Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Vay vay vay.. İsmin gibi çok şeker olmuşlar canım.. ben beceremezdim sanırım... Maşaallah sana..

Geçmiş olsun canım çok ilerlediyse sende iğneyle atlatabilirsin. diğer türlü uzun süre geçmiyor acısını iyi bilirim. Canım doğru düşünmüşsün herşeyi neden kendi annenin üzerine yıkacaksın ki boşver çeneleri değil eli çalışsın.

hepsi gıcık bunların biri değil

kızlar dorugun ateşi düşsede aara ara çıkıo gece gene çıktı ılık duş aldırdım.. antibüyotik isal yaparmı bgn isali başladı bide bu ateş olayı nezamn düşer doktor 3.gün düşmezse ateşi getir dedi offf vala

antibiyotik ishal yapar diye duymuştum ama sen yine de bir doktora danış bencede kaç gün oldu ateş

kim sen mi yapamazsın bunları
sen bunların alasını yaparsın arkadaşım ben hamarat değilimdir
sen bu hamarat halinle kimbilir neler yaparsın

Pek becereceğimi zannetmiyorum çok ince noktaları var..
Ama demenek lazım bunu öğrenmek için..
İnternetten falan araştırdın mı nasıl yapıldığını?:26:

Pek becereceğimi zannetmiyorum çok ince noktaları var..
Ama demenek lazım bunu öğrenmek için..
İnternetten falan araştırdın mı nasıl yapıldığını?:26:

evet canım ınternetten araştırdım gerçekten çok ince işçilik istiyor aslında ama tabi benim elimden gelenler bu kadar oldu artık idare ediversinler acemiyim bu konuda
resimleri ekledim canım bakabilirsin istersen

kuzumu uyuttumm koşarakk geldimmmmm
canlarımm nasılsınıızzzz?
dün annem kv grümce burdaydılar akşamda birce 10buçuk ta uyudu ben de uyumuşumm..o kadar iyi geldii kiiii
yarım saattir de geçmişi okuyorummm...

tatlımm hepsi süper olmuşşş,ellerne sağlıkk başka neler yapıaksın ikramlık falann
ben de 16 martta yapıcam kısmetse,haftaya hummalı b haızrlık olur bizim evde dee

canım çok haklısın ben en başından beri hep pütürlü yedirdim..mesela elmayla başladık ek gıdaya hep püre verdim hiç suyunu vermedim..hatta şimdide yayla çorbası yapıyorum içinde koca koca pirinçler,damaklarıyla çiğniyorr

canımcım ben o siteden alıorm malzemelerimi hatta 1 saat önce kurabiye poşetlerim be kurdelam geldi

etiketleri nasıl yaptırdın canım benm şuan tek eksiğim onlarr,bi de banner...
minita sanırım banner hazırlama konusunda yardımcı olurum demiştiiii

geçmişe şöyle bir göz attım canım... ama yazmadım... Mİracle cicileriniz çok güzel.. Güzel günlerde giyin..

çok sağoll canım daha güzelleri sizlerin bebeklerine inşallahh..

güle güle giysin hepsi birbirinden güzel canım bu arada sen nerede oturuyorsun palladium diyince yakınız sanırım senin banka hangisi
saol teyzesiii
ben üsküdar da oturuyorum cnm,İş Bankası

güle güle kullanın canım valla zara yı kaldırmışsınız maşallah hiç böyle bir babaanemiz olmadı

öyle deme
ya bizimkilerde bayramda falan böyle özel günlerde kıyafet alma konusunu severlerr,iyi ki bu yönleri varr

hepsi çok guzel. zara mi canım bunlar
evet cnm zaradan aldık
bebek kıyafetlerine bayılıyorumm özellikle kızlar için süper şeyler var

şeker portakalı , canım kurabiyeleri nasıl yaptın benim elimde bi tarif var çok güzel tuttu ama seninkini de merak ettim

e göremiyorum nerden bakılıyor

canım profilimden albümler kısmından görebilirsin

canım çok teşekkür ederim seninkilerde çok güzel olmuştu

ikramlık kısmına daha geçmedim ama fazlada abartmak istemiyorum misal evi süslemiycem çünkü bu sefer doğum günü gibi kutlamış olacağım ve doğum günündede aynı şeyleri yapmak istemem daha sade sıradan olması lazım bence ama gel görki kurabiyeleri yaptım artık onun haricinde birşey yapmayı düşünmüyorum
yemek olacak tabi pasta börek çörek ama tam aklımda şeklillendiremedim bakayım düşünüyorum hala beni yormayacak şeyler olsun istiyorum kolay ve aparatif

canım etiketleri sağolsun gene kadınlar kulubünden arkadaşım mutlu anne yaptı hediye etti bize

şeker portakalı , canım kurabiyeleri nasıl yaptın benim elimde bi tarif var çok güzel tuttu ama seninkini de merak ettim

ben hünerli bayanlardaki kurabiye tarifini kullandım canım

Ilk dogdugu gunlere dondu bu cicuk on sm ayri duramiyo bi dk biraksam oyle bi agliyoki anlatamam 2. Lohusalik donemi diye bisi varsa o da budur snrm kebdi kendine hicbirseyle ilgilenemiyo surekli ben veta edim yaninda olucak o zmnlarda bike surekli mizmiz mutsuz uyku deseniz hic yok ne yapsam bilemedm sizlerde durumlar iyidir insallah...

ben hala direk et vermedım balık yıyor sadece katı gelmiyormu köfte

150 gr tereyağı
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tarçın
1 limon rendesi
3 bardak un (hamur ele yapışırsa çok az daha eklenebilir)
1 çay bardağı nişasta
1 yumurta

iyice yoğuruyorsun,kalıplarla şekil verip yağlı kağıt serilmiş tepsiyle fırına veriyorsun. kurabiyeler çok kalın olmayacak ama çok çok incede olmayacak ki kırılmasın.
150 derece önceden ısıtılmış fırında maximum 20 dk üzeri tamamen kızarmadan pişiriyorsun.

evet diş eminim çünkü üsten 3 tane patladı 4. yolda böylelikle 6 dişimiz oldu.çok zordayım çok

kesinlikle ishal yapar canım tereddütün olmasın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…