Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

oyy yaa akıyamam ben ona yaa
şu düşme olayı da herkesin başına geldi yaa
bebeklerimiz yaa
daha da düşmesin bebeklerimiz inşallahh:18:

canım neden var ortopedi kontrolü ?

geçmiş olsun ecoşa..
hamdolsun ciddi bi şey olmamış..
sen uyurken mi düştü?:26:
bunlar ders olsun bize..
genelde o yatağında ben yatağımda yatıyoruz ama
bazen yatakta beraber de uyuyoruz.
o zaman parkyatağı yatağımıza dayıyorum, o arada yatıyor ayşecik..

Nasıl yapıyorsun diye sormak istedim canım.. Ben kuşbaşı doğranmış eti düdüklüde pişiriyorum... Sen nasıl yapıyorsun.. :26:
canım kibrit kutusunun yarısı kadar kuyruk yağını küçük küçük doğradım
tencerede erittim, kalan parçaları alıp attım, onun üzerine biraz sıvı yağ ekledim..
sonra da etleri koydum (2-2,5 kg), şöyle bi çevirdim. sonra da bir çay bardağı su ekledim.
harlı ateşte kendi suyunu da saldı, şimdi kısık ateşte kaynıyor..
pişince tuzunu ekleyeceğim..
yanına çorba, pilav, yoğurt, salata..

kv yi de çağırırız, oruçludur bugün..
ayy, benim gibi gelin dostlar başına :76:

Son düzenleme:

ecoştamı düştü off çok kötüymüş o olay ya başıma gelince daha iyi anladım şükür bizimki mindere düştü hemde akçaktı ama yinede gözünden yaşlar geldi yavrumun benim bağırışıma daha çok korktu Allahım sen koru bir daha koltukta tek bırakmakmı asla

canım yogurda cıcıbebe etımegı ahşap havanda ezıp verıyosun sanırım hıc aklıma gelmemıstı mantıklıymıs doyurucu olması acısından

canım benim çok geçmiş olsun allah korumuş alalh beterinden saklasın ortapediye neden gidiyorsunuz hayırdır

maşallah allah nazarlardan saklasın gerçekten ne güzel bende böyle kardeş gibi olmak istiyorum ama olmuyor

canan, kv ile sürtüşmüşsünüz..
8 ayda kaç kez gördü, ne biliyor da boran hakkında da, böyle atıp tutuyor..
kv lik yapacak ya..

neyse, salla gitsin..
Allahtan yakın oturmuyorsunuz, yoksa zırt pırt konuşur keyfini kaçırır..

eşinin işi konusunda haklısın, bebek de olunca insan kendinden ziyade düşünüyor..
benimle kıyaslayınca sınırlı sürede görüyor ayşecik babasını..
ama akşam gelince bi heyecan, bi heves, nasıl tanıyor, cilveleniyor, oyunlar yapıyor babasına..
inanın bana çıkarmıyor o sesleri..
artık iyice anlamaya başladılar etrafı, anneyi babayı da tanıyor, istiyorlar, ihtiyaç duyuyorlar..
inş Rabbim hayırlı kapılar açar, gönlünüze göre bi iş bulur hep yanınızda olur eşin ..

maşallah allah nazarlardan saklasın gerçekten ne güzel bende böyle kardeş gibi olmak istiyorum ama olmuyor

kv gelin sürtüşmesi yüzyıllardır var, hep de var olacak..
biz de iki iyiysek, bi kötüyüz.. birbirimizi idare ediyoruz işte..:101:

Son düzenleme:

bende aldım ama benim ki hiç sevmedi malesef inşallah senin ki sever

Herkeze merhaba hanımlar. hayırlı ve bol neşeli bir gün olur inşallah. bugünde fevkalade bir hava var. bizim site kk nü aratmıyor maaşallah. bebeğini alan çıkmış dışarı. tam sayamadım ama 8-10 kişi var. yeni yürümeye başlamış bebekleri gördüm ayy bizde görsek o günleri. ben geçmişe bir bakiim.

selam kızlar ya sanırım bizim dişimiz çıktı ama bilemedim tam olarak.şimdi yoğurt yediriyodum asudeye kaşık çıt çıt etti metal kaşıkla yediriyorum (silikon olandan nefret ediyo) ama görünürde bişey yok gibi yani damağı kabarıktı zaten bayadır hala öyle gibi ama ses çıkıyo sanırım derinin en üst seviyesinemi geldi bilemedim.görünmesi lazımdı dimi :44:

