- 8 Ağustos 2011
- 11.705
- 8.789
- 448
ahahaha ayaklara bakkkfırından yenii çıkmışş poğaçaaa gibii
özellikle çıplakken ayaklarr tam ısırmalık oluyoo
ben de senin gibi anca ayak gösterebiliyorum canımm babadan yasaklıyızz
kokusuna gelince pişirirkennn kenarda bir cezve içinde yumuşatıcı kaynatırsan kokusu olmayacaktır
benim kızımın ayakları bile babasına benziyorrha haaa.. biz de poğaça diye seviyoruz ayaklarını
eşim bu fotoları bilmiyor, bilse
bende bendeeee
kokusuna gelince pişirirkennn kenarda bir cezve içinde yumuşatıcı kaynatırsan kokusu olmayacaktır
Selam kızlarrr
Bugün oyun grubuna gidiyoruz öğlen akşama yazarım
pediastrum güzel haberler alırız inşallah cnm senden, Zeynep' e acil şifalar
Dişleri çıkanların gözüaydın, bol ısırmalı günlerrr. Bizimki fena ısırıyordaaa
Merhaba hanımlar, nerdeyse bi haftadır hiç bakamadım topiğeişler yoğun, oğlum iyice yemekten kesilmeye başladı, ağzında tutmaya başlıyo yemeği, napcam bilmiyorum. Sütüm azaldığı için devam sütü vermeye çalışıyorum ama oda olmuyo, istemiyo biberonu Geçen ay kilo alımı fena değildi ama bu ay hiç almadı sanki, iki hafta sonra sağlık ocağında boy kilo kontrolümüz var, bakalım ne çıkacak
Bu arada bakıcı ile büyük sayılmayacak sorunlarım var. Eşim onun buzdolabımıza yiyecek bırakmasından rahatsız, bende çok hoşnut sayılmam ama ona yemek hazırlayıp bırakmaktan iyidir herhalde. Kendi yiyeceğini getiriyo çoğunlukla, bende evdeki şeylerden yiyebileceğini söylemiştim, ben abarttığını düşünmüyorum ama eşim onun poşet çaylarını kullanmasından hiç hoşlanmadı
Bakıcısı olan arkadaşlar siz yemek durumunu nasıl çözüyorsunuz, kendimi getiriyo, evinizden bişeyler pişirip mi yiyo nasıl yapıyo?
Bu arada ya oğlum ona karşı farklı davranıyo ya da bakıcı durumu biraz abartıyo. Benim oğlum ilk aylarda evin çok kalabalık olmasından ötürü hep kucağa alışmıştı, fakat ben mama sandalyesi vs de otururken onunla ilgilenerek oyuncak vs ile onu bu alışkanlıktan döndürdüm, çok canı sıkılmadıkça, bi sıkıntısı yoksa, uyku saati çok yaklaşmamışsa oturur kucağıma almadan vakit geçirtebilirim.Tabi bu ev işi yapmamda büyük bi avantaj oldu.
Ama bakıcımız sürekli kucağında oturduğunu veya sürekli kucakta gezmek istediğini söylüyor. Bu sabahda bi miktar şahit oldum, illa kucağına alsın diye mızmızlık yaptı sıpa. Sizce ikimize farklı davranıyo olabilir mi?
çok geçmiş olsun, allah kolaylıkla iyileşmeyi nasip etsin.
kızlaaaarrr günayydınnnn
cincon um haklısın dişten beri günde 1 kez girebilir oldum,sebebi şudur;
normalde kendi kendine oyalanan küçük hanım 1 haftalık hastalık döneminde (anne yüreği) kucağa alıştırdığım için artıkk hiiç durmuyorrrsürekli el ele emekleme gezme kucakta oturup oyuncakla oynama modundayız
annemin bi lafı var hasta olduğuna mı üzüleyim huyunun değiştiğine mi diyee,haklı vallaaa
diş bugdayı hazırlıkları kafamda hazır amaaa şu diş iyice bi gözzüksünn görmemişler gibi olmayayımm,tam çıkmamıl dişe parti verip
iye için şurup kullanıyoruz açıkcası canımı da sıkmadı değil bu olay,o kadar titizleniyorum altını temzilerken ama yinede kaptı yavrum enfeksiyonu:26: koli basili çıktı idrar kültüründee,inşallah şu ilaç yarar...
