Canım ishali için istersen patatesle pirinci haşla çok az tuz at.yağ hiç koyma püre yap yedir. bir ara benimki de ishal olmuştu ilaç kullandığı için, bu şekilde yapınca normale döndü. kv tavsiyesi. bazen işe yarıyor.Cenacim bgn iyi gbi atesi yoktu mizmiz tabi..bide antibytk biraz isal yapti bklm gecemz nasi geccek insalh ateslenmz yarinda duzelmzse atesi dusmzse gidicem canm doktor 3.gun atesi dusmzse gel dedi takipteym smdlk...
canım ben genellikle okuyucuyum yazmaya pek fırsatım olmuyor ama konu alakalı olunca belki faydam olur dedim.kızlar birşey sorcam 11 dersten 10 tanesini başrıyla geçmişim çok şükür 1 tane var inşallah büt gelir
ben soosyoloji okuyorum 2.sınıf bitmek üzere
ve icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu gardiyan gibi (babamın tabiri ile abuk subuk)
meslekleri tercih etmek istiyorum benim bölümümden olmuyor ve ben 7 sene polisliği denemiş biri olarak
burdan mezun olcağımda kazancağımdan emin değilim (ama inşallah kazanırım) bari 2.tercihim olsun istiyorum.
asıl soru önlisans diplomamı alıp işletme tercih edersem her şeyi tercih edebileceğim (icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu vs)
sizce geçiş yapayımmı :44::44:
ayşeciiiiiiiiiiiiiiikMerhaba kızlarrrrrrMaşallah bebişleri emekleyenler hatta sıralayanlar varmış.Okuyunca imrendim.Ya benim kızım mı ço tembel acaba ne emekliyor ne de sıralıyor. 4 ay 10 günlükken dönüp 5 aylıkken yuvarlanmaya başlamıştı.Ama hala emeklemiyor.Benimki gibi emeklemeyen var mı?:26::26:
mümkün olduğunca hareket etmemelisin.iyi akşamlar kızlar boynum hala feci durumda perşembeye kadar geçmesi lazım perşembe misafirimiz var akşam yemekte tek kişi geliyor. balık yapmayı düşündük balkonda ızgarada, ama balıkla nasıl bir menü oluşturabilirim hiç bir fikrim yok siz ne dersiniz neler yapsam yapabilirsem tabi?
bence çok mühim bi mesele değil.merhaba arkadaşlar benim kız nerdeyse 8 aylık oldu ama hala dişi çıkmadı. sizleri takip ediyorum diş buğdayı partisinden bahsetmişsiniz ben hiç böyle bir organizasyona şahit olmadım yapmayıda düşünmüyordum ama siz yapınca kafam karıştı acaba yapmalımıyım? çok önemli bir olaymı? yaparsam nasıl olcak? diye kayınvaldem geçen dişi çıkınca ben buğday aldım dişbuğdayı yaparız dedi bende tamam dedim ama sizde görünce merak ettim netten araştırdım resmen doğum günü gibi bir parti yapılıyor şaşırdım. Benim gibi kararsızlar varmı?
canım, yer mi bilmiyorum ama haşlanmış patates belki ishaline iyi gelir :26:Cenacim bgn iyi gbi atesi yoktu mizmiz tabi..bide antibytk biraz isal yapti bklm gecemz nasi geccek insalh ateslenmz yarinda duzelmzse atesi dusmzse gidicem canm doktor 3.gun atesi dusmzse gel dedi takipteym smdlk...
canım 7 kez sınava girdin ve kazanamadınsa, başka ideallerin de varmış,kızlar birşey sorcam 11 dersten 10 tanesini başrıyla geçmişim çok şükür 1 tane var inşallah büt gelir
ve icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu gardiyan gibi (babamın tabiri ile abuk subuk)
meslekleri tercih etmek istiyorum benim bölümümden olmuyor ve ben 7 sene polisliği denemiş biri olarak
burdan mezun olcağımda kazancağımdan emin değilim (ama inşallah kazanırım) bari 2.tercihim olsun istiyorum.
