Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gùnaydn kızlar.
Tuğçe geçmis olsun.
Karakız kamu oku bence bende onu okuyorum çok zor degl îş avantajı da iyi.
Arya böregi bende deneyeym.güzel görünyo.ıspanaklı nasil olur acep.elim de var da:)

sağol canım süper börek lezzetini biliyorum kıymalı harçla çok güzel oluyor eline sağlık
Günaydın tatlişkolar. Hayırlı huzurlu ve bol neşeli bir gün geçirirsiniz inşallah. Rabbim yüzümüzden tebessümü eksik etmesin.
günaydın canımcım
ne mezunuydu acaba bende uludağ üni mezunuyum anaokulu öğretmeniyim bilmiyorum kafam götürmez gibi geliyo elif olduktan sonra memur olabilir miyim aceba bende?
erzurumlu iki sevdalı konuşur:

erkek : 365 gün seni düşünirem, Verene gurban olim.
kız : kalan 6 saat ne yapirsin?
erkek : ne diyisen canını yidiğim, çay da mı içmiyağ

bene öle gelirki, herkeşler uyiyir.
hadi aşa, biz de gidip yatah aşağii..:76:
cena alemsin sabah güldürdün allahta seni güldürsün. çok severim erzurum şivesini
Günaydın kızlar mutlu günler geçirmeniz dileğiyle

Canım çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

günaydın canımcım boynun nasıl

canım ben işletme önlisanstan mezunken kpss ye girdim. Çok güzel bir puanla Kredi Yurtlar Kurumuna Yurt Yönetim Memuru olarak atandım.. 1 yıl hazırlanmıştım sınava. aynı zamanda açıköğretimden devam ettim. Son 2 dersim kalmıştı ondan da geçmişim bu son sınavlarda.. İşletme seçersen evet rakibin çok olur hakkını vererek hazırlanırsan kpss ye herkesten öne geçersin.. Ayrıca işletmeden daha fazla yer tercihin olabilir. Ben ortak alandan değil kendi alanımdan atanmıştım...

günaydın tatlım ya sorma hala tutuk geziyorum canım çok yanıyor kollarımı yukarı kaldıramıyorum senin nasıl oldu elifcik nasıl

günaydın tatlım ya sorma hala tutuk geziyorum canım çok yanıyor kollarımı yukarı kaldıramıyorum
sıcak su tuttun mu boynuna?:26:
ütüyle ısıtılmış havlu da iyi geliyor..

belim tutulmuşken, eşim havlunun üstünden ütüledi belimi sırtımı.
ütünün ısısı yüksek diye uyarmıştım, yok iyi gelir diye devam etti..
bari şok buhar yap da tam haşla beni dedim..

adam şok buhar düğmesine gerçekten basmasın mı?
bi çığlık attım, az daha kızarıyordum

Son düzenleme:
Hayırlı Günler Canlarımmmmmmm.. Nasılsınız bu sabah..? Kızım beni doğru düzgün uyutmadı. Mecbur erken kalktım..
Bugün de oruçluyum.. KIzımı yıkadım.. Kahvaltı yapıyor şimdi.. sonra da o uyur.. Bende işime bakarım...
Bugün Avea bir kampanya yapmış. bugün 23:59 a kadar tüm avealılarla bedava konuşabilirmişim... Kİm avealı...

evet canım ınternetten araştırdım gerçekten çok ince işçilik istiyor aslında ama tabi benim elimden gelenler bu kadar oldu artık idare ediversinler acemiyim bu konuda
resimleri ekledim canım bakabilirsin istersen

Baktım canım ellerine sağlık..
Hepsi çok güzel olmuş...

böreğin altında ve üstünde milföy var ara katlarda ise yufka... deneyen vardır mutlaka ama ben yeni keşfettim. yeni favorim

Eki Görüntüle 649083 Eki Görüntüle 649082

Çok güzel gözüküyorlar... Ellerine sağlık canım...

libyana senin pastadan yaptım ama
benim kek orantısız kabardı nedense
yamukta olsa güzeldi
ama 6 kişilik olması sınırlıyo bence
kalabalık misafire olmaz sanki

Kızlar benimkilerde bazıları yamuk kabardı ama çikolatalı sos dökünce kayboluyor onlar..

Feyzacım malzemeyi iki katına çıkartarak yapabilirsin bence...

"Annenin gece boyunca sayısız kez uyandığından habersiz olan
ve sabah uyanınca hala uykusu olan kişiye baba denir"

Eki Görüntüle 649237
Kesinlikle doğru

erzurumlu iki sevdalı konuşur:

erkek : 365 gün seni düşünirem, Verene gurban olim.
kız : kalan 6 saat ne yapirsin?
erkek : ne diyisen canını yidiğim, çay da mı içmiyağ

bene öle gelirki, herkeşler uyiyir.
hadi aşa, biz de gidip yatah aşağii..:76:

Hahahaha...

Erzurumlu + Çay =
Çok güzel söylemişsin canım.. Ben pek öyle konuşamıyorum...

günaydın tatlım ya sorma hala tutuk geziyorum canım çok yanıyor kollarımı yukarı kaldıramıyorum senin nasıl oldu elifcik nasıl

benimde öyle bu tutulma kolay kolay geçmicek sanırım. elif gece ara ara ağlayarak uyandı bi ara ayaklarımda salladım öyle uyuttum sabahta yedi de uyandı genelde mutlu uyanır devam sütü hazırladım onu içince neşesi yerine geldi doymadı herhalde gece sütüm az geldi galiba. eda nasıl dişi göründü mü ? elif şimdi uyudu bende ortalık toparlamaya gidiyorum.

Nasıl yaaa
bastı mı cidden....

bu sözünle aklım karıştıııııı maaşallah cnaım sana

kusura bakma canım geçmiş olsun ama çok güldümmm

şu erkekler eline geçen fırsatı değerlendirmeye çalışıyor sanırsam bende akşam biraz ovsana dedim bir ovduki daha fena oldum valla

yakalayabildiğim kadarıyla ayşecikin tırtıklı-kesici ama bi o kadar şirin dişleri

biz gidiyoz dostlar.. öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…