Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar geçmişi okudum ama yazamadım kızım sürekli Kabiz ne yapabilirim ilk balık denememiz bu yüzden yalan oldu kızım biraz balık yedi fakat ikinip aglarken kustu hersey cikti o ikinirken icim aciyor su rota virus asisini yaptirdigim icin pisman oluyorum bazen ondan mi oliyor acaba diye düşünüyorum
Hasta bebeklere geçmiş olsun bizimkide cok huzursuz patlatamadi disleri

cnm fiyatlar orda baya uygunmuş.. yalovaya baktım en uygunu 100 tl kişi başı.. o da yarım pansiyon

İyi geceler hanimlar ;
Pek okuyamadim ama yolundadir umarim hersey.sanirim kizim usuttu,saclari cok terliyo ve nefesi sanki kokuyo gibi hani hasta olunca olur ya cok mu siki giydiriyodum acaba diye bi kat azalttim ben de kiyafetini,calpol verliyorum ve de iki gecedir.saclarini cekistirip arada kulagia oynuyo,baska bisey yoktur heralde dimi.ates de olcturmuyo ki,tyerinde durmuyo hic... Bu arada ben sabah ac karnina kecibiynuzu oekmezi veriyorum,cok faydali diye biliyorum.
Hayat hem cok bos hem de yorucu bu aralar.uyudugunda is yapmak istesem sese uyaniyo,yapmayinca ev gocuyo,cok zorr cokk

Uykulu uykulu nasil sacmalamisim:) gerci su an daha uykuluyum bir saattir uyut uyansin uyut uyansin derken kazandim galiba bu maci . Cogumuzun ilk bebegi galiba ,ikinciyi dusunenler var mi? Ben ailemden de uzagim ve kimsem de yok yakinlarda,buyuk konusmayim ama hic dusunmuyorum artik...

iyi geceler kızlar kızım yaklaşık 3 aydır gece uyumuyor gündüz uyuyur 12.30 da uyudu 02.00 de uyandı allahbilir kaçda uyuyacak gece kuşu olduk gitti.

evet ilk bebeğim ikinciyi bazen istiyorum bazen de erken diyorum ben de ailemden uzagım ahhh yalnızlık seni çok iyi anlıyorum yılbaşından beri annem yanımda hiç sıkılmıyorum artık evine gitmek istiyor nisanda beraber gidelim diyorum kısmet artık.

Selam hanimlar nasilsiniz bebisler nasil uzun zamandir girmiordum nette bisey ararken beni buraya yonlendirdi girmisken bi selam vereyim dedim

Gunaydin herkese,
Berbat bir geceydi ,20 den fazla uyandi heralde ekin.uyutuyorum tam huuh diyip derin nefes almisken veeaa diye bi ses!sensoru var heralde,yataga degince bagiriyo resmen.su an ayagimda uyuyo ,gun icinde bayginlik gecirmezsem iyidir bu halsizlikle,bi de regl var,inanilmaz yogun ooof off,ailemden uzak olduguma degiyo mu acaba ,donmus yatiyo beyefendi ,ooh mis.boyle babaliktan kolay ne var,bi devyuzsuz yuzsuz iinci bebek zarfi atiyo !

tahilli masalardan verdin mi canım milupanin gece için tahilli mamasi var onun içine de kayısı hasla ver bi dene istersen umarım faydalı olur.. rotavirus bizde yaptırdık kabızlık yapmadı

Günaydınlaaaarr:)) bir pazartesi daha... Hadi bakalım kolay gelsin herkesciklere... Rota virüsü ne zaman yaptırdın ki canım? Bizde yaptırdık 3. Ve 5. Aylarda ama bi sıkıntı olmadı.ek gıdadan dolayı sindirim sistemleri şaşmış durumda bence. Zeytinyağ ver bakalım bi kaşık. Hem besleyiciymiş te...
cnm fiyatlar orda baya uygunmuş.. yalovaya baktım en uygunu 100 tl kişi başı.. o da yarım pansiyon
İnt fiyatlara pek bakma. Birde turla anlaşmalıysa otel turda çok daha uygun oluyor fiyatlar. Birde hafta içi çok uygun. Pazarlık payınıda unutma

Beğenmez onlar hiçbir şeyiiiii :) sonuçta sen annesisin ve en iyi olanı sen hissedersin. Boşver takma.

Rotadan olduğunu sanmıyorum. Bağırsaklar ek gıdaya alışıyo bence. Ben kayısı haşlayıp blenderlayıp veriyorum. Bi de bi tatlı kaşığı zeytinyağı vermek lazım aslında hergün. Tabi hakiki olanlardan.

