- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Eşin kadını kovmak için uğraşıyo bence:) kolay değil canını emanet ediyo ona valla neler duyuyoruz mutlaka dikkat etmek lazımGünaydın herkese :)
cnm bende yiyebileceğini söylemiştim ona, o da abartmıyo zaten, ona yemek düşüneceğime evdekilerden yesin, dediğin gibi önemli olan oğluma içten bakması, öyle detaylara takılırsak rahat edemez oğlumada rahat bakamaz diye düşünüyorum ama eşim biraz durduk yere sorun çıkarıyo, çok titiz bi insan diildir, hatta hiç diildir, bi .ok götürsün farketmez, demezki şu çöpümüde bikaç gün geçmeden diilde hemen atayım. allah seni inandırsın, oturma odasında çikolata yer paketini koyar yere, ben almasam ertesi gün ayağına takılırda belki alır, belki bi ertesi güne kalır. ama ne olduysa kadına zıt gitmeye başladı. buzdolabına kasede yemeği açık bi şekilde koydu diye sinir yapıyo. kadıncağız gazoz getirmiş koymuş dolaba ona laf ediyo. Dün kızdım eşime sanki sen benim istediğim gibi kullanıyorsun dolabı, napalım oğluma iyi baksında varsın bizden yesin içsin nolcak, bakalım biraz yumuşadı sanki.
Busmai bende kamerayı çok düşündüm ama kadıncağız evimide temizliyo vakit bulursa ufak ufak, farkederse ayıp olur gibi geldi. kendisi aynı zamanda komşum. işi bakıcılık olan biri olsa da tutmuş olsak anlarsa anlasın ben eşeğimi sağlam kazığa bağlamak istedim der geçerim ama kendisi komşum olunca kamera koyamadım. ama gizlice ses kayıt cihazı yerleştiriyorum, şimdilik herşey normal gibi geliyo, ama şu son zamanlarda benim sıpa biraz iştahsız ve zorla yemek yiyo, anladığım kadarıyla da uyku saatiyle çakışmasın diye biraz erken yediriyo e daha tam acıkmadığı içinde yemiyo güzel galiba, o yüzden yemek konusunda biraz zorluyo gibi geldi bana. Bende bu yüzden dayanamadım kamera sipariş verdim. bakalım bide kamera deneyelim.
Arkadaşım bu arada sanırım yeni görüyorum ben seni topikte, yanlışsam kusura bakma yeni katıldıysanda hoşgeldin
Bende senin gibi düşündüm gözü kalsın istemedim o yüzden hep yiyebileceğini söyledim, dediğin gibi ufaklar ama çok akıllılar, babası dün uyutmaya çalıştı baktım yatakta oturuyolar eşimde diyo e yatmıyo yatınca ağlıyo bak dedi yatırıyo ağlıyo, girdim oğlumun yanına iki mızmızlandı sonra sırnaştı bana uyudu kuzum öyle güzeldi kiiii
Geçmiş olsun koptummmmm:)günaydın herkese
dün işyerinde fenalaşmışım eşim gelmiş apar topar hastaneye kaldırmışlar doğumdan sonra 2. adetimi oldum aşırı kan kaybından zaten malum kan hastalığımdan dolayı hala müzdaribim kan depolarım boşalmış düşüverişim olduğum yere oysa sabah gayet iyiydim sizede yazdım çizdim hemde 7. ayımız doldu diye çok sevinçliydim oğlumu alıp gezmelere gidecektik iş çıkışı kısmet değilmiş eşimin bir gelişi var gülermisin ağlarmısın cırtlak mavi bir pijama takımı ayağında kundura ayakkabılar allahım rezalet ayılır ayılmaz ilk lafım ben nerdeyim noldu değil mahmutt bu ne hal oldu başladılar gülmeye sonra aaa ben nerdeyim ya dedim
neyseki şükür bugün iyiyim istirahat ettim dün bol bol bugün iyiyim
pediastrum dün aklım hep zeynepteydi eşim izin vermedi pc açmama ya bir dur diyorum bişeye bakıp kapatıcam olmazzzz dinleneceksin ya tamam dinleniyorum işte bişeye bakıyım hayır tel aç diyor ya ne telefonu kk ya girmem lazım kk ne ya sen benden habersiz dergahlara falanmı üye oluyorsun demezmi bak ben kk pkk istemem dedi ardından koptum tabi aman iyi be girmiyorum yarın sorarım dedim yarın nerde görcen kim bu kk demesinmi en son anlattım bak kk değil kadınlar klubü vs vs vs ikna oldu neysekiadamın yüreğine inecekti bizim hatun bunalımdan dergahlara sarmış die
neyse zeynep çıkmış anlaşılan iyiymişte çok şükür bu arada geçmişi okudum öyle kabaca ama alıntı yapamadım işler birikmiş bir mrb diyim işe koyulayım dedim öptüm şekerler hee feyza ve aryaa tayinlerinize çok sevindim gözünüz aydın olsun ayrıca oyun grubu konusunu bende merak ettim nedir bu neresidir neşe erberk varmış 4 haftalık 99 tl olmazsa ona üye olabilirim araştırıcam
Çokkkk geçmiş olsun bol su içCanlarim cok saolun ihlamur portakal hic fayda etmedi resmen sabahi sabah ettik yadir de cok huzursuzdu esim hangimize bakacagini sasirdi ve sabaha karsi zorla minoset icirdi daha kotu olup antibiyotik verecekler falan diye zorka tikti ins oglusa cok zarari olmaz hastaliktan bayilirken bile evladini dusunuyo insan umarim daha iyi olurum su an hala burun tikali nefes alamiyorum
3 yaş çocukların ergenliğidir o zaman hiç ayırmaz odasını bencearkadşlar pedagog adem güneş bi yazısında
çocuğunuzu 3 yaşına kadar anne kokusundan mahrum etmeyin odasını ayırmayın gerekirse koynunuzda uyutun .diyor.