Bu arada kaşıkla yemeyi sevmiyor demiştim ya ; ufaklığa hippten gelen kaşıkla yedirdim yoğurdunu ve azıcık zorlama olsa da yedi bi çay bardağı kadar :) umarım bu kaşıkla güzel devam ederiz :)
Çok iyi olmuş, çok sevindim canım. nasılki hipp ten gelen kaşık. marketlerde varmı ki acaba bende bi baksam bazen kutuların içinden çıkabiliyor. mağazalardan da bir baksam istiyorumda çıkamadık bir türlü. kp hasta hastaneye yatırdılar. o telaşla alışverişe falan çıkamadık.

canım pütürlü yemeye ekmek doğramaya alıştır biraz , ekmek faydalı bir besin. onun dışında dediği şeyleri de önemseme o da fikir veriyo işte güya ,sen aklına yatmayanı yapma. sen orda gergin olduğun için çocuk da gergin oluyor çünkü benimki de kv de deyken huysuz oluyor bu tesadüf olamaz :)
Allahla başbaşa kaldı Allah yardımcısı olsun demek lazım
cena sen müslümcü müydün kız
günaydın kızlar ne çabuk pazartesi oldu ya nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz
bi pazartesi oluyo bi cuma oluyo ömür geçiyo çabucak
iki bebek daha kolay büyüyormuş tek bebek büyütmek çok zormuş. şimdi değil de büyüdükçe sürekli oyun isteyecek o zaman daha zor,iki tane kardeş olsa oyalanırlar. şurda 2 sene ,sonra kreşe gider rahatlarsın. 2 sene çabucak geçer bu yüzden çocuğunu kardeşsiz bırakma bence.
tebrik ederim seni, ben de içiriyorum. kansızlık olursa kan hapı alırlar çözümsüz birşey değil
çocuğun bünyesi herşeye alışmalı
bazılarını akşamdan hazırladım gece 4 te yattım
o pastayı ben çok severim ıslattığın sosun hepsi fazla geliyo canım o yüzden cıvık olmuştur kaşıkla dök, tüm yüzeyi ıslansın yeter.

Son düzenleme:
kızlar akşam eda çok huzursuzdu dişler iki tane birden geliyor birde üstüne kabızlık ağladı ağlamaktan kustu sonra bende hipp in kutusuyla gelen karışık bitki çayından verdim içinde papatya rezene anason vardı içti rahat uyudu bugün almayı düşünüyorum ondan yada milupa ya da humana bitki çayı kullanan var mı

içine bir tane de soğan atsaydın

geçmiş olsun kızına
doğumda kırılan kemiğinden dolayı gidiyosun değil mi iğne ilaç tedavisi falan mı verdiler

Bu arada kaşıkla yemeyi sevmiyor demiştim ya ; ufaklığa hippten gelen kaşıkla yedirdim yoğurdunu ve azıcık zorlama olsa da yedi bi çay bardağı kadar :) umarım bu kaşıkla güzel devam ederiz :)

oyy maaşallah. allah daha çok versin. şimdiki bebekler şanslı anacım. bende açtırıcam. hoşuma gitti.

burada da hava güneşli..
ama battaniyeleri dışarı astım, fena rüzgar var,
çıkılamaz :100:

çıt çıt diye ses geldiyse diştir canım..
senin görebileceğin kadar meydanda değil o kadar..
birkaç güne iyice patlar..
hayırlı olsun, gözünüz aydın

içine bir tane de soğan atsaydın
düşünmedim değil, ama pişirdim altını kapatıcam şimdi

canım bende isemiyorum ama kp in senesiydi mevlüt var diye gittik yoksa eşim yokken zaten gidememki kim götürecek bu seferde kendileri evden alıp eve bıraktılar
canım bunların hepsi aynı tas aynı hamam benimki de tutturdu tarhana ver diye ama o kdr acılı ki anlatamam şimdi değil belki daha sonra dedim illa kendi dedikleri olacak...
Canımmm ellerine sağllıık seninkilerin eline su dökemese de bu da benim bugün kocişe yaptığım kekler tanışma yıldönümümüz şerefinee ancak daha bitmedi süsleyeceğim soğumalarını bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…