merhaba kızlar boynum felaket tutuk dün akşsamdan beri. akşam eşimi eczaneye yolladım kas gevşetici merhem aldırdım ama etki etmedi. pazar uludağa çıktık ya orda üşüttüm ya da dün temizlik vardı cereyanda kaldım bilemiyorum ama bi an önce geçsin küçük emrah gibi boynu bükük kaldım resmen
aramızda bebek var filmini izledim ben eşim indirmişti. film bebek doğduktan sonra eşler arasında yaşananları lohusa annelerin sorunlarını anlatıyo tabi film yabancı olunca bazı yerlerde müstehcen sahnelerde var. ben yeni doğum yaptığımda izlemiştim
dışarda güneş var ama eşek donduran güneşi. ısınsada yürüyüşlerime başlasam diyorum bi an önce
harika görünüyor canııııım
folik asit bebeleriyaşasınn! bütün bebişler yaramazlıklara başlamış!!!eee folik asit bebeleri bunlar... eskiden yerde oynarken, emeklerken işlerime bakabiliyodum. artık sıralıyo yanından ayrılamıyorum. işler de birikiyo yemek bile kalıyo. neyse ki babamız anlayışlı ben ne olsa yerim zaten. annemin hiç aklımdan çıkmayan sözü rehberim: "oğlumdan önemli bi işim yok." yeter ki o düşmesin, çarpmasın bi yerini. yürümeye başlayınca hele konuşmaya başlayınca hızlarına yetişmek için neler yaşıcaz, bizi neler bekliyo kimbilir?? maceraya devam...
geçmiş olsun, o tutulmalar çok fena yaa.. benim de belim tutulmuştu :100:merhaba kızlar boynum felaket tutuk dün akşsamdan beri. akşam eşimi eczaneye yolladım kas gevşetici merhem aldırdım ama etki etmedi. pazar uludağa çıktık ya orda üşüttüm ya da dün temizlik vardı cereyanda kaldım bilemiyorum ama bi an önce geçsin küçük emrah gibi boynu bükük kaldım resmen
kızlar size nacizane bi önerim olacak bebeklerinizi şimdiden pütürlü gıdaya alıştırın bi yaşından sonra hiç pütürlü gıda yememiş bir bebeğin alışması çok zor oluyor dişleri olmasa bile küçük parçaları ağızlarında eveleyip geveleyip yutabiliyorlar.ben anaokulunda öğretmenlik yaptığım zamanlarda çocukların bebeklikten kalma beslenme alışkanlıklarını devam ettirdiğini çok gördüm. hatta 3 yaşına gelmiş çocuğun ağzına bir lokma normal yemek sokmadığını biliyorum.hep püreye alışmış öyle gitmişş anneside yemiyor diye hep blendırdan geçirip vermiş herşeyi. bi dönem boyunca o çocuğa normal yemek yedirmek için uğraştılar. her yemek zamanı bütün okul o çocuğun haykırma sesiyle yıkılıyordu. çok zor
herşey senin için, sizin için..günaydın kızlar yani tünaydın demem gerek gerçi artık
anca yazabiliyorum geçmişi anca okudum ama yorum yazamadım benim de boynum tutuldu çok kötü ağrım var
benim kv de hemen hedik yapalım dedi şimdi istanbulda cenaze vardı gelince yapalım derse yapmayı istiyorsan senin evde yapalım sen hazırla herşeyi dicem artık annem çok yoruldu şu zamana kadar bir yardımı dokunmadı mevlüte doğuma lohusalığa hiç yardımcı olmadı bunu da o yapsın valla ben hedik alan yapamam aslında çok özeniyorum ama onlarla yapılan bişeyde özenç falan kalmıyor şimdiden düşünüyorum doğum gününü bile sürü gibiler çocuk sayısı çok fazla bir pastayı 10 kere üflüyorlar sinir oluyorum
merhaba hanımlar bir sorum olacak bebekleriniz oturuyormu kendi kendine ve ne zaman başladı benim 7 ay 1 haftalık oğluşum var ama tam oturmıyo kendi kendine bir sorun mu var acep diyorum :18:
arkadaşlar ben bu temmuzda anne olacam inşallahhh hayırlısıyla. dogum izni bittikten sonra işe geri dönücem de süt pompası almak istiyorum. en azından ben yokken anne sütünden mahrum kalmaz kuzum. yalnız deneyimli anneler olarak bana hangi markanın pompasını önerirsiniz?
breakday köfte tarifin çok güzel cnm peki biz soğan vermeye başladık mı? bi de un ben hiç vermedim daha bunlardan. hiç bi şeye katmamıştım yani...
cnm ben aventin elektrikli olmayanı kullanıyorum. yetiyo bana, memnunum
arkadaşlar ben bu temmuzda anne olacam inşallahhh hayırlısıyla. dogum izni bittikten sonra işe geri dönücem de süt pompası almak istiyorum. en azından ben yokken anne sütünden mahrum kalmaz kuzum. yalnız deneyimli anneler olarak bana hangi markanın pompasını önerirsiniz?
