Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benimde boynum tutuldu çok canım azıyor ya
nasıl geçti uludağ kızınıda mı götürdün

breakday köfte tarifin çok güzel cnm peki biz soğan vermeye başladık mı? bi de un ben hiç vermedim daha bunlardan. hiç bi şeye katmamıştım yani...

kızlar özdilekte bebek bezinde indirim var bilginiz olsun akşam ben aldım iki paket

---CENA, TEMMUZ TOPİĞİNE 2000. MESAJINI GURURLA YAZAR---

harika görünüyor canııııım
paketleyip kurdela takman da süpper fikir..
ayşeciki uyuttum, ben de yanına uzandım..
rüyamda sizdeyim, bi sürü şey hazırlamışsın..
böyle harikulade görünümlü kakaolu frambuazlı küçük ikramlar var. ay bunları nasıl yaptın..
hadi bana da bi iş ver yapayım ayşecik uyurken diyorum..

folik asit bebeleri

geçmiş olsun, o tutulmalar çok fena yaa.. benim de belim tutulmuştu :100:
ama eşim çocuk doktoruna sordu, iğne olması lazım o da süte geçer, krem bile tavsiye edemem demişti..
öyle felaket halde bir hafta dolaştım.. sıcak su masajları ve korseyle anca geçti..

pütürlü yeme konusunda sana kesinlikle katılıyorum
ben eline ekmek veriyorum, ısıra ısıra yiyor. bazen bir iki öksürüyor ama bi tehlike olmadı şu ana kadar.
armudu çatalla eziyorum öyle veriyorum.
etimeği de robotta çekmek bu anlamda yararsız.
kenarları kolay erimiyor ama pekmezin içinde yumuşuyor, ayşecik de bi iki çevirip ağzında yutuyor..:125:

herşey senin için, sizin için..
birileri istiyor diye yapma, böylesine keyifli bi hatıra senin için zehir olmasın..
çok istiyorsa, kendi yüklensin yapsın, sen de yardım edersin
benim kv nin böyle incileri çoktur, ama anlatmayacağım.. anladın sen onu

geçen bizde tv üzerinde porselen nikah şekerlerim var, onlarla oynatıyor ayşeciği
dağıtmayı ne kadar seviyorsun?.. kızım, benim evimi dağıtma da kiminkini dağıtırsan dağıt diyor şakayla karışık :100:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar bir sorum olacak bebekleriniz oturuyormu kendi kendine ve ne zaman başladı benim 7 ay 1 haftalık oğluşum var ama tam oturmıyo kendi kendine bir sorun mu var acep diyorum :18:

kıyamam ben ona canım benim... hiç bi sorun yoktur diye düşünüyorum ilk zamanlarda çok farklılık gösterebiliyolar ama dr'a götürseydin hem için rahat ederdi hem de Allah korusun bi şey varsa erken tespit edilirdi veya sana öneride bulunabilir oturmasını sağlaman için. belki desteğine ihtiyacı var. biz küçükken sepetin içine oturturlarmış misal alıştırma yaptır yavrucuğuna.

cnm ben aventin elektrikli olmayanı kullanıyorum. yetiyo bana, memnunum

breakday köfte tarifin çok güzel cnm peki biz soğan vermeye başladık mı? bi de un ben hiç vermedim daha bunlardan. hiç bi şeye katmamıştım yani...

cnm soğan dokunmuyormuş diye okumuştum biryerde.. beyaz un da veriyorlarmış bu ayda. ben de ilk vermiş oldum.. bişey olmadı... tadı çok güzeldi gerçekten... oğluş da çok beğendi... tatsız tuzsuz sebze pürelerini dayıyoruz bebişlere, haliyle beğenmeyip yemiyorlar. artık bu tarz şeyler de vermeliyiz bence... yazık bebişlerimize :))))))))

Canım ben lansinoh kullanıyorum. Elektrikli çiftli olanından.

