Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ahahaha ayaklara bakkk fırından yenii çıkmışş poğaçaaa gibii
özellikle çıplakken ayaklarr tam ısırmalık oluyoo
ben de senin gibi anca ayak gösterebiliyorum canımm babadan yasaklıyızz

ha haaa.. biz de poğaça diye seviyoruz ayaklarını

eşim bu fotoları bilmiyor, bilse

dönmüyor diye üzülüyordum ayyyyyyy şimdi çıldırıyorum dönmesin durduramıyorummm :111:

ha haaa.. biz de poğaça diye seviyoruz ayaklarını

eşim bu fotoları bilmiyor, bilse
benim kızımın ayakları bile babasına benziyorr
poğaça ayak babadan geçme yaniii

bende bendeeee

kokusuna gelince pişirirkennn kenarda bir cezve içinde yumuşatıcı kaynatırsan kokusu olmayacaktır

bi deneyelim bakalımm
bu arada midi fırınım var benim,onunla balkonda yapıorm o zaman da az kokuyor

selam minita oyun grubunu bende düşünüyorum hatta sizin gittiğiniz oyun grubuna deneme dersi için form doldurdum çok kopyacıyım
bizimki dişleri çıkmadan önce önce cok fena vakumluyordu.Tırnaklarını geçiriyor tekmeliyor ilerisini düşenemiyorum.Göbeğini kaşıyor höhöö diye bizi korkutmaya çalışıyor tam bir sarı dayı.Hele o bakışları alt dudağını sarkıtıyor bir hömeriyorki.

hulicim bende emir alp 2 yaşına gelince işe başlayacağım için bakıcı bulacağım.Bence buzdolabı veya yiyecekler konusunda cok fazla sıkmayın neticede yemegını de getiriyormus.Siz ne kadar güler yüzlü olursanız o da bebeğinize karşı daha içten daha ilgili olur.ufak tefek şeylere takılmayın.Kucak konusuna gelince artık büyüdükleri için bebekler kişiye göre hareket ediyor.Oğlum annemi görünce coşuyor mesela haha hihi sürekli aksiyon halinde ben ise oturtarak oynatmaya alıştırdıgım için ya da yürüttüğüm için beni gördüğü anda ya birlikte oynamak ya da yürütmemi istiyor.

miracle size de çok geçmiş olsun diş konusunda kesinlikle haklısın. artık geceleri saatte bir uyanıyor emir alp artık uykusuzluğu kabullendim.

saol canım hepimizin şu diş sıkıntısı bi an evvel geçer inşallahh..
benimki 2-3 gündür gecede 3-4 defa uyanmaya başladı,bu bile bana yeter
neredeyse 6-8 defa uyanıyordu çünküü

saol canım hepimizin şu diş sıkıntısı bi an evvel geçer inşallahh..
benimki 2-3 gündür gecede 3-4 defa uyanmaya başladı,bu bile bana yeter
neredeyse 6-8 defa uyanıyordu çünküü

evet canım keşke bitse siz biraz düzelmeye başlamışsınız 3-4 defa cok iyi bende o günler tekrar gelsin istiyorum.Emir alpin yatışı 8-8.30 gibi kalkışı sabah 7 gibi o arada 7-8 kere uyanıyor.

evet canım keşke bitse siz biraz düzelmeye başlamışsınız 3-4 defa cok iyi bende o günler tekrar gelsin istiyorum.Emir alpin yatışı 8-8.30 gibi kalkışı sabah 7 gibi o arada 7-8 kere uyanıyor.

ohooo maşallahhh emir alp e o zamannn
birce akşam 10 ile 12 arasında uyuyor sabah en geç 9 da kalkıo
uykuyu pek sevmez dee

ohooo maşallahhh emir alp e o zamannn
birce akşam 10 ile 12 arasında uyuyor sabah en geç 9 da kalkıo
uykuyu pek sevmez dee

:))6-9 ay arasındaki bebeklerin toplam 14 saat 15 dk uyuması gerekiyormuş.Genelde bebekler bu saati tamamlıyorlar.gece uykusunu 11 saat sabahdan akşama kadar olan uykusunu 3 saat olacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum.Aslında senin bebişinde gece yaklaşık 11 saat uyuyor 10 da yatıyor 9 da kalkıyor ben biraz daha erken yatırıyorum:))

zeynep girdi ameliyata kızlar dua edin lütfen 3 ten sonra haber bekleyin demiş doktor

Ayy canım aynı olayı aynı şekilde geçen hafta yaşadım. Bizimkide biraz ağlayıp sustu. Dr bişi yok dedi. Morarma falanda olmadı. Ama o vicdan azabı bana yetti. Anladımki artık bebişler çok hareketlendi. Sürekli kontrol altında tutmak lazım. Canını sıkma allahım onları koruyor mucizevi bir şekilde.
nerdesiniz kızlar yaaa?!:126:

Hehh geldimm....
Öğle paydosunda yemeğimi yaptım. Tavuklu domates çorbasıyla ( kızımda içecek) lahana sarma.
Ayşeciğin puacaları da harika

çok geçmiş olsun
diğerinin yürüteçten olduğunu sanmıyorum
iltihap olursa işin daha da zorlaşır doktora görün gene

oyy yerim o ayakları

çok haklısın katılıyorum

Ben de hasta oluyorum galiba bogazlarim fena bu oyun grubuna bnde form doldurdum aradilar ama ayni gun icinde kayit olmazsaniz deneme dersi 50 lira dediler o nasi deneme dersi sasirdim

Ben de hasta oluyorum galiba bogazlarim fena bu oyun grubuna bnde form doldurdum aradilar ama ayni gun icinde kayit olmazsaniz deneme dersi 50 lira dediler o nasi deneme dersi sasirdim

kızlar şu oyun grubu hakkında bilgi verir misiniz..

Eve geldim, kızım uyuyo, uyansın göbişi doyurup dışarı çıkıcaz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…