Günaydıınnn hanımlarr... Bir pazar günü, güzel bir pazar kahvaltısı ve aile günü... En güzel şekilde geçsin inşallah...
LİBYANAcım ve YUSUFDEFNEcim çok geçmiş olsun. Geçen hafta aynı şeYi yaşamış biri olarak ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum. Çok şükür birşey olmamış.rabbim koruyor onları. İyi bi ders çıkarmak lazım bu olaydan önemli olan bu
Bu arada CENA yok ortalarda?
BORNcum ne oldu kuzun uyumaya başladı mı? Bizimki burada geldiğimizdenn beri deliksiz uyuyor hayret. Bi anlam veremedim o zaman evde neden uyumuyordu acaba?
Canım simit bebekler için gittiğiniz yerde satılıyordur mutlaka. Bebekler için olanın altında örümcek gb bi oturma kısmı var . Valla bizim oteli sorma bu geldiğimizde sıkıntı oldu biraz. Geçen geldiğimizde memnun kalmıştık ama bu sefer öyle olmadı. Odası farklıydı beğenmedik, buraya da yazmıştım yemekleri eşimi rahatsız etti( hafif bir zehirlenme olabilir), birde dün sabah odadaki termal su kesilince olan oldu. Anında oteli terkettik. Kişi sayısı azdı bu sefer sanırım o yüzden umursamamışlar. Başka bi otele geldik şimdi. Burası çok güzel. Bundan sonra favorim burasıdünki kaldığımız yer 60 tl idi kişi başı. Bugünki de 75 tl kişi başı.ama haftaiçi çok iniyor fiyatlar.
Uykulu uykulu nasil sacmalamisim:) gerci su an daha uykuluyumbir saattir uyut uyansin uyut uyansin derken kazandim galiba bu maci . Cogumuzun ilk bebegi galiba ,ikinciyi dusunenler var mi? Ben ailemden de uzagim ve kimsem de yok yakinlarda,buyuk konusmayim ama hic dusunmuyorum artik...
Selam hanimlar nasilsiniz bebisler nasil uzun zamandir girmiordum nette bisey ararken beni buraya yonlendirdi girmisken bi selam vereyim dedim
Kızlar geçmişi okudum ama yazamadım kızım sürekli Kabiz ne yapabilirim ilk balık denememiz bu yüzden yalan oldu kızım biraz balık yedi fakat ikinip aglarken kustu hersey cikti o ikinirken icim aciyor su rota virus asisini yaptirdigim icin pisman oluyorum bazen ondan mi oliyor acaba diye düşünüyorum
Hasta bebeklere geçmiş olsun bizimkide cok huzursuz patlatamadi disleri
Rota virüsü ne zaman yaptırdın ki canım? Bizde yaptırdık 3. Ve 5. Aylarda ama bi sıkıntı olmadı.ek gıdadan dolayı sindirim sistemleri şaşmış durumda bence. Zeytinyağ ver bakalım bi kaşık. Hem besleyiciymiş te...Kızlar geçmişi okudum ama yazamadım kızım sürekli Kabiz ne yapabilirim ilk balık denememiz bu yüzden yalan oldu kızım biraz balık yedi fakat ikinip aglarken kustu hersey cikti o ikinirken icim aciyor su rota virus asisini yaptirdigim icin pisman oluyorum bazen ondan mi oliyor acaba diye düşünüyorum
İnt fiyatlara pek bakma. Birde turla anlaşmalıysa otel turda çok daha uygun oluyor fiyatlar. Birde hafta içi çok uygun. Pazarlık payınıda unutmacnm fiyatlar orda baya uygunmuş.. yalovaya baktım en uygunu 100 tl kişi başı.. o da yarım pansiyon
