Benimde gogsumdeki yaradan bebegim kan emmiş ve kan kusmuştu. Cok korktuk midesini falan yıkadılar tahliller vs hic bisi yok yaradan dediler ama kakası siyah degildi belki senin kadar cok kan akmamistir. senin bebeğinde kustuğunda kan varsa gogsundendir herhaldeMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak lütfen yorumlarınızı bekliyorum.Geçen hafta cuma günü bebeğim siyah kaka yaptı hacettepe çocuk hastanesinde 2 gün yattı , mide kanaması yada bağırsak kanamasından şüphelendiler.Bebeğimin midesine hortum attılar çok şükür mide kanaması yokmuş.Bağırsakları için de bir sürü film tekkik bişiler yaptılar sonra herhangi bir teşhis koyamadıklarını söylediler.Göğsümdeki yaradan olabiliceğini söylediler sonra bebeğimi çıkardık hastaneden.Bu perşembe göğsüm yine kanadı sonra cuma günü bebeğimin kakası tekrar siyah oldu sonra sağıp verdim sarıya döndü.Her zaman sağmak mümkün olmadı sonra tekrar emzirdim ama göğsümde kanamaya şahit olmadım ama şimdiler de yine kakası siyah.Hastanede yattığımızda bebeğimin canını çok acıttılar ve götürmek istemiyorum.Bebeğim de herhangi bir huysuzluk falan da yok.Sadece kakası siyah.
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak lütfen yorumlarınızı bekliyorum.Geçen hafta cuma günü bebeğim siyah kaka yaptı hacettepe çocuk hastanesinde 2 gün yattı , mide kanaması yada bağırsak kanamasından şüphelendiler.Bebeğimin midesine hortum attılar çok şükür mide kanaması yokmuş.Bağırsakları için de bir sürü film tekkik bişiler yaptılar sonra herhangi bir teşhis koyamadıklarını söylediler.Göğsümdeki yaradan olabiliceğini söylediler sonra bebeğimi çıkardık hastaneden.Bu perşembe göğsüm yine kanadı sonra cuma günü bebeğimin kakası tekrar siyah oldu sonra sağıp verdim sarıya döndü.Her zaman sağmak mümkün olmadı sonra tekrar emzirdim ama göğsümde kanamaya şahit olmadım ama şimdiler de yine kakası siyah.Hastanede yattığımızda bebeğimin canını çok acıttılar ve götürmek istemiyorum.Bebeğim de herhangi bir huysuzluk falan da yok.Sadece kakası siyah.
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak lütfen yorumlarınızı bekliyorum.Geçen hafta cuma günü bebeğim siyah kaka yaptı hacettepe çocuk hastanesinde 2 gün yattı , mide kanaması yada bağırsak kanamasından şüphelendiler.Bebeğimin midesine hortum attılar çok şükür mide kanaması yokmuş.Bağırsakları için de bir sürü film tekkik bişiler yaptılar sonra herhangi bir teşhis koyamadıklarını söylediler.Göğsümdeki yaradan olabiliceğini söylediler sonra bebeğimi çıkardık hastaneden.Bu perşembe göğsüm yine kanadı sonra cuma günü bebeğimin kakası tekrar siyah oldu sonra sağıp verdim sarıya döndü.Her zaman sağmak mümkün olmadı sonra tekrar emzirdim ama göğsümde kanamaya şahit olmadım ama şimdiler de yine kakası siyah.Hastanede yattığımızda bebeğimin canını çok acıttılar ve götürmek istemiyorum.Bebeğim de herhangi bir huysuzluk falan da yok.Sadece kakası siyah.
slm kızlar bizde bugün tam 44 günlk olduk çok şükür 1.ay aşılarımızıda olduk çok şükür ates olmadı 2.ay asıları ateş yapıyor diyolar sizde oldumu bide asıya gitmeden yarım saat önce ateş düşürücü fitil verin diyorlar sizler yaptızınmı veya neler yaptınız?? kızlarım 3700 olmuşlar çok şükür bu arada kızlarımın dili pamukçuk oldu çok kötüydü burtan okuduk kulak pamuğunu zayin yağına batırdım dilini sürttüm çok şükür baya çıktı çok az kaldı sizinde önerileriniz varmıı??
