günaydın herkese.
bebekler için omlet tarifi görmüştüm geçen bir sitede
bugün onu yaptım oğluma yedi.haşlanmış yumurtadan bıktı galiba
dün ender saraç,ın programında bebeklerdeki pişik için
ıhlamur veya papatya çayı ile tampon yapın dediler.bem sabah kahvaltısında ıhlamur veriyorum.
bugün bi deneyeyim.
Büyümüşler de omlet yiyorlar :) tarifini paylaşır mısın?
Bu arada bi arkadaş sormuştu A101 deki kuzu sallanıyor mu diye. Kafası sallanıyor. Bi de iki rengi var yazıyor ama burdaki A101lerde sadece beyazı vardı. Bizimki ilgilendi gibi ama bakalım :)
kızlar sabah sabah annemle tartıştım yine ya off
ya sütüm gitgide azaldı yine dün 160 cc ancak sağabildim annemede tembihledim bak günde en az 500 cc süt vermek gerekiyor hadi 200 cc gece aldı diyelim günde 150 cc kadar devam sütünden takviye yap diyorum sütü olmayan kadınlar ne yapıypr diyo ya sütü olmayanlarda devam sütü veriyor diyorum ben onu doyuruyum demezmi bende aç bırakacaksın demiyorum ama süt lazım çocuğa sütttttt delirtiyor beni ya hata ediyorum kimse çocuğuma benim gibi bakamaz bu gidişle annemden alıp bir bakıcıya vericem hiç değilse lafımı dinletebilirim elaleme kendi anneme sözüm geçmiyor
ya sütüm gitgide azaldı yine dün 160 cc ancak sağabildim annemede tembihledim bak günde en az 500 cc süt vermek gerekiyor hadi 200 cc gece aldı diyelim günde 150 cc kadar devam sütünden takviye yap diyorum sütü olmayan kadınlar ne yapıypr diyo ya sütü olmayanlarda devam sütü veriyor diyorum ben onu doyuruyum demezmi bende aç bırakacaksın demiyorum ama süt lazım çocuğa sütttttt delirtiyor beni ya hata ediyorum kimse çocuğuma benim gibi bakamaz bu gidişle annemden alıp bir bakıcıya vericem hiç değilse lafımı dinletebilirim elaleme kendi anneme sözüm geçmiyor
Amaaan canını sıktığın şeye bak. Onlarda tecrübelerine güveniyor. Onlara da hak vermek lazım. Anneler candır) bende çok ttartışırım o ayrı:))
Gunaydin kizlarrrr napiosunz baklm oflusu uyuttum simdi kahvalti yapicimmm ayyy bzm sipa 9 da bi yatti sabh 9 da kalkti hicte mizirdanmadi uzun zamndan sonra uyumusm raht raht ayyy isalh bole gider yarabbim
ah canım beniiiimsen laptop başında resim koyunca nedense benim içimde bi burkulma oluyo hep (profil resmin vardıya bi ara). sanki ayşe hep pc başındaymış radyasyona maruz kalıyomuş gibi geliyo
güzelim, izleme öyle programlar..günaydın kızlarrrrrrrben dünden beri kötüyüm müge anlıdaki sinem bulundu malesef ölü olarak ve 3 yıldır aynı yerdeymiş kemikleri saçı bulundu aman Allah ım yavrularımızı koruuu
ben de aynı düşüncedeyim, ama 3 yaş çok geç..arkadşlar pedagog adem güneş bi yazısında
çocuğunuzu 3 yaşına kadar anne kokusundan mahrum etmeyin odasını ayırmayın gerekirse koynunuzda uyutun .diyor.
aslında onların yanında pek girmemek lazım,Benim eşim de cinleniyordu kk dan ama en son ağlayarak bana karışma biz burda fikir alışverişi yapıyoz dertleşiyoz dedim daha laf edemiyo
günaydın canlarıııım
dün annemdeydik, o yüzden giremedim. neler yaptınız bakıcam şimdi
5 senedir giydiğim botlarım pörtleyince, avm ye gittik kardeşimle..
çok güzel botlar vardı, ama kimisinin numarası yoktu kimi ayağımı vurdu alamadım..
ama ama amaaa; ayşecike yeni ciciler aldım..
(bir kendi için alışverişe gidip de yine kendini çocuk mağazasında bulan anne daha)
Eki Görüntüle 644132 Eki Görüntüle 644133
küçük mor bu seneki montu..
koyu olan da önümüzdeki kışın
şimdiden aldım, malum indirim zamanı.. eşim de çok beğendi..
başka başkaaa:
Fisher Price Müzikli Araba Dişlik Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Stack & Roll Cups 6-36M - Jaipur - For Babies - Infants
acayip mutlu, nasıl oyunuyor çıldırmış gibi, hepsini birbirine vuruyor, ısırıyor, sesler çıkarıyor..
günaydın canlarıııım
dün annemdeydik, o yüzden giremedim. neler yaptınız bakıcam şimdi
5 senedir giydiğim botlarım pörtleyince, avm ye gittik kardeşimle..
çok güzel botlar vardı, ama kimisinin numarası yoktu kimi ayağımı vurdu alamadım..
ama ama amaaa; ayşecike yeni ciciler aldım..
(bir kendi için alışverişe gidip de yine kendini çocuk mağazasında bulan anne daha)
Eki Görüntüle 644132 Eki Görüntüle 644133
küçük mor bu seneki montu..
koyu olan da önümüzdeki kışın
şimdiden aldım, malum indirim zamanı.. eşim de çok beğendi..
başka başkaaa:
Fisher Price Müzikli Araba Dişlik Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Stack & Roll Cups 6-36M - Jaipur - For Babies - Infants
acayip mutlu, nasıl oyunuyor çıldırmış gibi, hepsini birbirine vuruyor, ısırıyor, sesler çıkarıyor..
kızlar bankada bireysel emeklilikte geri sayım var bireysel emeklilik yaptırmayı düşünen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?