Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eşin kadını kovmak için uğraşıyo bence:) kolay değil canını emanet ediyo ona valla neler duyuyoruz mutlaka dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun koptummmmm:)

Çokkkk geçmiş olsun bol su iç
arkadşlar pedagog adem güneş bi yazısında

çocuğunuzu 3 yaşına kadar anne kokusundan mahrum etmeyin odasını ayırmayın gerekirse koynunuzda uyutun .diyor.
3 yaş çocukların ergenliğidir o zaman hiç ayırmaz odasını bence

günaydın kızlarrrrrrr ben dünden beri kötüyüm müge anlıdaki sinem bulundu malesef ölü olarak ve 3 yıldır aynı yerdeymiş kemikleri saçı bulundu aman Allah ım yavrularımızı koruuu
Yaaa şu annesi ağlayıp duran kız mıkim öldürmüş

Misafirim gitti akşam kv ye gitcez

Busmaiiiiiii Seni gördüm... Hoşgeldin... Misafirlerin gitti mi?

Hb canım
Naber
Gittiler guzel gecti
Benim eşim de cinleniyordu kk dan ama en son ağlayarak bana karışma biz burda fikir alışverişi yapıyoz dertleşiyoz dedim daha laf edemiyo

Hb canım
Naber
Gittiler guzel gecti
Benim eşim de cinleniyordu kk dan ama en son ağlayarak bana karışma biz burda fikir alışverişi yapıyoz dertleşiyoz dedim daha laf edemiyo

Bizim sonumuz da o olacak sanırım... Geçen gece geçmişte gördü girdiğimi sen benim sözümü neden dinlemiyorsun... Neden yalan söylüyorsun diye çıkıştı.. Bende bişey demedim ama sinirlendim... Sonuçta ben kötü bir şey yapmıyorum.. Ahlaksız bir site de değil sonuçta...

Tam olarak ne paylaşıldığını bilmedikleri için önyargılı olabiliyorlar.

kim ayırmazmış nolmuş ayırırsa benimde işyerinin burda var a101 birazdan çıkıp bakayım bende bu arada tşk ederim geçmiş olsun dileklerin için

Yarın açılışına gidemem, kalmaz ellerinde diye bugünden ayırtmak istedim bir tane ama olmaz dediler ona kızdım :)

bu gün 8.ayımızı doldurduk ve 5.dişimiz çıktı.

edoş bu aralar sürekli kabızlığı var şu milupa conformil i kullanan varmı kullansam iyi gelir mi

edoş bu aralar sürekli kabızlığı var şu milupa conformil i kullanan varmı kullansam iyi gelir mi

yedıklerıyle alakalıdır bencee..onun yerıne kuru kayısı haslayıp yogurda katınca yıyorsa şayet;birde bulabılrısen avakado yedırısen..bır kac saat ıcınde bayagı bı cıkartıyor denenmiştirrrr..:)

Allah Allah nıye oyle tepkı verıyorlarkı..?nıhayetınde sadece bayanların gırıs yaptıgı bır sıte onlar bunun pek oyle olmadıgını dusunuyorlarıdr belkıde..okurken arada aa bak soyle yazmıslar bızım kızda boyle aynı fılan dersenızzz:)bı fıkırlerı olsun en azından..ben bazen dıger temmuz bebelerıde boyleymıss dıyorum huzursuzluk,gece uyumama vs durumlarında...gecen ishal oldugunda bana dıyor kı bak senın kadınlarda:)varmıymıs daha onceden ishali boyle gecıren...gızlı saklıda okumayın bence; bazen sen ilhanı tut ben bıraz bakayım dıyorum meselaa..

çok tşk ederim canım eve giderken hemen alacağım

bu gün 8.ayımızı doldurduk ve 5.dişimiz çıktı.

MaşAllahh..bizimde olsun inşAllah..daha siftahımız bıle yok bızımdee..gecen gun kv bır komsusunun torunu 4 aylıkken diş cıkarmıs dıyormuskı..bızım kızın sütü kuvvetlii..:)bak bak bakk..kayınvalıdemde altta kalırmı..gec cıkan dis daha saglam olur senınkı cabuk curuyecekk:)

Avokadoyu nasıl yedirebilirim çok farklı çeşitlerde tüketiliyormuş tadı güzel değilmiş sanırım çorbalarına koysam etki eder mi?

nice aylar yaşlar olsun dişinizde hayırlı olsun süper ya 5 diş biz daha birini göremedik

teşekkürler canım.bazı bebeklerin geç çıkar.kuzenimin kızının ilk dişi 9 aylıkken çıkmıştı
Hayırlı olsun ayınız da dişiniz de :)

sağolasın canım.

Oooo siz çok hızlısınız Maşaallah... Yeni ayınızda İnciniz de hayırlı olsun...

teşekkürler libyanacım.bizimde bugün kızmın okulunda eğlence vardı.anneler tanışıp ,eğlensinler diye düzenlenmiş.

benim oğlan kapıdan sınıfa girer girmez oynmaya başladı.nasıl sevdi okulu.sırada oturduk ana ,oğul

birde kurabiye yedi daha doğrusu kemirdi

Bizim bıdıgı pazar günü havanın cok guzel olmasından fırsat bularak parka göturduk...bıraz cocuk fılan gorsun dedik.. ustelık salıncakta salladık cok sevdıııı..zaten bır haftadır evde emekleyerek gezmedık yer bırakmıyor..bıraz mutfaga gıdıp geldımm paa odada yok..delı oldumm banyoya fılanmı gırdı dıye..baktımm odalara en son salonda masanın altına gırmıs dolanıyorr..:)yanı vesselam kızlarrr sakın emeklemıyor dıyee hayıflanmayınn..bı basladımımı durduruna aşkolsun.. kolunuz kanadınız kırılıyor tasıyıp durmaktan:)

Avokadoyu nasıl yedirebilirim çok farklı çeşitlerde tüketiliyormuş tadı güzel değilmiş sanırım çorbalarına koysam etki eder mi?

canım avakadonun olmuşunu al mumkunse genelde tam olmadan satılıyor sert bı sekılde eve gelınce gazeteye sarıyosun dolaba koymadan o yumusayınca tam kıvama gelıyor cunku..sert de salatalarda kulllananlar var..yumusak oldugundan cam rendede soyle bı rende hareketıyle elınde dagılıyor zaten pure halıne getir; tadsız bısey zaten..eger kuzu tatlı sevıyorsa ıcıne bıraz pekmezle tadlandırırsın..
eger evde armutun varsada armutu rendeleyıp verınce sonuc alıyoruzz:)

Dinlen bence. Bende aynı durumdayım. Bide burayı okuyacam diye gözlerim ağrıdı başım şişti. Derdim neyse:) ahanda gidip yatıyorum. Bizim kızda hapsurmaya basladı üstelik(

Canancımm çok geçmiş olsun. Ayrıca doğru tahmin evet işteydim:))

Dilanaz 8. Ayınız ve dişiniz hayırlı olsun maşallah size. Merak ettim ilk dişten sonrakilerde sıkıntılı mı çıkıyor? O zaman yandıkk. Gerçi bizde daha hiç diş yok ama

Born ne oldu atamaa?

Hadi ben kactım.çok kaynatmayın ya hasta hasta zor okunuyo:) Biraz uyuyayım belki iyileşirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…