Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese günaydın

nispeten daha az uykusuz bir güne uyandım bu sabah nar ağacım haklıymışsın haftaya kötü başladık ama kötü gitmedi bugün daha iyiyim sanki akşamları işten çıktığımda hava aydınlık oluyor ya yuppiii çok seviniyorum yakında eve gittiğimde her yer aydınlık olacak oğluşla parklara gideceğiz inşallah

yok ya yaşayınca daha iyi anladım kaçınılmaz düşüşleri göz göre göre düştü benimki oğlum dememe kalmadı küttt yere üstelik 1 saat sonra yanımda koltuğa koydum altını değiştiriyorum aynı şeyi tekrar yapmaya çalışıyor ben düştüm canım yandı yok korku yok kaldığı yerden devam çok fenalar çokkk eltiminkide aynı şekilde yanına koyduğu minderleri yere fırlatıp bir anda düşüvermiş hızlarına yetişmek ne mümkün ben artık nereye gidersem gideyim beşiğine koyuyorum yürüteciyle bile yalnız bırakamıyorum geçen günde tv ünitesinin kablo deliğine parmağını sopkmuş yürüteçteyken çıldırdım korkudan nasıl ağlıyor deliği kırdım çıkardım parmağını elimde tornavidayı gördü başladı gülmeye onu ver ben yaramazlık yapayım der gibi bakmazmı zorlu günler bizi bekliyor eskiden koyduğun yerde duruyordu şimdi nerdeee

inşallah Allah gönlüne göre verir polis ailesi olursunuz ayağındaki dışa dönüklük nedenmiş genetikmiymiş şaşırdım senden duyunca bende bebekken ayakları içe doğru diye götürmüştüm doktor zamanla şekillenecek bütün bebekler böyle demişti gerçekten büyüdükçe düzeldi boranında bacakları kısa gövde uzun babanın vücut yapısına benziyor babasıda öyledir benden uzun ama uzaktan ben daha uzun görünüyorum eşimden ,

kız evlat acısı diyince içim cız etti lafına bile dayanamıyorum
doktora götürdünmü acaba orta kulak iltihabı olabilir mi?

"Aramızda bebek var" filmini izleyen var mı?
tam da bizi anlatan bir filme benziyor
Eki Görüntüle 647546
bak çok merak ettim bende cd alayım eğlenceli bir filme benziyor vizyondamı şu anda
tamam onuda izleyeceğiz kayda alındı bu akşam gidince indireyim netten
off yaa kızlarr
çooook moralim bozuk yaaaa
evlilik böyle bacım anı anını tutmaz dün temizlik yaptık vs vs diyordun bugün tartıştık diyorsun işte bir öyle bir böyle geçiyor ömür bazen tahtalıkları tutuyor (kibarca tahta diyorum benim eşim için odunu kastediyorum)
oh maşallah bizimkide gel gel baybay yapınca gülüyor elini uzatıyor ama ne yapacağını bilmiyor öyle uzatıyor belki ayımızın sonuna doğru bizde öğreniriz bunları
oyyy çok geçmiş olsun işte hepimiz birer birer yaşadık duydukça yaşadıkça tecrübe ediyoruz benimkide anlık oldu düşeceğini gördüm oğlum diyip tutana kadar yere kapaklandı insanın gözünün önünden gitmiyor o sahne dünde eşime söyleyimmi söylemeyimmi diye çok düşündüm ama dayanamadım saklayamıyorum birşey anlattım neyseki mindere düştü dedim minderin orda olmasıda şans eseriydi eşim beklediğim tepkiyi vermedi napalım çocuk düşe kalka büyüyecek sen yine tedbirini al minderleri kaldırma burdan fazlada yalnız bırakma artık Allah korur inşallah dedi çocukla beraber bizlerde büyüyoruz gitgide ilk doğduğunda bu çocuğun ağzı köpürüyor diye doktora götürmüştük annemde kızmıştı oğlum kuduz olacak değil ya 4 günlük bebek daha tükürüğünü yutmayı bilmez herhalde akacak demişti doktora gittik doktor bunun için gediğimize inanamadı gerçekten bu yüzdenmi geldiniz dedi evet dedi eşim ne yani ağzından tükürük geliyor diyemi acile geldiniz dedi evettt dedik doktor bir bana baktı bir ona ya çocuklar gidin işinize dalga geçecek başka birini bulun dedi kovmuştu bizi neyseki şimdi ota kuşa panik yapma devrini atlattık artık yetişkin ebeveynleriz