pediastrum,canım hepimiz dua ediyoruz,Allahın izniylee Zeynep en kısa zaman da iyileşecek merak etmee..
aryamm maşallah kuzuna şimdiye kdar hasta olmamış benm kızım gibiinşallah hasta olmazsınızz,şu kışı hastlıklar olmadan bi atlatsaakk...
gece uykusuzlukları,sık sık ağlayarak uyanmaları ben 2 aya yakındır yaşıyorum biliosnuz ve tek sebebi dişmiş anladım kii...
ayrıca diş nezlesi diye bi tabir varr,bircenin 5 gün falan burnu aktı ama başka bi hastalık belirtisi yoktu..meğer dişi çıkarken burun akarmışş
siz de böyle şeylerle karşılaşırsanız dişten olabilir diye bi düşünün canlarım..
selam minita oyun grubunu bende düşünüyorum hatta sizin gittiğiniz oyun grubuna deneme dersi için form doldurdum çok kopyacıyım
bizimki dişleri çıkmadan önce önce cok fena vakumluyordu.Tırnaklarını geçiriyor tekmeliyor ilerisini düşenemiyorum.Göbeğini kaşıyor höhöö diye bizi korkutmaya çalışıyor tam bir sarı dayı.Hele o bakışları alt dudağını sarkıtıyor bir hömeriyorki.
hulicim bende emir alp 2 yaşına gelince işe başlayacağım için bakıcı bulacağım.Bence buzdolabı veya yiyecekler konusunda cok fazla sıkmayın neticede yemegını de getiriyormus.Siz ne kadar güler yüzlü olursanız o da bebeğinize karşı daha içten daha ilgili olur.ufak tefek şeylere takılmayın.Kucak konusuna gelince artık büyüdükleri için bebekler kişiye göre hareket ediyor.Oğlum annemi görünce coşuyor mesela haha hihi sürekli aksiyon halinde ben ise oturtarak oynatmaya alıştırdıgım için ya da yürüttüğüm için beni gördüğü anda ya birlikte oynamak ya da yürütmemi istiyor.
miracle size de çok geçmiş olsun diş konusunda kesinlikle haklısın. artık geceleri saatte bir uyanıyor emir alp artık uykusuzluğu kabullendim.
saol canım hepimizin şu diş sıkıntısı bi an evvel geçer inşallahh..
benimki 2-3 gündür gecede 3-4 defa uyanmaya başladı,bu bile bana yeter
neredeyse 6-8 defa uyanıyordu çünküü
evet canım keşke bitse siz biraz düzelmeye başlamışsınız 3-4 defa cok iyi bende o günler tekrar gelsin istiyorum.Emir alpin yatışı 8-8.30 gibi kalkışı sabah 7 gibi o arada 7-8 kere uyanıyor.
eşim istavritten aşağısına bakmıyor canım
çinekopçuyuz biiiiz
şeker portakalıııııma soralım bi de
ohooo maşallahhh emir alp e o zamannn
birce akşam 10 ile 12 arasında uyuyor sabah en geç 9 da kalkıo
uykuyu pek sevmez dee
Rabbim acil şifalar versin, yar ve yardımcısı olsun..zeynep girdi ameliyata kızlar dua edin lütfen 3 ten sonra haber bekleyin demiş doktor
Ayy canım aynı olayı aynı şekilde geçen hafta yaşadım. Bizimkide biraz ağlayıp sustu. Dr bişi yok dedi. Morarma falanda olmadı. Ama o vicdan azabı bana yetti. Anladımki artık bebişler çok hareketlendi. Sürekli kontrol altında tutmak lazım. Canını sıkma allahım onları koruyor mucizevi bir şekilde.günaydınlar..
