Slm kızlar nasılsınız ? Ara ara girip ne var ne yok bakıyorum :) Gece uyanan oğlumu yanıma alıp emzirirken uyuyakalmışız.Uykudan "paattt!" diye bir sesle uyandım.Aman Allah'ım aklım çıktı.Bir baktım ki oğlum yerde hemen kucağıma aldım.Yavrum nasıl ağlıyor, nasıl ağlıyor içim parçalandı.Uyku sersemi yavrum ne olduğunu anlamadı, gözleri hala kapalı.Banyoya götürdüm yüzünü yıkadım.Sonra kucağımda uyuyakaldı.Ben de uyku falan kaçtı gitti.Beşiğine yatırdım ama ara ara kalkıp kontrol ettim Allah muhafaza kötü bir şey falan olursa diye.Neyse ki gayet iyi şimdi.Rabbim yavrularımızı korusun...
Bu arada diş buğdayı yapacaklara fikir olsun ....
Diş Buğdayı için Diş Anahtarlık | Buralar Bahar Havası
Canım ben sebzeyi mutlaka meyve püresiyle birlikte veriyorum. bir sebze çook az meyve püresi yada su yada emzik bunları yaparsam yer tabi bunun yanında yapmadığım maymunluk ta kalmaz. böyle bir çare bulabildim. yemiyor diye hiç pes etmedim yine devam ettim bi şekilde yutuyor. sabah kahvaltısında mutlaka ıhlamurumuz vardır. muhallebiyi de emzik tıkıyorum ağzına yemediği zaman tabi bazen güzel yer. geriye yoğurt kaldı allahtan onu başka takviye almadan yer yoğurdu mutlaka cicibebe etimeği ile veririm doyurucu olsun diye seviyor. ben aptamil içiremiyorum biberon almıyor kaşıklada birkaç kaşık alıyor sadece. resmen ter döküyorum ama nafile. napcam bilmiyorum. oğlun kaşık sevmiyor gibi ama alışmasıda lazım belki dişleri için yaşadıkları huzursuzluktandır. biberon alıyorsa çorbayı o şekilde de dene istersen. biberonun memesinin ucunu biraz açarak. başka bişey de gelmiyor ki aklıma.Kızlar birşey sormak istiyorum. Oğlum ek gıdayı pek sevmiyo. Bugün elma rendeledim ve kaşıkla yemeyince elimle verdim çocuk hepsini yemesin mî?? Çocuğum kaşıkla mı yemek istrmiyor? Silikon kaşık dışında birşey kullanınca dişlerine değiyor ve ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Yani çorbayı ne yapacağız?? Hiç böyle birşey yaşayan yada duyan var mı?
bunlar daa bugün aldığımız cicişlerrrelbise ve ayakkabıyı babannesi aldı kızıma diş bugdayında giymesi için,diğerlerini de halasıyla biz aldık Eki Görüntüle 646724 Eki Görüntüle 646725 Eki Görüntüle 646726 Eki Görüntüle 646727 Eki Görüntüle 646728 Eki Görüntüle 646729
Çocuk açmı kalsın yani. 1 saattede olsa ben yemeğini yediriyorum yedirmek zorundayım zaten kilo alımımız çok yavaş. doktorlar kendi çocuklarına öylemi yapıyormuş hahh kendi çevremdeki dr annelerinden bilirim hiç de öyle değiller. üstelik kadın doğum dr.:))Dişleri çıkıyor ya canı acıyor, ağlıyor o yüzden metal kaşıkla veremiyorum
Aslında hippin hazır meyva kavanozunu kaşıkla yemişti ama ev yapımı hiçbir şeyi kaşıkla güzel yemiyor. Bi de kaşık silikon olunca eğilip bükülüyor ve o da ağzını kapatınca hiç hoş olmuyor. Hiç sevmiyorum ona birşeyler yedirmeyi. Her öğün saati ayrı bir savaş. Doktorumuz da zorlamayın kaşık yerse okadar yesin diyo. Ozaman maksimum 5 kaşık yesin tamam mı yani? Biran önce büyüse de unutsam bugünleri :)
Oğlum herkeze karşı çok sıcakkanlı. gülücükler saçıyor. sevilmeyi seviyor. aslan burcu nede olsa. nereyi bulursa orda yatar hiç yadırgamaz. biraz anasına çekseydi ne olurdu. diş gösterme konusunda sadece çok gülerse görebiliyoruz diğer türlü bizimki de ağzını açmaz.Iyi aksamlar kızlar geçmişi okudum ama yazamadım bugün hava güzeldi annem ve kıza komsuya gittik eda biraz huysuzlandi malum dislerden gelince yatirdim hala uyuyorgece bizi ayağa dikmezse iyidir orda cok uyumadi yeri yadirgadi benim kizim hem insanlari yabanciliyor hemde yerini ariyor onunla bir yere gitmek çok zor oluyor sizde de boyle seyler oluyor mu birde eda disini gorcez diye hic agzini acmiyor cok komik bir kitliyor dudagini gormeniz lazim