slm kızlar.ya ben bu devam sütü meselesine çok taktım artk kendim iğrenmiştim onun kokusundan herşeyinden kızımda çok severek içmiyodu hep zoraki.bu bilim adamlarınında açıklamalarını okuyunca şak die kestim.ve 2 gündür günlük süt veriyorum suyla karıştırıp.ve çokta severek içiyo bugünde köy pazarından aldık köy sütü uyumadan önce içine biraz mut atıp blenderden geçirdim (biraz abartmışmıyım ne) ama çok severek içti çünkü kızım muzdan nefret eder.neyse işte başladım süte ama zararı olmaz umarım.bugün kv deydik ve sinir oldum.süt kansızlık yapar dedi bende hergün pekmez yediriryorum dedim olmaz inş flan dedim bu seferde diyoki pekmezde şekerini çıkartır çocuğun ayyy sinir oldm siniiiiiiiiiiiir sürekli olumsuz düşünüp beni eleştiriyolar.bende dedim ben araştırdım neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum devam sütlerinde ne olduğu belli değil hepimiz sütle büyümüşüz ALLAHA şükür sapa sağlamda büyüdük dedim .sürekli onu yedirme zararlı bunu yaptırma zararlı düşünün tarhana çorbası bile verme çocuğum miğdesi mahvolurmuş ayy allahım nasıl bir mantık anlamadım gitti kendileri bişey yemiyolar sürekli hasta yemeği gibi bildikleri bikaç yemek dışında yemezler bize bu dokunur biz bunu sevmeyiz die die şimdi meyve yeseler hasta oluyolar ailecek çocuğumda kendileri gibiyapmak istiyolar bende kafama göre takılıyorum düşmeye kalkmaya,soğua,kalabalığa,yemeye içmeye herşeye alışsın istiyorum o kadar pipiriklenmenin doğru olduğunu düşünmüyorum.ALLAHIMA şükür bebeişimde gayet sağlıklı.inş hep öyle olur Rabbim korusun cümlemizinkini inş.kusura bakmayın çok dertliyim ondan bu kadar uzun yazdım.şimdi size sorum acaba benmi tuhafım yoksa onlarmı anormal anlamadım gitti.çokmu yanlış bir anneyim sürekli bana bunu hissettiriyolar ve sinir küpü oluyorum.
Kızlar geçmişi okudum ama yazamadım kızım sürekli Kabiz ne yapabilirim ilk balık denememiz bu yüzden yalan oldu kızım biraz balık yedi fakat ikinip aglarken kustu hersey cikti o ikinirken icim aciyor su rota virus asisini yaptirdigim icin pisman oluyorum bazen ondan mi oliyor acaba diye düşünüyorum
İyi geceler hanimlar ;
Pek okuyamadim ama yolundadir umarim hersey.sanirim kizim usuttu,saclari cok terliyo ve nefesi sanki kokuyo gibi hani hasta olunca olur yacok mu siki giydiriyodum acaba diye bi kat azalttim ben de kiyafetini,calpol verliyorum ve de iki gecedir.saclarini cekistirip arada kulagia oynuyo,baska bisey yoktur heralde dimi.ates de olcturmuyo ki,tyerinde durmuyo hic... Bu arada ben sabah ac karnina kecibiynuzu oekmezi veriyorum,cok faydali diye biliyorum.
Hayat hem cok bos hem de yorucu bu aralar.uyudugunda is yapmak istesem sese uyaniyo,yapmayinca ev gocuyo,cok zorr cokk
Uykulu uykulu nasil sacmalamisim:) gerci su an daha uykuluyumbir saattir uyut uyansin uyut uyansin derken kazandim galiba bu maci . Cogumuzun ilk bebegi galiba ,ikinciyi dusunenler var mi? Ben ailemden de uzagim ve kimsem de yok yakinlarda,buyuk konusmayim ama hic dusunmuyorum artik...
iyi geceler kızlar kızım yaklaşık 3 aydır gece uyumuyor gündüz uyuyur 12.30 da uyudu 02.00 de uyandı allahbilir kaçda uyuyacak gece kuşu olduk gitti.
Gunaydin herkese,
Berbat bir geceydi ,20 den fazla uyandi heralde ekin.uyutuyorum tam huuh diyip derin nefes almisken veeaa diye bi ses!sensoru var heralde,yataga degince bagiriyo resmen.su an ayagimda uyuyo ,gun icinde bayginlik gecirmezsem iyidir bu halsizlikle,bi de regl var,inanilmaz yogunooof off,ailemden uzak olduguma degiyo mu acaba ,donmus yatiyo beyefendi ,ooh mis.boyle babaliktan kolay ne var,bi devyuzsuz yuzsuz iinci bebek zarfi atiyo !
