Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canımmm daha oncedende yazmıstım aynı seylerı yaşadım tek çözüm kakao yağı.ama emzırmeden once yıkamalısın
hemen ıyı gelıcektır

sağolun kızlar antibiyotikli merhem vardı
onu sürdüm sabah hiç sağmadım
biraz önce sağdım kansızdı yara hala duruyo
gece onu emxirmemeyi düşünüyrum
ama o kanlı görüntü gerçekten çook fena içim kalktı
gece öyle emdi büyük ihtimalle

bu arada bana da hipp paketi geldi
hero babynin pürelerini yemeyen oğlum
koca kavanozu indirdi aşağı
ben dışlarıdan bişy alıp pek yedirmiyorum ama
mecbur kalırsam hipp alırım artıkk

bu arada kızlar oğlum bu akşam ilk yaramazlığını yaptı
mama sandalyesindeyken örtüyü çekti
sürahi devrildi aşağıı
bi de resim çektim ona
suratı nasıldı yaa bebeğimm benimm

cincon çok aktifsin çoook. seviyorum yorumlarını.
pinkpirinces 7. ayınız dolmuş diğer aylarınızda mutlu, huzurlu ve sağlıklı olarak dolsun canım.

NKOLİK orda söylemekle hatam var zaten dediğim gibi basiretim bağlandı sanki ama çalışanları mesafeli davranmaları konusunda uyarmalarını talep edebilirim sadece bu saatten sonra isim ve yer belirtmeden dediğin gibi NKOLİK sen içini ferah tut burda herkesin ne kadar iyi niyetli paylaşımlar yaptığını biliyoruz canım

Iyi aksamlar kızlar geçmişi okudum ama yazamadım bugün hava güzeldi annem ve kıza komsuya gittik eda biraz huysuzlandi malum dislerden gelince yatirdim hala uyuyorgece bizi ayağa dikmezse iyidir orda cok uyumadi yeri yadirgadi benim kizim hem insanlari yabanciliyor hemde yerini ariyor onunla bir yere gitmek çok zor oluyor sizde de boyle seyler oluyor mu birde eda disini gorcez diye hic agzini acmiyor cok komik bir kitliyor dudagini gormeniz lazim
Siz neler yaptiniz nasil gecti hafta sonunuz

adam ölmemişki.(müslüm baba)

Bu arada kaşıkla yemeyi sevmiyor demiştim ya ; ufaklığa hippten gelen kaşıkla yedirdim yoğurdunu ve azıcık zorlama olsa da yedi bi çay bardağı kadar :) umarım bu kaşıkla güzel devam ederiz :)

Maşaallah Ecrin Nisa'ya... Oyuncağı da çok tatlıymış...

Bizde dün düştük koltuktan... na yemek hazırlamak için mutfağa gitmiştim.. O da koltukta oturuyordu.. iki yanında da yastık vardı.. Bir anda bir çığlık sonra ağlama sesi duydum sonra ses kesildi hemen salona koştum birde baktım Elif Ebrar yarda katıla katıla ağlıyor.. Çok korktum.. Oda çok korkmuş sanırım epey ağladı... Oyuncağa ulaşmaya çalıştı sanırım...

Çok şükür bir sıkıntımız yok.. Size de geçmiş olsun...

Montunuz da çok yakışmış Maşaallah size...

Neden uyumuyor?

Çok zayıf değil mi?

Aaa daha konuşmadı mı?

Yürümeye de pek geç kalmış!

Dişleri bizimkinin çok erken çıkmıştı, gecikmiş sizinki

Yok, sen bu çocuğu besleyememişsin.

Ne kadar süre emzirdin?

Üşür bu çocuk, çorap giydir bence

Amann, ne olacak şeker/çikolata ver yesin. Bu kadar kasma kendini

İkinciyi düşünmüyor musunuz? arasını fazla açmayın zor olur birlikte büyüsünler işte.

Aaa kocaman çocuk hala emzik mi emiyor?

Sütün gelmedi/yeterli değil heralde, aç bu çocuk

Normal mi, sezeryan mi?

Neden sezeryan normal doğuramadın mı??

Hala geceleri biberondan süt mi içiyor, cık cık cık olacak iş değil.

Çok yüz vermişsiniz siz buna

Oğlun yok mu?

Kızın yok mu?

Sütün yaramıyor heralde

Kendını besleme cocugu yedır bir lokma kalmış

cnm ben gebzedeyim.. yalovada varmış, eşime de söyledim gidelim dedi.. bakalım araştrcaz bir yer, temiz olması çok önemli.. bebişine o kdr küçük simidi nerden buldun. benim de almam gerek.. bir de gecesi ne kdr sizin otel. daha fiyat fln da bakamadım

sağol hayatım daha iyisi size olsun inşallahj

bende önüne parçalayıp veriyorum kendi eliyle yiyor

bence kaşığı dğiştir sen yerken onada ver sein kaşığından ilgisini çekebilir
eliyle mi yiyor ben hiç denemedim yaa bi denemek lazım

canım boşver önemli değil belki adamın çocuğu yoktur ,olmuyordur ;içini ısıtmıştır kızın. onlara da çok görmemek lazım bence kalp kırmaya değmez Allah sana ne güzel bebiş vermiş bırak sevsinler

cnm biz 3 ay oldu o hesabı açtıralı.. gerçekten çok güzel birşey.. ben de şiddetle tavsiye ederim.. ben bebek görmeye gelenlerin sıkıştırdığı paraları da oraya verdim.. oğluşumn şimdiden 670 tl si oldu :)

busmai sen istanbuldamıydın, termale nereye gitmiştin, istanbul yakınları için termal otel tavsiyesine ihtiyacım varr

Cok yorucu saatlerin ardindan sonunda yazabiliyorum gub icinde hep okumaya calistim ama yazmayi sevmiyorum hic su telden pc de acamiyorum pasa saolsun...kiyma kofte tavuk balik bgn de vermedim herkes veriyo snrm bizim gittigimiz doktir niye oyle dedi o zmn yaa bnm de isime geldi yazik yavruma yarin ilk is yapayim simdi okumadigim sayfalara goz atayim

helal sana, ben o paraları hep harcadım

ver canım yaa
ama ben tavuk vermiyorum tavuklar hep antibiyotikli diyorlar ya
köy tavuğu olursa veririm

geçmiş olsu ncnaım yaaa dkkat edin bişi yok fdemiii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…