Siz neler yaptiniz nasil gecti hafta sonunuz
Iyi aksamlar kızlar geçmişi okudum ama yazamadım bugün hava güzeldi annem ve kıza komsuya gittik eda biraz huysuzlandi malum dislerden gelince yatirdim hala uyuyorgece bizi ayağa dikmezse iyidir orda cok uyumadi yeri yadirgadi benim kizim hem insanlari yabanciliyor hemde yerini ariyor onunla bir yere gitmek çok zor oluyor sizde de boyle seyler oluyor mu birde eda disini gorcez diye hic agzini acmiyor cok komik bir kitliyor dudagini gormeniz lazim
Siz neler yaptiniz nasil gecti hafta sonunuz
offf canım yaaa bu bebekleri hiç yalnız bırakmamak lazım. 4.5 aylıkken bizimki yürümeye maraklıya kolundan tuttum yürütüyorum. plazmanın sehbası dikkatini çekti oraya doğru götürdüm sehba alçak olduğu için küt kafayı vurdu. kocaman şişmişti. üstelik 1 haftada iyileşmedi. her gördüğümde canımdan can gitti. geçenlerde sandalyeden düştü. yaaa siz siz olun kıyılardan köşelerden uzak tutun. şimdi bende o çok etki yarattığı için çok sakınıyorum kafayı vuracak diye.Maşaallah Ecrin Nisa'ya... Oyuncağı da çok tatlıymış...
Bizde dün düştük koltuktan...na yemek hazırlamak için mutfağa gitmiştim.. O da koltukta oturuyordu.. iki yanında da yastık vardı.. Bir anda bir çığlık sonra ağlama sesi duydum sonra ses kesildi hemen salona koştum birde baktım Elif Ebrar yarda katıla katıla ağlıyor.. Çok korktum.. Oda çok korkmuş sanırım epey ağladı... Oyuncağa ulaşmaya çalıştı sanırım...
Çok şükür bir sıkıntımız yok.. Size de geçmiş olsun...
Montunuz da çok yakışmış Maşaallah size...
Bizimkide kv lere gidince çok uyur bende uyumuyor dediğimde yalancı durumuna düşerim hep.Ortam değiştiğinden midir nedir dediğin gibi bizimki de başka bir yerde uyuduğunda hiç kalkmayabiliyır geceleri. Sonra millet de "bu çocuk hani uyumuyordu bak mis gibi uyuyor...?" Tarzında yorumlarda bulunuyor tabi :) daha iyi bir otele geçmenize sevindim. Keyfini çıkarın :)
Ortam değiştiğinden midir nedir dediğin gibi bizimki de başka bir yerde uyuduğunda hiç kalkmayabiliyır geceleri. Sonra millet de "bu çocuk hani uyumuyordu bak mis gibi uyuyor...?" Tarzında yorumlarda bulunuyor tabi :) daha iyi bir otele geçmenize sevindim. Keyfini çıkarın :)
Aynen öyle. keyif adamları onlar.Baba olmak varmış :)
bizim dr 38 C olursa eklem yerlerine ıslak pamuk yada sirkeli pamuk koy demişti. mümkün olduğunca ince giysi giysin demişti birde ılık duş ama sakın kafasına soğuk su deydirme alınına ıslak pamuk koy demişti. ben denedim o şekilde düşürmüştüm ateşini. fitil kullandı birkaç saat sonrasında da calpol içmişti. geçmiş olsun canım kıyamam düşer inşallah.Kizlar dorugun atesi var 37.7 cikti ates dusurucu vermstm 1saat once fayda etmedi sanirim napsamki bi tavsie verin distenmi acaba offf
Kizlar dorugun atesi var 37.7 cikti ates dusurucu vermstm 1saat once fayda etmedi sanirim napsamki bi tavsie verin distenmi acaba offf
Gün yapanlara okadar özeniyorum ki.bizim buralarda hiç öyle faaliyetler yok.ooo ben yokken bayaa kaynatılmışşş
2 gündürr eve girmiyoruz desem yeridir,dün akraba günüm vardı teyzemlerde..
sabahtan gittik çok güzell vakit geçirdikk kızımlaaa
sonra arkadaşımıza gittik çekirdek ailee olaraakk gece 2 de geldik..
