Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kulak biraz geç iyileşir canım çok dikkatli takip et alalh ım en kısa zamanda şifalar versin inşallah

Sabahtan beri alıntı yapıyorum kalıyor o yüzden cevaplar gecikmeli olacak :)

Ben süt sağarken 25ml 30ml şeklinde çıkanları dolapta azıcık bekletip karıştırıyodum birbirine. Ama 12 saat şeklinde bir limitim vardı. Niye bilmem :) sütler de dolapta 4-5 gün kalıyodu. Şimdi süt sağmıyorum ek gıdaya geçince. Ben yokken çorba falan veriyo bakıcı teyzesi.

Düşme olayına üzüldüm ama hafif atlatmışsınız çok şükür. Kayınvaliden çok istiyoda kendi soyunsun! Ne sinir yahu. Eşinin işine de takılma şöyleki; tabiki çokkkk zor ama bu devirde güzel iş bulmak da zor :/ Allah bol kazançlar versin.

Çoooook doğru ama mınırmak bir yana artık tepeye çıkarıldıkları içn ergenler çok fenalar. Bakalım bzmkler nolcaklar.

Ben de istiyorummmmm. Bak sütümüz çekecek şimdi nolcak???

Ay kıyamam düşmesin. İyi misiniz şimdi??

Çok dandik görünümlü bir kaşık :) ama ince olduğu için daha rahat mı giriyo ağzına bilemedim. Mağzada satılıyor mu hiç bilmiyorum

Ben hiç çay vermedim canım. İnşallah en kısa zamanda geçer gider rahatsızlıkları

Ne biçim insan o yahu. Alma evine yada yemeğine birşey koy diyesim geldi valla. Cins insan çok.

Ufaklığı kucaklarına alırlar birçoğu mıncırmayı seviyo :) gerçi bizimki herkesi yabancılıyo bakalım. Tarifler konusunda yardım isterim inşallah.

merhaba hanımlar bir sorum olacak bebekleriniz oturuyormu kendi kendine ve ne zaman başladı benim 7 ay 1 haftalık oğluşum var ama tam oturmıyo kendi kendine bir sorun mu var acep diyorum :18:

Maksimum 5 dakka oturuyodur sonra ya ayağını öpüyo yada yanlara devriliyo :)

Çoooook geçmişler olsun. Enfeksiyon büyük insanları ne hale getiriyo yavrucak ne yapsın. Ama Allah beterinden korusun.

Süper koptum son yoruma :))))

canım senin eşin ne iş yapıyor birde oğluşuna kim bakıyor sen işteyken

canım eşimbüyük bir turizm firmasında çalışıyor otobüs şoförlüğü ve çanta rehberlik yapıyor çanta rehberlik ne demek dersen mesela diyelim fransız bir grup geldi yanlarında kendi rehberleri var onlar aralarında fransızca konuşup anlaşıyorlar ama fransız rehber türkiyede müzelere giremiyor gokartı yok çünkü o durumda ikinci bir rehber gerekiyor oda eşim olyor eşim ve diğer rehber ingilizce anlaşıyor rehber grupla fransızca konuşuyor bu durumda 2. rehber çanta rehber oluyor yani sadece go kartı için gruba katılıyor eşimde baba mesleği şoförlük olunca yabancı dil sınavına girdi go kart aldı 2 iş yapmış oluyor böylece bu nedenle yazın geliri iyi ama kışın yabancı turist olmadığından yerli turizm yapıyor dolayısıyla otobüs şoförlüğü yapıyor sadece o yüzden geliride düşüyor haliyle çocuğuma annem bakıyor anneme 2 sokak mesafedeyim zaten eşim yokken annemdeyiz bizde kuzum ne evine alışabiliyor ne babasına ne kötü bir durum değilmi

tuğçe çok geçmiş olsun narağacının oğlunda da orta kulak iltihabı vardı teşhis konulunca ilaçla geçti inşallah doruk ta iyileşir hemen ya nazarada geliyorlar birde dışarı çıkınca ister istemez üşütüyorlar anlayamıyoruzki kendişmiz gibi giydirsek terliyor ince giyinse üşüyorlar anlık hastalanabiliyorlar bu kışı atlatsak seneye daha büyük olacaklar inşallah rahat oluruz nisbeten çok geçmiş olsun tekrar

kızlar herkeze merhaba oğlum yaklaşık 3 haftadır saat başı uyanıyor geceleri abartmıyorum her saat başı uyanıyor diş çıkarıyor ondandır diye düşünüyorum ama bu kadar dakik uyanması huy mu edindi acaba diye düşündürüyor.çok yorgunummm aynı durumda olanınız varmı bi çözümü olan

