İyice geleneksele bagladim 11.15 ten beri ayagimda salliyorum gozler gidiyo ama yok yinede tam uyumuyo! Cin gb benim kizim ya nasil olcak bu kadarcik uykuyla anlamiyorum. Gerci doktor gece uyuyosa problem yok dedi ama
Biz de dün 2.ay asimizi olduk.calpol verdim asiya gitmezden yarım saat önce çok şükür ateşlenmedi ama çok huzursuzdu hiç uyumadi prima premium care beni dun gece deli etti 2numaraya gectik.dun gece 3 takim degistirdim sizdiriyo onu degistiricrmbenim kizim elinde eldiven olduğu halde yumruk yapıp emiyor aranızda böyle sorunu olan varmı.emzik almıyor eldiveni çıkardım.bu sefer direk elini emiyor.sizce ne yapmalıyım, bir de sizler hala eldiven kullanıyormusunuz?
umarım herkes ıyıdır ..
bizde iyiyiz cok şükür..
sinek vızıldasa uyanıo benım paşa... uyudu bende uyku moduna gecıyorum zzzzzzz byby
herkese merhaba kızllar
bebeğini sünet ettiren varmı nasıl oldu kaç günde iyileşiyor?
herkese merhaba güzel anneler konuyu yeni gördüm uzun zamandır giremiyorum artık bende aranızdayım :)) herkesin bebişi iyidir umarımm
Benimki de ayağım kütlese uyanıyo, emzirme atletini kapatırken o sesten bile uyanıyoBende radyo açıyorum odasında normal sesle. Ozaman hiç bi sesten uyanmıyo. Tavsiye ederim.
bugün kızımı severken güldü biliyorum bilinçsiz yaptı ama okadar hoşuma gitti ki sizin bebişler gülmeye başladımı kızlar
herkese merhaba kızllar
Bende bunu sormak için girmiştim foruma :). Ben 3. ayının içinde yaptırmak istiyorum. Ama yöntem konusunda kafam karıştı. Bildiğimiz yöntem var bir de klamp yöntemi varmış. İkisinin de videolarını izledim internetten ve klamp yöntemi mantıklı geldi. kk'da da yaptıranlar memnun olduklarını söylüyor. Ama niye yaygın olarak uygulanmıyor o zaman diye de aklıma takıldı açıkçası. Belki de özel uzmanlık istiyordur ve o yüzden çok yapan yoktur? Ama sizlerin arasında bilgisi olan varsa fikir almak istiyorum...
Tatlım, benim eşim doktor biz yaptırmadık ve yaptırmayı da düşünmüyomuşuz :) Bu konularda eşim ne derse o oluyor işin içinde oldugu için. Akşama sorar yazarım sana artılarını eksilerini..
canım, biz de aynısını yaşadık. günde 4-5 kez yapan beben
artık günde bir, bazen 2-3 günde bir yapmaya başladı. senin yaptıklarını ben de yapıyorum.
haricen günde birkaç kez gaz masajı yapıp hoplatıp zıplatıyorum kucağımda.
vücut hareket ettikçe bağırsaklar da hareketleniyor..
doktorların demesinde bu gayet doğal bi durum, hatta 10 güne kadar normal sayılıyormuş.
benim kızım da yapana kadar çok huysuz, mızmız. ama yapınca bi rahatlıyorki, olduğu yerde uyuyakalıyor.
ama ne kadar sürecek bilmiyorum
bana kalırsa elinin yüzünde olması normal.
kendini keşfediyor, elini kontrol etmeyi öğreniyor çünkü.
uykudan henüz uyanmışken, yada çok uykusu var da uyuyamıyorken elini yüzünden alamıyorum.
gözüyle fazla oynadığı için kızarıyor. ama geçiyor kırmızılıklar. dikkatini dağıtıyorum ben de.
kucağıma alıp gezdiriyorum.
kızım haftada 1 kez kakasını yapıyor.doktor normal dedi.eger 1 haftayı geçerse fitil koy dedi. 1 aydır böyle devam ediyor
herkese merhaba kızllar
Oğlumun sünnetini 10 günlükken Acıbademde cocuk cerrahına yaptırdık lokal aneztesi ile can yöntemi uygulandı .20 günden sonraki bebeklere genel aneztesi yapiliyor. 3-4gunde iyileşti .hamileliğimde karar vermiştim erkenden yaptırmaya .saglık acisindan erken yaptırmak daha iyi hem idrar enfeksiyonuna karsı önlem alınmış oluyor hem de ileride psikolojisini olumsuz etkilememiş oluyor bakımı da zaten cok basitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?