ay yerim onu ben bizimkide buuuuuuu buuuuuuuuuuu diye bağırıyo bazen içiyobazende biberonla oynamak için istiyor anne yokta baba diyor afacan dün babasının kucağında buubbba bubbba diye diye bir sürü para kopardı babasından o buba dedikçe aslan oğlum dur oğluma para veriyim aslan paşam bak gene baba dedi dur annesi al maaş kartımı oğlana ciciler al hehehe sevdik bu işi her baba 10 euro bana geceleri acıktıkça anniii diyor o bana yeter

canım benimde 25 gün gecikmeli oldu bende korkmuştum ama doktor henüz düzene girmedi çok normal dedi korkma inşallah yoktur bişey zaten 1 haftalık bile olsa testte belli belirsiz gösteriyor kendini ben 1 haftalıkken test yapmıştım ikinci çizgi belirip yok olmuştu tabi ihtimal vermemiştim sonra 4 hafta sonra baya baya çift çizgi çıktı doktorda 5 haftalık diyince anaaa dedim demekki o belirip yok olan çizgi ilk sinyalmiş acemilik işte bilememişim

breakday mesela bir kaç tane örnek göstereyim..

UFUK MUTFAKTA: KAKAOLU MUFFİN

Parça Çikolatalı Kakaolu Muffin Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri

Bu tarifleri sen silikon kaplarında yapabilirsin..

libyanacımm çok teşekkür ettim cnm.. bu tarifleri daha sonra değerlendircem.. ama fincanda yaptıklarını koydum kafaya bugün yapcam.. biraz geniş kahve fincanlarım var onlarla deneyeceğim.. olur herhalde

merhaba hanımlar bir sorum olacak bebekleriniz oturuyormu kendi kendine ve ne zaman başladı benim 7 ay 1 haftalık oğluşum var ama tam oturmıyo kendi kendine bir sorun mu var acep diyorum :18:

benim oğluş 2 aya yakındır oturuyor.. fakat emekleme çabası yok... her bebek farklı gelişir, imseyle kıyaslama canım bebeğini..

kızlar tavuk et balık verdıgınızı yazmıssınız nasıl verıyosunuz eti.yıyebılıyomu

ben 2 defa çekilmiş kıyma almıştım.. dün oğluşa köfte yaptımm :) kıyma,ekmekiçi,soğan,yumurtayı yoğurup minik minik yuvarladım, unlayıp kaynamış suya ttım, minik dilimlediğim patatesleri de attım. pişince çatalla ezip bebek etimğinden ufalayıp karıştırdım ve yoğurtla birlikte yedirdim.. çok beğendi tadını herhalde.. çok güzel yedi. tavsiye ederim herkese. biraz kaldı onu da bu akşam yedircem..

kızlar ben etimeği paketin yarısını robottan un çok ince olacak şekilde çekip bir kavanoza dolduruyorum. oradan kullanmak çok kolay oluyor.. bilginize

yaşasınn! bütün bebişler yaramazlıklara başlamış!!! eee folik asit bebeleri bunlar... eskiden yerde oynarken, emeklerken işlerime bakabiliyodum. artık sıralıyo yanından ayrılamıyorum. işler de birikiyo yemek bile kalıyo. neyse ki babamız anlayışlı ben ne olsa yerim zaten. annemin hiç aklımdan çıkmayan sözü rehberim: "oğlumdan önemli bi işim yok." yeter ki o düşmesin, çarpmasın bi yerini. yürümeye başlayınca hele konuşmaya başlayınca hızlarına yetişmek için neler yaşıcaz, bizi neler bekliyo kimbilir?? maceraya devam...

