Bizimkininde nezaman uyanacağı belli olmuyor. uyanınca ayağımda sallanmak istiyor. aslında uyuyor gibi ama sallamazsam ağlıyor sanırım beni hep yanında olayım istiyor. eli kafasında yada kulağındaysa evet diştir. uykusuzluk çok zor bilirim. birde evin, eşin derken halimiz kalmıyor.
al seninkini vur benimkine..selam kızlar,çok boşladım bu aralar buraları.şu meşhur kabaktan ben de yapayım dedım şöyle cevizli mevizli.anacım ağzına koyar mı benımkı.dudaklarını bi büzdüyse tamam artık.ay hıc bır sey yemıyor.diştendir falan dıyodum ama yok bunun fıtratı boyle.dogdugu gunden berı beslenmesı problemlı.annem sana çekmiş ben de sana yediremezdim diyor.yarın 8 ayımızı doldurup 9 dan gun alacağız.bay bay yapmayı öğrendik.gel gel yapmayı öğrendik.bazen ikisini birbirine karıstırıyoruz ama sonra toparlıyor hemen:)ama emekleme namına tık yok.tutunup kalmaya çalısıyor ama tamamen yardımsız kalkamıyor.bızden haberler boyle.umarım sizler de iyisinizdir.bir problem yoktur.
offf gene ev kazasııı
engel olsun diye koyduğum minderi itmiş gitmiş tv ünitesinin altındaki çıkıntıya kafasını vurmuş
kütt diye ses geldi sonra da ağlama ,daha 1 dakika ancak olmuştur yanından ayrılalı
hemen morardı babamı aradım buz koy dedi buz koydum bekledim biraz, şimdi keyfi iyi
çok şükür bi yeri kesilmedi.
doğru diyosun annen mantı veriyordubazen yiyecekleri tutuyor ,yemez dediğimiz şeyi.
veya çok sever dediğimiz şeyi yemiyorlar biz de öyle kalıyoruzneyse ki boran seni haklı çıkarmış:) siz de mi düşme vakası yaşadınız geçmiş olsun
galiba erkeklerde oldu hep bu kazalar, bir de karakızın kızındapolis kızı nolcak
2 haftayı geçmişti. inşallah biran önce çıkar sizinkide. görünce insan çok mutlu oluyor. şimdi 1 tane sırıtıyor çok sevimli. eşim de hemen pasta olayına girmişti sevinçten. kv bekliyoruz bakalım. çok ısrar etti.canım yaa tahmini kaç güne görünür sabırsızlanıyorum heyecan yaptım ve fazla abarttım sanırımama napim ilk bebişim ve ilk dişimiz duygulandım işte
Geç çıkaracak demekki. olsun birazdaha sabır. çıkar inşallah biran önce.Bizde bu diş olayı çıkmaza girdi. 4. Aydan beri bütün bu belirtileri ara ara yaşıyoruz. Tam işte şimdi çıkıyor diyorum geçiyor. Diş değilmiş diyorum. Uykusuzluk, huysuzluk, iştahsızlık, saç ve kulak çekme, tükrük artışı, elini ağzına götürme..... Ara ara bütün bu belirtiler var. Anlayamadım gitti..
Bizde bu diş olayı çıkmaza girdi. 4. Aydan beri bütün bu belirtileri ara ara yaşıyoruz. Tam işte şimdi çıkıyor diyorum geçiyor. Diş değilmiş diyorum. Uykusuzluk, huysuzluk, iştahsızlık, saç ve kulak çekme, tükrük artışı, elini ağzına götürme..... Ara ara bütün bu belirtiler var. Anlayamadım gitti..
ben cevaplayım istersen portakal kabuğu. benim gibi kısa yoldan yazmayı pek seviyor.libyana tarifte p.k. yazan ne canım ben anlamadımm:44::44:
tabii ki eşim
tartıştık
tuğçe, çoook geçmiş olsun canım..
inş ilaçlar iyi gelir, iyi olur kuzun
al seninkini vur benimkine..
en tatlı lezzetli tariflere bile bi ağız kilitliyorki,, bilmeyen zehir veriyorum sanır
neyse zamanla alışacaklar, ne yapalım.. :100:
selam kızlar,çok boşladım bu aralar buraları.şu meşhur kabaktan ben de yapayım dedım şöyle cevizli mevizli.anacım ağzına koyar mı benımkı.dudaklarını bi büzdüyse tamam artık.ay hıc bır sey yemıyor.diştendir falan dıyodum ama yok bunun fıtratı boyle.dogdugu gunden berı beslenmesı problemlı.annem sana çekmiş ben de sana yediremezdim diyor.yarın 8 ayımızı doldurup 9 dan gun alacağız.bay bay yapmayı öğrendik.gel gel yapmayı öğrendik.bazen ikisini birbirine karıstırıyoruz ama sonra toparlıyor hemen:)ama emekleme namına tık yok.tutunup kalmaya çalısıyor ama tamamen yardımsız kalkamıyor.bızden haberler boyle.umarım sizler de iyisinizdir.bir problem yoktur.
