Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım yaa kıyamam.. Eczaneden burun spreyi al istersen çok rahatlatıyor en azından tıkanıklığa çare var. çok geçmiş olsun.

Sanada çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah.

sorma yaa nasıl fırladıysa evde işin ilginci ben onu evde bile hiç o pijamayla görmemiştim nerden bulmuş nasılçıkarmış annesi vermişti evlenirken lise zamanlarından kalma mahmut bunu çok sever sakla demişti oda sakla sakla taaa en dibe sakla görmiyim demişti aklınamı esti cırtlak mavi pijamalarımı çıkarıp giyeyim diye deli manyak yahu

sorma adam dergahlara karıştım sandı kk diyince de akla hakikaten böyle üstü kapalı işler gibi geliyor :) gerçi yalanda değil üstü kapalı çok gizli işler çeviriyoruz

olsun neticede dün yapmışsın bugün yiyorsun libyanam boş dururmu

öyle valla bi biz çalışıyoruz özelde herhalde :)

Zeynep daha eve çıkmadı canım cumaya kadar yatacak muhtemelen ama iyimiş başlamış cadılık yapmaya

sorma pediastrum seni kendime çok yakın hissediyorum bu yüzden herkes saat 3-4 te eve geldim eve gidiyorum derken seni hatırlayıp olsun biz çalışırız diyorum kendi kendime

kim ayırmazmış nolmuş ayırırsa benimde işyerinin burda var a101 birazdan çıkıp bakayım bende bu arada tşk ederim geçmiş olsun dileklerin için

elifnaz sanada tşk ederim canım evet işyerinde olmam avantaj sağolsunlar duyarlıdır iş arkadaşlarım hemen hastaneye yetiştirmişler yolda olsam allah mıhafaza mahvolurdum

Biz bugün 7 aylık oldukkkkk

cincon alıntılayamadım ama sanada geçmiş olsun cnm, eşinde yazık adam korkmuştur kimbilir nasıl fırladı evdenn:))

sağol canım evet erkekler dahamı evhamlı bu durumlarda ben aynı durumda olsam makyaj yapıp çıkmam ama en azından pijamaylada fırlamam bir pantalon kazak geçirir koşarım en azından şaşkın aşık işte

Evet sırlar dolu burası... Herkes gizemli...

Minitacım 7. ayını hayırlı olsun...

Pediastrum84 tekrar geçmiş olsun hayatım zeynep iyiymiş burdan okuduğum kadarıyla. inşallah tez zamanda hiçbişeciği kalmaz. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin hepimizin evladını korusun. Aradabir sadece zeynebi merak ettiğim için bakınıyordum.
Tatlı annişler hepinize merhaba. bebeklerinizde iyidir umarım. Oğlum birkaçgündür çok huysuz teyzeleri yemek yok, uyku yok çok yorgunum. bugün bikaç saat uydumda biraz kendime geldim allha şükür. nihayetinde bizimde DİŞİMİZ PATLADIIII. bembeyaz sırıtıyor önden. eşimle arabada giderken gördük. hadi hemen pasta alalım diyo. olmaz dedim ben hazırlık yapmam lazım hem zaten pastayı hemen yapıp vermiyorlar. çok mutlu olduk. darısı dişi çıkmayan bebişlere olsun.

Nkolik poğaça tarifini sanırım sen vermiştin.. Denedim dün çok güzel oldu.. eşim misafirlerim çok beğendi...
Tarif için teşekkür ederim...

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz. Kv kasaptan kemik almış bende kaynattım mini kaplara koyup buzluğa attım. ayrıca normalde yemeklerine tavuk suyu ve et suyu katıyorum hatta tavuğu haşlayıp didikleyip suyu ile birlikte küçük parçalar halinde buzluğa atıyorum. zaten bütün yemeklerini blanderdan geçirdiğim için parça kalmıyor. ama bu kemik suyu konusunda tereddütlüyüm acaba versemmi. çok faydalı olacağınıda düşünüyorum aslında ama çelişkide kaldım. ne zararı olcakki olmaz heralde ama vermekte çok istiyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Bence vermende bir sakınca olmaz... sonuçta çok faydalı bir şey...

canım çok tşk ederim zeynebim iyi çok şükür

dişiniz hayırlı olsun sanırım bizimde mi patlıcak nedir edoş gece olduğu gibi gündüzde uyumuyormuş ve biraz huzursuzmuş ayrıca iştahı yokmuş bakalım hayırlısı

Nkolik poğaça tarifini sanırım sen vermiştin.. Denedim dün çok güzel oldu.. eşim misafirlerim çok beğendi...
Aaaa çok sevindim libyanacım. tarif bendendi. başka tariflerde paylaşabilirim istersen. çok sık giremiyorum ama uzak kalıncada çok özlüyorum burayı. istediğiniz bişey olursa mutlaka okurum yazamasamda. Afiyet bal şeker olsun. bende dün güveçte pirinç pilavı üstü kekikli tavuk yaptım,bide yanına dondurmalı irmik helvası vede erişteli yeşil mercimek çorbası manyak güzel oldu. (övünmek gibi olmasın) ne yemek yapsam diye düşünenlere fikir açısından söylüyorum. ben burdan yaptığınız yemekleri okuyunca aaa bende yapimmm oluyorum.

Hayırlısı canım inşallah diştirde oda atlatır. çıkacak daha çok diş var yaaa offf.

Bizim doktorumuz 1 yaşından önce ağır gelebilir dedi canım ama sen çorbanın tamamını onunla yapmıyorsun sonuçta sadece bir tablet atıyorsun bunun bir zararı olacağını zannetmiyorum

Bugünde kısır yaptım. sabahtan beri kısır yiyorum. safiye soyman sadece kısır yiyerek zayıflamışda. acaba diyorum bende mi öyle yapsam. 67 kilo olmuşum. hayatımda o kiloyu hiç görmemiştim.

Bizim doktorumuz 1 yaşından önce ağır gelebilir dedi canım ama sen çorbanın tamamını onunla yapmıyorsun sonuçta sadece bir tablet atıyorsun bunun bir zararı olacağını zannetmiyorum
evet sadece bir tablet. yeğenim bacağını kırmıştı. bu kemik suyu sayesinde 15 günde turp gibi oldu. bide diğer yeğenlerde de kv çok kullanmış kemik suyunu hepside iri yapılı maşallah. kemik suyuna bağlıyo kv.

Kısırının tarifini verebilirsin mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…