Eli kulağına gidiyosa bence dişle ilgilidir. Geçmişler olsun

Ben de ailemden uzağım ve çalışıyorum da. Ayrıca 8 aydır da uykusuzuz yine de iki yıl kadar sonra Allah nasip ederse isterim ikinciyi. Çünkü çevremden gördüğüm kadarı ile herkes bugünleri unutup yapıyor ikinciyi :)

iyi geceler kızlar kızım yaklaşık 3 aydır gece uyumuyor gündüz uyuyur 12.30 da uyudu 02.00 de uyandı allahbilir kaçda uyuyacak gece kuşu olduk gitti.

Ben ilk günlerden beri gece kalksa bile yatağında bırakıyorum bir süre ve hiç konuşmuyorum. Acaba gece kalktığında ilgi mi gösteriyorsun da sıkılmıyor? :) tabi buna rağmen oğlum gece çok kalkar ama hiç değilse muhabbet istemez :)

Reglken bebekle uğraşmak cidden daha zor :/ ama olsun regl iyidir şikayet edilmez :) eşler konusunda seni çooooook iyi anlıyorum. Uykusuzluktan geberip ağlayarak ayağımda sallarken o uyurdu. Kafasına yastık bastırıp boğasım gelirdi hahaha. Şimdi kendimi eğittim. Sürekli "oğlun seni daha çok sevecek sen annesin. O da çatlayıp patlasın" diyorum işin komik tarafı ben ikinci çocuk muhabbeti yapsam da o yanaşmıyo! Çok yoruluyo ya beyfendi :) SONUÇ: bunların hepsi böyle bacıııım boşver :)

Günaydınlarrrrr herkese :) çalışanlara su gibi akıp giden bir iş haftası diliyorum başta ben olmak üzere :) herkese kolay gelsin.

günaydın kızlar ne çabuk pazartesi oldu ya nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz

yok canım ehliyeti geçen haziranda aldım
karnım burnumda girmiştim sınava kullanmıyodum da şimdi öğlen aralarında ve
çıkışlarda oğluma çabucak geleyim diye
araba kullanayım diyorum balık eriyip gidiyo canım bence normal vermeyi bi dene
benim oğlumda pütürlülerde öğürüyodu
balığı yedi ... gerçi şimdi pütüre de alıştı..

En güzeli otomatik vites. Satın arabanızı otomatik alın :) çok zor normal vitesli araba ya :/
maalesef arabamız vitesli canımm
eşim otomatiğe o ne öyle akülü araba gibi diyo
ama değiştirdiğimizde otomatik için baskı yapacağım kesin:13::13:

ooh bi hamarat dahaa
maşallah kzıımm nazar değmesinn
kabak sufle nasıl ilk kez duydumm
tavuklu yayla çorbası da nasıl eşim yaylayı çok sever
bi de öyle deneyeyimm

Bugün incirli cevizli kremali bi pasta denedim ama tarifte bi sıkıntı var sanırım altı çok cıvık oldu :/ biliyo musunuz bahsettiğim tatlıyı? Yapmış olan var mı?
canım ben hiç yapmadım
ama kuzenimin eşi yapıyodu harika bişey bence
çook hafif ve lezzetli bi tatlı
çok beğendim ben
sen yazınca hatırladım tariffini alacaktım
unutuum arayayım da alayım

anlattığına göre onlarda sıkıntı var canım
demek kendilerini çok korumuşlar eften püften nem kapıyolar
dediğin gibi kendilerine göre yorumluyolar bence
ammmaaaann hepsi kv işteee heee hee deyip geçicez
sonra işimize gücümüze bakıcazz ne yapalımm
amaa inşallah öyle sinir bozucu bi kv olmam yaa

benim kızım öyle çokta problemli bir çocuk olmadı baştan beri maaşallah yani uyku,gaz sorunu pek yaşamadık tek sorunumuz iştah artık onuda oluruna bıraktım.ben ikinci hatta üçüncüyü bile düşünüyorum ALLAH ne kadar verirse zaten bu 7 senede anca oldu o yüzden korunmak gibi bişey hiç aklımdan bile geçmedi çok geç olmadan olsun istiyorum.başarabilirmiyim bilmiyorum ama ben hamile kalınca düşük problemim olduğundan yatak istirehati vermişti dr. annemde gidip gelmek zor olur die onun karşısındaki apartmana taşındım süper oldu aslında ne kendi işimi ne kızımın işlerini ona bırakmıyorum sadece sevmeye geliyo ama yinede onun varlığı bile yetiyo anneler gibisi yok.aile uzakta olunca zor olur umarım ALLAH yardım etsin...

günaydın herkesee
kızlar yaa benim oğlum sabah 6.30 6.45 arası uyanıyo
ve gözlerini açmadan mızıldanıyo
karnı aç desem 1 saat önce emmiş oluyo
su istiyo desem su veriyorum içmiyo
bezi dolmuş desem bugün 4 de değiştirdim altını
o da değil var mı benim gibi olan yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…