canımmm daha oncedende yazmıstım aynı seylerı yaşadım tek çözüm kakao yağı.ama emzırmeden once yıkamalısın
hemen ıyı gelıcektır
Maşallah nazar değmesin, güle güle kullansın :)
Ben bi kere kanlı süt sağmıştım da o görüntü bile insanın aklında kalıyor bir süre :/ ben ara ara lansinoh sürüp o göğsümden hiç emzirmedim yaklaşık 12 saat sonra da sağdım ve 24 saate tamamladım. O şekilde geçmişti. Geçmiş olsun :/
Oooo ben baya geride kalmılşım. kaldığımyerden devam edicimm ozaman.
EYLÜL.YN - Sanırım bütün bebekler aynı. benim oğlumda oturup oynamaktan ziyade hep yürümeyi tercih eder kolundan tutup yürüttüğümde de koşar adımlarla gider. yürüteci var çokta eğleniyor güzel gidiyor ama uzun süre bindiremiyorum zarar verir diye. Zaten eve de zarar veriyor. kv delere gitmiştik. aynı binada olduğumuz için yürütecini de aldım. biz mutfakta otururken ne ara gittiyse salona girmiş koca yapraklı bir çiçek var onu koparmış ağzına da almış. allahtan yememiş. bir ara yine kaçar yine salona tabi. masa örtüsünü çekmiş. masanın üzerinde ne varsa yerde. yürüteçte böyle yürüyünce düşünemiyorum artık.
Haziran annelerindeki bu saçma sapan diyalogda sanırım kendi aralarında şakaya vurmaya çalışmışlar konular dağılmış şaka olmaktan çıkmış bence. merak edip bende baktım fazlaca abartmışlar tadı kaçmış. gereksizce bir muhabbet zaten.gerçekci olmak lazım.
Ben oğlumu ayağımda sallıyorum. o uyumaya çalışırken bende kafamı koyup dinlenmeye çalışıyorum hatta bazen ben oğlumdan önce uyuyorum bazende ikimiz aynı anda uyuyup kalıyoruz. ayağımda sallamamdaki nede de yeni doğduğu sıralarda bir türlü yatırıp uyutmaya alıştıramadım. hep kucakta olurdu ve çok yorulurdum, yemek yiyemezdim. ayakta sallamaya alışınca tepsiye hazırlayıp yemeğimide yedim bebeğimide uyuttum dinlenmişte oldum. işime geldi açıkcası hatta kahvemi dahi içmiştim.
Eylülcüm bazen burada yazdıklarımızı net olarak açıklamadığımız zaman okuyan tarafından yanlış anlaşılabiliyoruz yada ben kendimce öyle hissederim. senin durumunda yanlış anlaşılacak bişey yok annenlere çok sık ve uzun süreli gitmen gayet normal bişey ve ben hiç farklı bişey düşünmedim. çok alemsin. aslında sanki ben yanlış anlaşldım gibi.mesela pinkprincesin özsüt çalışanlarından rahatsız olma konusunda, ben istiyorsan şikayet edebilirsin demiştim ama buradaki kastım şahısları şikayet etmesi değildi firmayı genel olrak şube yada şahıs belirtmeksizin çalışanlarının müşterilerle mesafeli olması konusunda uyarıda bulunması anlamında demek istemiştim ama yanlış anlaşılmış da olabilirim. ben çevremdeki herkeze son derece pozitif yaklaşırım ve hiç bir insanın zarar görmesini istemem. ben de zarar görmek istemem ama pinkpirincesin yerinde olsam o anda söylerdim rahatsız olduğumu.İş bulmanın ne kadar çokda zor olduğu bir dönemde yaşıyoruz ve bir insanın ekmeğine mani olmanın ne kadar acı bir davranış olduğunu iş yaşantımda arkadaşlarım tarafından bir zamanlar yaşamış biri olarak çok iyi bilirim. Diyeceğim oki yanlış anlaşılmaktan bende çok korkarım.
cincon çok aktifsin çoook. seviyorum yorumlarını.
pinkpirinces 7. ayınız dolmuş diğer aylarınızda mutlu, huzurlu ve sağlıklı olarak dolsun canım.