bugün çok talihsiz bir olayla uyandık. Oğluş yataktan düştügece hiç uyutmamıştı beni, sürekli uyandı, sabah uykusuz bir şekilde emzirirken uyuyakalmışım. o da dönerek uca gitti herhalde, küt sesi ve bağırmasıyla uyandım... yatağım baya yüksek ( baza yatağın yüksekliği vs...) düştüğü yer de tahta.. çok korktum. dr unu aradım, getirmende fayda var dedi.. götürdük heryerini muayene etti. çok şükür birşeyi yokmuş oğlumun.. asıl tedirgin olduğum konu biryerinde kızarıklık fln yoktu ve kafası üzerine mi düştü görmedim.. ayrıca çok az ağladı hemen susup normal haline döndü.. dr birşey olmamış dedi ama hala tedirginim, geçtiğimiz günlerde düşen bebişler vardı, deneyimlerinizi paylaşsanız da içim rahat etse muayene sırasında dr sağ yumurtalığı yukarı kaçıyor, her gelişinizde hatırlat takip edelim dedi.. yukarı kaçıp geri gelmeme olayları oluyormuş.. öyle birşy olursa nolur diye sordum, ameliyat olur dedi.. o an sormak aklıma gelmedi.. acaba yürüteç buna sebep olmuş olabilir mi.. böyle sorun yaşayanlar varmı başka..
nerdesiniz kızlar yaaa?!:126:
çok geçmiş olsungünaydınlar..
bugün çok talihsiz bir olayla uyandık. Oğluş yataktan düştügece hiç uyutmamıştı beni, sürekli uyandı, sabah uykusuz bir şekilde emzirirken uyuyakalmışım. o da dönerek uca gitti herhalde, küt sesi ve bağırmasıyla uyandım... yatağım baya yüksek ( baza yatağın yüksekliği vs...) düştüğü yer de tahta.. çok korktum. dr unu aradım, getirmende fayda var dedi.. götürdük heryerini muayene etti. çok şükür birşeyi yokmuş oğlumun.. asıl tedirgin olduğum konu biryerinde kızarıklık fln yoktu ve kafası üzerine mi düştü görmedim.. ayrıca çok az ağladı hemen susup normal haline döndü.. dr birşey olmamış dedi ama hala tedirginim, geçtiğimiz günlerde düşen bebişler vardı, deneyimlerinizi paylaşsanız da içim rahat etse muayene sırasında dr sağ yumurtalığı yukarı kaçıyor, her gelişinizde hatırlat takip edelim dedi.. yukarı kaçıp geri gelmeme olayları oluyormuş.. öyle birşy olursa nolur diye sordum, ameliyat olur dedi.. o an sormak aklıma gelmedi.. acaba yürüteç buna sebep olmuş olabilir mi.. böyle sorun yaşayanlar varmı başka..