asıl soru önlisans diplomamı alıp işletme tercih edersem her şeyi tercih edebileceğim (icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu vs)
Merhaba kızlarrrrrrMaşallah bebişleri emekleyenler hatta sıralayanlar varmış.Okuyunca imrendim.Ya benim kızım mı ço tembel acaba ne emekliyor ne de sıralıyor. 4 ay 10 günlükken dönüp 5 aylıkken yuvarlanmaya başlamıştı.Ama hala emeklemiyor.Benimki gibi emeklemeyen var mı?:26::26:
Azı dişler daha zormuş, buna dayanamıyoruz azılar çıkınca neyapacaksak. benim paşa bugünlerde uyuma moduna çok zor geçiyor. aslında 1 haftadır var. bacaklarını gerneştiriyor bi karnına doğru çekiyor sağa sola dönüyor bir kaç dakika sürüyor bu hareketler sonra yavaş yavaş dalıyor uykuya. acaba karnımı ağrıyor niye öyle yapıyor ki. hasta olsa huzursuz olur aslında ama sadece uykuya geçişte böyle.
her bebeğin gelişimi farklı oluyor.kimisi 9 aylıkken yürür kimi 1 yaşını doldurtuktan sonra.
çok takma kafanabu halini çok ararsın.benim kzım ilk kendi başına kalktığı zaman dolaptan pudra şekeri pekmez ne bulursa
almış mutfak halısına dökmüştü.üstelikte bayramdı
iyi akşamlar kızlar boynum hala feci durumda perşembeye kadar geçmesi lazım perşembe misafirimiz var akşam yemekte tek kişi geliyor. balık yapmayı düşündük balkonda ızgarada, ama balıkla nasıl bir menü oluşturabilirim hiç bir fikrim yok siz ne dersiniz neler yapsam yapabilirsem tabi?
merhaba arkadaşlar benim kız nerdeyse 8 aylık oldu ama hala dişi çıkmadı. sizleri takip ediyorum diş buğdayı partisinden bahsetmişsiniz ben hiç böyle bir organizasyona şahit olmadım yapmayıda düşünmüyordum ama siz yapınca kafam karıştı acaba yapmalımıyım? çok önemli bir olaymı? yaparsam nasıl olcak? diye kayınvaldem geçen dişi çıkınca ben buğday aldım dişbuğdayı yaparız dedi bende tamam dedim ama sizde görünce merak ettim netten araştırdım resmen doğum günü gibi bir parti yapılıyor şaşırdım. Benim gibi kararsızlar varmı?
Biraz sürer canım o yaa. sıcak uygulamayı mutlaka denemelisin üşütmemek şartıyla hep sıcak tutman lazım. yemek olayına gelince, bence balığın yanına en güzel kımızı mercimek çorbası, bol yeşillikli salata, barbunya plaki, sade yada mısırlı bezelyeli pilav, tatlı olarakta şekerpare. sen bunları nasıl yapcan yaa boşver balığın yanına bol yeşillikli salata yap gitsin.
kızlar birşey sorcam 11 dersten 10 tanesini başrıyla geçmişim çok şükür 1 tane var inşallah büt gelir
canım valla bende kararsızım zaten bizim kzın dişi çıkmadı henüz çıkana kadar bir yaş doğum gününü kutlarız bizde :).merhaba arkadaşlar benim kız nerdeyse 8 aylık oldu ama hala dişi çıkmadı. sizleri takip ediyorum diş buğdayı partisinden bahsetmişsiniz ben hiç böyle bir organizasyona şahit olmadım yapmayıda düşünmüyordum ama siz yapınca kafam karıştı acaba yapmalımıyım? çok önemli bir olaymı? yaparsam nasıl olcak? diye kayınvaldem geçen dişi çıkınca ben buğday aldım dişbuğdayı yaparız dedi bende tamam dedim ama sizde görünce merak ettim netten araştırdım resmen doğum günü gibi bir parti yapılıyor şaşırdım. Benim gibi kararsızlar varmı?
Biraz sürer canım o yaa. sıcak uygulamayı mutlaka denemelisin üşütmemek şartıyla hep sıcak tutman lazım. yemek olayına gelince, bence balığın yanına en güzel kımızı mercimek çorbası, bol yeşillikli salata, barbunya plaki, sade yada mısırlı bezelyeli pilav, tatlı olarakta şekerpare. sen bunları nasıl yapcan yaa boşver balığın yanına bol yeşillikli salata yap gitsin.
