Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yakalayabildiğim kadarıyla ayşecikin tırtıklı-kesici ama bi o kadar şirin dişleri
Eki Görüntüle 649358
biz gidiyoz dostlar.. öpüyoruz

yavrum benim:) bizimkinde tık yok sıfır diş, düşünemiyorum oğluşu dişli..... (bugün tam sekiz ay oldu. yaşamımı daha anlamlı kılanım, dünyaya bakışımı değiştirenim, merhamet-şefkat sahibi yapanım, bütün çocukları sevmeye hepsi için her gün dua etmeye başlatanım geleli...)

Son düzenleme:
Selam kızlar,
bebişi emeklemeyenlere:
Dün doktor kontrolumuz vardı. Benım kızım da emeklemiyor. Bunu sordum. "bir de sen öğretmensin, bunu nasıl soruyorsun" diye doktor ıyıce kızdı bana.
Emeklemenın nörolojik olarak hiçbir öneminin olmadığını söyledi. 6-9 ay arasında çocuk için önemli olanın desteksiz oturmak olduğunu söyledi. öenmli olanın , 12-18 ay arasında yürümesi olduğunu söyledi.
Durumun çok iyi gittiğini, çalışan bır anne olarak çok ıyı baktığımı söyledi . Bunları bılsemde , duymak benı çok mutlu ettı.
Artık haftada bır balık, 15 gunde bir de dana cıgerı vermem gerektiğini söyledi. Sızınde aklınızda olsun.
Opuldunuz.

canım nice aylar yıllar geçirmeniz dileğiyle

"Annenin gece boyunca sayısız kez uyandığından habersiz olan
ve sabah uyanınca hala uykusu olan kişiye baba denir"

Eki Görüntüle 649237

Çooook doğru.

Kahveli kurabiye hımmm kahvenin yanında kurabiye olsa olmazmı, ben kahveli kurabiye tarifi bilmiyorum.

Şaşırdım!! Gerek de yok çünkü yapmıcam. Bana acımayana bi de kurabiye mi yapıcam???????

Benim oğlumun ateşi hep 35-35.5 olduğu için 37.4 de görsen yanakları kıpkırmızı ve kafası ateş atıyo. Benim de vücut ısım hep düşüktür bana çekmiş.

Eşine yaptığına bayıldım!! Ama bizimki getirir uyandırır beni.

yakalayabildiğim kadarıyla ayşecikin tırtıklı-kesici ama bi o kadar şirin dişleri
Eki Görüntüle 649358

Ay çok tatlııııııııı. Maşallah ona.

Kuzumun ateşi düşüp çıkıyomuş. Bakıcı teyze ile irtibat halindeyiz. Öğle aradı da gidip bakacağım inşallah.

Günaydın hatunlar ümit ediyorum yasir izin verir de yazımı tamamlayabilirim eğer vermezse de nerde kalırsam orada basacam cevapla butonuna haberiniz ola artık nasıl bir mesaj çıkarsa ortaya bilemiciim...Biz yine çok ama çok zor bi gece geçirdik inanın saymadım kaç kez ama o kadar çok uyandı ki anlatamam...

Eki Görüntüle 649358
Oyyyy benim fıstıgıma bakın hele dudaklarına kurban benim ayşeciğin dişlerinden çok ağız yapısı çok hoşuma gidiyor çok nazlı çok edalı bi fıstıga benziyor resmin diğer kısmı eminim öyle..Dişlerine de maşallah darısı bizim gibi dişsiz canavarların başına...
bene öle gelirki, herkeşler uyiyir.
hadi aşa, biz de gidip yatah aşağii..:76:
Ahhh canım keşke keşke....
Aman yok bırakma yeni bi düzen falan kaldırılmaz şimdi ben de işe mi başlasam diye düşündüm aslında bu kadar iş muhabbetinden sonra kafam dağılır mı yoksa daha mı çok yük biner üzerime bilemedim :S
Valla şu anda börekler iştahımı kabarttı harika görünüyolar canım ellerine kollarına sağlık...En zor bebeklerden biri konusuna kati surette katılıyorum çoğu zaman yazdklarınızı hayretle okuyorum çünkü Allah'ım nolur huysuzlugu bıcak gibi kesilsin tabii başka derst sıkıntı vermesin Allah'ım ama gerçekten çok zor bi çocuk...