iltihap olursa işin daha da zorlaşır doktora görün genebenede offf diş ço kfeci düşmanımın başına vermesin
zaten sütüm azaldı
geçen avm de bir kadın 1,5 yaşında çocuğunu emziriyordu cuk cuk yutuyordu benimki tek göğüs birde 2 çekişte geliyor bazen bazen çok nadir dolu oluyor
kahvaltı yapcaz ecoşla da ne yapcaz gıcık oluyorum hergün yemek
çok haklısın katılıyorumgünaydın kader dostlarım canlarım yoldaşlarım oğlumun kankişlerinin anneleri (siyasetçiler gibi girdim topiğe bu sabah)
sabah sabah güldürdün beni busmai alemsin ya aptamil değilde prima ağacı olsa iyi olurdu resmen paramızın içine şeeediyo kuzumnapalım canı sağolsun onun
iyi yapmışsın canım bezini vs eşin aldıktan sonra 50 tl de yeterli gibi babanın almak istemediği ekstra şeyleri ordan alırsın borçlar falan varmış kolay değil bu zamanda tek maaşla ev geçindirmek helede evde kira olunca çok daha zor eşinide anlıyorum inşallah borçlarınız bitince rahatlarsınız zaten şu dönem öyle aman aman bir masrafları yok kuzuların yavrum ne giydiğini biliyor ne oynadığını biz aldığımız abartılı kıyafetleri oyuncakları kendimizi mutlu hissetmek için alıyoruz neymiş oğluma para harcadım oğluma yeni birşeyler aldım bu haz mutlu ediyor anne babayı ama gelgelelim aldıklarım onun henüz umrunda bile değilyeterki kucağa alın adımlattırın karnımı doyurun bide bütün gün benle oynayın yoksa ne giydirdiniz hangi marka bez bağladınız banane diyor resmen mama sandalyesi konusuna gelince bende henüz alamadım tanıdık bir adam getirtecekti ona güvendim yerli ürün kaliteli vs dedi getirdiği mama sandalyesi en adisinden oğlum bir hamlede devirirki onu bende ikeadan almayı düşünüyorum bu haftasonu gidiebilirsem iş çıkışı gidip alıcam taksi tutar dönerim eve yoksa eşimi beklersem ohooo aylarca ertelenir o olay yeterki kuzular iyi olsun zamanla borçta ödeniyor parada biriktiriliyor tecrübeyle sabittir ben öyle zor dönemler yaşadımki işsizim hastanede yatıyorum her ay dünya kadar ilaç hastane masrafım var eşim bir başına çalışıyor üstelik kendi arabamız her ay 2.650 tl kredi borcu var üzerine kredi kartı borcu birikiyor vs vs vs böyle Allahım bu günler geçermi diye diye hastane odasında kendi kendime ağladığım günleri biliyorum garibim ne aileme ne bana belli etmemek için gece gündüz çalışıyor gündüz bizim otobüste gecede otogara gidiyor başka firmalarda yedekçi şoförlük yapıyor günlük 50-60 tl için sabahına hiç uyumadan tekrar bizim arabayla işe devam tam 6 ay böyle geçti sonra ben iyileştim borçlar ödendi arabayı sattık daha fazla manevi zarar vermesin diye eşimi zor ikna ettim en güzeli maaşlı iş ticaret insanın ömrünü yiyor şükürler olsun hepsi geçti evime evlendikten 3 yıl sonra oturma odası yaptım onun dışındada iğneden ipliğe tüm evimizi ikimiz kurmuştuk zaten iki aileden 1 çöp gelmedi he noldu oğlum doğduğu ay borçların son taksidi ödendi doğum paramı kenara attım şimdide borç harç yok ben hatta güne girdim para biriktiriyorum yani herşey geçip gidiyor yeterki Rabbim sabır versin o zor günlerde eşler birbirine destek olsun dirlik düzen olsun ötesi boş gerişye sabretmek kalıyor sabretmek günü geldiğinde şükretmek sen zaten bunların hepsini benden daha iyi biliyorsun o yüzden kanaatkarlığına ve hamaratlığına hayranım canım benim
çok tşk ederim canım
amin canım inşallah zeynep in böbrek üstü bezinde tümör var canım onu alacakalr
amin çok tşk ederim tatlım
Selam kızlarrr
Bugün oyun grubuna gidiyoruz öğlen akşama yazarım
pediastrum güzel haberler alırız inşallah cnm senden, Zeynep' e acil şifalar
Dişleri çıkanların gözüaydın, bol ısırmalı günlerrr. Bizimki fena ısırıyordaaa
Ben de hasta oluyorum galiba bogazlarim fenabu oyun grubuna bnde form doldurdum aradilar ama ayni gun icinde kayit olmazsaniz deneme dersi 50 lira dediler o nasi deneme dersi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?