bene öle gelirki, herkeşler uyiyir.
hadi aşa, biz de gidip yatah aşağii..:76:
sağol canım süper börek lezzetini biliyorum kıymalı harçla çok güzel oluyor eline sağlıkmidem bulanıyor... uykum var....ufff....
KARAKIZ cım valla hiç fikrim yok desem yeridir. ama bence branş değişikliği
pinkprenses geçmiş olsun....
tuğçe geçmiş olsun...
borntobemother allah sabır versin en zor bebeklerden biri sende
bu arada akşam yeni bi börek denedim sizle de paylaşayım dedim. çok kaçırdım heralde o yüzden midem bulanıyor.
böreğin altında ve üstünde milföy var ara katlarda ise yufka... deneyen vardır mutlaka ama ben yeni keşfettim. yeni favorim
Eki Görüntüle 649083 Eki Görüntüle 649082
günaydın canımcımGünaydın tatlişkolar. Hayırlı huzurlu ve bol neşeli bir gün geçirirsiniz inşallah. Rabbim yüzümüzden tebessümü eksik etmesin.
ne mezunuydu acaba bende uludağ üni mezunuyum anaokulu öğretmeniyim bilmiyorum kafam götürmez gibi geliyo elif olduktan sonra memur olabilir miyim aceba bende?Çok yakın bir arkadaşım klavye kursuna gitti. kendini de geliştirdi. şuan çok hızlı klavye kullanıyor. adliyenin sınavına girdi. mülakatta elenmedi bi avukat torpili ile adliyeye memur olarak girdi. işten başını kaldıramıyor ama çok da güzel para kazanıyor walla. şimdi yeniden sınavlara hazırlanıyor baya hırslı bir kişi avukatlığa geçiş yapacakmış böyle devam etmez diyor. şuan istanbulda sultanahmet camiiydi sanırım adliye varmış orda çalışıyor 3 yıl kadar oldu.
erzurumlu iki sevdalı konuşur:
erkek : 365 gün seni düşünirem, Verene gurban olim.
kız : kalan 6 saat ne yapirsin?
erkek : ne diyisen canını yidiğim, çay da mı içmiyağ
cena alemsin sabah güldürdün allahta seni güldürsün.bene öle gelirki, herkeşler uyiyir.
Günaydın kızlar mutlu günler geçirmeniz dileğiyle
Canım çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
kızlar birşey sorcam 11 dersten 10 tanesini başrıyla geçmişim çok şükür 1 tane var inşallah büt gelir
ben soosyoloji okuyorum 2.sınıf bitmek üzere
ve icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu gardiyan gibi (babamın tabiri ile abuk subuk)
meslekleri tercih etmek istiyorum benim bölümümden olmuyor ve ben 7 sene polisliği denemiş biri olarak
burdan mezun olcağımda kazancağımdan emin değilim (ama inşallah kazanırım) bari 2.tercihim olsun istiyorum.
asıl soru önlisans diplomamı alıp işletme tercih edersem her şeyi tercih edebileceğim (icra memurluğu adliyede memur yada gümrük memurluğu vs)
sizce geçiş yapayımmı :44::44:
bizim yerimizede uyuyun anacım
yohsa uyimirlerde,uyirmiş gibimi yapiyirler
ben peynirlisini yemiştim.. harikaydı:125:Arya böregi bende deneyeym.güzel görünyo.ıspanaklı nasil olur acep.elim de var da:)
sağol canım süper börek lezzetini biliyorum kıymalı harçla çok güzel oluyor eline sağlık
günaydın canımcım
ne mezunuydu acaba bende uludağ üni mezunuyum anaokulu öğretmeniyim bilmiyorum kafam götürmez gibi geliyo elif olduktan sonra memur olabilir miyim aceba bende?
cena alemsin sabah güldürdün allahta seni güldürsün.çok severim erzurum şivesini
günaydın canımcım boynun nasıl
sıcak su tuttun mu boynuna?:26:günaydın tatlım ya sorma hala tutuk geziyorum canım çok yanıyor kollarımı yukarı kaldıramıyorum
evet canım ınternetten araştırdım gerçekten çok ince işçilik istiyor aslında ama tabi benim elimden gelenler bu kadar oldu artık idare ediversinler acemiyim bu konuda
resimleri ekledim canım bakabilirsin istersen
böreğin altında ve üstünde milföy var ara katlarda ise yufka... deneyen vardır mutlaka ama ben yeni keşfettim. yeni favorim
Eki Görüntüle 649083 Eki Görüntüle 649082
libyana senin pastadan yaptım ama
benim kek orantısız kabardı nedense
yamukta olsa güzeldi
ama 6 kişilik olması sınırlıyo bence
kalabalık misafire olmaz sanki
canım bakıcıya neden sinir oldun, yarın yaz muhakkak meraklandım :) bizim de bakıcı var ya dikkatimi çekti konu..