Canım bu yazını okuyunca aklıma ilk dün gece kahveli kurabiye tarifi istediğin geldi biz bu adamlar için bu kdr düşünelim duralım onlar ne yapsın bunu da neden yazıyorum ben de paylaşmıştım kocişe kek yaptım falan diye ama dün inanılmaz ruhsuzdu gece de beni sinir etti uzun uzun yazıp sinirlenmek istemiyorum tekrar gece baya estim gürledim ama hepsi aynı ağaçtan çıkma odun !!!!

KARAKIZ öncelikle helal olsun ecoşla hepsinden geçmişsin bi tanesi de nazarlığın olsun bence değiştir gitsin gayet iyi secenekler var bence

Yazabildim ama saçma sapan olmuş CANANCIM araya girmiş sana yazdıklarım

Heh işte canımcım bende onu anlamış değilim şimdik ihtimaller arasında şu var yasir ilk 4 ay bir saniye bile susmadan ağladı ama hiç abartmıyorum yani insanlar artık şoka girmiş halde bakıyolardı öyle böyle değil 1 saniye bile susmazdı evde arabada dışarda balkonda banyoda nereye götürürsen götür ne pozisyonda tutarsan tut sanki bi iğne falan sokuyomuşsun gibi ağlardı sonuç olarak bahsetmiştim ki KOLİK olduğuna karar verildi sevgili üstadımız doktor paşa dediki bunu ağlarken böylece bırakacaksınız kendi kendini paralayacak yoksa sizi ele geçirir ve büyüyünce çok vahlanırsınız koliği geçtiğinde sürekli benle ilgilenin der artık geri dönüşü olmaz diye ama inan öyle ağlıyordu ki ve o kadar tecrübesizdikki eşimle iki ayagımız bi pabuca giriyodu o ağlarken ikimizde memuruz yani doğdugunda eşim de çalışmıyodu bi fiil yanımdaydı adam tuvalate bile 2 dk izinle gidiyoduk neyse cok uzattım ama yasirin şu anki durumu o zamanların bi etkisi olabilir mi diye düşünüyoruz sürekli yoksa kalabalıksa buradan daha kalabalık yer yoktur kv.lerde misafirin olmadıgı bir gün görmedim bugüne dek hem de çokça cocuklu ama bizimki hiç gülmüyor sevinmiyor hiçbişeyden tatmin değil dün markette bi kız sevecek bunu diyo ki ayy ne kdr da sert çok ciddi bu cocuk bişeye mi kızdı düşün çocugun surat ifadesi o yani mutsuz çok küçük tabi daha ne anlar o mutluluktan falan diceksiniz belki ama dünyanın şeyini döküyorum önüne tüm enerjimi harcıyorum üzerine 5 saniye sonra yine ağlamaya başladıgında inanın dayanamıyorum çevremde yardımcı olan kimsem de yok kafamı dağıtabileceğim hiç ama hiçbiryer yok eşimle biyerlere gidersek artık o kadar e o zaman yasir yine huzursuz bişey değişmiyo ki offf offf Aaffff....Allah'ım sen yardım et ne de çok konuştum...