Kızlar oku oku geberdim Allah iyiliğinizi versin pişman ediyonuz adamı bir gün topiğe girmeyince
dün cenaze evine dolma yapıp götürdüm ordan bi arkadaşa oturmaya gittim akşama da annemlere geçtim çok yoğundum akşam da parise gidecekken anons duyuldu "ıngaaaa" paris uçağı iptal oldu hava koşulları uygun değilmişş
bebeğin simitle yüzüyor mu ayyy ben de istiyorum şimdi kaplıcaya gitmekkk
bebeğim 4 aylıkken gitmiştik ama onu suya sokmamıştım
silikon uç kaşık bence berbat ,oraya buraya kıvrılıyor
çok geçmiş olsun
ben başladım kıymaya
aynı kafadayız senle haa
oo süpermişşş yaaa
3 çocuk deyip duruyorlar bi güzellik yapsınlar madem
nası yediriyosun oğlunu şefkatle ben merak ettim çok konuşkan biri değilimdir karşımdaki konuşmazsa..o yüzden çok konuşamıyorum bebeğimle genelde dokunuyorum vücut dili yani:)
patik kayıp çıkıyor bizde de cırtlı yumuşak ayakkabılar daha sıkı duruyor
yaa resimde eşofmanla bile kokoştun kızz:)
evet sahi o kimler arasındaydı ben katılmamıştım
bağlılık yemini etmişim ben zaten yazdıkların bende var ,mevcut
herkeste varmış bu
geçmiş olsun canım erkeklerde çok kolay oluyo idrar tahlili ama,sizde de sünnet olma derdi yok
vermiştim ben birşey olmaz canım
ben de üzüldüm yıllardır hayatımızda olan bir isimdi ama Allah bilir sonunu.
harikatebrikler
maalesef hiç teyze olamıycam oğlumun teyzesi de yok, tek kızım
eşim de tek erkek amcası da olamayacak oğlumun
sadece dayıları ve halaları var
güzelmiş tarifin
ben dün içirdim inek sütü,2 katı kadar da su karıştırdım
güzel içtimisss
ara ara vereceğim sonra tamamen geçerim
adam ölmemişki.(müslüm baba)Ben chemist motherı beğendim :)
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ufaklığın ek gıdayı sevmediğini söyledim. Diş çıkarma döneminde normal dedi. İki ayda 600gr almış ama doktor sınırda hatta az almış dedi. Anlamıyorum yani ayda 250gr değil mi normali? Zaten yapabileceğim birşey yok. Elimden geleni yapıyor ve sağlıklı beslemeye çalışıyorum. Neyse artık önümüzdeki kontrole bakacağız. Boyumuz da 4cm uzamış bu arada maşallah.
Müslüm gürsese üzüldüm. Allah taksiratını affetsin.
Yılmaz erdoğanı ve eşini hiç sevmediğim için kıvança rağmen o filme gitmezdim :)
Yaşasın haftasonuuuuuuu :))
adam ölmemişki.(müslüm baba)
Eki Görüntüle 645652
Eki Görüntüle 645653
çok meraklıyız çok elimizi kerpeten gibi yapıp oyuncakların etiketlerini felan tutuyoruz:
oyuncakları atıyor sonra ağlıyor veriyorum tekrar atıyor dövcem ama haaa
Slm kızlar nasılsınız ? Ara ara girip ne var ne yok bakıyorum :) Gece uyanan oğlumu yanıma alıp emzirirken uyuyakalmışız.Uykudan "paattt!" diye bir sesle uyandım.Aman Allah'ım aklım çıktı.Bir baktım ki oğlum yerde hemen kucağıma aldım.Yavrum nasıl ağlıyor, nasıl ağlıyor içim parçalandı.Uyku sersemi yavrum ne olduğunu anlamadı, gözleri hala kapalı.Banyoya götürdüm yüzünü yıkadım.Sonra kucağımda uyuyakaldı.Ben de uyku falan kaçtı gitti.Beşiğine yatırdım ama ara ara kalkıp kontrol ettim Allah muhafaza kötü bir şey falan olursa diye.Neyse ki gayet iyi şimdi.Rabbim yavrularımızı korusun...
