- 10 Kasım 2011
- 493
- 72
- 118
yakalayabildiğim kadarıyla ayşecikin tırtıklı-kesici ama bi o kadar şirin dişleri
Eki Görüntüle 649358
biz gidiyoz dostlar.. öpüyoruz
yakalayabildiğim kadarıyla ayşecikin tırtıklı-kesici ama bi o kadar şirin dişleri
Eki Görüntüle 649358
Eki Görüntüle 649358
yavrum benim:) bizimkinde tık yok sıfır diş, düşünemiyorum oğluşu dişli..... (bugün tam sekiz ay oldu. yaşamımı daha anlamlı kılanım, dünyaya bakışımı değiştirenim, merhamet-şefkat sahibi yapanım, bütün çocukları sevmeye hepsi için her gün dua etmeye başlatanım geleli...)
Eki Görüntüle 649358
"Annenin gece boyunca sayısız kez uyandığından habersiz olan
ve sabah uyanınca hala uykusu olan kişiye baba denir"
Eki Görüntüle 649237
Kahveli kurabiye hımmm kahvenin yanında kurabiye olsa olmazmı, ben kahveli kurabiye tarifi bilmiyorum.
37 çok değil aslında ben dr sormuştum 38 ve üzeri olursa hatta 38,5 olursa calpol ver demişti. onun dışında verme dedi takip et sık sık dedi. senin kocada benimki gibi keyfine düşkün galiba. ben ayy süt taştı amann yemek yandı, yaa wc gitmem lazım falan hemen tutuşturuyorum eline. bikeresinde çocuğu bir tutarmısın dedim girdim içeri yattım. 1 saat kadar uyumuşum. he hee napimm hep omu dinlenecek.
Eki Görüntüle 649358
Oyyyy benim fıstıgıma bakın hele dudaklarına kurban benim ayşeciğin dişlerinden çok ağız yapısı çok hoşuma gidiyor çok nazlı çok edalı bi fıstıga benziyor resmin diğer kısmı eminim öyle..Dişlerine de maşallah darısı bizim gibi dişsiz canavarların başına...yakalayabildiğim kadarıyla ayşecikin tırtıklı-kesici ama bi o kadar şirin dişleri
Eki Görüntüle 649358
Ahhh canım keşke keşke....bene öle gelirki, herkeşler uyiyir.
hadi aşa, biz de gidip yatah aşağii..:76:
Aman yok bırakma yeni bi düzen falan kaldırılmaz şimdi ben de işe mi başlasam diye düşündüm aslında bu kadar iş muhabbetinden sonra kafam dağılır mı yoksa daha mı çok yük biner üzerime bilemedim :Sgünaydın herkese
simit çay ikilisiyle kk iyi gidiyor vallanasılsınız bu sabah
ya dün akşam ne soğuk vardı öyle bahar geldi dedik sevindik ama mart kapıdan baktırdı resmen kazma kürek yakıcaz bu gidişle dondum dondum dün akşam bu cemre nereye düştü ya Allah aşkına
ee nasılsınız bakalım bu sabah bizi sorarsanız her zamanki gibi uykusuz gecede bilmem kaç kez mızmızlanıp uyandırdı afacan ve her zamanki gibi sabah 6 dan sonra kütük gibi uyudu eşim 1 hafta yok yine GAP turuna gidiyor bugün gene gaptırıverdik kocayı 1 hafta yalnızız oğluşla bizde haberler böyle sizde ne var ne yok
geçelim cevaplara
ya zamanla çocukların yapısı değişti yasir neden bu kadar yorucu acaba boranda aynıydı son 1 aydır beşikte oyuncaklarıyla oyalanmaya başladı yada yerde ver eline oyuncaklarını yarım sate yakın oyalanır onun sonrasındada öyle çok mızmız olmaz gündüz çok yorucu bir çocuk değil derdi gece benimle acaba yasiri oyun grubuna götürsen etkisi olurmu benimki apartmandaki diğer bebeklerle oynuyor bazen çok etkili oldu ilk aylar evde başbaşayken dediğin gibi çok zor bir bebekti ama annemlerin ev hiç boş kalmaz komşular gelir gider kardeşimin arkadşları gelir gider zaten annem babam sürekli oyun halindeler yani çocuk kalabalığa karıştıktan sonra değişti yasirde sıkılıyor olabilirmi acaba
