herkese günaydın
nispeten daha az uykusuz bir güne uyandım bu sabah nar ağacım haklıymışsın haftaya kötü başladık ama kötü gitmedi bugün daha iyiyim sanki akşamları işten çıktığımda hava aydınlık oluyor ya yuppiii çok seviniyorum yakında eve gittiğimde her yer aydınlık olacak oğluşla parklara gideceğiz inşallah
kız evlat acısı diyince içim cız etti lafına bile dayanamıyorum
neyseki şimdi ota kuşa panik yapma devrini atlattık artık yetişkin ebeveynleriz
bana geceleri acıktıkça anniii diyor o bana yeter
canım benimde 25 gün gecikmeli oldu bende korkmuştum ama doktor henüz düzene girmedi çok normal dedi korkma inşallah yoktur bişey zaten 1 haftalık bile olsa testte belli belirsiz gösteriyor kendini ben 1 haftalıkken test yapmıştım ikinci çizgi belirip yok olmuştu tabi ihtimal vermemiştim sonra 4 hafta sonra baya baya çift çizgi çıktı doktorda 5 haftalık diyince anaaa dedim demekki o belirip yok olan çizgi ilk sinyalmiş acemilik işte bilememişim
nispeten daha az uykusuz bir güne uyandım bu sabah nar ağacım haklıymışsın haftaya kötü başladık ama kötü gitmedi bugün daha iyiyim sanki akşamları işten çıktığımda hava aydınlık oluyor ya yuppiii çok seviniyorum yakında eve gittiğimde her yer aydınlık olacak oğluşla parklara gideceğiz inşallah
yok ya yaşayınca daha iyi anladım kaçınılmaz düşüşleri göz göre göre düştü benimki oğlum dememe kalmadı küttt yere üstelik 1 saat sonra yanımda koltuğa koydum altını değiştiriyorum aynı şeyi tekrar yapmaya çalışıyor ben düştüm canım yandı yok korku yok kaldığı yerden devam çok fenalar çokkk eltiminkide aynı şekilde yanına koyduğu minderleri yere fırlatıp bir anda düşüvermiş hızlarına yetişmek ne mümkün ben artık nereye gidersem gideyim beşiğine koyuyorum yürüteciyle bile yalnız bırakamıyorum geçen günde tv ünitesinin kablo deliğine parmağını sopkmuş yürüteçteyken çıldırdım korkudan nasıl ağlıyor deliği kırdım çıkardım parmağını elimde tornavidayı gördü başladı gülmeye onu ver ben yaramazlık yapayım der gibi bakmazmı zorlu günler bizi bekliyor eskiden koyduğun yerde duruyordu şimdi nerdeeeofff gene ev kazasııı
engel olsun diye koyduğum minderi itmiş gitmiş tv ünitesinin altındaki çıkıntıya kafasını vurmuş
kütt diye ses geldi sonra da ağlama ,daha 1 dakika ancak olmuştur yanından ayrılalı
hemen morardı babamı aradım buz koy dedi buz koydum bekledim biraz, şimdi keyfi iyi
çok şükür bi yeri kesilmedi.
doğru diyosun annen mantı veriyordubazen yiyecekleri tutuyor ,yemez dediğimiz şeyi.