Birce çok eğlendi orda da uyumak bilmedi
bu sabah biraz geç uyandık sonra palladium a gittik..
malum diş bugdayı hazırlıklarımız başladı Allah kısmet ederse 2 hafta sonra yapıyoruuzzz
kızıma elbise ve ayakkabı almaya gittik babası ve halasıyla..
tabii yinee bayaa bişey alıp geldikk fotolarını az sonra eklerimm
ona alışveriş yapınca çok mutlu oluyorumm,kendime bi çorap bile almadım bu aradaa
ahahaha oyuncakların etiketlerini iki parmakla tutp kemirme bizim kızda da varr
hepsi aynı model bunların yaaa,yerriimmmm ben onlarııı
valla ben de hep harcadım o paralarıı ama kızıma harcadım o yüzden içim rahatşubeme bi gidebilsemm kumbara hesabı açtırıcam ben de amaaa çok güzel bi uygulama bence ama kısa vadede parayı çekmemeniz gerekiyor yoksa zarar edersiniz kızlarr.en az 3 yıl hesapta kalacak
İnşallah düzelir. aslında birileri geldiğinde mutlaka felak ve nas dualarını okumak lazım. çok sevildiği için nazar olabiliyor. bizim bile nazarımız oluyor.saolun kızlar ateşimiz halen aynı huysuzluğu yok ama eski neşeside yokk ateş düşürücü verdim üstünü soydum şimdi sirkeli su yaptım siliorm az az bakalım nolcak olmadı götürcem acile artık...moroller sıfır dün misafirlerimizde vardı bişiyi yokttu belkide nazar yada bilemıorm artık işalah kuzum iyileşir düzelir hemenck onlar hasta olmasn insan çokkk kötü oluo vala ...dua edin kızlar oğluşuma öpüorm hepnzi
saolun kızlar ateşimiz halen aynı huysuzluğu yok ama eski neşeside yokk ateş düşürücü verdim üstünü soydum şimdi sirkeli su yaptım siliorm az az bakalım nolcak olmadı götürcem acile artık...moroller sıfır dün misafirlerimizde vardı bişiyi yokttu belkide nazar yada bilemıorm artık işalah kuzum iyileşir düzelir hemenck onlar hasta olmasn insan çokkk kötü oluo vala ...dua edin kızlar oğluşuma öpüorm hepnzi
ayyy çokcici bunlar. güle güle kullansın bebişine de çok yakışır mutlaka.bunlar daa bugün aldığımız cicişlerrrelbise ve ayakkabıyı babannesi aldı kızıma diş bugdayında giymesi için,diğerlerini de halasıyla biz aldık Eki Görüntüle 646724 Eki Görüntüle 646725 Eki Görüntüle 646726 Eki Görüntüle 646727 Eki Görüntüle 646728 Eki Görüntüle 646729
desene süpper bi gün olmuş. ehliyet için mi alıştırma yapıyorsun. Buarada balık da afiyet bal şeker olsun loplop et lup lup yağ olsun. (şaka şaka) sadece yarasınn. oğluna da maaşallah biz daha hiç denemedik. bizimki hep bulamaç şeklinde yer pütür olduğu zaman tükürüyor. ben balık yedirirsem blander dan geçirmem gerekecek sanırım.iyi günlerde giyinin inşallahh
bugün burası ayrı bi sessizz sanki yaa
tuğçe geçmiş olsun
şimdi nasıll
biz de bugün eşimle evi temizledik
araba sürmeye gittik yine ayyyh
şu vites beni öldürücek yaaa
sonra gittik balık yemeyee
oğlumda bi yiyoki ağzını yutmadan bi daha istiyoo
hadi ammmaa nerdesiniizz
iyi günlerde giyinin inşallahh
tuğçe geçmiş olsun
şimdi nasıll
hadi ammmaa nerdesiniizz
Merhaba tatlım. benim reglim mevsim değişikliğinde sadece bikaçgün atardı. senin bayaa atmış. herkezin bünyesine göre değişir. bence en doğru yanıtı test yaparak öğrenebilirsin. yada bi jinekologla görüş istersen.kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin
20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?
Bu uykusuzluk hepimizi mahvediyor. çocuk uyusa ne olcak evde yapılacak birsürü iş oluyor. hiç dinlenemiyorum bende.gece 2 de uyandı mamasını eşim hazırladı yedirdi. bende uyuyum dedim nerdeee çocuk uyumak istemiyor al çocuğu ben yoruldumdedi hemen. yedir içir oynat uyut sabah oldu.
