Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizde bu diş olayı çıkmaza girdi. 4. Aydan beri bütün bu belirtileri ara ara yaşıyoruz. Tam işte şimdi çıkıyor diyorum geçiyor. Diş değilmiş diyorum. Uykusuzluk, huysuzluk, iştahsızlık, saç ve kulak çekme, tükrük artışı, elini ağzına götürme..... Ara ara bütün bu belirtiler var. Anlayamadım gitti..

Son düzenleme:
tuğçe, çoook geçmiş olsun canım..
inş ilaçlar iyi gelir, iyi olur kuzun

al seninkini vur benimkine..
en tatlı lezzetli tariflere bile bi ağız kilitliyorki,, bilmeyen zehir veriyorum sanır
neyse zamanla alışacaklar, ne yapalım.. :100:

canım yaa tahmini kaç güne görünür sabırsızlanıyorum heyecan yaptım ve fazla abarttım sanırım ama napim ilk bebişim ve ilk dişimiz duygulandım işte
2 haftayı geçmişti. inşallah biran önce çıkar sizinkide. görünce insan çok mutlu oluyor. şimdi 1 tane sırıtıyor çok sevimli. eşim de hemen pasta olayına girmişti sevinçten. kv bekliyoruz bakalım. çok ısrar etti.

Geç çıkaracak demekki. olsun birazdaha sabır. çıkar inşallah biran önce.

libyana tarifte p.k. yazan ne canım ben anlamadımm:44::44:
ben cevaplayım istersen portakal kabuğu. benim gibi kısa yoldan yazmayı pek seviyor.

Sagolun kizlar hepinizn ilgisine tesekkr ederm insalh duzelir kuzum hala ara ara atesi cikio ilaclardan migdesi bulanio artik offf vala gercektn zorms cocuk buyutmk morallr sifir ..

tabii ki eşim
tartıştık

doğru söyluyosun canım,kafayı yemeye gerek yok,zamanla her sey yoluna gırecek

Nabyonuz hatunlarr?
Benim paşa akşamları genelde 18:00 gibi yatar. yemeğini yedirdim, altını değiştirdim, suyunu içirdim koltuğun üzerinde yatıyor henüz yatağına almadım. suyu soğumasın diye peteğin üzerine koydum. gece belki içer. o sırada perde de bir yamukluk gördüm hemencecik düzelttim.sonra arkamdan küüüüt diye bir ses geldi. paşam koltuktan yere düştüü. kafasını çarpmış olmalı ki baya ses çıktı. çok ağladı yavrucağım. kucağıma alır almaz mutfağa,ordan salona olmadı balkona koştum. okadar ağlıyorki nereye gideceğimi şaşırdım. dışarısı soğuk hemen içeri girdim yine başladı ağlamaya. ne kadar dikkatsizim. bide herkeze dikkatli olmak lazım diye öğüt veriyorum. ne kadar düşüncesizce davrandım, bir anlık dalgınlık çok mu önemliydi perde düzelmeseydi. direk parkeye çarptı kafasını keşke halıyı koltuğa kadar çekmiş olsaydım. şimdi çektim ama neye yarar. çok ağladı yavrum. okadar suçluyum ki. iç kanama olursa diye kendi kendimi yedim. kimselerede diyemedim. koltuk çok yüksek değil ama çok alçakta değil. şu ana kadar 2 defa uyandı. öptüm yanaklarından ayağımda salladım uyudu. aslında biliyorum hemen uyutmamak lazım ama uykusu gelirse çatlasan uynık tutamazsın. uymak ismezsede uyumaz asla. tam uyku saatine denk geldiği için uyudu. bende kafamı dağıtayım diye buradayım ama yok içim çok fenaaa.

Canım ben yaşadıklarını anca tahmin edebiliyorum. Sonuöta bilerek yapmadın sakin ol. Bak ne manyak anneler var kendileri çocuklarına zarar veriyolar. O yüzden sakin ol. Sn bebeğini seviyosun. Olacağı varmış olmuş. Hergün kaç çocuk nerelerden düşüyo. Daha büyük kazalardan korunmuş olacaksınız inşallah.

iii akşamalr kızlarr. giriyorum giriyorum okuyup çıkıoym .naasılsınız . benim cadı emeklemeyi ii geliştirdi şimdi de koltuklara tutunarak kalkmak istiyo

merhaba kızlar herks gıtmıs ama ben ancak fırsat bulabıldım ınanın
oğlum un yurutec sevdası beni öldürüyor butun gun evı dagıtıyor kırletiyor koltuk örtusu mutfak çekmeceleri vs vs vs vs ne varsa herseyı döküor .. yemek yerken tükürükler yemekler havada uçuşuyor ve gercekten cok yaramaz
eşim bıle bana nasıl dayanıyorun demekten kendını alamıyor . cok cok yorgunum
sizi cok ozledimmm ve unutmadan ömür bilinçli bi şekilde anniiiii mama dedi ... açıktıgında mama dıyor mama yıycen mı dedıgımde aç degılse hayır seklinde kafa sallıooo böle yapıooo .. su isteyınce de buuuuuuppppp buppp dieee saçma sapan bi tükürme hareketi yapyıooo

selam kızlar bu saat oldu hala uyku tutmadı. ben geçen ay adet oldum ama bu ay olmadım 10 gün gecikti acaba böyle bişey yaşayan varmı aranızda . emzirmekle alakalı olabilirmi? yoksa hamilemiyimmmmm gerçi tahlil yaptım çıkmadı bişey ama pekte güvenemiyorum içim içimi yiyiyor

merhaba canım görüşmeyeli nasılsın? ömür kocaman olmuşyagmur 22.00 den beri ayakta uyumuyor ya beni çok yoruyor

