Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

born, ellerine sağlık..
bu kalp şeklindeki kırmızı kağıtların içinde bile çok tatlı ve çekici geliyorlar..

biz de nisanda tanışmıştık.
ömrümün baharı o nisanla başladı..
bir ömür sürecek inş

Son düzenleme:
Onlar nasıl büyütmüşler hakatten çok merak ediyorum.geçenlerde bir tanıdık geldi. uyuyan bebeğimi kucağına aldı (kv abisinin kızı gelen de laf ebesidir, ve laf çıkarmaya bayılır. kocamla evlenince kesin bu kız ayartmıştır onu diye bişeyler konuşmuş diğer akrabalara. halbuki eşim benimle evlenmek için nekadar çok uğraşmıştı.)neyse sevecem diyede uyarttı. banada diyorki biz çocukları uyuturduk kenara koyardık saatlerce uyurdu bizde işimizi yemeğimizi yapardık. şimdinin bebeleri bi acayip diyor. (içimden sen daha bi acayipsin sa...lak dedim.)
Canım menü oluşturmanda elbette yardımcı olurum.seve seve tarifde veririm sen nasıl istersen. baya kalabalık olcaksınız sana pratik olanlardan da veririm bikaç tarif. içlerinde senin bildiklerin de vardır ama belki. bence bebeğine bakmak için mutlaka biri olmalı gerçekten çok yorulursun. kucaktan kucağa gezmesin kuzucuk bir kişinin bakması yeterli gibi sanki.
maymunluk konusunda benim neler yaptığımı bir bilsen kesin deli dersin. sesimi duyan komşular öyle düşünüyordur.aslında bu durum bizde yok sadece. akşam çöpü koycaktım kapıyı açtım karşı komşu durmadan kendi zilini çalıyor. bende anlamsız anlamsız bakıyorum gülerekten. sonra o da gülümsedi benim çocuk başka türlü uyumuyor da dedi. zilin sesine uyuyor çözüme bakk.
ben yoğurt çorbası hiç denemedim tanesi kaçar diye korkuyorum bide bizimki pütürlü bişey gelince ağzına tükürüyor. karışık sebze her defasında değişik sebzeler kullanarak, tarhana muhallebi, yoğurt meyve püresi içerse aptamil farklı bişey denemedim ama geçerim artık bu balık olayına. 7. ayımızı dün doldurduk hayırlısıyla.
Son olarak dr ilgili şunu söyleyebilirim dr ların her dediğine harfiyen asla uymam. onlar tıp bilimine göre konuşuyorlar ama gerçekte öyle değiller. örneklerini gördüğüm için söylüyorum. her dr fikride farklı hangisine inancaksın. beslenme konusunda en güzeli kendi bildiğin.

Ooo menü baya güzelmiş. kedi dili bisküvili pasta nasıl tramisu şeklindemi.

patatesle fırında pişirirsin biraz su ekleyip blendırdan geçirirsin püre olur güzelce yer canım

bence de bakıcı kalsın yaa 25 kişi ne demekkkk

geçmişolsun canım tez zamanda iyileşir inşallah. benim paşanın saçlarıda terler sıklıkla (uyuyup uyanınca) hemen yumuşak bir havluyla silerim terini. sırtını kontrol ederim hafif çığsıklık varsa orayada ince bir penye koyar teri soğuyunca üzerini değiştiririm.ben çok giydirmeye bağlıyorum evin ısısı 25 C aslında ama sadece süveter tarzı şeyler giydiriyorum kıyafeti üzerine bazende acaba üşürmü ki diyede düşünmeden duramıyorum. senin kuzunun sorunu diş gibi geldi bana.
Üzüm pekmezi daha iyi diye duymuştum burada. cena yazmıştı sanırım orantı olarak.

merhaba cenacım gözümüz yollarda kaldı bukadar uzak kalma özlüyoruz.

Ben kuyruk yağıyla yapmıyorum.. .Zaten eti sevmem ben... Ellerine sağlık afiyet olsun size...

Dişiniz hayırlı olsun diyelim.. İlk başta nokta kadar çıkıp sonra beliriyor canım.. Ses geliyorsa diştir zaten...

Allahla başbaşa kaldı Allah yardımcısı olsun demek lazım
cena sen müslümcü müydün kız

Evet yaa Allah rahmetiyle muamele etsin İnşaallah...