Hahhha para alması süper olmuşherkese günaydın
nispeten daha az uykusuz bir güne uyandım bu sabah nar ağacım haklıymışsın haftaya kötü başladık ama kötü gitmedi bugün daha iyiyim sanki akşamları işten çıktığımda hava aydınlık oluyor ya yuppiii çok seviniyorum yakında eve gittiğimde her yer aydınlık olacak oğluşla parklara gideceğiz inşallah
yok ya yaşayınca daha iyi anladım kaçınılmaz düşüşleri göz göre göre düştü benimki oğlum dememe kalmadı küttt yere üstelik 1 saat sonra yanımda koltuğa koydum altını değiştiriyorum aynı şeyi tekrar yapmaya çalışıyor ben düştüm canım yandı yok korku yok kaldığı yerden devam çok fenalar çokkk eltiminkide aynı şekilde yanına koyduğu minderleri yere fırlatıp bir anda düşüvermiş hızlarına yetişmek ne mümkün ben artık nereye gidersem gideyim beşiğine koyuyorum yürüteciyle bile yalnız bırakamıyorum geçen günde tv ünitesinin kablo deliğine parmağını sopkmuş yürüteçteyken çıldırdım korkudan nasıl ağlıyor deliği kırdım çıkardım parmağını elimde tornavidayı gördü başladı gülmeye onu ver ben yaramazlık yapayım der gibi bakmazmı zorlu günler bizi bekliyor eskiden koyduğun yerde duruyordu şimdi nerdeee
inşallah Allah gönlüne göre verir polis ailesi olursunuz ayağındaki dışa dönüklük nedenmiş genetikmiymiş şaşırdım senden duyunca bende bebekken ayakları içe doğru diye götürmüştüm doktor zamanla şekillenecek bütün bebekler böyle demişti gerçekten büyüdükçe düzeldi boranında bacakları kısa gövde uzun babanın vücut yapısına benziyor babasıda öyledir benden uzun ama uzaktan ben daha uzun görünüyorum eşimden ,
kız evlat acısı diyince içim cız etti lafına bile dayanamıyorum
doktora götürdünmü acaba orta kulak iltihabı olabilir mi?
bak çok merak ettim bende cd alayım eğlenceli bir filme benziyor vizyondamı şu anda
tamam onuda izleyeceğiz kayda alındı bu akşam gidince indireyim netten
evlilik böyle bacım anı anını tutmaz dün temizlik yaptık vs vs diyordun bugün tartıştık diyorsun işte bir öyle bir böyle geçiyor ömür bazen tahtalıkları tutuyor (kibarca tahta diyorum benim eşim için odunu kastediyorum)
oh maşallah bizimkide gel gel baybay yapınca gülüyor elini uzatıyor ama ne yapacağını bilmiyor öyle uzatıyor belki ayımızın sonuna doğru bizde öğreniriz bunları
oyyy çok geçmiş olsun işte hepimiz birer birer yaşadık duydukça yaşadıkça tecrübe ediyoruz benimkide anlık oldu düşeceğini gördüm oğlum diyip tutana kadar yere kapaklandı insanın gözünün önünden gitmiyor o sahne dünde eşime söyleyimmi söylemeyimmi diye çok düşündüm ama dayanamadım saklayamıyorum birşey anlattım neyseki mindere düştü dedim minderin orda olmasıda şans eseriydi eşim beklediğim tepkiyi vermedi napalım çocuk düşe kalka büyüyecek sen yine tedbirini al minderleri kaldırma burdan fazlada yalnız bırakma artık Allah korur inşallah dedi çocukla beraber bizlerde büyüyoruz gitgide ilk doğduğunda bu çocuğun ağzı köpürüyor diye doktora götürmüştük annemde kızmıştı oğlum kuduz olacak değil ya 4 günlük bebek daha tükürüğünü yutmayı bilmez herhalde akacak demişti doktora gittik doktor bunun için gediğimize inanamadı gerçekten bu yüzdenmi geldiniz dedi evet dedi eşim ne yani ağzından tükürük geliyor diyemi acile geldiniz dedi evettt dedik doktor bir bana baktı bir ona ya çocuklar gidin işinize dalga geçecek başka birini bulun dedi kovmuştu bizineyseki şimdi ota kuşa panik yapma devrini atlattık artık yetişkin ebeveynleriz