Ben izledim cmm super bi film bide dikkat bebek var jennifer lopez oynuyor oda gzl tavsiye edrrim
Teşekkürler dikkat bebek var ı hamileyken izlemiştim çok eğlenceliydi
Aramızda bebek var ı da izleyeceğim madem güzelmiş yarın inşallah eşimle cd alıp

Evet labne kalmış peynirleri eriterek yapılıyormuş hiç iyi değilmiş
Çok geçmiş olsun ya siz de kaza geçirmişsiniz bir anda oluyo işte , Allahtan kafaları yumuşak olduğu için çarpmalar çok kötü sonuçlar doğurmuyor
off yaa kızlarr
çooook moralim bozuk yaaaa
Canım tartışmalar olmasa barışmalar olmaz , ah o güzel barışmalarrrr:)

Bendim ooooo
Rica ederim :)

Günaydınn annişlerrr.... Herkesin günü güzel geçsin inşallahhh...

NKOLİK ve KARAKIZ sizlerede çok geçmiş olsun üzülmeyin. Hepimizin başına geliyor. Böyle hareketlenmelerine alışamadık galiba. Birşey olmamış allahtan.

Oyoyoy maşallah :) bizde henüz saydıkların yok ama gelecek günler pek eğlenceliye benziyor

Düzensizlik olabilrmiş doğumdan sonraki ilk yıl. Hamile değilsindir bence.

Herkese günaydınnnnnn :)

Sagolun kizlar hepinizn ilgisine tesekkr ederm insalh duzelir kuzum hala ara ara atesi cikio ilaclardan migdesi bulanio artik offf vala gercektn zorms cocuk buyutmk morallr sifir ..
Allah kolaylık versin canım.
bebeğin hasta olunca anlıyorsun ki, aslında o zamana kadar bebeğin seni hiç yormamış, hiç üzmemiş..
minicik bedenini öyle halsiz, gözlerini öyle fersiz görünce, o yine iyi olsun da; ben yine uykusuz kalayım,
kucağımda gezdireyim diye dua ediyorsun..

geçmiş olsun.. kafasını direkt parkeye çarptı diyorsun ama Allaha şükür ciddi bi yaralanma olmamış.
morarma falan da, şuan da iyi belliki.. Rabbim beterinden korusun
vicdan azabını tahmin ediyorum, ama olacağı varmış.. kaza işte..
artık her yeni gün topikte bir iki bebeğin düştüğünü okuyoruz.
nacizane tavsiyem; bebeğini yatakta yatırman ikiniz için de iyi olacak..
kucağımda oturduğu zamanlar hariç kızım koltukta olmaz..
hep yerde.. tv ünitesinin etrafı da yastık dolu yaklaşıp kafasını çarpmasın diye..

iii akşamalr kızlarr. giriyorum giriyorum okuyup çıkıoym .naasılsınız . benim cadı emeklemeyi ii geliştirdi şimdi de koltuklara tutunarak kalkmak istiyo
ayşeciği size göndereyim staja.. hala dizlerinin üzerinde kalkıp gidemiyo

yürüteç bebek için özgürlük, iyi bi eğlence ama anne için de sıkıntı..
konuşmaya başlamış senin paşa.. maşallah..
16 aylık yeğenim de anniiiii diyor..
birkaç ay önce yengeme dedimki, kimbilir ne kadar mutlu oluyorsun sana anne dediğinde..
amaaan, dedi. o bana da anni diyor, babasına da, dedesine deee

doğumdan sonra düzensizlik, sonra kuvvetle muhtemel..
ben de ilk 1 şubatta regl olmuştum, bu ay 3 martta olunca şaşırdım açıkçası
ilk aylardan bu denli bi düzen beklemiyordum.
zaten korunuyorsundur, e tahlilde de bi şey çıkmamış.
içini ferah tut..

herkese günaydın kızlar

evet biz hafta sonu kurabiyelerimizi yaptık sonunda ama bir daha yaparmısınız derseniz hayır yapamam
kurabiye yapmak zor değilmiş ama melisa ile birlikte yapmak çooooook zormuş :26:
bir durmadı ki yapalım sürekli beni kucağına al diye kollarını açtı durdu bağırdı mızmızlandı öldürdü bizi valla
sağolsun babasıda yardım etti de bitirdik
resimleri ekleyeceğim birazdan eşimde kalmış bana mail atmasını bekliyorum gelsin hemen ekleyeceğim
bu cumartesi kısmet olursa diş buğdayını yapacağız inşallah aile arasında yapacağız zaten eşimin tarafı kalabalık az öz çağırayım diyorum ama zaten 25 -30 kişi oluyoruz en yakın akrabalar bakalım nasıl kalkacağız altından hayırlısı

hepinizi çok öpüyorum özledim sizleri

şeker portakalımmm, hazırlıklar başlamış..
gazanız mübarek olsun
çalışıyorsun, e melisa da var, hazırlıkları da sen yapıyorsun böyle bi davet her vesileyle zorlu olacak..
ama çok da güzel olacak

Son düzenleme:

aynen canım valla inşallah bir an evvel cumartesiyi atlatırız stres yaptım şimdiden:18:
bu kadar detaya neden girdim diye kızıyorum arada sonra yapılan şeyleri görüncede iyiki yapmışım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…