Son düzenleme:
Hahhha para alması süper olmuş
Film geçen sene vizyondaydı +18 yazıyordu o yüzden gitmedik filme ama evde izleyebiliriz
Hedik ne
Valla canım benim görümcemin sadece 2 çocuğu var geçen gun geldiler akşam yemeğine salak çocuk oğlumun yürütecine binmiş 3,5 yaşında şimdi yürüteç ilerlemekte zorlanıyor çok sinirliyim
Uyardığın için çok sağol canımmm , çocuk yapıyorlar nitekim:) evde hızlıca ilerletiriz sahneyi , iyi ki sinemaya gitmemişim
O da ne acayipmiş yaa. Kv çok istedi pütürsüz vermemi ama ben pütürlüye alıştırdım

Soğan atıyorum çorbasına sarımsak soğan doğal antibiyotiktir dokunmaz verilmeli
O mesajları hiiiç üstüne alma canım ben de çok takıyordum artık sallamıyorum

Soğan sarımsak vücut direncini artırır az az katıyorum yemeklere, sarımsak da köftesine. Dokunmadı dokunmaz alışsın

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar hayırlı ve mutlu bir gün olur inşallah. Geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Rabbimbanada sizede böyle bir durum bidaha yaşatmasın. uykusuzluktan geberiyorum hiç uyumadım. sürekli bebeğimi kontrol ettim bişeyi varmı diye. eşimede gelir gelmez söyledim. bende içimde hiç tutamam iyi veya kötü herşeyi anlatırım. cenacım tavsiyelerine kesinlikle uyacağım. bundan sonra koltukta yatak odasında vs asla bırakmıcam. okadar anlık düştükü oğlum 30 sn bile sürmemiştir olay. herzaman çok dikkatliyimdir aslında ama bir anlık neyseki bişeyi yok çok şükür yüzü gülüyor bende rahatladım biraz.

benimde boynum tutuldu çok canım azıyor ya
nasıl geçti uludağ kızınıda mı götürdün

kızlar özdilekte bebek bezinde indirim var bilginiz olsun akşam ben aldım iki paket
hadi ya seninde mi benimde boynum yamuk duruyo düzeltemiyorum acısından
elifi de götürdük canım onu sardım sarmaladım zaten çok dışarda durmadık oteller bölgesine gittik baktık millet kayıyor harıl harıl ordan indik sarı alana açık havada karda mangal yapanlar vardı araplar vardı. bizde kapalı bi yerde bişeyler yedik döndük ama ben ince giyinmiştim dağ havası çarptı sanırım.

bi hafta mı sürdü cnm eyvah bi hafta böyle gezersem naparım bebek etimeğini elimle kırıyorum atıyorum çorbalarına kahvaltısına evet kenarları parça parça kalıyor ama yumuşadığı için elif yutabiliyor. muzuda parça parça koparıp elimle veriyorum.

çok teşekkür ederim kızlar

aryam canım kalıpları pasta malzemeleri satan bir internet sitesinden aldım

cenacım canım benim ya rüyalarına mı girdik kızz

resimleri eşim taksit taksit gönderiyor hepsini gönderecekmiş ama onların hepsini ekleyemem sanırım buraya olmadı ablüm yapıp oraya ekleyeyim isteyen arkadaşlar ordan bakıp fikir alırlar belki

bunlarda yaptığım kurabiye çeşitleri çoğunlukla diş şekli ve diş fırçası yaptım ama kalan hamurda ziyan olmasın diye değişik şekiller yaptım

Geçmiş olsun canım. çok canın yanıyorsa iğnesini vurulabilirsin çabuk etki yapıyor.

Çok güzel görünüyorlar harikasın. Ben demiştim bu annelerin hepsi hamarat diye.

şimdi ayşecikle pencereden baktık, güneşli, biraz serin ama rüzgar yok..
biz kaçanzii
görüşürüüüüz

işte bizim diş buğdayına onlar hedik diyor

Biz 8.ayımıza yeni girdik. ufaktan başlayım ozaman. genzine kaçar diye korkuyordum ama seninde dediğin gibi alıştırmak da lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…