bunlar daa bugün aldığımız cicişlerrrelbise ve ayakkabıyı babannesi aldı kızıma diş bugdayında giymesi için,diğerlerini de halasıyla biz aldık Eki Görüntüle 646724 Eki Görüntüle 646725 Eki Görüntüle 646726 Eki Görüntüle 646727 Eki Görüntüle 646728 Eki Görüntüle 646729
bunlar daa bugün aldığımız cicişlerrrelbise ve ayakkabıyı babannesi aldı kızıma diş bugdayında giymesi için,diğerlerini de halasıyla biz aldık Eki Görüntüle 646724 Eki Görüntüle 646725 Eki Görüntüle 646726 Eki Görüntüle 646727 Eki Görüntüle 646728 Eki Görüntüle 646729
yok canım ehliyeti geçen haziranda aldımdesene süpper bi gün olmuş. ehliyet için mi alıştırma yapıyorsun. Buarada balık da afiyet bal şeker olsun loplop et lup lup yağ olsun. (şaka şaka) sadece yarasınn. oğluna da maaşallah biz daha hiç denemedik. bizimki hep bulamaç şeklinde yer pütür olduğu zaman tükürüyor. ben balık yedirirsem blander dan geçirmem gerekecek sanırım.
maalesef arabamız vitesli canımmEn güzeli otomatik vites. Satın arabanızı otomatik alın :) çok zor normal vitesli araba ya :/
ooh bi hamarat dahaabugün benim ve eşimin ailesi akşam yemeğine geldi..11 kişi olduk
tavuklu yayla çorbası, zeytinyağlı barbunya, kabak sufle, patlıcanlı etli kebap, şehriyeli pilav ,mevsim salata, kedi dili bisküvili pasta yaptım
herkes çok beğendi, çok güzel geçtibunları bebekle nasıl yaptın dediler
canım ben hiç yapmadımBugün incirli cevizli kremali bi pasta denedim ama tarifte bi sıkıntı var sanırım altı çok cıvık oldu :/ biliyo musunuz bahsettiğim tatlıyı? Yapmış olan var mı?
slm kızlar.ya ben bu devam sütü meselesine çok taktım artk kendim iğrenmiştim onun kokusundan herşeyinden kızımda çok severek içmiyodu hep zoraki.bu bilim adamlarınında açıklamalarını okuyunca şak die kestim.ve 2 gündür günlük süt veriyorum suyla karıştırıp.ve çokta severek içiyo bugünde köy pazarından aldık köy sütü uyumadan önce içine biraz mut atıp blenderden geçirdim (biraz abartmışmıyım ne) ama çok severek içti çünkü kızım muzdan nefret eder.neyse işte başladım süte ama zararı olmaz umarım.bugün kv deydik ve sinir oldum.süt kansızlık yapar dedi bende hergün pekmez yediriryorum dedim olmaz inş flan dedim bu seferde diyoki pekmezde şekerini çıkartır çocuğun ayyy sinir oldm siniiiiiiiiiiiir sürekli olumsuz düşünüp beni eleştiriyolar.bende dedim ben araştırdım neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum devam sütlerinde ne olduğu belli değil hepimiz sütle büyümüşüz ALLAHA şükür sapa sağlamda büyüdük dedim .sürekli onu yedirme zararlı bunu yaptırma zararlı düşünün tarhana çorbası bile verme çocuğum miğdesi mahvolurmuş ayy allahım nasıl bir mantık anlamadım gitti kendileri bişey yemiyolar sürekli hasta yemeği gibi bildikleri bikaç yemek dışında yemezler bize bu dokunur biz bunu sevmeyiz die die şimdi meyve yeseler hasta oluyolar ailecek çocuğumda kendileri gibiyapmak istiyolar bende kafama göre takılıyorum düşmeye kalkmaya,soğua,kalabalığa,yemeye içmeye herşeye alışsın istiyorum o kadar pipiriklenmenin doğru olduğunu düşünmüyorum.ALLAHIMA şükür bebeişimde gayet sağlıklı.inş hep öyle olur Rabbim korusun cümlemizinkini inş.kusura bakmayın çok dertliyim ondan bu kadar uzun yazdım.şimdi size sorum acaba benmi tuhafım yoksa onlarmı anormal anlamadım gitti.çokmu yanlış bir anneyim sürekli bana bunu hissettiriyolar ve sinir küpü oluyorum.
Kizlar dorugun atesi var 37.7 cikti ates dusurucu vermstm 1saat once fayda etmedi sanirim napsamki bi tavsie verin distenmi acaba offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?