Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım ben sebzeyi mutlaka meyve püresiyle birlikte veriyorum. bir sebze çook az meyve püresi yada su yada emzik bunları yaparsam yer tabi bunun yanında yapmadığım maymunluk ta kalmaz. böyle bir çare bulabildim. yemiyor diye hiç pes etmedim yine devam ettim bi şekilde yutuyor. sabah kahvaltısında mutlaka ıhlamurumuz vardır. muhallebiyi de emzik tıkıyorum ağzına yemediği zaman tabi bazen güzel yer. geriye yoğurt kaldı allahtan onu başka takviye almadan yer yoğurdu mutlaka cicibebe etimeği ile veririm doyurucu olsun diye seviyor. ben aptamil içiremiyorum biberon almıyor kaşıklada birkaç kaşık alıyor sadece. resmen ter döküyorum ama nafile. napcam bilmiyorum. oğlun kaşık sevmiyor gibi ama alışmasıda lazım belki dişleri için yaşadıkları huzursuzluktandır. biberon alıyorsa çorbayı o şekilde de dene istersen. biberonun memesinin ucunu biraz açarak. başka bişey de gelmiyor ki aklıma.

iyi günlerde giyinin inşallahh
bugün burası ayrı bi sessizz sanki yaa
tuğçe geçmiş olsun
şimdi nasıll

biz de bugün eşimle evi temizledik
araba sürmeye gittik yine ayyyh
şu vites beni öldürücek yaaa
sonra gittik balık yemeyee
oğlumda bi yiyoki ağzını yutmadan bi daha istiyoo

hadi ammmaa nerdesiniizz

Çocuk açmı kalsın yani. 1 saattede olsa ben yemeğini yediriyorum yedirmek zorundayım zaten kilo alımımız çok yavaş. doktorlar kendi çocuklarına öylemi yapıyormuş hahh kendi çevremdeki dr annelerinden bilirim hiç de öyle değiller. üstelik kadın doğum dr.:))

Oğlum herkeze karşı çok sıcakkanlı. gülücükler saçıyor. sevilmeyi seviyor. aslan burcu nede olsa. nereyi bulursa orda yatar hiç yadırgamaz. biraz anasına çekseydi ne olurdu. diş gösterme konusunda sadece çok gülerse görebiliyoruz diğer türlü bizimki de ağzını açmaz.

offf canım yaaa bu bebekleri hiç yalnız bırakmamak lazım. 4.5 aylıkken bizimki yürümeye maraklıya kolundan tuttum yürütüyorum. plazmanın sehbası dikkatini çekti oraya doğru götürdüm sehba alçak olduğu için küt kafayı vurdu. kocaman şişmişti. üstelik 1 haftada iyileşmedi. her gördüğümde canımdan can gitti. geçenlerde sandalyeden düştü. yaaa siz siz olun kıyılardan köşelerden uzak tutun. şimdi bende o çok etki yarattığı için çok sakınıyorum kafayı vuracak diye.

Bizimkide kv lere gidince çok uyur bende uyumuyor dediğimde yalancı durumuna düşerim hep.

kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin

20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?

Kizlar dorugun atesi var 37.7 cikti ates dusurucu vermstm 1saat once fayda etmedi sanirim napsamki bi tavsie verin distenmi acaba offf
bizim dr 38 C olursa eklem yerlerine ıslak pamuk yada sirkeli pamuk koy demişti. mümkün olduğunca ince giysi giysin demişti birde ılık duş ama sakın kafasına soğuk su deydirme alınına ıslak pamuk koy demişti. ben denedim o şekilde düşürmüştüm ateşini. fitil kullandı birkaç saat sonrasında da calpol içmişti. geçmiş olsun canım kıyamam düşer inşallah.

Kizlar dorugun atesi var 37.7 cikti ates dusurucu vermstm 1saat once fayda etmedi sanirim napsamki bi tavsie verin distenmi acaba offf

Gün yapanlara okadar özeniyorum ki.bizim buralarda hiç öyle faaliyetler yok.

İnşallah düzelir. aslında birileri geldiğinde mutlaka felak ve nas dualarını okumak lazım. çok sevildiği için nazar olabiliyor. bizim bile nazarımız oluyor.

ayyy çokcici bunlar. güle güle kullansın bebişine de çok yakışır mutlaka.

desene süpper bi gün olmuş. ehliyet için mi alıştırma yapıyorsun. Buarada balık da afiyet bal şeker olsun loplop et lup lup yağ olsun. (şaka şaka) sadece yarasınn. oğluna da maaşallah biz daha hiç denemedik. bizimki hep bulamaç şeklinde yer pütür olduğu zaman tükürüyor. ben balık yedirirsem blander dan geçirmem gerekecek sanırım.

Merhaba tatlım. benim reglim mevsim değişikliğinde sadece bikaçgün atardı. senin bayaa atmış. herkezin bünyesine göre değişir. bence en doğru yanıtı test yaparak öğrenebilirsin. yada bi jinekologla görüş istersen.

Bi de millet demiyor mu; "o uyuduğunda sen de uyu" diye sinir oluyorum. Ozaman temizliği yemeği ütüyü falan da başkası yapsın. İnsanlar kendi çektiklerini çabuk unutuyorlar sanırım.

25 kişi nasıl ağarlanır waww. sana çook kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim. Tarih belli olsun menü oluşturmada yardım alırım. Hem tariflerinin tutmama ihtimali yok ya tarif bile alırım valla diyim şimdiden taşındık da o yüzden gelecekler. Önceki eve de gelmişlerdi. Çay servisinden hiçbir şey anlamıyorsun ve pertin çıkıyor. Ama çocukla nasıl olacak bilmiyorum. Bakıcı teyzeye rica edicem kalsın diye. Bakalım artık.