ay yerim onu ben bizimkide buuuuuuu buuuuuuuuuuu diye bağırıyo bazen içiyobazende biberonla oynamak için istiyor anne yokta baba diyor afacan dün babasının kucağında buubbba bubbba diye diye bir sürü para kopardı babasından o buba dedikçe aslan oğlum dur oğluma para veriyim aslan paşam bak gene baba dedi dur annesi al maaş kartımı oğlana ciciler al hehehe sevdik bu işi her baba 10 eurobana geceleri acıktıkça anniii diyor o bana yeter
canım benimde 25 gün gecikmeli oldu bende korkmuştum ama doktor henüz düzene girmedi çok normal dedi korkma inşallah yoktur bişey zaten 1 haftalık bile olsa testte belli belirsiz gösteriyor kendini ben 1 haftalıkken test yapmıştım ikinci çizgi belirip yok olmuştu tabi ihtimal vermemiştim sonra 4 hafta sonra baya baya çift çizgi çıktı doktorda 5 haftalık diyince anaaa dedim demekki o belirip yok olan çizgi ilk sinyalmiş acemilik işte bilememişim
Hedik negünaydın kızlar yani tünaydın demem gerek gerçi artık
anca yazabiliyorum geçmişi anca okudum ama yorum yazamadım benim de boynum tutuldu çok kötü ağrım var
benim kv de hemen hedik yapalım dedi şimdi istanbulda cenaze vardı gelince yapalım derse yapmayı istiyorsan senin evde yapalım sen hazırla herşeyi dicem artık annem çok yoruldu şu zamana kadar bir yardımı dokunmadı mevlüte doğuma lohusalığa hiç yardımcı olmadı bunu da o yapsın valla ben hedik alan yapamam aslında çok özeniyorum ama onlarla yapılan bişeyde özenç falan kalmıyor şimdiden düşünüyorum doğum gününü bile sürü gibiler çocuk sayısı çok fazla bir pastayı 10 kere üflüyorlar sinir oluyorum
Uyardığın için çok sağol canımmm , çocuk yapıyorlar nitekim:) evde hızlıca ilerletiriz sahneyi , iyi ki sinemaya gitmemişimcanım bizim kızda arada öyle basıyor.. bende sen gibi korkmuştum ama şimdi düzeldi...
ben izlemiştim ama çok kötü sahneler var..
gel kuzum ben sana yaparım..
portakal kabuğu demek canım.. vanilyanın yerine kullanmış..
canım bence o filmi eşinle izleme.. fazlaca cinsel sahne var...
çok güzel gözüküyorlar canımm...
tatlım o fincanlar zaten kahve fincanı değil.. çay fincanı onlar...
O da ne acayipmiş yaa. Kv çok istedi pütürsüz vermemi ama ben pütürlüye alıştırdımkızlar size nacizane bi önerim olacak bebeklerinizi şimdiden pütürlü gıdaya alıştırın bi yaşından sonra hiç pütürlü gıda yememiş bir bebeğin alışması çok zor oluyor dişleri olmasa bile küçük parçaları ağızlarında eveleyip geveleyip yutabiliyorlar.ben anaokulunda öğretmenlik yaptığım zamanlarda çocukların bebeklikten kalma beslenme alışkanlıklarını devam ettirdiğini çok gördüm. hatta 3 yaşına gelmiş çocuğun ağzına bir lokma normal yemek sokmadığını biliyorum.hep püreye alışmış öyle gitmişş anneside yemiyor diye hep blendırdan geçirip vermiş herşeyi. bi dönem boyunca o çocuğa normal yemek yedirmek için uğraştılar. her yemek zamanı bütün okul o çocuğun haykırma sesiyle yıkılıyordu. çok zor
Soğan atıyorum çorbasına sarımsak soğan doğal antibiyotiktir dokunmaz verilmelicnm soğan dokunmuyormuş diye okumuştum biryerde.. beyaz un da veriyorlarmış bu ayda. ben de ilk vermiş oldum.. bişey olmadı... tadı çok güzeldi gerçekten... oğluş da çok beğendi... tatsız tuzsuz sebze pürelerini dayıyoruz bebişlere, haliyle beğenmeyip yemiyorlar. artık bu tarz şeyler de vermeliyiz bence... yazık bebişlerimize :))))))))
O mesajları hiiiç üstüne alma canım ben de çok takıyordum artık sallamıyorum---CENA, TEMMUZ TOPİĞİNE 2000. MESAJINI GURURLA YAZAR---
paketleyip kurdela takman da süpper fikir..
