaaa maşallah oruc borcunu bitirmişş sayılırsın allah kabul etsin. nasıll tutabiliyosun sanada ayrıca hayranım. benim kız karın doyuucu bir şey yemiyoo anlmadım gitti .ayrı çorba yaptım yemedi kendi yaptıgımız yemeklerden veriyorum onuda biraz yiyiyo sabah kavaltıda bebe bisküvisi 2 tane eziyorum onu bile bitirmiyo . .bii milupa ve bebelac sütlü pirinçli aldım yemedi .3 gün önce herebabyden geldi içinde de sütlü pirinçli var onu verecegim birde bugün muhallebi yapıp verecegim. napsam bilemedim
allah şifa versin canım. inşallah bunuda atlatır.
çok tşk ederim canım
amin canım inşallah zeynep in böbrek üstü bezinde tümör var canım onu alacakalr
amin çok tşk ederim tatlım
Selam kızlarrr
Bugün oyun grubuna gidiyoruz öğlen akşama yazarım
pediastrum güzel haberler alırız inşallah cnm senden, Zeynep' e acil şifalar
Dişleri çıkanların gözüaydın, bol ısırmalı günlerrr. Bizimki fena ısırıyordaaa
canım günaydın iltihaplanmasın cektirdiğin yer ? dr antibiyotik vermemişmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?