Hemen düzelsin inşallah. Evet nazar da olabiliyor. Ama işte diş miş derken insan bilemiyor ki sebebi ne.

Ya çok güzellerrrrr. Güle güle kullansın :) ama kızlara böyle cici kıyafetlerin yapılıp erkeklere yapılmaması HAKSIZLIKKKK?? :)

Biberon iyi fikir. Aslında yoğurtlu çorbaları seviyo ama hayatımız sadece tarhana-yoğurt-yayla çorbası üzerine mi kurulu olacak bilmiyorum. Elma yiyo ama armut muz ve portakaldan hoşlanmadı. Bugün ilk defa kahvaltı öğününü bitirdi şok oldum!! Maymunluk olayını hiç sorma vallahi diyorum komşular benim dengesiz olduğumu düşünecekler :) ya şarkı söylüyorum ya uyduruyorum :))

En güzeli otomatik vites. Satın arabanızı otomatik alın :) çok zor normal vitesli araba ya :/

Hakkaten çocuk doktorlarının kendi çocukları ile ne yaptıklarına bakmak lazım aslında. Gerçi onun açıklaması da şöyle. Çocuğu hep zorlayarak yedirirseniz yemek yeme huyu öyle gelişir diyo. Ay bilmiyorum valla elimden geleni yapıyorum. Yarım saatten az sürmüyo yeme seansımız zaten. Bi daha çocuğum olursa 4. aydan başlıcam tattırmaya.

bugün benim ve eşimin ailesi akşam yemeğine geldi..11 kişi olduk
tavuklu yayla çorbası, zeytinyağlı barbunya, kabak sufle, patlıcanlı etli kebap, şehriyeli pilav ,mevsim salata, kedi dili bisküvili pasta yaptım
herkes çok beğendi, çok güzel geçti bunları bebekle nasıl yaptın dediler

ayakkabı ve cekete bayıldımm güle güle giysin

çok geçmiş olsun size

patatesle fırında pişirirsin biraz su ekleyip blendırdan geçirirsin püre olur güzelce yer canım

bence de bakıcı kalsın yaa 25 kişi ne demekkkk

Evlenince birlikte olun böylece kafanı hiçbir şey kurcalamasın. Hem rahat rahat da doktora gidersin ozaman. Yoksa hep kafa yorarak geçer zamanın çünkü bu adet ve yumurtlama işleri çooook karışık işler.

patatesle fırında pişirirsin biraz su ekleyip blendırdan geçirirsin püre olur güzelce yer canım

bence de bakıcı kalsın yaa 25 kişi ne demekkkk

Ben de soruyorum "bunları bebekle nasıl yaptın???" :) ellerine sağlık.

Ya iki koca tepsi börek zor yetiyo. Üç çeşit salata iki çeşit de tatlı yaparım inşallah yeter diye düşünüyorum şimdilik.

Bugün incirli cevizli kremali bi pasta denedim ama tarifte bi sıkıntı var sanırım altı çok cıvık oldu :/ biliyo musunuz bahsettiğim tatlıyı? Yapmış olan var mı?

slm kızlar.ya ben bu devam sütü meselesine çok taktım artk kendim iğrenmiştim onun kokusundan herşeyinden kızımda çok severek içmiyodu hep zoraki.bu bilim adamlarınında açıklamalarını okuyunca şak die kestim.ve 2 gündür günlük süt veriyorum suyla karıştırıp.ve çokta severek içiyo bugünde köy pazarından aldık köy sütü uyumadan önce içine biraz mut atıp blenderden geçirdim (biraz abartmışmıyım ne ) ama çok severek içti çünkü kızım muzdan nefret eder.neyse işte başladım süte ama zararı olmaz umarım.bugün kv deydik ve sinir oldum.süt kansızlık yapar dedi bende hergün pekmez yediriryorum dedim olmaz inş flan dedim bu seferde diyoki pekmezde şekerini çıkartır çocuğun ayyy sinir oldm siniiiiiiiiiiiir sürekli olumsuz düşünüp beni eleştiriyolar.bende dedim ben araştırdım neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum devam sütlerinde ne olduğu belli değil hepimiz sütle büyümüşüz ALLAHA şükür sapa sağlamda büyüdük dedim .sürekli onu yedirme zararlı bunu yaptırma zararlı düşünün tarhana çorbası bile verme çocuğum miğdesi mahvolurmuş ayy allahım nasıl bir mantık anlamadım gitti kendileri bişey yemiyolar sürekli hasta yemeği gibi bildikleri bikaç yemek dışında yemezler bize bu dokunur biz bunu sevmeyiz die die şimdi meyve yeseler hasta oluyolar ailecek çocuğumda kendileri gibiyapmak istiyolar bende kafama göre takılıyorum düşmeye kalkmaya,soğua,kalabalığa,yemeye içmeye herşeye alışsın istiyorum o kadar pipiriklenmenin doğru olduğunu düşünmüyorum.ALLAHIMA şükür bebeişimde gayet sağlıklı.inş hep öyle olur Rabbim korusun cümlemizinkini inş.kusura bakmayın çok dertliyim ondan bu kadar uzun yazdım.şimdi size sorum acaba benmi tuhafım yoksa onlarmı anormal anlamadım gitti.çokmu yanlış bir anneyim sürekli bana bunu hissettiriyolar ve sinir küpü oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…