Heh işte canımcım bende onu anlamış değilim şimdik ihtimaller arasında şu var yasir ilk 4 ay bir saniye bile susmadan ağladı ama hiç abartmıyorum yani insanlar artık şoka girmiş halde bakıyolardı öyle böyle değil 1 saniye bile susmazdı evde arabada dışarda balkonda banyoda nereye götürürsen götür ne pozisyonda tutarsan tut sanki bi iğne falan sokuyomuşsun gibi ağlardı sonuç olarak bahsetmiştim ki KOLİK olduğuna karar verildi sevgili üstadımız doktor paşa dediki bunu ağlarken böylece bırakacaksınız kendi kendini paralayacak yoksa sizi ele geçirir ve büyüyünce çok vahlanırsınız koliği geçtiğinde sürekli benle ilgilenin der artık geri dönüşü olmaz diye ama inan öyle ağlıyordu ki ve o kadar tecrübesizdikki eşimle iki ayagımız bi pabuca giriyodu o ağlarken ikimizde memuruz yani doğdugunda eşim de çalışmıyodu bi fiil yanımdaydı adam tuvalate bile 2 dk izinle gidiyoduk neyse cok uzattım ama yasirin şu anki durumu o zamanların bi etkisi olabilir mi diye düşünüyoruz sürekli yoksa kalabalıksa buradan daha kalabalık yer yoktur kv.lerde misafirin olmadıgı bir gün görmedim bugüne dek hem de çokça cocuklu ama bizimki hiç gülmüyor sevinmiyor hiçbişeyden tatmin değil dün markette bi kız sevecek bunu diyo ki ayy ne kdr da sert çok ciddi bu cocuk bişeye mi kızdı düşün çocugun surat ifadesi o yani mutsuz çok küçük tabi daha ne anlar o mutluluktan falan diceksiniz belki ama dünyanın şeyini döküyorum önüne tüm enerjimi harcıyorum üzerine 5 saniye sonra yine ağlamaya başladıgında inanın dayanamıyorum çevremde yardımcı olan kimsem de yok kafamı dağıtabileceğim hiç ama hiçbiryer yok eşimle biyerlere gidersek artık o kadar e o zaman yasir yine huzursuz bişey değişmiyo ki offf offf Aaffff....Allah'ım sen yardım et ne de çok konuştum...
bak aklıma giriyorsunuz bırakıcam mesleği gidip mülakata giricem
Valla şu anda börekler iştahımı kabarttı harika görünüyolar canım ellerine kollarına sağlık...En zor bebeklerden biri konusuna kati surette katılıyorum çoğu zaman yazdklarınızı hayretle okuyorum çünkü Allah'ım nolur huysuzlugu bıcak gibi kesilsin tabii başka derst sıkıntı vermesin Allah'ım ama gerçekten çok zor bi çocuk...midem bulanıyor... uykum var....ufff....
KARAKIZ cım valla hiç fikrim yok desem yeridir. ama bence branş değişikliği
pinkprenses geçmiş olsun....
tuğçe geçmiş olsun...
borntobemother allah sabır versin en zor bebeklerden biri sende
bu arada akşam yeni bi börek denedim sizle de paylaşayım dedim. çok kaçırdım heralde o yüzden midem bulanıyor.
böreğin altında ve üstünde milföy var ara katlarda ise yufka... deneyen vardır mutlaka ama ben yeni keşfettim. yeni favorim
Eki Görüntüle 649083 Eki Görüntüle 649082
Günaydın hanımlar. Pek aydınlık birgün değil gerçi benim için. Gece 2 den beri uyumadım ufaklıkla uğraştım hep. Sonra artık sabah 6 da pes edip eşimi uyandırdım en azından hamakta 1 saat sallasın da ben uyuyayım diye. Duymadığım laf kalmadı. Sanırsın ben robotum ve bu çocuk sadee benim. İçinden ona kazma ile başlayıp çok daha kötü devam eden şeyler saydım ama dışımdan sayacak halim yoktu. Neyse 7 de uyandırdı beni. Ufaklığın yanakları kırmızı kırmızı ve ateşi 37.4. Calpol verdim yine. Eğer düşmezse okula gitmeyip doktora götüreceğim onu. Dua edin kızlar atlatalım şu zor dişli günleri. Güzel birgün diliyorum hepinize.
ben çok arastrdım canım sımdı ıse gerı dondum ve cok memnunum.medela.en ıyısı o.gögüste sutu tamamen bosalltıgı ıcın sut uretımı azalmıyo aksıne artıyo ve hıc acıtmıyor iki gögsü 15 dkkada sağma ısını bıtırıyor .teklı olan daha ıyı teklısını alarkadaşlar ben bu temmuzda anne olacam inşallahhh hayırlısıyla. dogum izni bittikten sonra işe geri dönücem de süt pompası almak istiyorum. en azından ben yokken anne sütünden mahrum kalmaz kuzum. yalnız deneyimli anneler olarak bana hangi markanın pompasını önerirsiniz?
