- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
çok teşekkür ederim kızlar
aryam canım kalıpları pasta malzemeleri satan bir internet sitesinden aldım
cenacım canım benim ya rüyalarına mı girdik kızz
resimleri eşim taksit taksit gönderiyorhepsini gönderecekmiş ama onların hepsini ekleyemem sanırım buraya olmadı ablüm yapıp oraya ekleyeyim isteyen arkadaşlar ordan bakıp fikir alırlar belki
bunlarda yaptığım kurabiye çeşitleri çoğunlukla diş şekli ve diş fırçası yaptım ama kalan hamurda ziyan olmasın diye değişik şekiller yaptım
Eki Görüntüle 648376
Geçmiş olsun canım çok ilerlediyse sende iğneyle atlatabilirsin. diğer türlü uzun süre geçmiyor acısını iyi bilirim. Canım doğru düşünmüşsün herşeyi neden kendi annenin üzerine yıkacaksın ki boşver çeneleri değil eli çalışsın.günaydın kızlar yani tünaydın demem gerek gerçi artık
anca yazabiliyorum geçmişi anca okudum ama yorum yazamadım benim de boynum tutuldu çok kötü ağrım var
benim kv de hemen hedik yapalım dedi şimdi istanbulda cenaze vardı gelince yapalım derse yapmayı istiyorsan senin evde yapalım sen hazırla herşeyi dicem artık annem çok yoruldu şu zamana kadar bir yardımı dokunmadı mevlüte doğuma lohusalığa hiç yardımcı olmadı bunu da o yapsın valla ben hedik alan yapamam aslında çok özeniyorum ama onlarla yapılan bişeyde özenç falan kalmıyor şimdiden düşünüyorum doğum gününü bile sürü gibiler çocuk sayısı çok fazla bir pastayı 10 kere üflüyorlar sinir oluyorum
Vay vay vay..İsmin gibi çok şeker olmuşlar canım.. ben beceremezdim sanırım... Maşaallah sana..
---CENA, TEMMUZ TOPİĞİNE 2000. MESAJINI GURURLA YAZAR---
harika görünüyor canııııım
paketleyip kurdela takman da süpper fikir..
ayşeciki uyuttum, ben de yanına uzandım..
rüyamda sizdeyim, bi sürü şey hazırlamışsın..
böyle harikulade görünümlü kakaolu frambuazlı küçük ikramlar var. ay bunları nasıl yaptın..
hadi bana da bi iş ver yapayım ayşecik uyurken diyorum..
folik asit bebeleri
geçmiş olsun, o tutulmalar çok fena yaa.. benim de belim tutulmuştu :100:
ama eşim çocuk doktoruna sordu, iğne olması lazım o da süte geçer, krem bile tavsiye edemem demişti..
öyle felaket halde bir hafta dolaştım.. sıcak su masajları ve korseyle anca geçti..
pütürlü yeme konusunda sana kesinlikle katılıyorum
ben eline ekmek veriyorum, ısıra ısıra yiyor. bazen bir iki öksürüyor ama bi tehlike olmadı şu ana kadar.
armudu çatalla eziyorum öyle veriyorum.
etimeği de robotta çekmek bu anlamda yararsız.
kenarları kolay erimiyor ama pekmezin içinde yumuşuyor, ayşecik de bi iki çevirip ağzında yutuyor..:125:
herşey senin için, sizin için..
birileri istiyor diye yapma, böylesine keyifli bi hatıra senin için zehir olmasın..
çok istiyorsa, kendi yüklensin yapsın, sen de yardım edersin
benim kv nin böyle incileri çoktur, ama anlatmayacağım.. anladın sen onu
geçen bizde tv üzerinde porselen nikah şekerlerim var, onlarla oynatıyor ayşeciği
dağıtmayı ne kadar seviyorsun?.. kızım, benim evimi dağıtma da kiminkini dağıtırsan dağıt diyor şakayla karışık :100:
kızlar dorugun ateşi düşsede aara ara çıkıo gece gene çıktı ılık duş aldırdım.. antibüyotik isal yaparmı bgn isali başladı bide bu ateş olayı nezamn düşer doktor 3.gün düşmezse ateşi getir dedi offf vala
antibiyotik ishal yapar diye duymuştum ama sen yine de bir doktora danış bencede kaç gün oldu ateş
kim sen mi yapamazsın bunları
sen bunların alasını yaparsın arkadaşım ben hamarat değilimdir
sen bu hamarat halinle kimbilir neler yaparsın
Pek becereceğimi zannetmiyorum çok ince noktaları var..
Ama demenek lazım bunu öğrenmek için..
