merhaba hanımlar bir sorum olacak bebekleriniz oturuyormu kendi kendine ve ne zaman başladı benim 7 ay 1 haftalık oğluşum var ama tam oturmıyo kendi kendine bir sorun mu var acep diyorum :18:
"Aramızda bebek var" filmini izleyen var mı?
tam da bizi anlatan bir filme benziyor
Eki Görüntüle 647546
canım yogurda cıcıbebe etımegı ahşap havanda ezıp verıyosun sanırım hıc aklıma gelmemıstı mantıklıymıs doyurucu olması acısından
yaaa bu hazır mama olayından ben uzak duruyorum artık. en güzeli kendi hazırladığın kahvaltı bence. katkısı çok diyorlarya nebileyim kafamı çok karıştırdı. labne peyniride hiç tavsiye edilmiyor. gıda mühendisi bi arkadaşım hiç tavsiye etmedi. kendi çocuğuna kullanmıyormuş. önceleri bende bi hevesle almıştım hatta abartmıştım şimdi evdekileri dahi vermiyorum.günaydın kızlar sıze bısey sormak ıstıyorum mılupanın kahvaltısını aldım
en ucuz Milupa 8 Tahll Ball (Kahvalt) 250 gr Bebek Mamas fiyat akakce.com'da ıcıne anne sutu labne peynırı yumurta sarısı ve pekmez ılave edıylıyo nasıl sızce bı bılgınız varmı bu kahvaltılardan.8 tahıllı ballı olanının tavsıye ettı sağlık ocagı.
http://www.e-bebek.com/i/p/300/88/mMIL-13488_1.jpg
Biri dediğinde küfür gibi geliyordu ama cidden "geçecek bugünler" canım. Yalnız olmadığını bil ve kendini rahatlatmaya çalış.
inşallah canım sabırla bekliyorum
bizimkinin dişide senin anlattığın gibiydi. bende metel kaşıkla veriyordum ve o şık şık sesi çıkınca takip ettim hergün, sonra süpriz bir şekilde göründü.selam kızlar ya sanırım bizim dişimiz çıktı ama bilemedim tam olarak.şimdi yoğurt yediriyodum asudeye kaşık çıt çıt etti metal kaşıkla yediriyorum (silikon olandan nefret ediyo) ama görünürde bişey yok gibi yani damağı kabarıktı zaten bayadır hala öyle gibi ama ses çıkıyo sanırım derinin en üst seviyesinemi geldi bilemedim.görünmesi lazımdı dimi :44:
canım yaa tahmini kaç güne görünür sabırsızlanıyorum heyecan yaptım ve fazla abarttım sanırımbizimkinin dişide senin anlattığın gibiydi. bende metel kaşıkla veriyordum ve o şık şık sesi çıkınca takip ettim hergün, sonra süpriz bir şekilde göründü.
selam kızlar ya sanırım bizim dişimiz çıktı ama bilemedim tam olarak.şimdi yoğurt yediriyodum asudeye kaşık çıt çıt etti metal kaşıkla yediriyorum (silikon olandan nefret ediyo) ama görünürde bişey yok gibi yani damağı kabarıktı zaten bayadır hala öyle gibi ama ses çıkıyo sanırım derinin en üst seviyesinemi geldi bilemedim.görünmesi lazımdı dimi :44:
Bizim burada da biraz rüzgar var hiç dışarı çıkmadım ama ağaçların biraz sallanmasından belli oluyor. iyi cesaret onlarınki de ben çıkamam doğrusu bugün çıkacak durumda da değildim.onlar hergün çıkıyorlar. genelde arabalarıyla dolaştırıyorlar.burada da hava güneşli..
ama battaniyeleri dışarı astım, fena rüzgar var,
çıkılamaz :100:
çıt çıt diye ses geldiyse diştir canım..
senin görebileceğin kadar meydanda değil o kadar..
birkaç güne iyice patlar..