Cok gecmis olsun umarım ciddi bir sorun yoktur yavrunda Allah bebeklerimizi bize bagislainMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak lütfen yorumlarınızı bekliyorum.Geçen hafta cuma günü bebeğim siyah kaka yaptı hacettepe çocuk hastanesinde 2 gün yattı , mide kanaması yada bağırsak kanamasından şüphelendiler.Bebeğimin midesine hortum attılar çok şükür mide kanaması yokmuş.Bağırsakları için de bir sürü film tekkik bişiler yaptılar sonra herhangi bir teşhis koyamadıklarını söylediler.Göğsümdeki yaradan olabiliceğini söylediler sonra bebeğimi çıkardık hastaneden.Bu perşembe göğsüm yine kanadı sonra cuma günü bebeğimin kakası tekrar siyah oldu sonra sağıp verdim sarıya döndü.Her zaman sağmak mümkün olmadı sonra tekrar emzirdim ama göğsümde kanamaya şahit olmadım ama şimdiler de yine kakası siyah.Hastanede yattığımızda bebeğimin canını çok acıttılar ve götürmek istemiyorum.Bebeğim de herhangi bir huysuzluk falan da yok.Sadece kakası siyah.
Merhaba güzelim nasılsınSelamlar hepinize. umarim bebekleriniz ve sizler iyisinizdir. famecim bebegine gecmis olsun canim umarim ilac ise yarar biran once. Bende aynen oyle, hala gazla ugrasiyorumYavrum kivrandikca aglayasim geliyor. uykusuzluk bir taraftan, diger taraftan kizimin benimle ilgilenmiyorsun isyani vallahi cok zor geciyor. umudum 3 aydan sonrasi Allahim hepimize yardimci olsun ve sabir versin.
bir çoğu benim uyguladığım yöntem. Kundak, emzik, hafifçe sallamak gibi.. bazen şşşştt! dediğim de oluyor..ABD'li ünlü Çocuk Doktoru Harvey Karp'ın bulduğu 5S yöntemiyle 5 dakika dolmadan bebeğiniz sakinleşiyor.
, 0, 102);">Kundak yapmak (Swaddle)
Ancak siz Türklerin eskiden yaptığı şekilde, kollarını bacaklarını sıkı sıkı saracak şekilde değil. Bebeğinizi önce büyükçe ve tülbente benzeyen yumuşak dokulu, bebeği sıkıntıya sokmayacak bir kundağa sarın. Kolları vücudunun iki yanında sabitlenmeli. Ancak ayaklar gevşek sarılacak. 5 aylık olana kadar bu şekilde uyutun. Ayrıca mutlaka uyuduğu odada 'beyaz gürültü' dediğimiz ses olsun.
Bebeği yana çevirmek (Side lying)
Bebeğinizi kucağınızda sağa doğru yatırarak yüzü aşağıya bakacak şekilde tutun.
'Şşşşt' sesi (Shh sound)
Kulağına yüksek sesle şşşşşşşşşşt deyin. Bu ses, ona anne karnındaki gürültülü ortamını hatırlatır.
Hafifçe sallamak (Slight swing)
Başını jöle gibi elinizin altında hafifçe, çok sarsmadan sallayın. Bu eylem ona anne karnındaki hareketli ortamı hatırlatır.
Emmesini sağlamak (Suction act)
Emzik kullanın.
Umarim isinize yarar
slm.. öncelikle cok gecmiş olsun. bende yeni doğum yaptım. bebişim 1 bucuk aylık.
ben doktorum. tetkiklerde kanama cıkmaması rahatlatıcı tabi. kakası simsiyah mı oluyo? bu önemli.
eğer devam ediyorsa mutlaka götürmen gerek. cünkü aktif bi kanaması varsa Allah korusun tabi, kansızlık da yapabilir. yazık yavrucağa. haklısın canı acıyınca insan kahroluyo. ama en azından doktorunu ara ve danış. herhangi bişey atlanmasın.
bizde de guatr olabilir die habire hastanedeyiz. Allah daha beterinden korusun bebişlerimizi.
guatr olma ihtimalini ne olarak belirttiler size geçmiş olsun inşallah yoktur bişey
kuzum hangi saatlerde uyuyyor bu paşa24 saatte 6 saat uyuyan bebek gordunuz mu??* evıme gelmek isteyen varsa buyursun gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?