günaydın kızlarrrrrrrben dünden beri kötüyüm müge anlıdaki sinem bulundu malesef ölü olarak ve 3 yıldır aynı yerdeymiş kemikleri saçı bulundu aman Allah ım yavrularımızı koruuu
Canım yaa kıyamam.. Eczaneden burun spreyi al istersen çok rahatlatıyor en azından tıkanıklığa çare var. çok geçmiş olsun.Canlarim cok saolun ihlamur portakal hic fayda etmedi resmen sabahi sabah ettik yadir de cok huzursuzdu esim hangimize bakacagini sasirdi ve sabaha karsi zorla minoset icirdi daha kotu olup antibiyotik verecekler falan diye zorka tikti ins oglusa cok zarari olmaz hastaliktan bayilirken bile evladini dusunuyo insan umarim daha iyi olurum su an hala burun tikali nefes alamiyorum
Canlarim cok saolun ihlamur portakal hic fayda etmedi resmen sabahi sabah ettik yadir de cok huzursuzdu esim hangimize bakacagini sasirdi ve sabaha karsi zorla minoset icirdi daha kotu olup antibiyotik verecekler falan diye zorka tikti ins oglusa cok zarari olmaz hastaliktan bayilirken bile evladini dusunuyo insan umarim daha iyi olurum su an hala burun tikali nefes alamiyorum
Sanada çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah.günaydın herkese
dün işyerinde fenalaşmışım eşim gelmiş apar topar hastaneye kaldırmışlar doğumdan sonra 2. adetimi oldum aşırı kan kaybından zaten malum kan hastalığımdan dolayı hala müzdaribim kan depolarım boşalmış düşüverişim olduğum yere oysa sabah gayet iyiydim sizede yazdım çizdim hemde 7. ayımız doldu diye çok sevinçliydim oğlumu alıp gezmelere gidecektik iş çıkışı kısmet değilmiş eşimin bir gelişi var gülermisin ağlarmısın cırtlak mavi bir pijama takımı ayağında kundura ayakkabılar allahım rezalet ayılır ayılmaz ilk lafım ben nerdeyim noldu değil mahmutt bu ne hal oldu başladılar gülmeye sonra aaa ben nerdeyim ya dedim
neyseki şükür bugün iyiyim istirahat ettim dün bol bol bugün iyiyim
pediastrum dün aklım hep zeynepteydi eşim izin vermedi pc açmama ya bir dur diyorum bişeye bakıp kapatıcam olmazzzz dinleneceksin ya tamam dinleniyorum işte bişeye bakıyım hayır tel aç diyor ya ne telefonu kk ya girmem lazım kk ne ya sen benden habersiz dergahlara falanmı üye oluyorsun demezmi bak ben kk pkk istemem dedi ardından koptum tabi aman iyi be girmiyorum yarın sorarım dedim yarın nerde görcen kim bu kk demesinmi en son anlattım bak kk değil kadınlar klubü vs vs vs ikna oldu neysekiadamın yüreğine inecekti bizim hatun bunalımdan dergahlara sarmış die
neyse zeynep çıkmış anlaşılan iyiymişte çok şükür bu arada geçmişi okudum öyle kabaca ama alıntı yapamadım işler birikmiş bir mrb diyim işe koyulayım dedim öptüm şekerler hee feyza ve aryaa tayinlerinize çok sevindim gözünüz aydın olsun ayrıca oyun grubu konusunu bende merak ettim nedir bu neresidir neşe erberk varmış 4 haftalık 99 tl olmazsa ona üye olabilirim araştırıcam
Çok geçmiş olsun Cananım.. Allah şifa versin dikkat et kendine...
Güldürdün gene bizi...Ne yapsın adamcağız karısı hastanelik olmuş.. Takım elbise giyiptemi gelsin.. .
Dergah haaa...Benim eşim burayı duyunca cinleniyor hemen hiç sevmiyor burayı...
Dün mutfaktaydım canım... şuan oturuyorum...
öyle valla bi biz çalışıyoruz özelde herhalde :)
Zeynep daha eve çıkmadı canım cumaya kadar yatacak muhtemelen ama iyimiş başlamış cadılık yapmaya
Ay çok şaşırdım. Çok takip ediyodum geçen sene. Ay kim yapmış ne olmuş? Netten araştırayım.
Hiç bilmiyorumama A101e gidip ayırır mısınız dedim. Hayır dediler gıcık oldum. Sabah fırsat bulunca gidicem inşallah.
