Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Büyümüşler de omlet yiyorlar :) tarifini paylaşır mısın?

Bu arada bi arkadaş sormuştu A101 deki kuzu sallanıyor mu diye. Kafası sallanıyor. Bi de iki rengi var yazıyor ama burdaki A101lerde sadece beyazı vardı. Bizimki ilgilendi gibi ama bakalım :)

Ben sormuştum :) Evet sallanıyormuş. bize yakın A101 yok arkadaşa aldırttım. sabah aradı. 2 rengi de varmış. ben kremi istedim beyaz kiri çok gösterir diye.. nasıl güzel mi

kızlar sabah sabah annemle tartıştım yine ya off

ya sütüm gitgide azaldı yine dün 160 cc ancak sağabildim annemede tembihledim bak günde en az 500 cc süt vermek gerekiyor hadi 200 cc gece aldı diyelim günde 150 cc kadar devam sütünden takviye yap diyorum sütü olmayan kadınlar ne yapıypr diyo ya sütü olmayanlarda devam sütü veriyor diyorum ben onu doyuruyum demezmi bende aç bırakacaksın demiyorum ama süt lazım çocuğa sütttttt delirtiyor beni ya hata ediyorum kimse çocuğuma benim gibi bakamaz bu gidişle annemden alıp bir bakıcıya vericem hiç değilse lafımı dinletebilirim elaleme kendi anneme sözüm geçmiyor

Günaydınlarrr hanımlarrr:))

Ya bende bu günde 500ml süt işine takılıyorum valla:44: bende artık anne sütü kalmadı malesef milupa devam sütü içiriyorum oğluma. Gündüz eğer öğünlerini yerse sütü istemeyebiliyor. Gece uykuya yatarken ve uyanışlarında süt veriyorum.
İllaki 500e tamamlamamız gerekiyor mu acaba?? Doktorada gidince sorucam

Gunaydin kizlarrrr napiosunz baklm oflusu uyuttum simdi kahvalti yapicimmm ayyy bzm sipa 9 da bi yatti sabh 9 da kalkti hicte mizirdanmadi uzun zamndan sonra uyumusm raht raht ayyy isalh bole gider yarabbim

Amaaan canını sıktığın şeye bak. Onlarda tecrübelerine güveniyor. Onlara da hak vermek lazım. Anneler candır) bende çok ttartışırım o ayrı:))

Canım benimde annem bakıyor başta bende çok pimpirikleniyordum aynı senin gibi düşünüyordum bakıcı baksa en azından dediğime alınmaz darılmaz dediğimi yapar çünkü anneme bişey desem alınıyor ben evde kapanıyorum çocuğa bakıyorum herşeyi yapıyorum senin dediğine bak diyor oda bunalıyor haklı olarak kışa denk geldi yazın herkes rahata kavuşsa
Süt konusunda bizde sıkıntılıyız ya gün içinde anca kahvaltısı meyvesi çorbası yoğurdu ve tekrar çorbası derken zaman kalmıyor günler çok kısa çünkü gece de en fazla 360 cc içiyor çok nadir 420 cc oluyor artık bende çok kasmıyorum 1 yaşından sonra bol bol içer inşallah kendisi diye ümit ediyorum

günaydın canlarıııım

dün annemdeydik, o yüzden giremedim. neler yaptınız bakıcam şimdi
5 senedir giydiğim botlarım pörtleyince, avm ye gittik kardeşimle..
çok güzel botlar vardı, ama kimisinin numarası yoktu kimi ayağımı vurdu alamadım..

ama ama amaaa; ayşecike yeni ciciler aldım..
(bir kendi için alışverişe gidip de yine kendini çocuk mağazasında bulan anne daha )

küçük mor bu seneki montu..
koyu olan da önümüzdeki kışın
şimdiden aldım, malum indirim zamanı.. eşim de çok beğendi..

başka başkaaa:
Fisher Price Müzikli Araba Dişlik Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Stack & Roll Cups 6-36M - Jaipur - For Babies - Infants

acayip mutlu, nasıl oyunuyor çıldırmış gibi, hepsini birbirine vuruyor, ısırıyor, sesler çıkarıyor..

herkese günaydın kızlar

cenacım çok beğendim ayşeciğin cicilerini güle güle iyi günlerde gülerek giysin hep inşallah

dişi çıkanlara ayını dolduranları burdan tebrik ediyorum

cincon canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın:26: bu arada eşine bende gülmedim değil hani ama seni çok seviyor ve düşünüyor demekki burdan ben bunu anladım

kızlar bu arada ben diş buğdayı için kurabiyeleri kendim yapmaya karar verdim malzemelerimi söyledim bakalım bir deneme yapacağım
inşallah becerebilirim artık becerirsem elimden geldiğince temmuz bebişlerinide birşeyler yapabilirim inşallah
çalışmalarımı sizinle paylaşacağım inşallah eşimler birlikte yapacağız oda nedense çok meraklandı bende yaparım diyor
hadi bakalım resimlerimizi bekleyin anacım