25 kişi nasıl ağarlanır waww. sana çook kolay gelsin.
saolun kızlar ateşimiz halen aynı huysuzluğu yok ama eski neşeside yokk ateş düşürücü verdim üstünü soydum şimdi sirkeli su yaptım siliorm az az bakalım nolcak olmadı götürcem acile artık...moroller sıfır dün misafirlerimizde vardı bişiyi yokttu belkide nazar yada bilemıorm artık işalah kuzum iyileşir düzelir hemenck onlar hasta olmasn insan çokkk kötü oluo vala ...dua edin kızlar oğluşuma öpüorm hepnzi
bunlar daa bugün aldığımız cicişlerrrelbise ve ayakkabıyı babannesi aldı kızıma diş bugdayında giymesi için,diğerlerini de halasıyla biz aldık Eki Görüntüle 646724 Eki Görüntüle 646725 Eki Görüntüle 646726 Eki Görüntüle 646727 Eki Görüntüle 646728 Eki Görüntüle 646729
Canım ben sebzeyi mutlaka meyve püresiyle birlikte veriyorum. bir sebze çook az meyve püresi yada su yada emzik bunları yaparsam yer tabi bunun yanında yapmadığım maymunluk ta kalmaz. böyle bir çare bulabildim. yemiyor diye hiç pes etmedim yine devam ettim bi şekilde yutuyor. sabah kahvaltısında mutlaka ıhlamurumuz vardır. muhallebiyi de emzik tıkıyorum ağzına yemediği zaman tabi bazen güzel yer. geriye yoğurt kaldı allahtan onu başka takviye almadan yer yoğurdu mutlaka cicibebe etimeği ile veririm doyurucu olsun diye seviyor. ben aptamil içiremiyorum biberon almıyor kaşıklada birkaç kaşık alıyor sadece. resmen ter döküyorum ama nafile. napcam bilmiyorum. oğlun kaşık sevmiyor gibi ama alışmasıda lazım belki dişleri için yaşadıkları huzursuzluktandır. biberon alıyorsa çorbayı o şekilde de dene istersen. biberonun memesinin ucunu biraz açarak. başka bişey de gelmiyor ki aklıma.
iyi günlerde giyinin inşallahh
tuğçe geçmiş olsun
şimdi nasıll
hadi ammmaa nerdesiniizz
Çocuk açmı kalsın yani. 1 saattede olsa ben yemeğini yediriyorum yedirmek zorundayım zaten kilo alımımız çok yavaş. doktorlar kendi çocuklarına öylemi yapıyormuş hahh kendi çevremdeki dr annelerinden bilirim hiç de öyle değiller. üstelik kadın doğum dr.:))
ayakkabı ve cekete bayıldımm güle güle giysinbunlar daa bugün aldığımız cicişlerrrelbise ve ayakkabıyı babannesi aldı kızıma diş bugdayında giymesi için,diğerlerini de halasıyla biz aldık Eki Görüntüle 646724 Eki Görüntüle 646725 Eki Görüntüle 646726 Eki Görüntüle 646727 Eki Görüntüle 646728 Eki Görüntüle 646729
patatesle fırında pişirirsin biraz su ekleyip blendırdan geçirirsin püre olur güzelce yer canımdesene süpper bi gün olmuş. ehliyet için mi alıştırma yapıyorsun. Buarada balık da afiyet bal şeker olsun loplop et lup lup yağ olsun. (şaka şaka) sadece yarasınn. oğluna da maaşallah biz daha hiç denemedik. bizimki hep bulamaç şeklinde yer pütür olduğu zaman tükürüyor. ben balık yedirirsem blander dan geçirmem gerekecek sanırım.
Bi de millet demiyor mu; "o uyuduğunda sen de uyu" diye sinir oluyorum. Ozaman temizliği yemeği ütüyü falan da başkası yapsın. İnsanlar kendi çektiklerini çabuk unutuyorlar sanırım.
Çok teşekkür ederim. Tarih belli olsun menü oluşturmada yardım alırım. Hem tariflerinin tutmama ihtimali yok ya tarif bile alırım valla diyim şimdidentaşındık da o yüzden gelecekler. Önceki eve de gelmişlerdi. Çay servisinden hiçbir şey anlamıyorsun ve pertin çıkıyor. Ama çocukla nasıl olacak bilmiyorum. Bakıcı teyzeye rica edicem kalsın diye. Bakalım artık.
.
kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin
20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?
bugün benim ve eşimin ailesi akşam yemeğine geldi..11 kişi olduk
tavuklu yayla çorbası, zeytinyağlı barbunya, kabak sufle, patlıcanlı etli kebap, şehriyeli pilav ,mevsim salata, kedi dili bisküvili pasta yaptım
herkes çok beğendi, çok güzel geçtibunları bebekle nasıl yaptın dediler
ayakkabı ve cekete bayıldımm güle güle giysin
çok geçmiş olsun size
patatesle fırında pişirirsin biraz su ekleyip blendırdan geçirirsin püre olur güzelce yer canım
bence de bakıcı kalsın yaa 25 kişi ne demekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?