veya çok sever dediğimiz şeyi yemiyorlar biz de öyle kalıyoruzneyse ki boran seni haklı çıkarmış:) siz de mi düşme vakası yaşadınız geçmiş olsun
galiba erkeklerde oldu hep bu kazalar, bir de karakızın kızındapolis kızı nolcak
inşallah Allah gönlüne göre verir polis ailesi olursunuz ayağındaki dışa dönüklük nedenmiş genetikmiymiş şaşırdım senden duyunca bende bebekken ayakları içe doğru diye götürmüştüm doktor zamanla şekillenecek bütün bebekler böyle demişti gerçekten büyüdükçe düzeldi boranında bacakları kısa gövde uzun babanın vücut yapısına benziyor babasıda öyledir benden uzun ama uzaktan ben daha uzun görünüyorum eşimden ,annesi babası kızı polis hep hayalim inşallah 3ümüz polis olup üniformalı resim çektircez
kızım dün fark etttik bri dizi sanki dönmüş gibiydi birde o ayağı dışa basıyorduhala basıyor dr kalça çıkıklığı için röntgen istedi çok şükür birşey yokmuş
9 yaşıan kadar düzelir dedi babası gedi işteydekn onun bacaklarına baktı babasındada var hafif dedi
inş sana çeker dedi eşimle aynı boydayız ama ben uzun duruyorum hatta benden 2 cm uzun
neyse çok şükür çocuk dr dada kontrolümüzü olduk geldik
rabbim hiç birimizin çocuğuna evlat acısı göstermesinnnnnnnnnn
çok sağolun canlarım
kız evlat acısı diyince içim cız etti lafına bile dayanamıyorum
doktora götürdünmü acaba orta kulak iltihabı olabilir mi?yok canım ya açlıktan değil yatmadan önce 1 kase mama yiyor bir kaşık calpol içiyor uyuyor ve 1 saat sonra çığlık çığlığa uyanıyor zaten uyandığında emmiyor bile ağzında tutuyor başka şekilde uyumuyor dalıyor koyuyorum yatağına tam 1 saat sonra hop çığlık tamam diş sancısıda calpol verdikten sonra şöyle 2-3 saat uyumazmı.yok uyumuyor çok bunaldım artık kendime bakamıyorum bronşit olmuşum doğumda 12 kilo aldım ama 16 kilo verdim çok zordayım yani
bak çok merak ettim bende cd alayım eğlenceli bir filme benziyor vizyondamı şu anda"Aramızda bebek var" filmini izleyen var mı?
tam da bizi anlatan bir filme benziyor
Eki Görüntüle 647546
tamam onuda izleyeceğiz kayda alındı bu akşam gidince indireyim nettenayırmamak ne mümkün canım kaşla göz arasında oluyo zaten
hamileyken "dikkat bebek var" diye bi filme gitmiştim çok eğlenmiştim
babalar grup olmuş cumartesi günleri çocuklarını gezdiriyorlar bebek arabalarıyla. çocuğun biri düşse ve başına kötü bişey gelmediyse babalar birbirlerine elleriyle "çak!" :13:yapıyorlardı biz de öyle olcaz sonunda
evlilik böyle bacım anı anını tutmaz dün temizlik yaptık vs vs diyordun bugün tartıştık diyorsun işte bir öyle bir böyle geçiyor ömür bazen tahtalıkları tutuyor (kibarca tahta diyorum benim eşim için odunu kastediyorum)off yaa kızlarr
çooook moralim bozuk yaaaa
oh maşallah bizimkide gel gel baybay yapınca gülüyor elini uzatıyor ama ne yapacağını bilmiyor öyle uzatıyor belki ayımızın sonuna doğru bizde öğreniriz bunlarıselam kızlar,çok boşladım bu aralar buraları.şu meşhur kabaktan ben de yapayım dedım şöyle cevizli mevizli.anacım ağzına koyar mı benımkı.dudaklarını bi büzdüyse tamam artık.ay hıc bır sey yemıyor.diştendir falan dıyodum ama yok bunun fıtratı boyle.dogdugu gunden berı beslenmesı problemlı.annem sana çekmiş ben de sana yediremezdim diyor.yarın 8 ayımızı doldurup 9 dan gun alacağız.bay bay yapmayı öğrendik.gel gel yapmayı öğrendik.bazen ikisini birbirine karıstırıyoruz ama sonra toparlıyor hemen:)ama emekleme namına tık yok.tutunup kalmaya çalısıyor ama tamamen yardımsız kalkamıyor.bızden haberler boyle.umarım sizler de iyisinizdir.bir problem yoktur.