ayşeciki uyuttum, ben de yanına uzandım..
rüyamda sizdeyim, bi sürü şey hazırlamışsın..
böyle harikulade görünümlü kakaolu frambuazlı küçük ikramlar var. ay bunları nasıl yaptın..
hadi bana da bi iş ver yapayım ayşecik uyurken diyorum..
folik asit bebeleri
geçmiş olsun, o tutulmalar çok fena yaa.. benim de belim tutulmuştu :100:
ama eşim çocuk doktoruna sordu, iğne olması lazım o da süte geçer, krem bile tavsiye edemem demişti..
öyle felaket halde bir hafta dolaştım.. sıcak su masajları ve korseyle anca geçti..
pütürlü yeme konusunda sana kesinlikle katılıyorum
ben eline ekmek veriyorum, ısıra ısıra yiyor. bazen bir iki öksürüyor ama bi tehlike olmadı şu ana kadar.
armudu çatalla eziyorum öyle veriyorum.
etimeği de robotta çekmek bu anlamda yararsız.
kenarları kolay erimiyor ama pekmezin içinde yumuşuyor, ayşecik de bi iki çevirip ağzında yutuyor..:125:
herşey senin için, sizin için..
birileri istiyor diye yapma, böylesine keyifli bi hatıra senin için zehir olmasın..
çok istiyorsa, kendi yüklensin yapsın, sen de yardım edersin
benim kv nin böyle incileri çoktur, ama anlatmayacağım.. anladın sen onu
geçen bizde tv üzerinde porselen nikah şekerlerim var, onlarla oynatıyor ayşeciği
dağıtmayı ne kadar seviyorsun?.. kızım, benim evimi dağıtma da kiminkini dağıtırsan dağıt diyor şakayla karışık :100:
breakday köfte tarifin çok güzel cnm peki biz soğan vermeye başladık mı? bi de un ben hiç vermedim daha bunlardan. hiç bi şeye katmamıştım yani...
benimde boynum tutuldu çok canım azıyor ya
nasıl geçti uludağ kızınıda mı götürdün
hadi ya seninde mi benimde boynum yamuk duruyo düzeltemiyorum acısındankızlar özdilekte bebek bezinde indirim var bilginiz olsun akşam ben aldım iki paket
---CENA, TEMMUZ TOPİĞİNE 2000. MESAJINI GURURLA YAZAR---
paketleyip kurdela takman da süpper fikir..
ayşeciki uyuttum, ben de yanına uzandım..
rüyamda sizdeyim, bi sürü şey hazırlamışsın..
böyle harikulade görünümlü kakaolu frambuazlı küçük ikramlar var. ay bunları nasıl yaptın..
hadi bana da bi iş ver yapayım ayşecik uyurken diyorum..
folik asit bebeleri
geçmiş olsun, o tutulmalar çok fena yaa.. benim de belim tutulmuştu :100:
ama eşim çocuk doktoruna sordu, iğne olması lazım o da süte geçer, krem bile tavsiye edemem demişti..
öyle felaket halde bir hafta dolaştım.. sıcak su masajları ve korseyle anca geçti..
pütürlü yeme konusunda sana kesinlikle katılıyorum
ben eline ekmek veriyorum, ısıra ısıra yiyor. bazen bir iki öksürüyor ama bi tehlike olmadı şu ana kadar.
armudu çatalla eziyorum öyle veriyorum.
etimeği de robotta çekmek bu anlamda yararsız.
kenarları kolay erimiyor ama pekmezin içinde yumuşuyor, ayşecik de bi iki çevirip ağzında yutuyor..:125:
herşey senin için, sizin için..
birileri istiyor diye yapma, böylesine keyifli bi hatıra senin için zehir olmasın..