Yazabildim ama saçma sapan olmuş CANANCIM araya girmiş sana yazdıklarım
Heh işte canımcım bende onu anlamış değilim şimdik ihtimaller arasında şu var yasir ilk 4 ay bir saniye bile susmadan ağladı ama hiç abartmıyorum yani insanlar artık şoka girmiş halde bakıyolardı öyle böyle değil 1 saniye bile susmazdı evde arabada dışarda balkonda banyoda nereye götürürsen götür ne pozisyonda tutarsan tut sanki bi iğne falan sokuyomuşsun gibi ağlardı sonuç olarak bahsetmiştim ki KOLİK olduğuna karar verildi sevgili üstadımız doktor paşa dediki bunu ağlarken böylece bırakacaksınız kendi kendini paralayacak yoksa sizi ele geçirir ve büyüyünce çok vahlanırsınız koliği geçtiğinde sürekli benle ilgilenin der artık geri dönüşü olmaz diye ama inan öyle ağlıyordu ki ve o kadar tecrübesizdikki eşimle iki ayagımız bi pabuca giriyodu o ağlarken ikimizde memuruz yani doğdugunda eşim de çalışmıyodu bi fiil yanımdaydı adam tuvalate bile 2 dk izinle gidiyoduk neyse cok uzattım ama yasirin şu anki durumu o zamanların bi etkisi olabilir mi diye düşünüyoruz sürekli yoksa kalabalıksa buradan daha kalabalık yer yoktur kv.lerde misafirin olmadıgı bir gün görmedim bugüne dek hem de çokça cocuklu ama bizimki hiç gülmüyor sevinmiyor hiçbişeyden tatmin değil dün markette bi kız sevecek bunu diyo ki ayy ne kdr da sert çok ciddi bu cocuk bişeye mi kızdı düşün çocugun surat ifadesi o yani mutsuz çok küçük tabi daha ne anlar o mutluluktan falan diceksiniz belki ama dünyanın şeyini döküyorum önüne tüm enerjimi harcıyorum üzerine 5 saniye sonra yine ağlamaya başladıgında inanın dayanamıyorum çevremde yardımcı olan kimsem de yok kafamı dağıtabileceğim hiç ama hiçbiryer yok eşimle biyerlere gidersek artık o kadar e o zaman yasir yine huzursuz bişey değişmiyo ki offf offf Aaffff....Allah'ım sen yardım et ne de çok konuştum...
balık ve ciğer dışında bişeyden bahsetti mi kıyma et köfte olaylarından ?Selam kızlar,
bebişi emeklemeyenlere:
Dün doktor kontrolumuz vardı. Benım kızım da emeklemiyor. Bunu sordum. "bir de sen öğretmensin, bunu nasıl soruyorsun" diye doktor ıyıce kızdı bana.
Emeklemenın nörolojik olarak hiçbir öneminin olmadığını söyledi. 6-9 ay arasında çocuk için önemli olanın desteksiz oturmak olduğunu söyledi. öenmli olanın , 12-18 ay arasında yürümesi olduğunu söyledi.
Durumun çok iyi gittiğini, çalışan bır anne olarak çok ıyı baktığımı söyledi . Bunları bılsemde , duymak benı çok mutlu ettı.
Artık haftada bır balık, 15 gunde bir de dana cıgerı vermem gerektiğini söyledi. Sızınde aklınızda olsun.
Opuldunuz.
benim minik kuşum hiç birşey yemiyor teyzoşlar sadece beni emmek istiyo offf napcam bennn
okurken canım acıdı...oyunlar oynadığında (saklanıp görünme oyunu, ce-e, memişleri gıdıklama falan) hiç mi gülmüyo? kendi haline bırakma fikri de nedir Allah aşkına? Doktorlara, komşulara bilmemkimlere atıp tutması kolay geliyo "her ağladığında alma" "bunu kucağa alıştırmışsınız" ulan bahsettiğimiz el kadar bebek! ne şeytani oyunu olsun onun, var ki bi şeyi ağlıyo işte! sinirlendim kıyamam yavruma etrafın bilincine vardıkça zevk almaya da başlar diye düşünüyorum ama. bi pedagoga götürsen belki oyunlar falan tarif eder size aklıma bu geldi?! belki olağan bi durum olduğunu söyler ve rahatlarsın. ne olur sabırlı ol annesi insan sonra ne kadar pişman oluyo!! geçicek bu günlerimiz de YA SABIR.
Yazabildim ama saçma sapan olmuş CANANCIM araya girmiş sana yazdıklarım
Eki Görüntüle 649394
buda benden olsun.ama benim eşim çok ilgilidir çocuklrla evle.
gece ben kalkınca oda kalkıyor.
Eki Görüntüle 649394
buda benden olsun.ama benim eşim çok ilgilidir çocuklrla evle.
gece ben kalkınca oda kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?