Eki Görüntüle 645758
ecoşun elbisesini giydirdim sabah çok güzel oldu ama büyük oldu değiştirim küçüğünü alim diye gittim mont aldım geldim elbisesinin küçüğünü de diğer ay alırım artık
Arkadaşlar telefondan foto eklenebiliyor mu buraya? Bilgisayardan mı girmek gerekiyor?
Pc den girmek lazım canım. Telden olmuyor.
Yok yok demezler:) derlersede söke söke alırsın hakkını.
Canım ben değil eşim atandı. 2 gün boyunca gelememişti kararname. Bugüne ancak geldi ve bugün başladı çok şükür. Bugün iyiyim sanırım atlattım canım sağolsen nasıl oldun?
Açıkçası bu zaten 2. Gelişimiz canım. Kaplıca hep yaslılar için bir yermiş gb gelirdi bana:) biz gecen yaz doğum falan derken tatil yapamadık tabi. Sömestırda da ist yada ankara yapalım dedik ama bizim kıza güven olmuyor bu konularda. Durmaz, bizde kışın ortasında onunla gezemeyiz diye düşündük. Burası geldi aklımıza. Kızımızla rahat edeceğimiz( suyu çok seviyor zaten), sıcak, e eşimde bende banyoyu çok seviyoruz. Nevşehir kozaklıya geliyoruz biz. Bize 2 saat uzaklıkta. Gecen geldiğimizde kızım çıldırmıştı mutluluktan. Atıyorum onu küvete simitle. Ohhh kuduruyor. Üşütme derdi de yok. Zaten havuz ve diğer imkanları da ben kullanamıyorum. Odadan çıkmıyoruz kızımla. Yemekten yemeğe.... Gecen geldiğimiz oteli beğenmiştik aynı yere geldik. Bu sefer bizim yaslarımızda bebekli aileler çok fazla. 40 ını uçurmaya gelen bi çift bile vardı düşün... Ama eşim yemekten rahatsızlandı biraz. Midesi zaten hassastır. Bakalım belki yarın oteli değiştiririz. Böyle yani. Şiddetle tavsiye ederim. Sen hangi sehirdeydin canım? Varmı yakınlarda kaplıca?
Silikon uclu kullanıyorum ben. Memnunum ama eskidi gb biraz. Tupperware den tekrar mama kaşığı, ilk çatal kaşık setim, çorba saklama kabı alacağım ama bi türlü alamadım.
Maşaallah Ecrin Nisa'ya... Oyuncağı da çok tatlıymış...
Bizde dün düştük koltuktan...na yemek hazırlamak için mutfağa gitmiştim.. O da koltukta oturuyordu.. iki yanında da yastık vardı.. Bir anda bir çığlık sonra ağlama sesi duydum sonra ses kesildi hemen salona koştum birde baktım Elif Ebrar yarda katıla katıla ağlıyor.. Çok korktum.. Oda çok korkmuş sanırım epey ağladı... Oyuncağa ulaşmaya çalıştı sanırım...
Çok şükür bir sıkıntımız yok.. Size de geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun:26:
Montunuz da çok yakışmış Maşaallah size...