benim minik kuşum hiç birşey yemiyor teyzoşlar sadece beni emmek istiyo offf napcam bennn

ben çok arastrdım canım sımdı ıse gerı dondum ve cok memnunum.medela.en ıyısı o.gögüste sutu tamamen bosalltıgı ıcın sut uretımı azalmıyo aksıne artıyo ve hıc acıtmıyor iki gögsü 15 dkkada sağma ısını bıtırıyor .teklı olan daha ıyı teklısını al

okurken canım acıdı... oyunlar oynadığında (saklanıp görünme oyunu, ce-e, memişleri gıdıklama falan) hiç mi gülmüyo? kendi haline bırakma fikri de nedir Allah aşkına? Doktorlara, komşulara bilmemkimlere atıp tutması kolay geliyo "her ağladığında alma" "bunu kucağa alıştırmışsınız" ulan bahsettiğimiz el kadar bebek! ne şeytani oyunu olsun onun, var ki bi şeyi ağlıyo işte! sinirlendim kıyamam yavruma etrafın bilincine vardıkça zevk almaya da başlar diye düşünüyorum ama. bi pedagoga götürsen belki oyunlar falan tarif eder size aklıma bu geldi?! belki olağan bi durum olduğunu söyler ve rahatlarsın. ne olur sabırlı ol annesi insan sonra ne kadar pişman oluyo!! geçicek bu günlerimiz de YA SABIR.

balık ve ciğer dışında bişeyden bahsetti mi kıyma et köfte olaylarından ?
benim minik kuşum hiç birşey yemiyor teyzoşlar sadece beni emmek istiyo offf napcam bennn

bende de durum aynı ne versem yemiyo emmek de düne kadar istiyodu bu sabah onu da reddediyor

canım çok saol hassasiyetin için Sorma ağzı olan konuşuyor demesi kolaydı ya yaşaması o kdr zor ki hele bayramda seyranda etraf baskısı susturun bu çocugu tripleri !!! benim de aklıma öyle birşey geldi ama oyun grubu şu aşamada bütçemiz için çok pahalı geldi araştırdık ettik olamıcağına karar verdik pedagog iyi bir fikir olabilir ama şimdiye dek hiç bu açıdan bakmamıştım gerçekten işe yarayabilir hiç değilse bir ferahlık sağlatır çok saol

gerçekten allah yardımcımız olsun hepimizin eşler çok fazla dayanamıyorlar çocuğa bizimki uyutmaya diye giriyo kendi uyuyor sinir oluyorum annem olmasa halim perişandı doğduğu günden beri beraberiz valla eksileride oluyor ama artılar onu kapatıyor hiç pişman değilim birlikte olmaktan

buda benden olsun.ama benim eşim çok ilgilidir çocuklrla evle.

gece ben kalkınca oda kalkıyor.

yaw giyinmeyi unuttum eski kıyafetlerime bakıyorum giyiyorum altına ayakakbı uyduramyorum ne giysem spor deniyorum

su mavisi keten geniş paça pantolonum var düşünün altına beyaz sporlarımı giymeye çalışıyorum

yaw beyaz keten ayakkabı modası geldi nike lardan sıkıldım converse alsam üstünede siyah ketenim ohh mis

bide güneş gözlüğü istiyorum burnum uzun of yüzümde uzun yakışmıyor her gözlük :26:

Eki Görüntüle 649394

Benim eşim de kalkıp diğer taafa dönüyor :) çok doğru bir tablo olmuş.

Eve geldim ufaklığın 37.2lerde geziyo ateşi. Mızmızlık had safada. Üstteki dişler bi şişmiş anlatamam. Şimdi yine okula gideceğim ama aklım hep evde :/

Eki Görüntüle 649394

aynen benim eşimde kalkar gece mamasını yapar getirir ben beslerim bekler daha sonra biberonu alır yıkar steril eder yatar allah bir kere değil bin kere razı olsun eda yı da sürekli oyalar bakar ama yinede uyutma yetirme öyle şeyleri yoktur dedim ya uyutmaya gelince karanlık odada olduğu için eda dan önce o uyur

Bi de kızlar kızılötesi ateş ölçer kullanan var mı? Yada yorum duyan?? Gece ateş ölçelim derken uyanıyo çocuk. Bizde koltukaltından ölçtüğümüz bir tane var da. Kızılötesi olursa rahat olur diye düşünüyorum. Ama bir sürü marka var :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…