bizde öyleydik ya bilmemmi çıldırmıtım 2 haftadır daha iyi ben sorunu anladım emziriyordum ben sütüm azmış doymuyormuş bende şöyle bir çözüm buldum akşam uyumadan arının 7 tahıllı gece muhallebisinden yediriyorum uyuyor rahat 4 saat yetiyor çoğu zaman ona sonra emziriyorum sütü hazır oluyor yanımda hipp kullanıyorum bu ara ama bunuda sevmedi pek hero baby nin hazır devam sütünden alıcaz anlaşılan bu bitince emzirdikten sonra 90 cc kadarda sğt içiyor düşün ne kadar az emmiş yavrum sonra sabaha kadar uyuyor çoğu zaman 6 da o uyurken tekrar emziriyorum sonra ben çıkıyorum 8,5 a kadar uyuyormuş yani sorunumuz doymamasıymış anladım takviyeyle çözüldü bizim sorunumuz birde uykuda inlediği zaman diş sancısı olduğunu anlayıp calpol veriyorum rahat uyuyor o zaman gerçi 2 gündür zıbıttı gecenin bir vakti uyanıyor ama genel olarak daha iyiyiz şükür uyansada 12,5-3-6 gibi uyanıyor oda gayet normal acıkıyor haliyle

offf gene ev kazasııı
engel olsun diye koyduğum minderi itmiş gitmiş tv ünitesinin altındaki çıkıntıya kafasını vurmuş
kütt diye ses geldi sonra da ağlama ,daha 1 dakika ancak olmuştur yanından ayrılalı
hemen morardı babamı aradım buz koy dedi buz koydum bekledim biraz, şimdi keyfi iyi
çok şükür bi yeri kesilmedi.

doğru diyosun annen mantı veriyordu bazen yiyecekleri tutuyor ,yemez dediğimiz şeyi.
veya çok sever dediğimiz şeyi yemiyorlar biz de öyle kalıyoruz neyse ki boran seni haklı çıkarmış:) siz de mi düşme vakası yaşadınız geçmiş olsun

galiba erkeklerde oldu hep bu kazalar, bir de karakızın kızındapolis kızı nolcak

Biz diş çıkarırken öyleydik. Aç mı diye gece maması verdim yemedi o dönemde. Zaten bi hafta falan sürdü sonra iki saatte bire düştü :)

Ya çok geçmiş olsun. Sizler böyle anlattıkça anlıyorum ki hiç dibimden ayırmıcam kuzuyu. Allah korusun hepsini.

oyy yaa akıyamam ben ona yaa
şu düşme olayı da herkesin başına geldi yaa
bebeklerimiz yaa
daha da düşmesin bebeklerimiz inşallahh:18:

canım neden var ortopedi kontrolü ?

canım benim çok geçmiş olsun allah korumuş alalh beterinden saklasın ortapediye neden gidiyorsunuz hayırdır

oyy maaşallah. allah daha çok versin. şimdiki bebekler şanslı anacım. bende açtırıcam. hoşuma gitti.

annesi babası kızı polis hep hayalim inşallah 3ümüz polis olup üniformalı resim çektircez

kızım dün fark etttik bri dizi sanki dönmüş gibiydi birde o ayağı dışa basıyordu hala basıyor dr kalça çıkıklığı için röntgen istedi çok şükür birşey yokmuş

9 yaşıan kadar düzelir dedi babası gedi işteydekn onun bacaklarına baktı babasındada var hafif dedi

inş sana çeker dedi eşimle aynı boydayız ama ben uzun duruyorum hatta benden 2 cm uzun

neyse çok şükür çocuk dr dada kontrolümüzü olduk geldik

rabbim hiç birimizin çocuğuna evlat acısı göstermesinnnnnnnnnn

çok sağolun canlarım

yok canım ya açlıktan değil yatmadan önce 1 kase mama yiyor bir kaşık calpol içiyor uyuyor ve 1 saat sonra çığlık çığlığa uyanıyor zaten uyandığında emmiyor bile ağzında tutuyor başka şekilde uyumuyor dalıyor koyuyorum yatağına tam 1 saat sonra hop çığlık tamam diş sancısıda calpol verdikten sonra şöyle 2-3 saat uyumazmı.yok uyumuyor çok bunaldım artık kendime bakamıyorum bronşit olmuşum doğumda 12 kilo aldım ama 16 kilo verdim çok zordayım yani

"Aramızda bebek var" filmini izleyen var mı?
tam da bizi anlatan bir filme benziyor

libyana Allah uzun ömürler versin çocunu sana bağoşlasın açım yemek yapmadım onlar ne öyleeeeeeeeeeeee ha neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee harika canım ellerine sağlık

cenaa kuyruk yaımı etmiiii boğazında kalsın iyimi off birdaha yemek saati girmeyim buraya

ayırmamak ne mümkün canım kaşla göz arasında oluyo zaten
hamileyken "dikkat bebek var" diye bi filme gitmiştim çok eğlenmiştim
babalar grup olmuş cumartesi günleri çocuklarını gezdiriyorlar bebek arabalarıyla. çocuğun biri düşse ve başına kötü bişey gelmediyse babalar birbirlerine elleriyle "çak!" :13:yapıyorlardı biz de öyle olcaz sonunda

Bu arada birisi tatlıma yorum yazmıştı unuttum cevaplamayı ve bulamadım da alıntı yapmak için keki az geldi tatlının gelecek sefere iki ölçü yapacağım inşallah. Hatta büyük dikdörtgen borcama yapacaksam 4 ölçü de olur. Teşekkür ediyorum yoruma :)

İş yapmıcam böylece ayırmıcam hahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…