Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım kk'da bir derdim var http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var-f154/ diye bir bölüm var.. derdi olan kadınlar oraya konu açıyorlar.. bende bir kaç sefer aldatılmış kadınların konularını okumuştum... oda sonradan geçmişten onları bulmuş okumuş.. kızdı bana bunları mı okuyorsun diye.. bende hayır benim anne grubum var ben genelde ordayım bunları merak edip okudum dedim. ama bir kere gördü yaa ikna olmadı.. sonra da yasakladı..
önceleri birşey demiyordu ama..

K.valideye bakın hele...

Maşaallah size.. Bizde yuvarlana yuvarlana evi turluyoruz..
Avokadoyu nasıl yedirebilirim çok farklı çeşitlerde tüketiliyormuş tadı güzel değilmiş sanırım çorbalarına koysam etki eder mi?
canım buraya da bakabilirsin.. Aramıza hoşgeldin Avokado ! | Bebegimin saglıklı yemekleri

Son düzenleme:

haticecim çok geçmiş olsun.. güzelce dinlenin İnşaallah.. Rabbim şifa versin...

temmuz anneleri teker teker hasta olmaya başladı...

Cnmmm sanada cok gecmis olsun ya bnmkinin de burnu akiyo oksuruk de war ama ins boyle atlatirlar ilerlemeden atama da yrn aciklanacak ins ist en sona kaldi ztn tek tercihimiz var hayirlisi olsn ins

canım hayırlı olsun 7. ayınız

Minitacım 7. ayınız dolmuş. negüzel. diğer aylarınızda sağlıkla dolsun inşallah.
Teşekkür ederizzzzzz

Dondurmalı irmik dedin beni benden aldınnnnn

sonrakiler daha kolay çıkıyor evet.bizde diş çıkarırken ateş,iştahsızlık olmadı pek.

gece çok sık uyanmak en büyük derdimizen zoru azı dişleri.

aryaaaa gözün aydın canım hayırlısı olsunnnn

kızlar şu molfix reklamına bayılıyoruz biz alkış yapyoruz çıkınca aaa diye bağrıyro sanki çıktı der gibi

çok tatlı oldu çok canıımın içi yiyesim ısırasım bağrıma basasım geliyor :98:

hele bir sarılışı var bana ölürümmmmmmmm ölürümmmmmmm canımın içiiiii

Azcık dinleneyim kendime geleyim dedim sıpa huzursuz huzursuz. Uyanık desem değil, uyuyor desem değil. Nazar mı ettim acaba çocuğa? Ne güzel uyanmıyordu hiç sabaha kadar. Mızır mızır.... Onun o huzursuz haline mi üzüleyim? Uyanmalarına mı sinirleneyim? Hastalıktan zaten başımı kaldıramıyorum ona mı yanayım? Yarın okulda da programım var hiç hazırlık yapamıyorum onu mu düşüneyim? Gidip " bir derdim var" a yazsam daha uygun olur galiba.Hatta dertciklerim vaaar!

haticecim çok geçmiş olsun.. güzelce dinlenin İnşaallah.. Rabbim şifa versin...

temmuz anneleri teker teker hasta olmaya başladı...
Aminn. Sağol şekerimm İlaç aldım dayanamayıp, şimdi biraz daha iyiyim sanki.
Cnmmm sanada cok gecmis olsun ya bnmkinin de burnu akiyo oksuruk de war ama ins boyle atlatirlar ilerlemeden atama da yrn aciklanacak ins ist en sona kaldi ztn tek tercihimiz var hayirlisi olsn ins
Merakla bekliyoruz canım sonuçları hayırlısı olsun inşallah. Yarına toparlarız umarım yaaa
sonrakiler daha kolay çıkıyor evet.bizde diş çıkarırken ateş,iştahsızlık olmadı pek.

gece çok sık uyanmak en büyük derdimizen zoru azı dişleri.
Bizde de çok var( diş mi değil mi onu bile anlamıyorum(

Sağol bebeğeeemmm:)))

Günaydın( niye hemen sabah oluyo diye çok üzgünüm( 1-2 saat ancak uyuduk gece boyunca.

Günaydın( niye hemen sabah oluyo diye çok üzgünüm( 1-2 saat ancak uyuduk gece boyunca.

Günaydın. Uykusuzluk çok zorrrrr. Heleki ertesi gün başka çocuklara laf anlatacaksan daha zor. Ama şöyle düşün: bir an önce akşam olsun sonra sabah olsun sonra yine akşam ve böyle geçip gitsin; yaz tatili gelsin :) ben kendimi böyle motive ediyorum. Gerçi hakkını yemiyim oğlum iki gündür gecede sadece bir kere kalkıyor ve ben şoktayım. Aylardır uykusuz kalınca :) sizinki de geçecek inşallah.

Doktorumuz bize yürüteç önermedi. Allah korusun ilerde ortopedik rahatsızlıklar olabiliyormuş. Onun yerine ilk adım arabası yada bisikleti dedi. Ama onlar da anca yürüme aşamadı gelince kullanılabiliyor. Biz hepimiz yürüteçle büyümüşüz ve birşeyimiz yok ama şimdi doktordan öyle birşey duyunca insanın içi elvermiyor yürüteç almaya :/

Herkeze günaydınnn. Tatllı anneler minik bebişleri. Huzurlu mutlu sağlıklı bol neşeli bir gün olur inşallah.

yok bizimki halı malı dinlemiyor patır patır koşturuyor zaten halkı dışında kullandırmıyorum alt katımızda oturan yok yerler soğuk oluyor ayakları üşür diye korkuyorum

günaydın herkese.

bebekler için omlet tarifi görmüştüm geçen bir sitede

bugün onu yaptım oğluma yedi.haşlanmış yumurtadan bıktı galiba

dün ender saraç,ın programında bebeklerdeki pişik için

ıhlamur veya papatya çayı ile tampon yapın dediler.bem sabah kahvaltısında ıhlamur veriyorum.

bugün bi deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…