Bende bebek ekmeğini öyle yapıyorum.
evet canım kalıp aldım onunla yaptım

Nerden aldın canım kalıpları?

merhaba kızlar boynum felaket tutuk dün akşsamdan beri. akşam eşimi eczaneye yolladım kas gevşetici merhem aldırdım ama etki etmedi. pazar uludağa çıktık ya orda üşüttüm ya da dün temizlik vardı cereyanda kaldım bilemiyorum ama bi an önce geçsin küçük emrah gibi boynu bükük kaldım resmen

aramızda bebek var filmini izledim ben eşim indirmişti. film bebek doğduktan sonra eşler arasında yaşananları lohusa annelerin sorunlarını anlatıyo tabi film yabancı olunca bazı yerlerde müstehcen sahnelerde var. ben yeni doğum yaptığımda izlemiştim

dışarda güneş var ama eşek donduran güneşi. ısınsada yürüyüşlerime başlasam diyorum bi an önce

bu köfte tarifi çok iyiymiş ya bende yapayım bari kuzuma iyi fikir hep çorba yoğurt püre azıcık köfte yesin meleğim dimi ama

etimeğe ben henüz başlamamıştım çorbya etimek ekmek katınca yemiyor ama böyle rondodan geçirince anlamaz yer belki denemekte yarar var

şeker portakalım harika olmuşlar çok beğendim görünüşüde sade ve hoş olmuş ne kadar az şeker hamuru o kadar sağlık her ne kadar iyisinden olsada şeker hamuru içime sinmiyor bir türlü ellerine sağlık valla bayıldım ama ben yapabilecekmiyim bakalım gözümde büyüyor çok bu kadar yoğun çalışırken off offf

kızlar size nacizane bi önerim olacak bebeklerinizi şimdiden pütürlü gıdaya alıştırın bi yaşından sonra hiç pütürlü gıda yememiş bir bebeğin alışması çok zor oluyor dişleri olmasa bile küçük parçaları ağızlarında eveleyip geveleyip yutabiliyorlar.ben anaokulunda öğretmenlik yaptığım zamanlarda çocukların bebeklikten kalma beslenme alışkanlıklarını devam ettirdiğini çok gördüm. hatta 3 yaşına gelmiş çocuğun ağzına bir lokma normal yemek sokmadığını biliyorum.hep püreye alışmış öyle gitmişş anneside yemiyor diye hep blendırdan geçirip vermiş herşeyi. bi dönem boyunca o çocuğa normal yemek yedirmek için uğraştılar. her yemek zamanı bütün okul o çocuğun haykırma sesiyle yıkılıyordu. çok zor

canım bizim kızda arada öyle basıyor.. bende sen gibi korkmuştum ama şimdi düzeldi...
"Aramızda bebek var" filmini izleyen var mı?
tam da bizi anlatan bir filme benziyor
Eki Görüntüle 647546

ben izlemiştim ama çok kötü sahneler var..

gel kuzum ben sana yaparım..

libyana tarifte p.k. yazan ne canım ben anlamadımm:44::44:

portakal kabuğu demek canım.. vanilyanın yerine kullanmış..

Teşekkürler dikkat bebek var ı hamileyken izlemiştim çok eğlenceliydi
Aramızda bebek var ı da izleyeceğim madem güzelmiş yarın inşallah eşimle cd alıp

)

canım bence o filmi eşinle izleme.. fazlaca cinsel sahne var...

çok güzel gözüküyorlar canımm...

libyanacımm çok teşekkür ettim cnm.. bu tarifleri daha sonra değerlendircem.. ama fincanda yaptıklarını koydum kafaya bugün yapcam.. biraz geniş kahve fincanlarım var onlarla deneyeceğim.. olur herhalde

tatlım o fincanlar zaten kahve fincanı değil.. çay fincanı onlar...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bu temmuzda anne olacam inşallahhh hayırlısıyla. dogum izni bittikten sonra işe geri dönücem de süt pompası almak istiyorum. en azından ben yokken anne sütünden mahrum kalmaz kuzum. yalnız deneyimli anneler olarak bana hangi markanın pompasını önerirsiniz?

günaydın kızlar yani tünaydın demem gerek gerçi artık
anca yazabiliyorum geçmişi anca okudum ama yorum yazamadım benim de boynum tutuldu çok kötü ağrım var
benim kv de hemen hedik yapalım dedi şimdi istanbulda cenaze vardı gelince yapalım derse yapmayı istiyorsan senin evde yapalım sen hazırla herşeyi dicem artık annem çok yoruldu şu zamana kadar bir yardımı dokunmadı mevlüte doğuma lohusalığa hiç yardımcı olmadı bunu da o yapsın valla ben hedik alan yapamam aslında çok özeniyorum ama onlarla yapılan bişeyde özenç falan kalmıyor şimdiden düşünüyorum doğum gününü bile sürü gibiler çocuk sayısı çok fazla bir pastayı 10 kere üflüyorlar sinir oluyorum

ben medela nın elektrikli pompasını kullanıyorum çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…