oyyy çok geçmiş olsun işte hepimiz birer birer yaşadık duydukça yaşadıkça tecrübe ediyoruz benimkide anlık oldu düşeceğini gördüm oğlum diyip tutana kadar yere kapaklandı insanın gözünün önünden gitmiyor o sahne dünde eşime söyleyimmi söylemeyimmi diye çok düşündüm ama dayanamadım saklayamıyorum birşey anlattım neyseki mindere düştü dedim minderin orda olmasıda şans eseriydi eşim beklediğim tepkiyi vermedi napalım çocuk düşe kalka büyüyecek sen yine tedbirini al minderleri kaldırma burdan fazlada yalnız bırakma artık Allah korur inşallah dedi çocukla beraber bizlerde büyüyoruz gitgide ilk doğduğunda bu çocuğun ağzı köpürüyor diye doktora götürmüştük annemde kızmıştı oğlum kuduz olacak değil ya 4 günlük bebek daha tükürüğünü yutmayı bilmez herhalde akacak demişti doktora gittik doktor bunun için gediğimize inanamadı gerçekten bu yüzdenmi geldiniz dedi evet dedi eşim ne yani ağzından tükürük geliyor diyemi acile geldiniz dedi evettt dedik doktor bir bana baktı bir ona ya çocuklar gidin işinize dalga geçecek başka birini bulun dedi kovmuştu biziBenim paşa akşamları genelde 18:00 gibi yatar. yemeğini yedirdim, altını değiştirdim, suyunu içirdim koltuğun üzerinde yatıyor henüz yatağına almadım. suyu soğumasın diye peteğin üzerine koydum. gece belki içer. o sırada perde de bir yamukluk gördüm hemencecik düzelttim.sonra arkamdan küüüüt diye bir ses geldi. paşam koltuktan yere düştüü. kafasını çarpmış olmalı ki baya ses çıktı. çok ağladı yavrucağım. kucağıma alır almaz mutfağa,ordan salona olmadı balkona koştum. okadar ağlıyorki nereye gideceğimi şaşırdım. dışarısı soğuk hemen içeri girdim yine başladı ağlamaya. ne kadar dikkatsizim. bide herkeze dikkatli olmak lazım diye öğüt veriyorum. ne kadar düşüncesizce davrandım, bir anlık dalgınlık çok mu önemliydi perde düzelmeseydi. direk parkeye çarptı kafasını keşke halıyı koltuğa kadar çekmiş olsaydım. şimdi çektim ama neye yarar. çok ağladı yavrum. okadar suçluyum ki. iç kanama olursa diye kendi kendimi yedim. kimselerede diyemedim. koltuk çok yüksek değil ama çok alçakta değil. şu ana kadar 2 defa uyandı. öptüm yanaklarından ayağımda salladım uyudu. aslında biliyorum hemen uyutmamak lazım ama uykusu gelirse çatlasan uynık tutamazsın. uymak ismezsede uyumaz asla. tam uyku saatine denk geldiği için uyudu. bende kafamı dağıtayım diye buradayım ama yok içim çok fenaaa.
ay yerim onu ben bizimkide buuuuuuu buuuuuuuuuuu diye bağırıyo bazen içiyobazende biberonla oynamak için istiyor anne yokta baba diyor afacan dün babasının kucağında buubbba bubbba diye diye bir sürü para kopardı babasından o buba dedikçe aslan oğlum dur oğluma para veriyim aslan paşam bak gene baba dedi dur annesi al maaş kartımı oğlana ciciler al hehehe sevdik bu işi her baba 10 euromerhaba kızlar herks gıtmıs ama ben ancak fırsat bulabıldım ınanın
oğlum un yurutec sevdası beni öldürüyor butun gun evı dagıtıyor kırletiyor koltuk örtusu mutfak çekmeceleri vs vs vs vs ne varsa herseyı döküor .. yemek yerken tükürükler yemekler havada uçuşuyor ve gercekten cok yaramaz
eşim bıle bana nasıl dayanıyorun demekten kendını alamıyor . cok cok yorgunum
sizi cok ozledimmm ve unutmadan ömür bilinçli bi şekilde anniiiii mama dedi ... açıktıgında mama dıyor mama yıycen mı dedıgımde aç degılse hayır seklinde kafa sallıoooböle yapıooo .. su isteyınce de buuuuuuppppp buppp dieee saçma sapan bi tükürme hareketi yapyıooo
selam kızlar bu saat oldu hala uyku tutmadı. ben geçen ay adet oldum ama bu ay olmadım 10 gün gecikti acaba böyle bişey yaşayan varmı aranızda . emzirmekle alakalı olabilirmi? yoksa hamilemiyimmmmmgerçi tahlil yaptım çıkmadı bişey ama pekte güvenemiyorum içim içimi yiyiyor
canım benimde 25 gün gecikmeli oldu bende korkmuştum ama doktor henüz düzene girmedi çok normal dedi korkma inşallah yoktur bişey zaten 1 haftalık bile olsa testte belli belirsiz gösteriyor kendini ben 1 haftalıkken test yapmıştım ikinci çizgi belirip yok olmuştu tabi ihtimal vermemiştim sonra 4 hafta sonra baya baya çift çizgi çıktı doktorda 5 haftalık diyince anaaa dedim demekki o belirip yok olan çizgi ilk sinyalmiş acemilik işte bilememişim