Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cnm kafasında değil kakasin da var

benim kzımın kakasında da oluyo bazen ama sebebini bilmiyorumkızlar bide benim kızım dogdugunda gözleri lacivertti herkes degişir böyle kalmaz falan dedi şimdi göz rengi açıldı koyu mavi oldu belirginleşti a caba bundan sonra degişme ihtimali var mı ki sizce ne eşim ne ben mavi gözlü degiliz bu arada bide ne tür oyuncaklar aldınız kuzucuklarınıza:44:

selam canım bize dr biogaia ve metsil yazdı ben 3 gün onları verdim ama senin dediğin gibi 3. gün akşamı 2 -3 saat kesintisiz ağladı eşimle şaştık kaldık kucakta bile susmadı..
metsilden pek memnun değil kullananlar bende o yüzden vermemeye karar verdim biogaia da sürekli dolapta durucaktı ben unutmuşum dışarda o yüzden artık onuda yok ettim ..
o çok ağladığı gece eşim nöbetçi ecz gidip nurse harveys aldı allahım nazardan saklasın 2 gündür okadar iyiyiz ki umarım ilaçtandır .. bebeğim sakinleşti sanki dünde kakasını bayağ bi yaptı ..
şimdi gözlüyorum 1 hafta deneyip bakıcam kızımın durumuna eğer bu haftamız sakin geçerse sizede tavsiye ederim ilacı

benim kızımında gözü lacivertti şimdi biraz daha mavimsi oldu ama değişir 6 aya kadar değişiyomuş benim çevremdeki bebeklerin hep değişti ..
keşke değişmese okadar güzelki bu hali ama bizim ailede hatta kuşakta bile mavi gözlü yok eşimin ailesindede yok bakalım artık nasıl olcak

benimkinin de lacivert-grimsi. bu renkte olunca mavi,yeşil,ya da elaya dönüyor. kahverengiye veya siyaha dönmüyor. doktor da söyledi. benim gözlerim de yeşil. bana benzeyecek galiba oğlum
oyuncaklar konusunu ben de merak ediyorum henüz hiçbirşey almadım. ama geçen gün görümcemler bir oyuncağı şıngırdatıyorlardı oğlum dikkatle baktı ona sanırım artık yavaş yavaş oyuncaklarla ilgilenmeye başlıyorlar

Fame selam öncelikle gaz ilaçlarının öyle bı etkisi olduğunu görmedim ben 2 aya yakındır kullanıyoruz 3 farklı ilaç kullandık sizin gaziniz artmiş bence sen yediklerine bak bı onla alakalı olabilir

Göz rengine gelince anne şutu içtiği sürece bebeklerin gözleri tam belli olmayabiliyor bildigim kadarıyla anne sutu mavimsi hava veriyor 10. Ayda bile değişen maviden kahve ye dönenleri biliyorum gözleri iyi gorsunde rengi sorun değil Allah nazardan saklasın yavrularımızı

böyle bi durumu bi arkadaş söylemişti.
sanırım zinco adlı bi ilaç almış, çocuğu rahatlatacağına daha da fena yaptı demişti..

ama bana pek mantıklı gelmiyor bu.:44: yani bu gaz ilacı, amacı gazı sancılarını kesmek, çocuğun rahatlamasını
sağlamak. bunu gerçekleştiremezse, varolan durum daha kötü nasıl yapabilir ki...

belli ki kullandığınız ilaç işe yaramamış.. başka bi şurup deneyebilirsin.
ben de aguline kullandım birkaç gün işe yaramadı, neo baby'ye geçtim.

bugün kızımı severken güldü biliyorum bilinçsiz yaptı ama okadar hoşuma gitti ki sizin bebişler gülmeye başladımı kızlar

zinco oğlumda da aynısını yapıyor. ne zaman versem daha sancılı geçiriyoruz günü.

1 haftadır sulu kesik kusuyor üzerini değiştirmekten bir hal oldum süt mü fazla geliyor yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.

Kızlar benim inanılmaz basım donüyor sabahtan beri ayakta duramıyorum resmen eşimde bir haftadır tekrar hamile olurmusun bide deyip duruyordu bas dönmesi hemen başlamaz diye biliyorum ama yine de korktum napacam ben yaaa

Aynen bizdeki de tam oyle bir uyku. Kucakta siziyor dalsin diye de bekliyorum yatagina koyuyorum 10-15 dakika sonra bir bakiyorum gozler faltasi gibi acilmis
bugün kızımı severken güldü biliyorum bilinçsiz yaptı ama okadar hoşuma gitti ki sizin bebişler gülmeye başladımı kızlar

Bizde 41 gunluguz bugun epeydir guluyor bize konusuyoruz sabki anliyor gibi tepkiler veriyor, savahlari ozellikle yatak sefasi yapiyoruz tam savah sekeri

Cnm kusma bize göre asırı olmalı ki Dr lar kusuyor desin benim kızım kuzenimin yanında bı kere kustu kuzenim cocuk Dr kusmasi bana göre çoktu korktum ben kuzenim noluyo sakın ol normal bunlar fazlayı kusuyor gazı çıkarken kusuyor dedi artık ben rahatladım panik yapma usutmemissindir yani

Son düzenleme:
bir hafta sonra 2 aylık olacak kızım. yaklaşık on gündür onunla konuşunca bana gülümsüyo
bir iki gündür de konuşuyo sanki. ana kız babasını çekiştiriyoz:90:

1 haftadır sulu kesik kusuyor üzerini değiştirmekten bir hal oldum süt mü fazla geliyor yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.
bebeğin çok kusması gazlı olduğunun da göstergesiymiş..

Son düzenleme:

Tşk ederim kızlar cevapladığınız için bizde 2 aylığız hep gaz sorunumuz vardı geçen p.tesi dr. gaz ilacı verdi Flatulex die bişey bu azaltıcak dedi 2 gün kullandım anaaam benim oğlada gaz tavan yaptı hemen dr aradım ilacı kesmek için devam et cumaya kadar başta biraz olabilir cumadan sonrada devam ederse kesersiniz dedi:44: bende bir koca var sağolsun dr vermediği hiç bişeyi gidip eczaneden almaz :26:
Fame selam öncelikle gaz ilaçlarının öyle bı etkisi olduğunu görmedim ben 2 aya yakındır kullanıyoruz 3 farklı ilaç kullandık sizin gaziniz artmiş bence sen yediklerine bak bı onla alakalı olabilir

Canım benim yediklerime o kadar çok dikkat ediyorum ki yediklerimden kaynaklandığını sanmıyorum:26:

bizim paris seyehati fena geçmedi en azından o kadar acı yaşamadım hemde spiral olmasına rağmen:118:

Dün oğluma colinox verdi doktor, ilk 15 dk'da etkisini gösterdi.
Saat 4 gibi uyandı ama çok huzurluydu, sabah 6'ya kadar ağlayan oğlum dün gece çok rahat uyuyup uyandığında gülücükler saçıyordu.
Ben konuştuğumda gülüyor zaman zaman, bilinçlimi bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…