Gunaydin kizlarrrr napiosunz baklm oflusu uyuttum simdi kahvalti yapicimmm ayyy bzm sipa 9 da bi yatti sabh 9 da kalkti hicte mizirdanmadi uzun zamndan sonra uyumusm raht raht ayyy isalh bole gider yarabbim

maşallahhh bizde inşallah o günleri görürüz benim kız gece 3 defa kesin uyanırr.

arya, born, canan geçmiş olsun

sen laptop başında resim koyunca nedense benim içimde bi burkulma oluyo hep (profil resmin vardıya bi ara). sanki ayşe hep pc başındaymış radyasyona maruz kalıyomuş gibi geliyo
ah canım beniiiim
benim arada aklıma ne takılıyor, gece telefonlarımız açık, yatağımıza da yakın duruyorlar..
bebekler için hiiiç iyi değil di mi?:26:

günaydın kızlarrrrrrr ben dünden beri kötüyüm müge anlıdaki sinem bulundu malesef ölü olarak ve 3 yıldır aynı yerdeymiş kemikleri saçı bulundu aman Allah ım yavrularımızı koruuu
güzelim, izleme öyle programlar..
bunlar sağlam adamı bile umutsuz, melankolik, aşırı şüpheci, senaryocu, korkak.. en son da psikopat eder

arkadşlar pedagog adem güneş bi yazısında
çocuğunuzu 3 yaşına kadar anne kokusundan mahrum etmeyin odasını ayırmayın gerekirse koynunuzda uyutun .diyor.
ben de aynı düşüncedeyim, ama 3 yaş çok geç..
1,5 gibi mesela inş ayırmayı düşünüyorum, bakalım..

geçen arkadaşım görümcesini anlattı. bebeği 2,5 yaşındaymış. hala onların yatakodasında yatıyormuş..
çoğu zaman da anne babasının arasında yatıyormuş, kendi yatağında bile yatıramıyorlarmış ..
bu konuda uygun zamanda gereken yapılmalı, bebişler için..

nkolik, dilanaz dişler patlamış, gözünüz aydın..
minita selimin yeni ayı hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla nice aylara, yıllara inş..

Benim eşim de cinleniyordu kk dan ama en son ağlayarak bana karışma biz burda fikir alışverişi yapıyoz dertleşiyoz dedim daha laf edemiyo
aslında onların yanında pek girmemek lazım,
gereksiz merak uyandırmamak için..
şahsen benim eşim;
-merakla izlediğim diziden hoşlanmıyor.. ben açıyorum, o kapatıyor.
-o evdeyken uzun telefon konuşması yapınca bakıyorum tripleniyor..
-harıl harıl topikte cevap yazarken görünce, bu kadar önemli olan ne diye soruyor..
netice-i kelam; eşler evdeyken onlardan başka bi şeyle ilgilenmemizden hoşlanmıyorlar..
bebişleri bile kıskanan adamlar bunlar.. anladınız siz onuuu

bi de temmuz annelerinde yazdığımı biliyor, bi gün merakına yenilir de açar okursa..
vay halime.. o yüzden artık onun yanında pek girmiyorum topiğe.
ve ailesi özellikle de kv hakkında çoook daha dikkatli olmaya karar verdim ben..
uzun zamandır da yazmıyorum

Son düzenleme:

bende bu kız nerelerdeki diye düşündüm

hepsi çok güzel şeyler güle güle kullansın inşallah ayşecik

canım günde 500cc anne sütü yada devam sütünün niçin çok önemli olduğuna dair bi yazı okut istersen annene.. büyüklerin biz nasıl büyüttük görüşüne ben de çok takıyorum.. sonuçta o zamanlar bilinmiyormuş farklı yapıyolarmış. eşim de bana ilk başlarda annesine karşı çıkışlarım için eskiden öyle yapmışlar bak biz büyümüşüz diyodu, ben de dedim eskiden bilmiyolarmış sonuçta biz biliyoruz okuyoruz araştırıyoruz. ona bakarsan eskiden evde doğum yapıyomuş kadınlar ve doğum sırasında anne ve bebek ölümleri çok fazlaymış.. artık bilim de tıp da gelişiyo, biz de mecburen ayak uyduruyoruz.. günde 500 cc devam sütü anne sütünün bağışıklık sistemi açısından faydası olduğunu herkes biliyo artık

borntobemother canım kusura bakma yaa cincon un aklında sen kalmışsın demekki ben pastayı sorunca
sağolsun böyle böyle birşey vardı indirimli pasta yapıyorlarmış demişti.

demekki yanlış hatırlıyormuş canı sağolsun

eee şu ucuz pasta yapan ataşehirdeki arkadaşı söyleyen kimdi hatırlayan varmı??

lila olanı çokkk şekerr

kızlar bankada bireysel emeklilikte geri sayım var bireysel emeklilik yaptırmayı düşünen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…