Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

merhaba hanımlar bir sorum olacak bebekleriniz oturuyormu kendi kendine ve ne zaman başladı benim 7 ay 1 haftalık oğluşum var ama tam oturmıyo kendi kendine bir sorun mu var acep diyorum :18:

benim kızımın 8 ayı doldu ama 6 aylık bile olmadan kendi kendimize oturmaya başlamıştık ama 4 ayından itibaren destekli oturuyodu zaten çok kısa bir süre sonrada baktım oturuyo o kadar erken olacağını tahmin etmemiştim ama bende şaşırdım bir sorun olucağını sanmam ama geç başladıysanız oturtmaya ondan olabilir her çoçuk farklı işte bazı bebeklerde yürüme çalışmaları bile başlamış ama bizdede ne emeklemek ne yürümek anca oturuyo akşama kadar ama yatmıyoda bide o sorunumuz var görümcemin bebeği 10 aylık oldu hala 2-3 dk oturunca yıkılıyo bir sorun yoktur yani takma o kadar.

canım yogurda cıcıbebe etımegı ahşap havanda ezıp verıyosun sanırım hıc aklıma gelmemıstı mantıklıymıs doyurucu olması acısından

yaaa bu hazır mama olayından ben uzak duruyorum artık. en güzeli kendi hazırladığın kahvaltı bence. katkısı çok diyorlarya nebileyim kafamı çok karıştırdı. labne peyniride hiç tavsiye edilmiyor. gıda mühendisi bi arkadaşım hiç tavsiye etmedi. kendi çocuğuna kullanmıyormuş. önceleri bende bi hevesle almıştım hatta abartmıştım şimdi evdekileri dahi vermiyorum.

bizimkinin dişide senin anlattığın gibiydi. bende metel kaşıkla veriyordum ve o şık şık sesi çıkınca takip ettim hergün, sonra süpriz bir şekilde göründü.

bizimkinin dişide senin anlattığın gibiydi. bende metel kaşıkla veriyordum ve o şık şık sesi çıkınca takip ettim hergün, sonra süpriz bir şekilde göründü.
canım yaa tahmini kaç güne görünür sabırsızlanıyorum heyecan yaptım ve fazla abarttım sanırım ama napim ilk bebişim ve ilk dişimiz duygulandım işte

Bizim burada da biraz rüzgar var hiç dışarı çıkmadım ama ağaçların biraz sallanmasından belli oluyor. iyi cesaret onlarınki de ben çıkamam doğrusu bugün çıkacak durumda da değildim.onlar hergün çıkıyorlar. genelde arabalarıyla dolaştırıyorlar.

nkolik teşekkür ederimmm:78:
bugün pek aktif değil sanki burası, neredesiniz bakim? :80:
ben akşam 6 dan sonra daha müsait oluyorum. benim paşa gün içinde çok uyumaz. uyusada ev işi yemek vs. ama fırsat bulursam şöyle bir bakıyorum bir iki cevap derken kuzum uyanıveriyor.

nkolik teşekkür ederimmm:78:
bugün pek aktif değil sanki burası, neredesiniz bakim? :80:

Canım çook geçmiş olsun. inşallah tez zamanda atlatır. kıyamam ben ona. kuzum yaa.

Harika görünüyorlar yiyemesemde ellerine sağlık. kırmızıda çok can alıcı durmuş kekin. iştahım kabardı doğrusu.

ben eti çorbalarına katıyorum canım kıymayıda
miktar olarak ne kadar katıyorsun. çorbayı miktar olarak ne kadar pişiriyorsun.

Kahve fincanı değil çay fincanıyla yaptım
...

Çok geçmiş olsun Tuğçecim.. Allah bebişine şifa, sana da kolaylık versin İnşaallah...

Bizimkininde nezaman uyanacağı belli olmuyor. uyanınca ayağımda sallanmak istiyor. aslında uyuyor gibi ama sallamazsam ağlıyor sanırım beni hep yanında olayım istiyor. eli kafasında yada kulağındaysa evet diştir. uykusuzluk çok zor bilirim. birde evin, eşin derken halimiz kalmıyor.

Canım çok geçmiş olsun. artık sen nereye oda oraya. bende yastık koyarım hep düşmesin diye demek engel olmuyormuş. allah korumuş.

selam kızlar,çok boşladım bu aralar buraları.şu meşhur kabaktan ben de yapayım dedım şöyle cevizli mevizli.anacım ağzına koyar mı benımkı.dudaklarını bi büzdüyse tamam artık.ay hıc bır sey yemıyor.diştendir falan dıyodum ama yok bunun fıtratı boyle.dogdugu gunden berı beslenmesı problemlı.annem sana çekmiş ben de sana yediremezdim diyor.yarın 8 ayımızı doldurup 9 dan gun alacağız.bay bay yapmayı öğrendik.gel gel yapmayı öğrendik.bazen ikisini birbirine karıstırıyoruz ama sonra toparlıyor hemen:)ama emekleme namına tık yok.tutunup kalmaya çalısıyor ama tamamen yardımsız kalkamıyor.bızden haberler boyle.umarım sizler de iyisinizdir.bir problem yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…