Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kızlar. Akşama misafirim var hazırlık yaptım pasta börek saolsun bebişim uyumadı ama eziyet etmedi. 4 gün anamı ağlattıktan sonra yoruldu heralde . Sonunda kakamızı da yaptık

huzursuz uykusuz sureklı aglayan ve gazlı oğlumu sakinleştıremıyorummm ..
parise de pasaport cıkmıyo malesef oğlum saolsun

bencede keşke degişmese benim eşim tarafında var mavi gözlü eşimde sarışın sayılır ama renkli gözlü degil bakalım bekleyip görecezssz

Selam kızlar. Akşama misafirim var hazırlık yaptım pasta börek saolsun bebişim uyumadı ama eziyet etmedi. 4 gün anamı ağlattıktan sonra yoruldu heralde . Sonunda kakamızı da yaptık

hadi gözün aydın diyelim öyleyse kolay gelsin sana ben misafirleri erteliyorum ev taşıycam için bi taşınsaydım bunun stresi var şimdide belkide bebişin büyüme atagı geçirmiştir ondan dolayı huzursuzdu ssz

Meraba kizlar okuyorum ama yazamiyorum bi suredir.. Artik bebeklerimizi zapdetmek cok guc. Cok yoruyorlar. Ancak Aglamaktan yorulup uyuyor benim kizim. Bugun 2. Ay asimizi olduk. Kizimin gozunden ilk defa yas geldi mosmor oldu aglamaktan. Ates dusurucu verdim gunicinde 2 kere atesinin yukselmesini beklemeden. Bizim uyku sorunumuz cok. Uyuyamiyor. Uyuyamayinca basiyor cigligi. Ama sabredelim kizlar az kaldi yakinda atlatacaklar bu donemi insallah...

Biz de dün 2.ay asimizi olduk.calpol verdim asiya gitmezden yarım saat önce çok şükür ateşlenmedi ama çok huzursuzdu hiç uyumadi prima premium care beni dun gece deli etti 2numaraya gectik.dun gece 3 takim degistirdim sizdiriyo onu degistiricrmbenim kizim elinde eldiven olduğu halde yumruk yapıp emiyor aranızda böyle sorunu olan varmı.emzik almıyor eldiveni çıkardım.bu sefer direk elini emiyor.sizce ne yapmalıyım, bir de sizler hala eldiven kullanıyormusunuz?

merhaba benim kızımda 60 günlük oldu pazartesi aşılarımız var çok endişe ediyorum inşallah huzursuz olmaz. Emme ile ilgili benimde sorunum var kızım 1 haftadır özellikle elini emiyor bazen sadece baş parmağını bazende yumruk yapıp emiyor :) ben koca kız olana kadar parmağımı emmişim banamı çekicek diyordum ama demekki bu aylarda böyle sorunlar oluyormuş.

ilk aylarda emme refkleksi çok kuvvetli.
bi şekilde tatmin olması gerekiyor. emzik kullanabilirsin, tabi bebeğin alırsa
iki aylık olduğu tam kontrol edemese de elini ağzına götürüyor .bilinçli. bu güzel bi gelişme.

ben bir aylıkken çıkardım eldiveni. elleri hava alsın, gelişsin diye..
bi de dediğim gibi çocuğun kendi uvzunu tanıması açısında da önemli..
tırnakları çok çabuk uzuyor, neredeyse bir haftada kestiğim kadar oluyor.
yüzünü gözünü çizer diye endişelenme, benimki iki aya yaklaştı, bir aydır hiç çizmedi yüzünü.
ki elleri sürekli yüzünde, ben gözüne girer parmakları diye korkuyordum.
ama Rabbim muhteşem bi mekanizma yaratmış, gözkapakları refleksle hemen kapanıyor,
koruyor gözlerini.
bence sen de çıkar eldivenleri.. ellerini gün içinde yıka temiz suyla.
bırak keşfetsin kendini

arkadaşlar benim kızım ilk zamanlar günde 5-6 kez kaka yapıyordu ama 10 gündür kaka sorunumuz var ilk seferde 4. gün yaptı sonra 3 gün sonra yaptı şimdide 4 gün geçti hala kaka yapamadı zeytinyağı içiriyorum sıcak su torbasıyla ayaklarını ısıtıyorum ama poposuna zeytinyağı sürüyorum hala kaka yapamadı. Çok huzursuz akşamları çok ağlıyor gece uyumuyor kafayı yiycem bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı? Bu sorun hep böyle devam edermi acaba geçici bir süremi olacak

cena kızımın eli sürekli yüzünde demişin ilgimi çekti ..
benim kızımın da eli sürekli yüzünde hatta ultrason resimşerinde bile öyleydi eldiven kullanıyorum yarın kırkımız çıkıcak inşallahh ama eldiven kullandığım halde kızımın eli yüzünde olduğu için yüzü kıpkırmızı oluyo indirmeye çalışıyorum ama o tekrar götüürüyo yüzüne bu normal mi acaba ?