Benim paşa akşamları genelde 18:00 gibi yatar. yemeğini yedirdim, altını değiştirdim, suyunu içirdim koltuğun üzerinde yatıyor henüz yatağına almadım. suyu soğumasın diye peteğin üzerine koydum. gece belki içer. o sırada perde de bir yamukluk gördüm hemencecik düzelttim.sonra arkamdan küüüüt diye bir ses geldi. paşam koltuktan yere düştüü. kafasını çarpmış olmalı ki baya ses çıktı. çok ağladı yavrucağım. kucağıma alır almaz mutfağa,ordan salona olmadı balkona koştum. okadar ağlıyorki nereye gideceğimi şaşırdım. dışarısı soğuk hemen içeri girdim yine başladı ağlamaya. ne kadar dikkatsizim. bide herkeze dikkatli olmak lazım diye öğüt veriyorum. ne kadar düşüncesizce davrandım, bir anlık dalgınlık çok mu önemliydi perde düzelmeseydi. direk parkeye çarptı kafasını keşke halıyı koltuğa kadar çekmiş olsaydım. şimdi çektim ama neye yarar. çok ağladı yavrum. okadar suçluyum ki. iç kanama olursa diye kendi kendimi yedim. kimselerede diyemedim. koltuk çok yüksek değil ama çok alçakta değil. şu ana kadar 2 defa uyandı. öptüm yanaklarından ayağımda salladım uyudu. aslında biliyorum hemen uyutmamak lazım ama uykusu gelirse çatlasan uynık tutamazsın. uymak ismezsede uyumaz asla. tam uyku saatine denk geldiği için uyudu. bende kafamı dağıtayım diye buradayım ama yok içim çok fenaaa.Nabyonuz hatunlarr?
Benim paşa akşamları genelde 18:00 gibi yatar. yemeğini yedirdim, altını değiştirdim, suyunu içirdim koltuğun üzerinde yatıyor henüz yatağına almadım. suyu soğumasın diye peteğin üzerine koydum. gece belki içer. o sırada perde de bir yamukluk gördüm hemencecik düzelttim.sonra arkamdan küüüüt diye bir ses geldi. paşam koltuktan yere düştüü. kafasını çarpmış olmalı ki baya ses çıktı. çok ağladı yavrucağım. kucağıma alır almaz mutfağa,ordan salona olmadı balkona koştum. okadar ağlıyorki nereye gideceğimi şaşırdım. dışarısı soğuk hemen içeri girdim yine başladı ağlamaya. ne kadar dikkatsizim. bide herkeze dikkatli olmak lazım diye öğüt veriyorum. ne kadar düşüncesizce davrandım, bir anlık dalgınlık çok mu önemliydi perde düzelmeseydi. direk parkeye çarptı kafasını keşke halıyı koltuğa kadar çekmiş olsaydım. şimdi çektim ama neye yarar. çok ağladı yavrum. okadar suçluyum ki. iç kanama olursa diye kendi kendimi yedim. kimselerede diyemedim. koltuk çok yüksek değil ama çok alçakta değil. şu ana kadar 2 defa uyandı. öptüm yanaklarından ayağımda salladım uyudu. aslında biliyorum hemen uyutmamak lazım ama uykusu gelirse çatlasan uynık tutamazsın. uymak ismezsede uyumaz asla. tam uyku saatine denk geldiği için uyudu. bende kafamı dağıtayım diye buradayım ama yok içim çok fenaaa.
merhaba kızlar herks gıtmıs ama ben ancak fırsat bulabıldım ınanın
oğlum un yurutec sevdası beni öldürüyor butun gun evı dagıtıyor kırletiyor koltuk örtusu mutfak çekmeceleri vs vs vs vs ne varsa herseyı döküor .. yemek yerken tükürükler yemekler havada uçuşuyor ve gercekten cok yaramaz
eşim bıle bana nasıl dayanıyorun demekten kendını alamıyor . cok cok yorgunum
sizi cok ozledimmm ve unutmadan ömür bilinçli bi şekilde anniiiii mama dedi ... açıktıgında mama dıyor mama yıycen mı dedıgımde aç degılse hayır seklinde kafa sallıoooböle yapıooo .. su isteyınce de buuuuuuppppp buppp dieee saçma sapan bi tükürme hareketi yapyıooo
Teşekkürler dikkat bebek var ı hamileyken izlemiştim çok eğlenceliydiBen izledim cmm super bi film bide dikkat bebek var jennifer lopez oynuyor oda gzl tavsiye edrrim
Evet labne kalmış peynirleri eriterek yapılıyormuş hiç iyi değilmişyaaa bu hazır mama olayından ben uzak duruyorum artık. en güzeli kendi hazırladığın kahvaltı bence. katkısı çok diyorlarya nebileyim kafamı çok karıştırdı. labne peyniride hiç tavsiye edilmiyor. gıda mühendisi bi arkadaşım hiç tavsiye etmedi. kendi çocuğuna kullanmıyormuş. önceleri bende bi hevesle almıştım hatta abartmıştım şimdi evdekileri dahi vermiyorum.