Canımmm ya ben sana bu yemekleri nasıl yapcan dedimya, rahatsız olduğun için dedim, eminimki bu saydıklarımdan daha çok çeşit yemek çıkarırsın.
canım ben genellikle okuyucuyum yazmaya pek fırsatım olmuyor ama konu alakalı olunca belki faydam olur dedim.
ben adliyede çalışıyorum gümrük memurluğunu icra memuru veya adliye memuru olmak için herhangi bir bölüm mezunu olman gerekmiyor pek. sadece adalet mezunu olanlara mülakatta öncelik tanınıyor yönetmelik gereği. kpss den 70 puan alman 3 dakikada en az 90 kelime yazmış olman mülakata kalman için yeterli oluyor. şu anda da başvuruları var sanırım çarşamba gününe kadar devam ediyor. 70 puanın varsa başvurabilirsin.
canım 7 kez sınava girdin ve kazanamadınsa, başka ideallerin de varmış,
diğerlerini denemek namına bölüm değiştirebilirsin.
ben adalet myo mezunuyum, çoğu arkadaşım hukuk okuyor.
devam etmeyenlerse, icra memuru, icra müdürü, gümrükte, yazı işlerinde memur, hepsi de memnun..
ve adliyede memur olmak da gayet kolay. bunun için çok iyi klavye kullanman gerek. klavye sınavı belirleyici.
en az 200 vuruş. bazı yerde de torpil işler, sınavdan sonra mülakatta elenme ihtimali de var..
sanırım zaten sen hızlı yazıyorsundur ama iyinin iyisi gerek.. sınavda heyecanla başarı göstermek biraz zor..
bu arada söylemeden geçemiciiiim, ben dakikada 250 vuruş yapıyorum:89:
okulun bana kazandırdığı ender niteliklerdendir
Zor soru. İşletmede de rakibin çok olur sanırım. Allah kolaylık versin zor karar :/ ne yardımcı oldum dimi??
sıcak tutcam birazdan hatta saç kurutma mak. tuttup sonra havluyu ütü ile ısıtıp boynuma sarmayı düşünüyorum.ayşeciiiiiiiiiiiiiiik
mümkün olduğunca hareket etmemelisin.
ve sıcak kesinlikle çok iyi geliyor.
uzman tv de izlemiştim, banyoda sıcak suyu dayanabileceğin son raddede aç ve o bölgeye tut birkaç dakika..
bak gerçekten rahatlayacaksın..
ben bunu yaptıktan sonra iyileşmeye başlamıştım.. kesinlikle çok iyi geldi.
merhem, ilaç, iğne de kullanmadım süte geçer diye.. ama çok feciydi, bi daha yaşamam inş :100:
önüne nkoliğin dediği gibi kesinlikle mercimek çorbası.. diğerleri yakışmıyor
balığın yanına da fırında baharatlı elma dilim patetes yapabilirsin. çok basit, kolay tadı nefiiis
ben haftasonu kahvaltıda yapıyorum, balığın yanına da yakışır..
yeşil salatasız olmaz tabi.. şööööyle limonlu. kıvırcık, yeşil soğan, roka, dereotu, tere, maydonoz, taze nane..
ben hiç yapmadım ama sıcak tahin helvası da olabilir sofrada.
ardından revani gibi kolay bi tatlı verebilirsin yahut hazır alırsın.
Çok geçmişler olsun. Bence sadece bol salata yap. Başığı da bol tutun oldu bitti. Ha bi de olmazsa olmaz helva alınız lütfen :)
Ay menüyü okudum ve şoka giriyordum ki son satıra geldim için rahatladı :) ama okuduklarımında canım çekti o ayrısen çok marifetlisin vallahi anladım ben; menü seçiminden belli. Benim aklıma hiç gelmezdi bu kombin.
/QUOTE]
balık helvasız yenmez dimi canım nkolik süper menü sundun cnm ama yapcak adam yok onu
sosyoloji bence de iyi bir fikir değil. keşke baştan adalet okumayı düşünseydin bende adalet mezunuyum hiç memur olamayan arkadaşım kalmadı. şu durumda kamu yönetimi daha doğru bir tercih bence de..kpss başvurmnam lazım sonra ona başvyurmam lazımda bana pc diplomaN olması gerek demişlerdi :26::44:
sosyoloji pek işe yaramıyor kolay bölüm arkadaş kamu yönetmi dedi aklım karıştırdı sence ne yapayım
helal olsun bende hızlı eksiksiz yazarım bi ara sarkadaş hazırlanırken yarışıyorduk ben başvurmadım kazandı o :)
değer verip yazmanda yeter canım çok sağol
sosyoloji bence de iyi bir fikir değil. keşke baştan adalet okumayı düşünseydin bende adalet mezunuyum hiç memur olamayan arkadaşım kalmadı. şu durumda kamu yönetimi daha doğru bir tercih bence de..
cena sen nerden mezunsun ben dokuz eylül 2007 mezunuyum..
biz de emekleyemiyoruz canım kimi çouk hiç emeklemezmişşMerhaba kızlarrrrrrMaşallah bebişleri emekleyenler hatta sıralayanlar varmış.Okuyunca imrendim.Ya benim kızım mı ço tembel acaba ne emekliyor ne de sıralıyor. 4 ay 10 günlükken dönüp 5 aylıkken yuvarlanmaya başlamıştı.Ama hala emeklemiyor.Benimki gibi emeklemeyen var mı?:26::26:
ben pak bilmiyorum canım bu durumları amakızlar birşey sorcam 11 dersten 10 tanesini başrıyla geçmişim çok şükür 1 tane var inşallah büt gelir
midem bulanıyor... uykum var....ufff....
