Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydıınnn hanımlarr... Bir pazar günü, güzel bir pazar kahvaltısı ve aile günü... En güzel şekilde geçsin inşallah...

LİBYANAcım ve YUSUFDEFNEcim çok geçmiş olsun. Geçen hafta aynı şeYi yaşamış biri olarak ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum. Çok şükür birşey olmamış.rabbim koruyor onları. İyi bi ders çıkarmak lazım bu olaydan önemli olan bu

Bu arada CENA yok ortalarda?

BORNcum ne oldu kuzun uyumaya başladı mı? Bizimki burada geldiğimizdenn beri deliksiz uyuyor hayret. Bi anlam veremedim o zaman evde neden uyumuyordu acaba?

Canım simit bebekler için gittiğiniz yerde satılıyordur mutlaka. Bebekler için olanın altında örümcek gb bi oturma kısmı var . Valla bizim oteli sorma bu geldiğimizde sıkıntı oldu biraz. Geçen geldiğimizde memnun kalmıştık ama bu sefer öyle olmadı. Odası farklıydı beğenmedik, buraya da yazmıştım yemekleri eşimi rahatsız etti( hafif bir zehirlenme olabilir), birde dün sabah odadaki termal su kesilince olan oldu. Anında oteli terkettik. Kişi sayısı azdı bu sefer sanırım o yüzden umursamamışlar. Başka bi otele geldik şimdi. Burası çok güzel. Bundan sonra favorim burasıdünki kaldığımız yer 60 tl idi kişi başı. Bugünki de 75 tl kişi başı.ama haftaiçi çok iniyor fiyatlar.

Ortam değiştiğinden midir nedir dediğin gibi bizimki de başka bir yerde uyuduğunda hiç kalkmayabiliyır geceleri. Sonra millet de "bu çocuk hani uyumuyordu bak mis gibi uyuyor...?" Tarzında yorumlarda bulunuyor tabi :) daha iyi bir otele geçmenize sevindim. Keyfini çıkarın :)

canımm çok geçmiş olsun
hepimizin başına geliyor maaleseff:18::18:

canım ben 6. ay kontrolüne gittiğimde dr ay sonunda et tavuk vermeye başla demişti
yani 7 ay oluyo elinle ezip ezip ver demişti bana
ben de uzun zamandır veriyorum
hatta bugün de et haşlıycam suyuyla çorba yapıcam
içine et de atıcam

günaydııın iyi pazarlar herkeseee
biz de uyanalı 3 saat oluyo ama yatakta debelendik
oğlumla o uyanmak istiyo
bense tam tersiini
neyse savaşı o kazandı
şimdi kahvaltı hazırlıycam
eşim uyuyo hallaa
yaa erkek olmak mı varmış ne

Son düzenleme:

Baba olmak varmış :)

Kizlar dorugun atesi var 37.7 cikti ates dusurucu vermstm 1saat once fayda etmedi sanirim napsamki bi tavsie verin distenmi acaba offf

Kizlar dorugun atesi var 37.7 cikti ates dusurucu vermstm 1saat once fayda etmedi sanirim napsamki bi tavsie verin distenmi acaba offf

Geçmiş olsun canım. Benimde bu konuda pek tecrübem yok ama soy istersen. Daha da düşmezse ılık bi duş iyi gelebilir belki.

haftasonu oldumu kimsede girmıor buraya hasta olmuo diye diye hasta ettim oğlumu yaaa

Havlu ıslatıp koltuk altına, diz arkasına, boynunun altına, kasıklarına sür. Kendi ısısı ile buharlaşmalı sular. Bi de üstünü bi kat incelt. Eğer daha da düşmezse bekleme acile falan bi yere git. Allah korusun ateş şakaya gelmez. Ama bence düşer bu dediklerimi yaparsan. Geçmiş olsun.

Tuğçe haberdar et Doruğun durumundan aklım kaldı sizde :/

Bu arada Müslüm Gürses vefat etmiş Allah rahmet eylesin.

canım kaplıcaya nereye gdiyorsunuz,daha önce de gittiğinizi hatırlıyorum, hep aynı yerimi tercih ediyorsunuz. Ben de istiyorum öyle bir kaçamak, tavsiye eder misin ?