Bende bir ara çok dinlerdim... ama şimdi unuttum sevdiğim şarkılarını...

Hem dişiniz hayırlı olsun.. Hemde geçmiş olsun... Bu çaylar gerçekten işe yararmı acaba yaaa :44:

Oooo Muffin kalıpların çok güzelmiş born'cum... Süslenmiş hallerini de çekersin dimi..
Bende yuvarlak pembe almıştım...

kızlar bu kekler silikon kalıplarla fırında da pişirilir mi???

Canım bu aslında pandispanya hamuru olduğu için pişmeyebilir.. İnternette silikon kalıplarda yapılan kek tarifleri çok fazla var canım..

nkolik teşekkür ederimmm:78:
bugün pek aktif değil sanki burası, neredesiniz bakim? :80:

harika gözüküyorlar bayıldım ellerine sağlık

allaaah ben dedim bu kız kesin pembe muffin kalıbı almıştır bendekiler de mavi:) en sevdiğim renk yani
hayretsin o kekleri nasıl çıkardın da ikiye böldün muntazam muntazam

Ooo menü baya güzelmiş. kedi dili bisküvili pasta nasıl tramisu şeklindemi.

prenses tatlısı deniyor benim yaptığıma. ama tiramisu da çok güzel oluyor bi kere yapmıştım

Ben aslında pembeyi pek sevmem ama tek o renk hoşuma gitti mor olsaydı mor alacaktım..

Tatlım zaten fincanı yağladığın için kolay çıkıyor... birde güzel kabardıysa kek çıkar enlemesine ortadan kes zaten küçücüklerdi.. Yoksa kesme işlemini pek beceremem...

Son düzenleme:
harika gözüküyorlar bayıldım ellerine sağlık
Tesekkurlerr )
Ins cnm bnm muhabbetiniz artarak devam etsin bir omur...yanina bir de kalp pogacalardan yapicim baska biseye izin verir mi bilmem bnm pasa oldugu kdr artikin
Bunlar bildgmz kucuk kahve fincanlarimi yoksa nescafe icin olanlardan mi resimde gayet buyuk gorunuyorlar fincana gore ama ilk firsatta denicem
nkolik teşekkür ederimmm:78:
bugün pek aktif değil sanki burası, neredesiniz bakim? :80:

Ben hep burdayim ama bidik yazmama izin vermiyoki mouse agzina goturmek istiyo bizde hala dis yok yaa;(((

merhaba hanımlar bir sorum olacak bebekleriniz oturuyormu kendi kendine ve ne zaman başladı benim 7 ay 1 haftalık oğluşum var ama tam oturmıyo kendi kendine bir sorun mu var acep diyorum :18:

kızlar tavuk et balık verdıgınızı yazmıssınız nasıl verıyosunuz eti.yıyebılıyomu

merhaba hanımlar bir sorum olacak bebekleriniz oturuyormu kendi kendine ve ne zaman başladı benim 7 ay 1 haftalık oğluşum var ama tam oturmıyo kendi kendine bir sorun mu var acep diyorum :18:

merhaba canım öncelikle bebeğini başka bebeklerle kıyaslama her bebeğin gelişimi birbirinden farklıdır. ayrıca benım kızım 7 sınde 8 aylık olacak fakan birkac dk dan sonra hoop yana devriliyor .

Off canım yaa baya sıkıntılı geçmiş boşver uyma sen ona o konuşsun dursun. biliyorsun benimki de problemli ben tamam olur diyorum sonra kendi bildiğimi okuyorum çift taraflı oynuyorum napimm başka türlü olmuyor. bana armut püresi yedirme artık diyo 2 kere ishal oldu diye. ishali geçince verdim yine niye vermeyim ki onu mu dinlicem.

Ben hep burdayim ama bidik yazmama izin vermiyoki mouse agzina goturmek istiyo bizde hala dis yok yaa;(((
ayşecik de pc için çıldırıyor
ama ilk işi mouse yakalamaya çalışırken yere düşürmek ve ardından bakmak

ben bir haftadır oturtmaya başladım.
arkasına ve iki yanına yastık koyuyorum tedbiren.
her gün bi önceki güne göre daha iyi..
ama bazen yastıklara uzanmış ya da iki büklüm ayaklarına kapanmış buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…