KARAKIZ cım valla hiç fikrim yok desem yeridir. ama bence branş değişikliği
pinkprenses geçmiş olsun....
tuğçe geçmiş olsun...
borntobemother allah sabır versin en zor bebeklerden biri sende
bu arada akşam yeni bi börek denedim sizle de paylaşayım dedim. çok kaçırdım heralde o yüzden midem bulanıyor.
böreğin altında ve üstünde milföy var ara katlarda ise yufka... deneyen vardır mutlaka ama ben yeni keşfettim. yeni favorim
Eki Görüntüle 649083 Eki Görüntüle 649082
biz de emekleyemiyoruz canım kimi çouk hiç emeklemezmişş
takma kafana herşey olacağına varır
ben pak bilmiyorum canım bu durumları ama
çoook sayıda işletme mezunu olduğunu biliyorum
görüntü harika aryaa
ben olsam benimde midem bulanırdı
çünkü böreği çoookl severimmm
pinkprincess çook geçmiş olsun canım
tuğçecim inşallah düşer ateşiniz
ama antibiyotik kullandık biz her kakası kıyafet
değiştirmeyle sonuçlanıyodu
kızlar bende bugün okula gittim geldim
bakıcıya sinir oldum ama yarın yazarım şimdi çook yoruldum
libyana senin pastadan yaptım ama
benim kek orantısız kabardı nedense
yamukta olsa güzeldi
ama 6 kişilik olması sınırlıyo bence
kalabalık misafire olmaz sanki
aaahh kızlaar uykumm geldii
Allah rahatlık versin hepiciğimizze
ve tatlı bebeklerimizeee ball onlar balll
biz de emekleyemiyoruz canım kimi çouk hiç emeklemezmişş
takma kafana herşey olacağına varır
ben pak bilmiyorum canım bu durumları ama
çoook sayıda işletme mezunu olduğunu biliyorum
görüntü harika aryaa
ben olsam benimde midem bulanırdı
çünkü böreği çoookl severimmm
pinkprincess çook geçmiş olsun canım
tuğçecim inşallah düşer ateşiniz
ama antibiyotik kullandık biz her kakası kıyafet
değiştirmeyle sonuçlanıyodu
kızlar bende bugün okula gittim geldim
bakıcıya sinir oldum ama yarın yazarım şimdi çook yoruldum
libyana senin pastadan yaptım ama
benim kek orantısız kabardı nedense
yamukta olsa güzeldi
ama 6 kişilik olması sınırlıyo bence
kalabalık misafire olmaz sanki
aaahh kızlaar uykumm geldii
Allah rahatlık versin hepiciğimizze
ve tatlı bebeklerimizeee ball onlar balll
iyi geceler kızlar adıyamanda rüzgar esiyor şiddetli. elektrikler kesik. epey hasar varmış bazı evlerde allah herkeze yardım etsin
bence de kamu yönetimi daha iyi bi tercih olur.sosyoloji bence de iyi bir fikir değil. keşke baştan adalet okumayı düşünseydin bende adalet mezunuyum hiç memur olamayan arkadaşım kalmadı. şu durumda kamu yönetimi daha doğru bir tercih bence de..
cena sen nerden mezunsun ben dokuz eylül 2007 mezunuyum..
geçmiş olsun canım, inş ateşi düşer..:26:Günaydın hanımlar. Pek aydınlık birgün değil gerçi benim için. Gece 2 den beri uyumadım ufaklıkla uğraştım hep. Sonra artık sabah 6 da pes edip eşimi uyandırdım en azından hamakta 1 saat sallasın da ben uyuyayım diye. Duymadığım laf kalmadı. Sanırsın ben robotum ve bu çocuk sadee benim. İçinden ona kazma ile başlayıp çok daha kötü devam eden şeyler saydım ama dışımdan sayacak halim yoktu. Neyse 7 de uyandırdı beni. Ufaklığın yanakları kırmızı kırmızı ve ateşi 37.4. Calpol verdim yine. Eğer düşmezse okula gitmeyip doktora götüreceğim onu. Dua edin kızlar atlatalım şu zor dişli günleri. Güzel birgün diliyorum hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?