çok istiyorsa, kendi yüklensin yapsın, sen de yardım edersin
benim kv nin böyle incileri çoktur, ama anlatmayacağım.. anladın sen onu
geçen bizde tv üzerinde porselen nikah şekerlerim var, onlarla oynatıyor ayşeciği
dağıtmayı ne kadar seviyorsun?.. kızım, benim evimi dağıtma da kiminkini dağıtırsan dağıt diyor şakayla karışık :100:
Geçmiş olsun canım. çok canın yanıyorsa iğnesini vurulabilirsin çabuk etki yapıyor.merhaba kızlar boynum felaket tutuk dün akşsamdan beri. akşam eşimi eczaneye yolladım kas gevşetici merhem aldırdım ama etki etmedi. pazar uludağa çıktık ya orda üşüttüm ya da dün temizlik vardı cereyanda kaldım bilemiyorum ama bi an önce geçsin küçük emrah gibi boynu bükük kaldım resmen
aramızda bebek var filmini izledim ben eşim indirmişti. film bebek doğduktan sonra eşler arasında yaşananları lohusa annelerin sorunlarını anlatıyo tabi film yabancı olunca bazı yerlerde müstehcen sahnelerde var. ben yeni doğum yaptığımda izlemiştim
dışarda güneş var ama eşek donduran güneşi. ısınsada yürüyüşlerime başlasam diyorum bi an önce
merhaba kızlar boynum felaket tutuk dün akşsamdan beri. akşam eşimi eczaneye yolladım kas gevşetici merhem aldırdım ama etki etmedi. pazar uludağa çıktık ya orda üşüttüm ya da dün temizlik vardı cereyanda kaldım bilemiyorum ama bi an önce geçsin küçük emrah gibi boynu bükük kaldım resmen
Çok güzel görünüyorlar harikasın. Ben demiştim bu annelerin hepsi hamarat diye.
Hahhha para alması süper olmuş
Film geçen sene vizyondaydı +18 yazıyordu o yüzden gitmedik filme ama evde izleyebiliriz
Hedik ne
Valla canım benim görümcemin sadece 2 çocuğu var geçen gun geldiler akşam yemeğine salak çocuk oğlumun yürütecine binmiş 3,5 yaşında şimdi yürüteç ilerlemekte zorlanıyor çok sinirliyim
Uyardığın için çok sağol canımmm , çocuk yapıyorlar nitekim:) evde hızlıca ilerletiriz sahneyi , iyi ki sinemaya gitmemişim
O da ne acayipmiş yaa. Kv çok istedi pütürsüz vermemi ama ben pütürlüye alıştırdım
Soğan atıyorum çorbasına sarımsak soğan doğal antibiyotiktir dokunmaz verilmeli
O mesajları hiiiç üstüne alma canım ben de çok takıyordum artık sallamıyorum
Soğan sarımsak vücut direncini artırır az az katıyorum yemeklere, sarımsak da köftesine. Dokunmadı dokunmaz alışsın
Yaa gerçeklten çok güzeller. bende senin gibi abur cubur almıcam paşama. ellerimde yapcam herşeyini. bu kalıplarlada harika olur.şu siteyi bir inceleyin kızlar insanın durmadan pasta yapası geliyor neler var neler
pasta malzemeleri,kek kalıpları,pasta susleri,kurabiye kalıpları,silikon kek kalıpları,ucuz pastane malzemeleri
şu siteyi bir inceleyin kızlar insanın durmadan pasta yapası geliyor neler var neler
pasta malzemeleri,kek kalıpları,pasta susleri,kurabiye kalıpları,silikon kek kalıpları,ucuz pastane malzemeleri
Biz 8.ayımıza yeni girdik. ufaktan başlayım ozaman. genzine kaçar diye korkuyordum ama seninde dediğin gibi alıştırmak da lazım.kızlar size nacizane bi önerim olacak bebeklerinizi şimdiden pütürlü gıdaya alıştırın bi yaşından sonra hiç pütürlü gıda yememiş bir bebeğin alışması çok zor oluyor dişleri olmasa bile küçük parçaları ağızlarında eveleyip geveleyip yutabiliyorlar.ben anaokulunda öğretmenlik yaptığım zamanlarda çocukların bebeklikten kalma beslenme alışkanlıklarını devam ettirdiğini çok gördüm. hatta 3 yaşına gelmiş çocuğun ağzına bir lokma normal yemek sokmadığını biliyorum.hep püreye alışmış öyle gitmişş anneside yemiyor diye hep blendırdan geçirip vermiş herşeyi. bi dönem boyunca o çocuğa normal yemek yedirmek için uğraştılar. her yemek zamanı bütün okul o çocuğun haykırma sesiyle yıkılıyordu. çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?