Biz bugün 7 aylık oldukkkkk
cincon alıntılayamadım ama sanada geçmiş olsun cnm, eşinde yazık adam korkmuştur kimbilir nasıl fırladı evdenn:))
Sanada çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah.
sorma yaa nasıl fırladıysa evde işin ilginci ben onu evde bile hiç o pijamayla görmemiştim nerden bulmuş nasılçıkarmış annesi vermişti evlenirken lise zamanlarından kalma mahmut bunu çok sever sakla demişti oda sakla sakla taaa en dibe sakla görmiyim demişti aklınamı esti cırtlak mavi pijamalarımı çıkarıp giyeyim diye deli manyak yahu
sorma adam dergahlara karıştım sandı kk diyince de akla hakikaten böyle üstü kapalı işler gibi geliyor :) gerçi yalanda değil üstü kapalı çok gizli işler çeviriyoruz
olsun neticede dün yapmışsın bugün yiyorsun libyanam boş dururmu
TEşekkür ederiz libyana
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz. Kv kasaptan kemik almış bende kaynattım mini kaplara koyup buzluğa attım. ayrıca normalde yemeklerine tavuk suyu ve et suyu katıyorum hatta tavuğu haşlayıp didikleyip suyu ile birlikte küçük parçalar halinde buzluğa atıyorum. zaten bütün yemeklerini blanderdan geçirdiğim için parça kalmıyor. ama bu kemik suyu konusunda tereddütlüyüm acaba versemmi. çok faydalı olacağınıda düşünüyorum aslında ama çelişkide kaldım. ne zararı olcakki olmaz heralde ama vermekte çok istiyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Pediastrum84 tekrar geçmiş olsun hayatım zeynep iyiymiş burdan okuduğum kadarıyla. inşallah tez zamanda hiçbişeciği kalmaz. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin hepimizin evladını korusun. Aradabir sadece zeynebi merak ettiğim için bakınıyordum.
Tatlı annişler hepinize merhaba. bebeklerinizde iyidir umarım. Oğlum birkaçgündür çok huysuz teyzeleri yemek yok, uyku yok çok yorgunum. bugün bikaç saat uydumda biraz kendime geldim allha şükür. nihayetinde bizimde DİŞİMİZ PATLADIIII. bembeyaz sırıtıyor önden. eşimle arabada giderken gördük. hadi hemen pasta alalım diyo. olmaz dedim ben hazırlık yapmam lazım hem zaten pastayı hemen yapıp vermiyorlar. çok mutlu olduk. darısı dişi çıkmayan bebişlere olsun.
Aaaa çok sevindim libyanacım. tarif bendendi. başka tariflerde paylaşabilirim istersen. çok sık giremiyorum ama uzak kalıncada çok özlüyorum burayı. istediğiniz bişey olursa mutlaka okurum yazamasamda. Afiyet bal şeker olsun. bende dün güveçte pirinç pilavı üstü kekikli tavuk yaptım,bide yanına dondurmalı irmik helvası vede erişteli yeşil mercimek çorbası manyak güzel oldu. (övünmek gibi olmasın) ne yemek yapsam diye düşünenlere fikir açısından söylüyorum. ben burdan yaptığınız yemekleri okuyunca aaa bende yapimmm oluyorum.Nkolik poğaça tarifini sanırım sen vermiştin.. Denedim dün çok güzel oldu.. eşim misafirlerim çok beğendi...
Tarif için teşekkür ederim...
Nkolik poğaça tarifini sanırım sen vermiştin.. Denedim dün çok güzel oldu.. eşim misafirlerim çok beğendi...
Tarif için teşekkür ederim...
Hayırlısı canım inşallah diştirde oda atlatır. çıkacak daha çok diş var yaaa offf.canım çok tşk ederim zeynebim iyi çok şükür
dişiniz hayırlı olsun sanırım bizimde mi patlıcak nedir edoş gece olduğu gibi gündüzde uyumuyormuş ve biraz huzursuzmuş ayrıca iştahı yokmuş bakalım hayırlısı
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz. Kv kasaptan kemik almış bende kaynattım mini kaplara koyup buzluğa attım. ayrıca normalde yemeklerine tavuk suyu ve et suyu katıyorum hatta tavuğu haşlayıp didikleyip suyu ile birlikte küçük parçalar halinde buzluğa atıyorum. zaten bütün yemeklerini blanderdan geçirdiğim için parça kalmıyor. ama bu kemik suyu konusunda tereddütlüyüm acaba versemmi. çok faydalı olacağınıda düşünüyorum aslında ama çelişkide kaldım. ne zararı olcakki olmaz heralde ama vermekte çok istiyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
evet sadece bir tablet. yeğenim bacağını kırmıştı. bu kemik suyu sayesinde 15 günde turp gibi oldu. bide diğer yeğenlerde de kv çok kullanmış kemik suyunu hepside iri yapılı maşallah. kemik suyuna bağlıyo kv.Bizim doktorumuz 1 yaşından önce ağır gelebilir dedi canım ama sen çorbanın tamamını onunla yapmıyorsun sonuçta sadece bir tablet atıyorsun bunun bir zararı olacağını zannetmiyorum
Aaaa çok sevindim libyanacım. tarif bendendi. başka tariflerde paylaşabilirim istersen. çok sık giremiyorum ama uzak kalıncada çok özlüyorum burayı. istediğiniz bişey olursa mutlaka okurum yazamasamda. Afiyet bal şeker olsun. bende dün güveçte pirinç pilavı üstü kekikli tavuk yaptım,bide yanına dondurmalı irmik helvası vede erişteli yeşil mercimek çorbası manyak güzel oldu. (övünmek gibi olmasın) ne yemek yapsam diye düşünenlere fikir açısından söylüyorum. ben burdan yaptığınız yemekleri okuyunca aaa bende yapimmm oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?