slm arkadaşlar . bu formu uzun zamndır takip ediyorum çok güzell. hemen hemen yaşadıklarımız aynı.24 temmuz da doğum yaptım . kızım var allaha emanet. jasmin senin yazı dikkatimi çekti biz 1.5 aylık olduk ve hala ediven kullanıyoruz. benim kızımda aynı sürekli eli yüzünde havalar sıcakken sinek falan ıssırdı da ondan yapıyo diyodum ağustos ayında yüzümüz hep kırmızı dolaştık. şimdilerde uyurken eliyle yüzünü sürerken gündüz kendi ni sürekli uyandırıyor 1 saat zor uyuyo. bende elini giydirdigim pijamasının içine koyuyorum:) o zamn uyanmıyo.dr. sorduk dr. bize güldüü bir şeyi yok normal dedi.

canım, biz de aynısını yaşadık. günde 4-5 kez yapan beben
artık günde bir, bazen 2-3 günde bir yapmaya başladı. senin yaptıklarını ben de yapıyorum.
haricen günde birkaç kez gaz masajı yapıp hoplatıp zıplatıyorum kucağımda.
vücut hareket ettikçe bağırsaklar da hareketleniyor..
doktorların demesinde bu gayet doğal bi durum, hatta 10 güne kadar normal sayılıyormuş.

benim kızım da yapana kadar çok huysuz, mızmız. ama yapınca bi rahatlıyorki, olduğu yerde uyuyakalıyor.
ama ne kadar sürecek bilmiyorum

bana kalırsa elinin yüzünde olması normal.
kendini keşfediyor, elini kontrol etmeyi öğreniyor çünkü.

uykudan henüz uyanmışken, yada çok uykusu var da uyuyamıyorken elini yüzünden alamıyorum.
gözüyle fazla oynadığı için kızarıyor. ama geçiyor kırmızılıklar. dikkatini dağıtıyorum ben de.
kucağıma alıp gezdiriyorum.

:) anne olmak zor zanaat çocuğun herşeyini sorguluyoruz bizde ..
ben bataniyesinin filanda altına sokmaya çalışıyorum ama yokkk kesinlikle zaptedemiyorum sinirleniyo hanfendi elini yüzüne koyuyo rahatlıyı cadım
ben kafama uygun bi çocuk dr u bulamadım malesef devlettekiler okadar yoğunki 2şer 2şer hasat alıyo resmen bi tane özel hast var ordada bir tane çocuk dru var oda oakdar soğuk ve sinir bişeyki hiçbir soruma doğru dürüst cevap vermiyo o yüzden her istediğimi soramıyorum burda arkadaşlara sormak daha rahatlatıyo beni

kızlar bişey sorucamda komik olcam biliyorum göğsümüzde kaç delik varya ben göğsümü sağınca 3 -4 yerden fışkırıyo sizdede böylemi ?

kızım haftada 1 kez kakasını yapıyor.doktor normal dedi.eger 1 haftayı geçerse fitil koy dedi. 1 aydır böyle devam ediyor

Bizimkde ellerini bir istahla yiyorki gulmekten oluyorum, cok cok emiyor sesler cikariyor:)) ben gunduzleri cikariyorum eldivenlerini elleri hava alsin diye, uykusunda takiyorum ama nolur nolmaz yuzunu cizmesin diye
kızlar bişey sorucamda komik olcam biliyorum göğsümüzde kaç delik varya ben göğsümü sağınca 3 -4 yerden fışkırıyo sizdede böylemi ?
Evett aynen cnm bende gorunce sasirmistim birkac yerden fiskiriyor:)

Kizlar birde oglumun yuzunde boynunda isilik cikti, neler yapiosunuz bu durumda?? Onerisi olan varmiii

İyice geleneksele bagladim 11.15 ten beri ayagimda salliyorum gozler gidiyo ama yok yinede tam uyumuyo! Cin gb benim kizim ya nasil olcak bu kadarcik uykuyla anlamiyorum. Gerci doktor gece uyuyosa problem yok dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…