Yaaa şu annesi ağlayıp duran kız mıgünaydın kızlarrrrrrrben dünden beri kötüyüm müge anlıdaki sinem bulundu malesef ölü olarak ve 3 yıldır aynı yerdeymiş kemikleri saçı bulundu aman Allah ım yavrularımızı koruuu
Busmaiiiiiii Seni gördüm... Hoşgeldin...Misafirlerin gitti mi?
Hb canım
Naber
Gittiler guzel gecti
Benim eşim de cinleniyordu kk dan ama en son ağlayarak bana karışma biz burda fikir alışverişi yapıyoz dertleşiyoz dedim daha laf edemiyo
Tam olarak ne paylaşıldığını bilmedikleri için önyargılı olabiliyorlar.Bizim sonumuz da o olacak sanırım... Geçen gece geçmişte gördü girdiğimi sen benim sözümü neden dinlemiyorsun... Neden yalan söylüyorsun diye çıkıştı..Bende bişey demedim ama sinirlendim... Sonuçta ben kötü bir şey yapmıyorum.. Ahlaksız bir site de değil sonuçta...
kim ayırmazmış nolmuş ayırırsa benimde işyerinin burda var a101 birazdan çıkıp bakayım bende bu arada tşk ederim geçmiş olsun dileklerin için
bu gün 8.ayımızı doldurduk ve 5.dişimiz çıktı.
edoş bu aralar sürekli kabızlığı var şu milupa conformil i kullanan varmı kullansam iyi gelir mi
Bizim sonumuz da o olacak sanırım... Geçen gece geçmişte gördü girdiğimi sen benim sözümü neden dinlemiyorsun... Neden yalan söylüyorsun diye çıkıştı..Bende bişey demedim ama sinirlendim... Sonuçta ben kötü bir şey yapmıyorum.. Ahlaksız bir site de değil sonuçta...
yedıklerıyle alakalıdır bencee..onun yerıne kuru kayısı haslayıp yogurda katınca yıyorsa şayet;birde bulabılrısen avakado yedırısen..bır kac saat ıcınde bayagı bı cıkartıyor denenmiştirrrr..:)
MaşAllahh..bizimde olsun inşAllah..daha siftahımız bıle yok bızımdee..gecen gun kv bır komsusunun torunu 4 aylıkken diş cıkarmıs dıyormuskı..bızım kızın sütü kuvvetlii..:)bak bak bakk..kayınvalıdemde altta kalırmı..gec cıkan dis daha saglam olur senınkı cabuk curuyecekk:)bu gün 8.ayımızı doldurduk ve 5.dişimiz çıktı.
yedıklerıyle alakalıdır bencee..onun yerıne kuru kayısı haslayıp yogurda katınca yıyorsa şayet;birde bulabılrısen avakado yedırısen..bır kac saat ıcınde bayagı bı cıkartıyor denenmiştirrrr..:)
nice aylar yaşlar olsun dişinizde hayırlı olsun süper ya 5 diş biz daha birini göremedik
Hayırlı olsun ayınız da dişiniz de :)
Oooo siz çok hızlısınız Maşaallah...Yeni ayınızda İnciniz de hayırlı olsun...
Avokadoyu nasıl yedirebilirim çok farklı çeşitlerde tüketiliyormuş tadı güzel değilmiş sanırım çorbalarına koysam etki eder mi?
Canlarim cok saolun ihlamur portakal hic fayda etmedi resmen sabahi sabah ettik yadir de cok huzursuzdu esim hangimize bakacagini sasirdi ve sabaha karsi zorla minoset icirdi daha kotu olup antibiyotik verecekler falan diye zorka tikti ins oglusa cok zarari olmaz hastaliktan bayilirken bile evladini dusunuyo insan umarim daha iyi olurum su an hala burun tikali nefes alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?