Canım tartışmalar olmasa barışmalar olmaz , ah o güzel barışmalarrrr:)off yaa kızlarr
çooook moralim bozuk yaaaa
Bu arada birisi tatlıma yorum yazmıştı unuttum cevaplamayı ve bulamadım da alıntı yapmak içinkeki az geldi tatlının gelecek sefere iki ölçü yapacağım inşallah. Hatta büyük dikdörtgen borcama yapacaksam 4 ölçü de olur. Teşekkür ediyorum yoruma :)
merhaba kızlar herks gıtmıs ama ben ancak fırsat bulabıldım ınanın
oğlum un yurutec sevdası beni öldürüyor butun gun evı dagıtıyor kırletiyor koltuk örtusu mutfak çekmeceleri vs vs vs vs ne varsa herseyı döküor .. yemek yerken tükürükler yemekler havada uçuşuyor ve gercekten cok yaramaz
sizi cok ozledimmm ve unutmadan ömür bilinçli bi şekilde anniiiii mama dedi ... açıktıgında mama dıyor mama yıycen mı dedıgımde aç degılse hayır seklinde kafa sallıoooböle yapıooo .. su isteyınce de buuuuuuppppp buppp dieee saçma sapan bi tükürme hareketi yapyıooo
selam kızlar bu saat oldu hala uyku tutmadı. ben geçen ay adet oldum ama bu ay olmadım 10 gün gecikti acaba böyle bişey yaşayan varmı aranızda . emzirmekle alakalı olabilirmi? yoksa hamilemiyimmmmmgerçi tahlil yaptım çıkmadı bişey ama pekte güvenemiyorum içim içimi yiyiyor
Allah kolaylık versin canım.Sagolun kizlar hepinizn ilgisine tesekkr ederm insalh duzelir kuzum hala ara ara atesi cikio ilaclardan migdesi bulanio artik offf vala gercektn zorms cocuk buyutmk morallr sifir ..
geçmiş olsun.. kafasını direkt parkeye çarptı diyorsun ama Allaha şükür ciddi bi yaralanma olmamış.Benim paşa akşamları genelde 18:00 gibi yatar. yemeğini yedirdim, altını değiştirdim, suyunu içirdim koltuğun üzerinde yatıyor henüz yatağına almadım. suyu soğumasın diye peteğin üzerine koydum. gece belki içer. o sırada perde de bir yamukluk gördüm hemencecik düzelttim.sonra arkamdan küüüüt diye bir ses geldi. paşam koltuktan yere düştüü. kafasını çarpmış olmalı ki baya ses çıktı. çok ağladı yavrucağım. kucağıma alır almaz mutfağa,ordan salona olmadı balkona koştum. okadar ağlıyorki nereye gideceğimi şaşırdım. dışarısı soğuk hemen içeri girdim yine başladı ağlamaya. ne kadar dikkatsizim. bide herkeze dikkatli olmak lazım diye öğüt veriyorum. ne kadar düşüncesizce davrandım, bir anlık dalgınlık çok mu önemliydi perde düzelmeseydi. direk parkeye çarptı kafasını keşke halıyı koltuğa kadar çekmiş olsaydım. şimdi çektim ama neye yarar. çok ağladı yavrum. okadar suçluyum ki. iç kanama olursa diye kendi kendimi yedim. kimselerede diyemedim. koltuk çok yüksek değil ama çok alçakta değil. şu ana kadar 2 defa uyandı. öptüm yanaklarından ayağımda salladım uyudu. aslında biliyorum hemen uyutmamak lazım ama uykusu gelirse çatlasan uynık tutamazsın. uymak ismezsede uyumaz asla. tam uyku saatine denk geldiği için uyudu. bende kafamı dağıtayım diye buradayım ama yok içim çok fenaaa.
ayşeciği size göndereyim staja.. hala dizlerinin üzerinde kalkıp gidemiyoiii akşamalr kızlarr. giriyorum giriyorum okuyup çıkıoym .naasılsınız . benim cadı emeklemeyi ii geliştirdi şimdi de koltuklara tutunarak kalkmak istiyo
yürüteç bebek için özgürlük, iyi bi eğlence ama anne için de sıkıntı..merhaba kızlar herks gıtmıs ama ben ancak fırsat bulabıldım ınanın
doğumdan sonra düzensizlik, sonra kuvvetle muhtemel..selam kızlar bu saat oldu hala uyku tutmadı. ben geçen ay adet oldum ama bu ay olmadım 10 gün gecikti acaba böyle bişey yaşayan varmı aranızda . emzirmekle alakalı olabilirmi? yoksa hamilemiyimmmmmgerçi tahlil yaptım çıkmadı bişey ama pekte güvenemiyorum içim içimi yiyiyor
şeker portakalımmm, hazırlıklar başlamış..
gazanız mübarek olsun
çalışıyorsun, e melisa da var, hazırlıkları da sen yapıyorsun böyle bi davet her vesileyle zorlu olacak..
ama çok da güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?