hayırlı olsun, gözünüz aydın
düşünmedim değil, ama pişirdim altını kapatıcam şimdi
tabii ki eşim
tartıştık
ben akşam 6 dan sonra daha müsait oluyorum. benim paşa gün içinde çok uyumaz. uyusada ev işi yemek vs. ama fırsat bulursam şöyle bir bakıyorum bir iki cevap derken kuzum uyanıveriyor.nkolik teşekkür ederimmm:78:
bugün pek aktif değil sanki burası, neredesiniz bakim? :80:
nkolik teşekkür ederimmm:78:
bugün pek aktif değil sanki burası, neredesiniz bakim? :80:
Canım çook geçmiş olsun. inşallah tez zamanda atlatır. kıyamam ben ona. kuzum yaa.naragacı nkolik busmai pediastrum miracle ...bizi düşündüğünüz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar adını saymadıgım arkadaşım oldusa kusurabakmasn nolur kafam çokk dalgın uykusuzum çünkü... gecemiz çokkk koşturmalı gecti gün içinde dorugun ateşi düştü yükseldi biara 38 gecti 39 oldu gece bide düşmeyince 3.5 gibi doktora gttk acilde ilaç verildi bakıldı şimdi iyi birazdaha ateşi düştü doktor sag kulağında ve bogazında enfeksiyon var dedi gripli birimi vardı die sordu yoktu ama bi önceki gün misafirlerimz vardı muhtemelen dışardan gelen bi mikrop tahminimce bu ilk vukuatımız ama çokk üzüldüm halsiz bitkin yüzü gülmüoo ateşlidi..3tane ilaç yazdı doktor dolven calpol bitanede antibiyotik adını hatrlayamadm ..uyudu oğluşum şimdi inşalahhh atlatır tamamen rabbim herkezn evladını korusun hastalıklardan hasta bebeklerimizin tümünede şifa versin inşalah..
Harika görünüyorlar yiyemesemde ellerine sağlık. kırmızıda çok can alıcı durmuş kekin. iştahım kabardı doğrusu.canım bunların hepsi aynı tas aynı hamam benimki de tutturdu tarhana ver diye ama o kdr acılı ki anlatamam şimdi değil belki daha sonra dedim illa kendi dedikleri olacak...
Canımmm ellerine sağllıık seninkilerin eline su dökemese de bu da benim bugün kocişe yaptığım kekler tanışma yıldönümümüz şerefineeancak daha bitmedi süsleyeceğim soğumalarını bekliyorum
Eki Görüntüle 647226
canım bunların hepsi aynı tas aynı hamam benimki de tutturdu tarhana ver diye ama o kdr acılı ki anlatamam şimdi değil belki daha sonra dedim illa kendi dedikleri olacak...
Canımmm ellerine sağllıık seninkilerin eline su dökemese de bu da benim bugün kocişe yaptığım kekler tanışma yıldönümümüz şerefineeancak daha bitmedi süsleyeceğim soğumalarını bekliyorum
Eki Görüntüle 647226
miktar olarak ne kadar katıyorsun. çorbayı miktar olarak ne kadar pişiriyorsun.ben eti çorbalarına katıyorum canım kıymayıda
cahide sultanın mutfağındaki kupa bardaktı sanırım. kalın duruyor.
Kahve fincanı değil çay fincanıyla yaptım...
Çok geçmiş olsun Tuğçecim.. Allah bebişine şifa, sana da kolaylık versin İnşaallah...
Kahve fincanı değil çay fincanıyla yaptım...
Çok geçmiş olsun Tuğçecim.. Allah bebişine şifa, sana da kolaylık versin İnşaallah...
Bizimkininde nezaman uyanacağı belli olmuyor. uyanınca ayağımda sallanmak istiyor. aslında uyuyor gibi ama sallamazsam ağlıyor sanırım beni hep yanında olayım istiyor. eli kafasında yada kulağındaysa evet diştir. uykusuzluk çok zor bilirim. birde evin, eşin derken halimiz kalmıyor.kızlar herkeze merhaba oğlum yaklaşık 3 haftadır saat başı uyanıyor geceleri abartmıyorum her saat başı uyanıyor diş çıkarıyor ondandır diye düşünüyorum ama bu kadar dakik uyanması huy mu edindi acaba diye düşündürüyor.çok yorgunummmaynı durumda olanınız varmı bi çözümü olan
Enemm noldu kız? Olur öle şeyler. Öpüşün barışın bakimtabii ki eşim
tartıştık
Canım çok geçmiş olsun. artık sen nereye oda oraya. bende yastık koyarım hep düşmesin diye demek engel olmuyormuş. allah korumuş.offf gene ev kazasııı
engel olsun diye koyduğum minderi itmiş gitmiş tv ünitesinin altındaki çıkıntıya kafasını vurmuş
kütt diye ses geldi sonra da ağlama ,daha 1 dakika ancak olmuştur yanından ayrılalı
hemen morardı babamı aradım buz koy dedi buz koydum bekledim biraz, şimdi keyfi iyi
çok şükür bi yeri kesilmedi.
doğru diyosun annen mantı veriyordubazen yiyecekleri tutuyor ,yemez dediğimiz şeyi.
veya çok sever dediğimiz şeyi yemiyorlar biz de öyle kalıyoruzneyse ki boran seni haklı çıkarmış:) siz de mi düşme vakası yaşadınız geçmiş olsun
galiba erkeklerde oldu hep bu kazalar, bir de karakızın kızındapolis kızı nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?