İnternetten falan araştırdın mı nasıl yapıldığını?:26:
kızlar albüme ekledim diğer resimleri de bakmak isteyenler olursa haber vereyim dedim
emzirdiğim için sadece merhem kullanabiliyorum. hap veya iğne kullanamazsın demişti doktorumuz.Geçmiş olsun canım. çok canın yanıyorsa iğnesini vurulabilirsin çabuk etki yapıyor.
e göremiyorum nerden bakılıyor
çok teşekkür ederim kızlar
aryam canım kalıpları pasta malzemeleri satan bir internet sitesinden aldım
cenacım canım benim ya rüyalarına mı girdik kızz
resimleri eşim taksit taksit gönderiyorhepsini gönderecekmiş ama onların hepsini ekleyemem sanırım buraya olmadı ablüm yapıp oraya ekleyeyim isteyen arkadaşlar ordan bakıp fikir alırlar belki
bunlarda yaptığım kurabiye çeşitleri çoğunlukla diş şekli ve diş fırçası yaptım ama kalan hamurda ziyan olmasın diye değişik şekiller yaptım
Eki Görüntüle 648376
kızlar size nacizane bi önerim olacak bebeklerinizi şimdiden pütürlü gıdaya alıştırın bi yaşından sonra hiç pütürlü gıda yememiş bir bebeğin alışması çok zor oluyor dişleri olmasa bile küçük parçaları ağızlarında eveleyip geveleyip yutabiliyorlar.ben anaokulunda öğretmenlik yaptığım zamanlarda çocukların bebeklikten kalma beslenme alışkanlıklarını devam ettirdiğini çok gördüm. hatta 3 yaşına gelmiş çocuğun ağzına bir lokma normal yemek sokmadığını biliyorum.hep püreye alışmış öyle gitmişş anneside yemiyor diye hep blendırdan geçirip vermiş herşeyi. bi dönem boyunca o çocuğa normal yemek yedirmek için uğraştılar. her yemek zamanı bütün okul o çocuğun haykırma sesiyle yıkılıyordu. çok zor
şu siteyi bir inceleyin kızlar insanın durmadan pasta yapası geliyor neler var neler
pasta malzemeleri,kek kalıpları,pasta susleri,kurabiye kalıpları,silikon kek kalıpları,ucuz pastane malzemeleri
geçmişe şöyle bir göz attım canım... ama yazmadım...Mİracle cicileriniz çok güzel.. Güzel günlerde giyin..
saol teyzesiiigüle güle giysin hepsi birbirinden güzel canım bu arada sen nerede oturuyorsun palladium diyince yakınız sanırım senin banka hangisi
güle güle kullanın canım valla zara yı kaldırmışsınız maşallah hiç böyle bir babaanemiz olmadı
evet cnm zaradan aldıkhepsi çok guzel. zara mi canım bunlar
e göremiyorum nerden bakılıyor
kuzumu uyuttumm koşarakk geldimmmmm
canlarımm nasılsınıızzzz?
dün annem kv grümce burdaydılar akşamda birce 10buçuk ta uyudu ben de uyumuşumm..o kadar iyi geldii kiiii
yarım saattir de geçmişi okuyorummm...
tatlımm hepsi süper olmuşşş,ellerne sağlıkk başka neler yapıaksın ikramlık falann
ben de 16 martta yapıcam kısmetse,haftaya hummalı b haızrlık olur bizim evde dee
etiketleri nasıl yaptırdın canım benm şuan tek eksiğim onlarr,bi de banner...
minita sanırım banner hazırlama konusunda yardımcı olurum demiştiiii
[/B][/COLOR][/FONT]
şeker portakalı , canım kurabiyeleri nasıl yaptın benim elimde bi tarif var çok güzel tuttu ama seninkini de merak ettim
şeker portakalı , canım kurabiyeleri nasıl yaptın benim elimde bi tarif var çok güzel tuttu ama seninkini de merak ettim
Hahhha para alması süper olmuş
Film geçen sene vizyondaydı +18 yazıyordu o yüzden gitmedik filme ama evde izleyebiliriz
Hedik ne
Valla canım benim görümcemin sadece 2 çocuğu var geçen gun geldiler akşam yemeğine salak çocuk oğlumun yürütecine binmiş 3,5 yaşında şimdi yürüteç ilerlemekte zorlanıyor çok sinirliyim
Uyardığın için çok sağol canımmm , çocuk yapıyorlar nitekim:) evde hızlıca ilerletiriz sahneyi , iyi ki sinemaya gitmemişim
O da ne acayipmiş yaa. Kv çok istedi pütürsüz vermemi ama ben pütürlüye alıştırdım
Soğan atıyorum çorbasına sarımsak soğan doğal antibiyotiktir dokunmaz verilmeli
O mesajları hiiiç üstüne alma canım ben de çok takıyordum artık sallamıyorum
Soğan sarımsak vücut direncini artırır az az katıyorum yemeklere, sarımsak da köftesine. Dokunmadı dokunmaz alışsın
evet diş eminim çünkü üsten 3 tane patladı 4. yolda böylelikle 6 dişimiz oldu.çok zordayım çokBizimkininde nezaman uyanacağı belli olmuyor. uyanınca ayağımda sallanmak istiyor. aslında uyuyor gibi ama sallamazsam ağlıyor sanırım beni hep yanında olayım istiyor. eli kafasında yada kulağındaysa evet diştir. uykusuzluk çok zor bilirim. birde evin, eşin derken halimiz kalmıyor.
kızlar dorugun ateşi düşsede aara ara çıkıo gece gene çıktı ılık duş aldırdım.. antibüyotik isal yaparmı bgn isali başladı bide bu ateş olayı nezamn düşer doktor 3.gün düşmezse ateşi getir dedi offf vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?