eliyle mi yiyorsağol hayatım daha iyisi size olsun inşallahj
bende önüne parçalayıp veriyorum kendi eliyle yiyor
bence kaşığı dğiştir sen yerken onada ver sein kaşığından ilgisini çekebilir
NKOLİK orda söylemekle hatam var zaten dediğim gibi basiretim bağlandı sanki ama çalışanları mesafeli davranmaları konusunda uyarmalarını talep edebilirim sadece bu saatten sonra isim ve yer belirtmeden dediğin gibi NKOLİK sen içini ferah tut burda herkesin ne kadar iyi niyetli paylaşımlar yaptığını biliyoruz canım
gunaydın kızlar ızın gununun keyfını cıkarıyorum oğluşumla.sızler nasılsınız bakalım
bende dun iş bankasındaydım
bebekler ıcın kumbara hesabı actırılabılyomus bıde metal kumbara verdıler anahtarı onlarda
kılıtlı ıcınde bırıken paraları alamıyoruz
bankaya dolu kumbarayı goturuyosun onlar acıyolar paraları alıp bebısın hesabına yatırıyolar
bebegımız 18 yasında parayı cekebılıyo
anne babada 3 yıl sona cekebılıyo tavsıye ederım
Kızlar oku oku geberdim Allah iyiliğinizi versin pişman ediyonuz adamı bir gün topiğe girmeyince
dün cenaze evine dolma yapıp götürdüm ordan bi arkadaşa oturmaya gittim akşama da annemlere geçtim çok yoğundum akşam da parise gidecekken anons duyuldu "ıngaaaa" paris uçağı iptal oldu hava koşulları uygun değilmişş
bebeğin simitle yüzüyor mu ayyy ben de istiyorum şimdi kaplıcaya gitmekkk
bebeğim 4 aylıkken gitmiştik ama onu suya sokmamıştım
silikon uç kaşık bence berbat ,oraya buraya kıvrılıyor
çok geçmiş olsun
ben başladım kıymaya
aynı kafadayız senle haa
oo süpermişşş yaaa
3 çocuk deyip duruyorlar bi güzellik yapsınlar madem
nası yediriyosun oğlunu şefkatle ben merak ettim çok konuşkan biri değilimdir karşımdaki konuşmazsa..o yüzden çok konuşamıyorum bebeğimle genelde dokunuyorum vücut dili yani:)
patik kayıp çıkıyor bizde de cırtlı yumuşak ayakkabılar daha sıkı duruyor
yaa resimde eşofmanla bile kokoştun kızz:)
evet sahi o kimler arasındaydı ben katılmamıştım
bağlılık yemini etmişim ben zaten yazdıkların bende var ,mevcut
herkeste varmış bu
geçmiş olsun canım erkeklerde çok kolay oluyo idrar tahlili ama,sizde de sünnet olma derdi yok
vermiştim ben birşey olmaz canım
ben de üzüldüm yıllardır hayatımızda olan bir isimdi ama Allah bilir sonunu.
harikatebrikler
maalesef hiç teyze olamıycam oğlumun teyzesi de yok, tek kızım
eşim de tek erkek amcası da olamayacak oğlumun
sadece dayıları ve halaları var
güzelmiş tarifin
ben dün içirdim inek sütü,2 katı kadar da su karıştırdım
güzel içtimisss
ara ara vereceğim sonra tamamen geçerim
busmai sen istanbuldamıydın, termal nereye gitmiştin, istanbul yakınları için tavsiyesine ihtiyacım varr
helal sana, ben o paraları hep harcadımcnm biz 3 ay oldu o hesabı açtıralı.. gerçekten çok güzel birşey.. ben de şiddetle tavsiye ederim.. ben bebek görmeye gelenlerin sıkıştırdığı paraları da oraya verdim.. oğluşumn şimdiden 670 tl si oldu :)
Cok yorucu saatlerin ardindan sonunda yazabiliyorum gub icinde hep okumaya calistim ama yazmayi sevmiyorum hic su telden pc de acamiyorum pasa saolsun...kiyma kofte tavuk balik bgn de vermedim herkes veriyo snrm bizim gittigimiz doktir niye oyle dedi o zmn yaa bnm de isime geldi yazik yavruma yarin ilk is yapayim simdi okumadigim sayfalara goz atayim
Maşaallah Ecrin Nisa'ya... Oyuncağı da çok tatlıymış...
Bizde dün düştük koltuktan...na yemek hazırlamak için mutfağa gitmiştim.. O da koltukta oturuyordu.. iki yanında da yastık vardı.. Bir anda bir çığlık sonra ağlama sesi duydum sonra ses kesildi hemen salona koştum birde baktım Elif Ebrar yarda katıla katıla ağlıyor.. Çok korktum.. Oda çok korkmuş sanırım epey ağladı... Oyuncağa ulaşmaya çalıştı sanırım...
Çok şükür bir sıkıntımız yok.. Size de geçmiş olsun...
Montunuz da çok yakışmış Maşaallah size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?