Bu uykusuzluk hepimizi mahvediyor. çocuk uyusa ne olcak evde yapılacak birsürü iş oluyor. hiç dinlenemiyorum bende.gece 2 de uyandı mamasını eşim hazırladı yedirdi. bende uyuyum dedim nerdeee çocuk uyumak istemiyor al çocuğu ben yoruldumdedi hemen. yedir içir oynat uyut sabah oldu.

Bahar gibisi varmı. dışarı çıkamadığında balkonda bile güzel vakit geçer. benim balkon çok büyük babamız ikili salıncak ta aldı. yazın gelmesini iple çekiyorum. ayy bide tatilll canım deniz çekti şimdi.

25 kişi nasıl ağarlanır waww. sana çook kolay gelsin.

ooo ben yokken bayaa kaynatılmışşş
2 gündürr eve girmiyoruz desem yeridir,dün akraba günüm vardı teyzemlerde..
sabahtan gittik çok güzell vakit geçirdikk kızımlaaa
sonra arkadaşımıza gittik çekirdek ailee olaraakk gece 2 de geldik..
Birce çok eğlendi orda da uyumak bilmedi
bu sabah biraz geç uyandık sonra palladium a gittik..
malum diş bugdayı hazırlıklarımız başladı Allah kısmet ederse 2 hafta sonra yapıyoruuzzz
kızıma elbise ve ayakkabı almaya gittik babası ve halasıyla..
tabii yinee bayaa bişey alıp geldikk fotolarını az sonra eklerimm
ona alışveriş yapınca çok mutlu oluyorumm,kendime bi çorap bile almadım bu aradaa

ahahaha oyuncakların etiketlerini iki parmakla tutp kemirme bizim kızda da varr
hepsi aynı model bunların yaaa,yerriimmmm ben onlarııı

helal sana, ben o paraları hep harcadım

ver canım yaa
ama ben tavuk vermiyorum tavuklar hep antibiyotikli diyorlar ya
köy tavuğu olursa veririm

valla ben de hep harcadım o paralarıı ama kızıma harcadım o yüzden içim rahatşubeme bi gidebilsemm kumbara hesabı açtırıcam ben de amaaa çok güzel bi uygulama bence ama kısa vadede parayı çekmemeniz gerekiyor yoksa zarar edersiniz kızlarr.en az 3 yıl hesapta kalacak

Geçmiş olsun canım. Benimde bu konuda pek tecrübem yok ama soy istersen. Daha da düşmezse ılık bi duş iyi gelebilir belki.

Tuğçe haberdar et Doruğun durumundan aklım kaldı sizde :/

Bu arada Müslüm Gürses vefat etmiş Allah rahmet eylesin.

saolun kızlar ateşimiz halen aynı huysuzluğu yok ama eski neşeside yokk ateş düşürücü verdim üstünü soydum şimdi sirkeli su yaptım siliorm az az bakalım nolcak olmadı götürcem acile artık... moroller sıfır dün misafirlerimizde vardı bişiyi yokttu belkide nazar yada bilemıorm artık işalah kuzum iyileşir düzelir hemenck onlar hasta olmasn insan çokkk kötü oluo vala ...dua edin kızlar oğluşuma öpüorm hepnzi

bunlar daa bugün aldığımız cicişlerrr elbise ve ayakkabıyı babannesi aldı kızıma diş bugdayında giymesi için,diğerlerini de halasıyla biz aldık

canım çok geçmiş olsunn
ateş,dişten dolayı olabiliyor..inşallah çabucak atlatır kuzucuk..
sen yine de bi acile götür düşmezse için rahatlasıın.

Allah korumuş çok dikkatli olmk gerekiyor ama işte hep yorgunluktan oluyor bunlar. bende uyuturken çok zaman uyuya kalıyorum. anahtarlıklarda çok şirin duruyor ama hiç beceremem öyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…