Libyaacımm bu arada keklerini ben de denedim, benim de biraz yamuk oldu üst kısımları :))) beceriksizmiyim nedir... ama tadı güzeldi.. gerçi görüntü de fçok fena sayılmaz. yarın koyarım resmini.. Herkese iyigeceler...
Kesinlikle doğru"Annenin gece boyunca sayısız kez uyandığından habersiz olan
ve sabah uyanınca hala uykusu olan kişiye baba denir"
Eki Görüntüle 649237
erzurumlu iki sevdalı konuşur:
erkek : 365 gün seni düşünirem, Verene gurban olim.
kız : kalan 6 saat ne yapirsin?
erkek : ne diyisen canını yidiğim, çay da mı içmiyağ
bene öle gelirki, herkeşler uyiyir.
günaydın tatlım ya sorma hala tutuk geziyorum canım çok yanıyor kollarımı yukarı kaldıramıyorum senin nasıl oldu elifcik nasıl
sıcak su tuttun mu boynuna?:26:
ütüyle ısıtılmış havlu da iyi geliyor..
belim tutulmuşken, eşim havlunun üstünden ütüledi belimi sırtımı.
ütünün ısısı yüksek diye uyarmıştım, yok iyi gelir diye devam etti..
bari şok buhar yap da tam haşla beni dedim..
adam şok buhar düğmesine gerçekten basmasın mı?
bi çığlık attım, az daha kızarıyordum
canım ben işletme önlisanstan mezunken kpss ye girdim. Çok güzel bir puanla Kredi Yurtlar Kurumuna Yurt Yönetim Memuru olarak atandım.. 1 yıl hazırlanmıştım sınava. aynı zamanda açıköğretimden devam ettim. Son 2 dersim kalmıştı ondan da geçmişim bu son sınavlarda.. İşletme seçersen evet rakibin çok olur hakkını vererek hazırlanırsan kpss ye herkesten öne geçersin.. Ayrıca işletmeden daha fazla yer tercihin olabilir. Ben ortak alandan değil kendi alanımdan atanmıştım...
Hayırlı Günler Canlarımmmmmmm..Nasılsınız bu sabah..? Kızım beni doğru düzgün uyutmadı. Mecbur erken kalktım..
Bugün de oruçluyum..KIzımı yıkadım.. Kahvaltı yapıyor şimdi.. sonra da o uyur.. Bende işime bakarım...
Bugün Avea bir kampanya yapmış. bugün 23:59 a kadar tüm avealılarla bedava konuşabilirmişim...Kİm avealı...
ben avealıyım
benimde öyle bu tutulma kolay kolay geçmicek sanırım. elif gece ara ara ağlayarak uyandı bi ara ayaklarımda salladım öyle uyuttum sabahta yedi de uyandı genelde mutlu uyanır devam sütü hazırladım onu içince neşesi yerine geldi doymadı herhalde gece sütüm az geldi galiba. eda nasıl dişi göründü mü ? elif şimdi uyudu bende ortalık toparlamaya gidiyorum.
eda iyi çok şükür hala edanın dişi tam anlamıyla elime gelmiyor ama orda bir beyazlık var ve huzursuz birde ağzının içindeki yaralar bi geçiyor iki gün sonra tekrar çıkıyor anlamadım cumartesi bi götüreyim dedim ya gece eda da bir çığlıkla uyandı yavrum nasıl titriyordu anlatamam yarım saat durup durup çığlık ata ata ağladı içim gitti :2::2: çok üzüldüm kim bilir ne gördü rüyasında
Nasıl yaaa
bastı mı cidden....
he valla bastı.kusura bakma canım geçmiş olsun ama çok güldümmm
yakalayabildiğim kadarıyla ayşecikin tırtıklı-kesici ama bi o kadar şirin dişleri
Eki Görüntüle 649358
biz gidiyoz dostlar.. öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?